Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

senağlama
ooyy demek sende benim hemşomsun karadenizin neresindensin??yerimsenibencanım benim zaten çokkk güzel bir kızsın tellerin de çıkmış hayırlı olsun artık o güzel gülüşünü daha net görebileceğiz tekrar hayırlı olsun Şeniz[/B][/COLOR]

tatlım buradayım yukarıya yazdım yenikaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

asimmmm neler yedin kısss valla diyeti bozmak yok ona göre:mymeka::mymeka:
gerçi benimde senden bir farkım yoksenağlamasenağlamasenağlama

yumukcum resimlerine baktım çok güzel keyifli geçmiş ne güzel
bende tavla hastasıyımdır ama kociş bilmiyor ne yazık ki yorumları müsait olunca yapacaığım artıkalkisalkisalkis

bu arada metobolizmayı hızlandırıcı yöntemler hakkında bilgi edinmem gerekli naniknanikbenneyaptımkibenneyaptımki

bu arada doram yazmış nişana gidecektik vazgeçmişler diye nikah kıyıldı da mı vazgeçild iya eğer öyleyse gerçekten çok üzücü bir durum ben anlamadım tam olarak
kızcağız daha evlenmeden dul kalmış oluyor ya kıyamam ne kadar üzülmüştür:kızgın: bu erkek milleti varya çok fena çoookkk:delphin:

özgeciğimmmm cumartesi akşama köyde kınası vadt. bizde hazırlık yapıyorduk kınaya gideceğiz diye.
bir haber geldiki iş bozulmuş diye.
yaklaşık 6.7 aylık nişanlılardı.
tüm hazırlıklar tamamdı yani. yapılması gereken tek şey kına ve ertesi güne gelin almaydı. çok yazık oldu yani
evet kesinlikle gelin ata binmiş ya nasip demiş

ara öğünmümde 1 elma 2 diyet büsküvi ve 1 kupa yeşil içitm.
kütomu bende çok özledim yaa. gelsede yine tek uyusa şuracıkta:((

öyle nazlım pek bi kaçamak denmez ama kilo veremeyince gözüme batıyolar ...:delphin:
Aferin sana . Bak güzel tekrardan yürümelerim . Ama aç sakın yürüme . Cumartesi o açlıkla bide 2.5 saat yürüdünmü....:mymeka:....ve yürümeden sonra süt iç .bir şeyleri sanki rayına koyamadın sen ..:delphin:

Nurhayat kıs cadı kayboldun bugün .... Yoksa eleştirdik diyemi kızdın ...:1rolleyes:

bugünden itibaren herşeyi rayına koymaya başladım aebenciğim . Benim hafta sonu moral bozukluğundan oldu galiba hiç bişey yiyeyim yoktu.

öğlen yemeğim

1 kase yeşil mercimek yemeği
1 su bardağı yoğurt
1 kase yeşil salata ( göbek, maydonuz, dere otu , salatalık ve domates karışımı )

özgeciğimmmm cumartesi akşama köyde kınası vadt. bizde hazırlık yapıyorduk kınaya gideceğiz diye.
bir haber geldiki iş bozulmuş diye.
yaklaşık 6.7 aylık nişanlılardı.
tüm hazırlıklar tamamdı yani. yapılması gereken tek şey kına ve ertesi güne gelin almaydı. çok yazık oldu yani
evet kesinlikle gelin ata binmiş ya nasip demiş
doram hemşom . aynı olay kına gecesi ben bekarken bi arkadaştada olmuştu senağlama
kınada hani çeyiz senedi olursa bilen bilir yenilerde pek yoktur ... babalar anlaşamamış ...:delphin:kına geçesinde iş bozulmuş .
ama gerisini fazla anlatmayayım sizinki bezzemez inşalla ... kız başka biryle eveldigi gece intahara kalkıştı ... sebebi ise :delphin:

doram hemşom . aynı olay kına gecesi ben bekarken bi arkadaştada olmuştu senağlama
kınada hani çeyiz senedi olursa bilen bilir yenilerde pek yoktur ... babalar anlaşamamış ...:delphin:kına geçesinde iş bozulmuş .
ama gerisini fazla anlatmayayım sizinki bezzemez inşalla ... kız başka biryle eveldigi gece intahara kalkıştı ... sebebi ise :delphin:

yazıkkkkkkkk yaaaaa

ayyy çok kötü YÜCE RABBİM kimseye yaşatmasın.

sabahta öğlende süper canım tebrik ederim seni ama ben 1. olucam:)))))))
sizde bana türlüdeki patatesleri ayıklayıp yiyebilirmiyim diye sordum ona bişi yasmadınız küsecem
gerçi okadar soru sordumki sabah sabah atlamış olabilrisinzi:))))
ben sodayı içmeye karar verdim şaraba ve biraya izin veren monti zararsızsodaya bişi demez bence

bende oğlanın çorbasındaki küçük et parçasını kemirdim o kadar yemişimki sabah hakla acıkmadım
dışarı çıkıcam bikaş işim var gelince mercimek çorbası yapıcam ondan yerim artık

sabahta öğlende süper canım tebrik ederim seni ama ben 1. olucam:)))))))
sizde bana türlüdeki patatesleri ayıklayıp yiyebilirmiyim diye sordum ona bişi yasmadınız küsecem
gerçi okadar soru sordumki sabah sabah atlamış olabilrisinzi:))))
ben sodayı içmeye karar verdim şaraba ve biraya izin veren monti zararsızsodaya bişi demez bence

patateslerini ayıklayıp yiyebilirsin ama suyundan alma yemeğin .

günaydın kızlar
yürüyüşlerime halen devam etmekteyim. artık bünyem alıştı. ilk zamanlar gözümü açamıyor ve kendimi bitkin hissediyordum. şimdşlerde çok enerjikimkaydirigubbakcemile4
dün diyetimi pek bozmadım.
sabah normal kahvaltı 2 tane eti cin
ara öğünde kayısı kiraz
öğleye tavada bir parça tavuk ve köfte
1 dilim çavdar ekmeği
ara öğün 3 bisküvi
akşama 1 dilim ekmek karpuz ve salata
bu gün bolca söğüş
2 dilim çavdar ekmeği
3 zeytin bir parça peynir
yürüyüşümü de yağtım.
üstelik göbüşü streçle sarıpta yapıyorumdelikafadulden

bu hafta sonu bizim köyde akrabanın kızının düğünü vardı
cumartesi kınaya gidecektik
hatta yazacaktı size benim diyet kesin gümler diye
ama o da ne:1shok:
bir haber nişan cayılmış:çok üzgünüm:
tüm hazırlıklar yapılıp ev döşenip nikah kıyılmıştı.
o kadar çok üzüldümki
allah hayırtlısını versin ama 3 gündür moralim çok bozuk:a015:
Hayırlısı canım ya.. Üzüldüm ama.. Hayırlı ise düzelir inşallah..

gözün aydın canım

senin beslenmen daha kötü olmuş kanımca. metabolizman yerlerde kaydirigubbakcemile

canım sen diyet yaptığına emin misin Çok üzgünüm çoook :mymeka: kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile3
Eminim canım çok eminim hemde :roflol: ama diyetime devam ediyorum bugünden itibaren..tatile gidicem yaaaa.. :kızgın:

:roflol::roflol::roflol:nurhayatttttt ben diyet yapmazken bile yemedim senin saydıklaırını dermişimmmm:roflol:
şimdi diyecen siz benim koçummusunuz size ne oluyor diye:oklava:
ama dostta acı söylermiş:mymeka:
Söyleyin anacım tabiki yorum yapacaksınız yoksa burda benim işim ne? birbirimize hep iyi yorum yapmayacağız kötüyse kötüyüde söyleyeceğiz..

günaydın kızlar nasılsınız nurhayatcım benden çok eleştiri almışsın canım bugünden itibaren yediklerimize dikkat ediyoruz ben bugün koca bir tabak nesfitle başladım güne yağsız sütle birlikte tüm gün yediklerimi akşam detaylı bi şekilde yazarım.

maytapcım yorumların için teşekkür cnm a.s.boyum 1.67..
evet yediler bitirdiler beni bugün koçum ya..benimde boyum 1.72 sırnaşık şey

günaydın 6. takım nasılsınız??

nurhayatın üzerine ne kadar çok gitmişsiniz ilk haftadan :delphin:
gerçi o beni de geçmiş zararlı yiyecekler konusunda da kaydirigubbakcemile3

yumukum inşallah bir ömür boyu mutluluklar dilerim

nazlıcım açlıktan ölmedin di mi??
valla onu bunu bilmem hafta sonu görüşürüz kilolarla :roflol:

teşekkür ederim cnm.evet katılıyorum sana koçumun üstüne gelmeyin bu kadar en azından dürüstçe ne yediğini yazmış bak ben hafta sonu ne yediğimi yada yediklerimi:1shok:yazıyormuyumkaydirigubbakcemile3
kııııızzz neler yedin say bakim :mymeka: bizde aramızda yarış yapalımmı? CADIARZU

:roflol: :roflol:
ben daha suçluyum sesimi çıkartamıyorum diyosun yani :roflol:
süle dedim sana :mymeka: yazmıştın sanırım ama ya :uhm: partiler yapılmış ızgaralar falan ama ayrıntısıyla yazılmamış

dün 4 bohçana kızmıştım ama bugün yarum bilem yapamıyorum .:mymeka:..:1shok: anca soda paklamış zaten .sırnaşık şey
kızlar poğca bildiğiniz türden değil gerçekten minik minik yaa...

Allah korusun çok kötü yaa..

aynı mesajı iki kere yazmışım :) aynısı aşağıda da var..ondan editledim

Son düzenleme:
Wışşşş... tıkkandım heee... ben bugün başka birşey yemem artık..yedim yiyeceğimi :1closedeyes: :dilcikar:

Back
X