- 3 Ocak 2020
- 5.931
- 33.029
- 548
dis temizligi guvenilir mi cocuklarinada yaptirdigin icin soruyorum mine zarar goruyor deniliyor ne kadar dogruÇok şükür canım diş temizliği bitti çocuklarınkide birinde 3 birinde 1 siyah nokta vardı temizledi dolgu yaptı. Bir daha ağrı sızı olmazsa ocakta bir daha randevumuz var. Kızımın arkadaki dişi eğri büyüyorsun onu başka doktora götürüp artık tel mi tadacaktır ne yapacaklarsa iyi ve uygun bir dişçi bulup götürüp yaptırmam lazım en kısa zamanda
MaşaAllah sana başkalarıyla pratik yapmak çok iyi oluyor. Mesela ben bizim türküler olunca yanlarında konuşmuyorum. İlk sıralar konuşmamla çok alay ettiler . Benimde en yakın arkadaşım alman . Yabancılarla almanca konusunda çok ilerledim pratik her zaman iyidir. Alman bir adam bana bol bol almanca oku anlamasan da oku kendini geliştir demişti. Krndisi İngilizceyi kitap okuyarak öğrenmiş. Sende en iyisini yapıyorsun. MaşaAllah aman nazar alma . Böyle devam inşaAllah
Miramda mezun olacak galiba . Sıra bizde hadi bakalım bizde oluruz inşaallah mezun☺
Ay çok güldüm . Evet biraz isteksiz zorla yapıyor gibi![]()

burda dis mevzusu accık pahali

Dil konusunda gercekten Turkler olarak birbirimize destek olmuyoruz utanan konusmayan veya yanlis bir kelimeyle dalga gecen ..kendisinin motivesi olmayip baskasinin motiveni dusurmeye calisan .. ne ararsan var malesef kanayan yara bu ..
Tam anlamasamda hem tv izlerim hem kitap okurum konuyu yakalamaya calisiyorum .. kendi seviyeme uygun kitap ve gazeteleri okuyup anladigimda mutlu oluyorum ..
Belcikali biriyle her hafta gorusuyorum bende kadin dedi ki burda dogup buyuyenler gouyorum ama dili ogrenmiyorlar diyo .. aslinda ne kadar ırkci gibi gorulsede( ki var ama azinlik ) benim karsilastigim tanistigim insanlar bana cok samimilerdi .. baska kulturleri cok merak ediyorlar konusmak sohbet etmek istiyorlar .. Antalya ya gelmis bir kere cok sevmis .. bende sasirdim genelde ilk izmire gelirler ..

sen cok gayretlisin masallah

hep beraber gidecek kilolar

isteksiz degilde sanki uykusu var .. yada sanki agir bir yemek yemis daha yeni