Çocuklarda komple diş temizletmedim . Siyah noktaları temizleyip dolgu yaptı. Olan yerleri..dis temizligi guvenilir mi cocuklarinada yaptirdigin icin soruyorum mine zarar goruyor deniliyor ne kadar dogru
burda dis mevzusu accık pahali
Dil konusunda gercekten Turkler olarak birbirimize destek olmuyoruz utanan konusmayan veya yanlis bir kelimeyle dalga gecen ..kendisinin motivesi olmayip baskasinin motiveni dusurmeye calisan .. ne ararsan var malesef kanayan yara bu ..
Tam anlamasamda hem tv izlerim hem kitap okurum konuyu yakalamaya calisiyorum .. kendi seviyeme uygun kitap ve gazeteleri okuyup anladigimda mutlu oluyorum ..
Belcikali biriyle her hafta gorusuyorum bende kadin dedi ki burda dogup buyuyenler gouyorum ama dili ogrenmiyorlar diyo .. aslinda ne kadar ırkci gibi gorulsede( ki var ama azinlik ) benim karsilastigim tanistigim insanlar bana cok samimilerdi .. baska kulturleri cok merak ediyorlar konusmak sohbet etmek istiyorlar .. Antalya ya gelmis bir kere cok sevmis .. bende sasirdim genelde ilk izmire gelirler ..
sen cok gayretlisin masallah
hep beraber gidecek kilolar
isteksiz degilde sanki uykusu var .. yada sanki agir bir yemek yemis daha yeni![]()
Ben komple temizlettim . Diş temizlemekte midenin zarar gördüğünü senden duydum belki de doğrudur bilmiyorum.
Bu doktor çocuklarımın 3. Doktoru, ilk 2 çocuk diş doktoru oğlumun ön dişleri çürük diye ameliyatla müdahale edeceklerdi. İlk ki kilosu 16 değil diye narkoz yapamam riskli dedi . 2. Si kilosu farketmez dedi 450 euro masraf çıkardı. Ameliyatta bazı şeyler de gerekebilir üstüne eklenebilir dedi . Banada küçük yaşta mantıklı gelmedi başka diş doktoruna götürdüm çocuk diş doktoruna götürün dedi. Çocul diş doktorları ameliyat diyor falan ilgilenmedi. sonra arkadaşımın tavsiyesi ile bu diş doktorunu buldum ve bende buna gidiyorum çok memnunum. Çovuk diş doktoru değil ama çocuklara da bakıyor ve ne ameliyat etti çocuğumu ne birşey 20 dakika sürmedi ön dişlerini yapması. Ve de hiç parada talep etmedi sigorta ödüyor dedi. Bende yaptırdım benden de almadı . Benimde 3. Diş doktorum bu. 2. Diş doktoruna doluya 120 euro almıştı .
Burda doktorda doktora malzemeden malzemeye fiyatlar değişiyor ve çok pahallı . Eşimin diş doktoru var 1 dişine 900 euro para verdi biraz kırık diye benim diş doktoruma gitseydi 5 kuruş ödemezdi. Olmayan dişi için de 4 bin euro masraf çıkarmış . Burda dişler malesef pahallı ekstra ne olur ne olmaz diye diş sigortası yaptırdım daha yakın zamanda. 1 sene olmadı .
Çocukları sormuştun ne kadar tatil diye. Burda bölge bölge değişiyor çocukların tatilleri berlin de arkadaşım var onların 2 hafta sonra okulları başlayacak . Yaz tatili burda 6 hafta, bizimde 13 eylülde başlayacak inşaAllah.
Maşallah canım devam et çok iyi gidiyorsun. Ama burda doğup büyüyenler in dil bilmemesini garipsedim . Burda mecbur kreşlere okullara gidip öğrenmen gerekiyor kreşe bile gitmezsen mecbur okullarda dersler yabancı dil öğrenmen gerekiyor ve tanımıyorum da Burda büyüyüp dil bilmeyen
Hoş geldin tatlımGünaydın
Tekrar merhaba herkese tanışalım kızlar ben sportie, geçen sene çok güzel 3-4 ayım geçmişti burada. Mezun oldum. Ancak yine aldım kiloları kendimi yine takımda buldum. Kaptanım ve arkadaşlarımı görmek beni çok mutlu etti.Cordelia hoşbulduk.
Dün tahmin sormuştum çok almışım çokk
Buradan başlıyoruz spor falan napıyoruz, desteklerinizi esirgemeyin benden
Kilom 61,400 .
3 hafta sonra tatilim var ne yapıp edip fazlalıkları atmalıyım![]()