Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hay o güzel dualar eden ağzını öpem emiiiiŞeniz aminnn aminnnnnnnaminnnnn yüce Mevlam hepimize nerede sıkılan varsa sıkıntılarından kurtarsın yolumuzu nuruyla aydınlatsın inşallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
Rabbim yeni iş kapıları açsın bizlereee inaşallahhhh
nurhayat else ve bana ilerde bebiş nasip etsinn
nazlıma sevdiğine kavuşmayı nasip etsin
dorayla aebene hayırlı evlatlar sağlık bol kazanç nasip etsin
asime hayırlı iş ev huzur nasip etsin
refe bol para nasip etsin de evinin kredisini bir an önce ödesin
ceyline okulda başarı abisinin hayırlısıyla dönmesini bide özel arkadaşıyla mutluluklar nasip etsin
kütoma huzur mutluluk nasip etsin inşalllllaaaahhhhhh
unuttuğum varmı yaw
selam kızlar mehmet akif gene kulak iltihabı oldu çok moralsizim dünde bidaha uğrayamadım bugünde nasıl geçti dün kaçıncı olduk geçmişi okuyamadım
selam kızlarrr
nasılsınız çokk ösledim sizi pc hala olamadı benım
bugun benımkı geldi bitti çok şükür
siz olmayınca diyet falan kalmadı hızla şişiyorum :)))
en kısa zamanda aranıza saglam bi - ile dönmek üzere görüşürükkk kendinize eyi bakın öpüldünüsss
bak ben şey için girmiştim sorayım diyorum hep unutuyorum .. nazlım ayın 16 damıydı ankaraya gelicem diyodu .. sonra hiç bahsetmedi ya .. odamı iptal oldu ki ........
bide şey diycektım dün biz eltime gittik dizinden ameliyat oldu . akşam yemeginede ordaydık . gelini yemekte yazprak sarma yapmış . menüde başkada bişi yoktu ...yogurtla ayran ekmekte beyaz ekmek tabi . erkende gitmiştik mecburen azda tadımlık olsada yedim ..... malesef ... ama benim şişlik regldenmiş geri iniyorum bakalım bitene kadar .baskül ne gösterecek .....
selam kızlarrr
en kısa zamanda aranıza saglam bi - ile dönmek üzere görüşürükkk kendinize eyi bakın öpüldünüsss
günaydın dombilim benim ....kaydirigubbakcemile3 yok canım yediklerın pek şişlik yapmaz ızgara ..... eglenmenede sevindim ...Şeniz resinlere bakıyım ...kızlar merhaba
inşallah hepimiz için çok çok güzel bir hafta olur
nedenini bilemesemde inanılmaz şişim stresliyim dombiliyimbenneyaptımkibenneyaptımkibenneyaptımki
dün bizim geleneksel karadeniz şenliklerimizden biri vardı.
2 tane mangalda çupra 2 tane köfte bir küçük parça da tavuk yedim yanında bol salata ... akşam birşey yemedim
çok eğlendik her zamanki gibi
Resimleri yükledim bakabilirsiniz efendim:asigim::asigim:
1 tabak pilav baklava ve sosis patates . dogru maytabim hiç kaçamaklı geçmemiş ..:mymeka::mymeka: bide 1.5 kilo fazla geliyrum diyo ..laelaelaelaelaehadi bırazı şişlik olsun :sm_confused::dilcikar:günaydın kızlar birden bire 1.5 kilo fazla çıkmaya başladım
adet haftama girdim herhalde o yaptı
puff cumaya kadar insem bari
hafta sonu fazla kaçamaklı geçmedi
cts bebek kuranı vardı çocukları babalrına bırakıp oraya gittim mecburdum gitmeye kuzen çünkü orda 1 tabak t.pilav yedim 2 de baklava
pazarda kahvaltıda 1 minik sosis bikaç parça patates akşam yemeğinde de 1 uskumru mangal
salata ve közde soğan
amamahfoldum 9 kişi vardı kaynanamda misafir geldi aşağı inçık sofra hazırla kaldır bulaşık çay servisi kahve servisi meyve servisi derken gittiklerinde iptal olmuştum
refim kendine bir sor o cips ve korneti yemeyimi yoksa zayıf olmayımı tercih ediyor ...:1no2:Günaydın kızlar, NAzlıcım birtek seni görüyorum aşağıda. Maytapcım Mehmete çok geçmiş olsun benim oğluşta oldu malesef bu kış 3 kez tekrar etti çok b...tan bişe şu kulak iltahabı çok dikkat et yıkarken su kaçmasın kulağına, birde biberonu çok yatıkken verme veya memeyi mehmet biraz dik dursun emerken yüksek yastık flan koy. Çok çok geçmiş olsun canım kıyamam bizimkide nezle gibi. Allah yardımcımız olsun...
Canlar ben bir türlü tam modda diyet yapamyıyorum ne yapsam ki canım hep doritos, çitossss bilmem ne dondurma oda cornet flanistiyor akşamları yemeği az yiyip hep bunları yiyorum günlerdir neyapcam yaa durduramıyorum kıslarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
selam kızlar ben geldimmm..delikafaduldenharika bir hafta sonundan sonra nihayet tatil bitti bugün biz pikniğe gittik hava muhteşemdi izmir yanıyor-tatlicadiarzu-papatya topladım taç yaptım kızıma güzel eğlenceli bir gündü ama hem hafta sonu olması itibariyle hemde piknik dolayısıyleeediyet gene gümledikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile valla piknikte yarım ekmek ödemiş köfte yedim bi bardak kola içtim:lepi:hepsini ben ettim cezama razıyım
ama piknik havası acıktırıyor insanı yaw valla ben suçlu diilim:mymeka: neyse yarın yine tam gaz devam süprizzzzz
aeben geçmiş olsun canım havalardandır tam ne sıcak ne soğuk normal canım en kısa zamanda düzelirsin inşallah..a.s.
maytapcım seninde oğluşuna geçmiş olsun bi kurtulamadı yavrum şu hastalıklardan nazar değiyor bu yağuşuhlu oğlnakaydirigubbakcemile3
bedişim aman dikkat et canım sana her zaman diyorum çok az yemeyle kalicı kilo olmuyorrrrr....laelaelaelaelaeselam kızlarrr
doram şögüş bilidigin domates, slatalık ,biber dilimleri .tek tek yazana kadar topluca adı bazab 1 .2 çatal alıyorum hepsinden ayrı ayrı yamaya gerek olmuyor...kaydirigubbakcemile5günaydın kızlar.
kütocuğum gözün aydın canım. rabbim inşallah bidaha ayırmaz sizi.
artık önünde mazeretinde kalmadı.
hadi ver şu kilocuklarıda iş başına geç artık:CüvCüv::ecrin_bebek:sırnaşık şey
aebenciğim söğüş ne oluyor tatlım. et haşlaması desem sabah sabah ne bilem yenirmi:jeyyar:
birde enteğre ekmek bulamadım ben buralarda yaaa.kötükedihüso adama enteğre ekmek diyorum o neki diyorrkötükedihüso
bende artık çavdar aldım:1rolleyes:
çok fazla kepek ekmek güyaa kemik erimesi yapyormuş. artık neye inanacağımızı şaştım yavvvfisfisfis
ha kızlar 3 gündürsabah akşam yürüyüşe başladım. ama eve ölüm geliyor. yürüyüş dışında orda aletlerle hareketlerde yapıyoruzkaydirigubbakcemile2
sabah 6 da düşüyoruz asfalt yollara:1closedeyes: vucut ham olunca beni bayağ yoruyor ama yarına alışırım artıkdelikafadulden
tahmin etmiştim saglık olsun nazlım ...Şenizaebenciğim benim ankara işi iptal oldu haziran gibi gelicem inşallah.
Dün sabah;
geç kahvaltı; sirkeli suyumu içtim sonra
1 dilim kepekli ekmek,k.k peynir,1 yumurta,şekersiz çay
ara 1 kivi, 1 türk kahvesi
akşam azcık börek,salata,şekersiz çay,kadayıf(1 dilim),1 lokma --kayınvalidemdeydim özel olarak hazırlamış ondan dün tatil yaptım :)
ara 1 az şekerli nescafe