Cuma Zayıflama Yarışması 6. Takım

evet özge hanım yazıyorum dün ne yedim

sabah normalden biraz küçük simit (şöyle ki 1 adet simit 75 kuruş, benim yediğim 50 kuruş)
ara yarım ayran
öğlen 1 parça tavuk incik + salata + kalan yarım ayran
ara 1 yoğurt 2 seferde
akşamüzeri yarım bardak barbekü soslu mısır
akşam yarım pors. yoğurtlu bakla + 1 tabak mantı makarna yoğurtlu yine

mantı makarna hemiiidddeee yoğurtlu:mymeka::mymeka:
mısır ve mantı makarna dışında iyiymiş bence bugün ne yemeyi planlıyorsun ?

sandiviç küçüktü yahu :1closedeyes:
ama nescafe 3.in 1 çünkü başka içemiyorum:utangac::utangac:

nazlım doğru söylüyorsun keşke yemeseydim ama bir lokma bile ekmek almadım
ayrıca

150 mekik
150 şer tane de yan bacak
ve 100 tane esnetme hareketi yaptımşakkıdışakkıdı

asicim valla playstation için vakit yaratıyorum
cumartesi gece 3 te yattım 10 da kalktım
2 gündür de 2 de yatıyorum dün gece oyunu bitridim
zor bir oyun normalde 1 hafta falan sürüyor kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
şimdi 3. çıkmış onu alacağım
[/COLOR][/COLOR][/B]

sandviç ne kadar küçüktü :jeyyar:
ve içinde ne vardı :jeyyar:

niye çorba ve makarna aynı öğünde tüketilmesin ki. hazır çorbalar tam bir muamma. kalorisi az değil mi onun

özgem belki bilirsin seka fabrikasını. şimdi yerinde kocaman bir piknik ve park alanı var. akşam yemekten önce oraya gittik. bel ve göbek için olan aletlerle spor yaptım. ama kesintili kesintili tahmini 15 dak. oğlum dur, oğlum oraya gitme diye diye :emir_bebek:
bundan sonra her akşam veya en fazla 2 akşamda bir gitmeyi düşünüyorum

refim sen bir de haftada 2-3 gün çalışıyorsun. ben cumartesi bile çalışıyorum senağlama
ama benimki alıştı. artık ağlamıyor ama işe gideceğimi anladığı zaman yüzü düşüyor hemen :çok üzgünüm: hele pazar günleri benden önce uyandığı için gitmeyeceğimi anlıyor. öpüyor beni . annecim seni çok seviyorum diye uyandırıyor[/COLOR][/I][/B][/QUOTE]

AH CANIM AH ÇOK HAKLISIN BENDE ZATEN sizin gibi 5-6 gün çalışanları düşünerek üzülüyorum inan Allah yardımcınız yardımcımız olsun ben sadece kuzeni gibi yani ablamın oğlu gibi olmasından korkuyorum 6 yaşında ve 2 yaşından beri bıkmadan usanmadan her sabah kreşe giderken ağlıyor yılmıyor her zaman istikrarla ağlıyor çok üzülüyorum ben bu ağlamalara.:1shok::oklava:

mantı makarna hemiiidddeee yoğurtlu:mymeka::mymeka:
mısır ve mantı makarna dışında iyiymiş bence bugün ne yemeyi planlıyorsun ?

sabah k-flakesle güne başladım. az önce ayran içtim. öğlen ne yemek var bilmiyorum şu an. ama akşam anneme gidicez. tavuk olacak yemekte. annemlerin oradaki fırın çok güzel ekmek yapıyor. anneme gidince ekmeği fazla kaçırıyorum kaydirigubbakcemile

bir de ben acayip şiştim yaww.
regl gelmedi bir yandan günlerdir de üzerinize afiyet kabızım fena halde :utangac:
karnım 5 cm önden gidiyor pantolonun üzerinden

sandviç ne kadar küçüktü :jeyyar:
ve içinde ne vardı :jeyyar:

niye çorba ve makarna aynı öğünde tüketilmesin ki. hazır çorbalar tam bir muamma. kalorisi az değil mi onun

özgem belki bilirsin seka fabrikasını. şimdi yerinde kocaman bir piknik ve park alanı var. akşam yemekten önce oraya gittik. bel ve göbek için olan aletlerle spor yaptım. ama kesintili kesintili tahmini 15 dak. oğlum dur, oğlum oraya gitme diye diye :emir_bebek:
bundan sonra her akşam veya en fazla 2 akşamda bir gitmeyi düşünüyorum
ah ah bilmem mi özlüyorum ben çok fazla izmiti yaaasenağlamasenağlamasenağlama
çocukluğum orada geçti buraları hiç sevmiyorum şakkıdışakkıdı
annemler haziran sonuna kadar gelecekler 2 3 günlüğüne keşke bende gelebilsemsenağlamasenağlama

sabah k-flakesle güne başladım. az önce ayran içtim. öğlen ne yemek var bilmiyorum şu an. ama akşam anneme gidicez. tavuk olacak yemekte. annemlerin oradaki fırın çok güzel ekmek yapıyor. anneme gidince ekmeği fazla kaçırıyorum kaydirigubbakcemile

bir de ben acayip şiştim yaww.
regl gelmedi bir yandan günlerdir de üzerinize afiyet kabızım fena halde :utangac:
karnım 5 cm önden gidiyor pantolonun üzerinden

güzel bir başlangıç olmuş canım
akşam yarım porsiyon yemek bol salata yersen sorun olmaz bence
göbiş küçüldü benimbirasscık sanki bana öyle geliyor:1shok::1shok:

hareket etmem gerek hareket şakkıdı

bizde akşam annemlere gideceğiz annem bana siz gelince karnıyarık yapacağım demişti ben seviyorum birde evde zorla kızartma yaparım kokar diye o yüzden o yapacak delikafaduldendelikafadulden

bakalım akşama ben ne halt yiyeceğim kaydirigubbakcemile4kaydirigubbakcemile4

Heheyyy Asicim benim karnım hep pantolonun üzerinde son 2 yıldır iyi bilirim :( b..........tan bir durum ...

AH CANIM AH ÇOK HAKLISIN BENDE ZATEN sizin gibi 5-6 gün çalışanları düşünerek üzülüyorum inan Allah yardımcınız yardımcımız olsun ben sadece kuzeni gibi yani ablamın oğlu gibi olmasından korkuyorum 6 yaşında ve 2 yaşından beri bıkmadan usanmadan her sabah kreşe giderken ağlıyor yılmıyor her zaman istikrarla ağlıyor çok üzülüyorum ben bu ağlamalara.:1shok::oklava:

off off benim ki de kreşe gidiyor. kışın yine iyiydi. havalar az ısınınca cumartesi günleri babannesi hep parka götürdüğü için şimdi sabahları babanneye diye ağlıyor. bende bir şekilde kandırıyorum :çok üzgünüm:
kreşlerinde de bahçe ve park var. öğretmen hava serin olunca çıkartmıyor. ama babannesi gezmeyi sevdiği ve menapozda olduğu için havayı çok sıcak sanıyor. benim çocuğum kreşe başlayana kadar yemin ederim her ayın en az 10 gününü hasta olarak geçirdi. ortalama 2 ayda bir de antibiyotik kullandı senağlama kaç kere şahit oldum soğukta ince giydirip ateşli olunca kalın giydirdiğine. ateşli olan üşürmüş :delphin:

Heheyyy Asicim benim karnım hep pantolonun üzerinde son 2 yıldır iyi bilirim :( b..........tan bir durum ...
sanki bizim durum farklı :tomato::tomato:

off off benim ki de kreşe gidiyor. kışın yine iyiydi. havalar az ısınınca cumartesi günleri babannesi hep parka götürdüğü için şimdi sabahları babanneye diye ağlıyor. bende bir şekilde kandırıyorum :çok üzgünüm:
kreşlerinde de bahçe ve park var. öğretmen hava serin olunca çıkartmıyor. ama babannesi gezmeyi sevdiği ve menapozda olduğu için havayı çok sıcak sanıyor. benim çocuğum kreşe başlayana kadar yemin ederim her ayın en az 10 gününü hasta olarak geçirdi. ortalama 2 ayda bir de antibiyotik kullandı senağlama kaç kere şahit oldum soğukta ince giydirip ateşli olunca kalın giydirdiğine. ateşli olan üşürmüş :delphin:

Allah sabır versin ne diyeyim :kızgın::kızgın:

kızlar bir 6 lı rakamları görürsem resmini çekip koyacağım valla kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

ben nerdeyse 6 lı rakamları görücem özgemmm :tomato:

dün akşam ben oğlumu uyuturken eşim çekyatta uyuyakaldı. bende uyandırmadım. tozları aldım. bulaşıkları topladım. saat 23:15 falan oldu. az bisiklet yapayım dedim. eşim gürültüsüne uyandı tabii. bu saatte yapma dedi. bende sen git içeri yat dedim. anaaammm bana bir kızdı. ben niye bu kadar takmışım bu zayıflama işine. neyim varmış. kime beğendirecekmişim kendimi kötükedihüso sinir oldum indim bende. eğer yine izin vermezse spora akşam hiç birşey yemeyeceğim inadımdan daha da köpürsün.
ve lakin biz yine tam barışmışken küstük kötükedihüso

sen soğan suyunu bıraktın mı özgecim.
ben bir regl olsam tekrar başlayacağım

CANIM inanılmaz şişkinlik yaptı hatta kilo aldırdı bile diyebilirim o yüzden ara verdim korkuyorum anlıyacağın bir hafta içtim o kadar başlayasım da var kafam çok karışık vesselam :1ninca::1ninca:

sen faydasını gördün mü

ben nerdeyse 6 lı rakamları görücem özgemmm :tomato:

dün akşam ben oğlumu uyuturken eşim çekyatta uyuyakaldı. bende uyandırmadım. tozları aldım. bulaşıkları topladım. saat 23:15 falan oldu. az bisiklet yapayım dedim. eşim gürültüsüne uyandı tabii. bu saatte yapma dedi. bende sen git içeri yat dedim. anaaammm bana bir kızdı. ben niye bu kadar takmışım bu zayıflama işine. neyim varmış. kime beğendirecekmişim kendimi kötükedihüso sinir oldum indim bende. eğer yine izin vermezse spora akşam hiç birşey yemeyeceğim inadımdan daha da köpürsün.
ve lakin biz yine tam barışmışken küstük kötükedihüso

amannn adamların hepsi aynı hep onların istedikleri olacak
bazen eşime diyorum ben kadınlıktan istifa ediyorum erkek olacağım bende oh ne rahat bende çalışıyorum bide evde çalışmak zorundayım kendime vakit ayırmak kendim için birşeyler yapmak istiyorum ay birde çocuk olsa ben bittim demektirgamyoncuiremsu

Canım ya ağlamasın o ağlamasın :( Bizimki zaten ananesine gidiyor birde kreşe gitse kesin geceler boyu ağlardı senin bebiş kaç yaşında benimki haziran sonu 2 olacak kısmetse seneye yazın vericem kreşe maddi durumlara bağlı...

Valla sizin kocalar ne güzel neyin var zayıflayacak spor yapma az yeme diyor :) Benim ki sakın yeme yeme spor yap diye başımı yiyor hep göbeğimle alay ediyor göbekli morulum diyor :((

CANIM inanılmaz şişkinlik yaptı hatta kilo aldırdı bile diyebilirim o yüzden ara verdim korkuyorum anlıyacağın bir hafta içtim o kadar başlayasım da var kafam çok karışık vesselam :1ninca::1ninca:

sen faydasını gördün mü

ben de adet dönemine girince kestim özgem. baktım hiç sancım yok ki 1 hafta önceden başlardı gecikmesini ona bağlıyorum ama her yerde adet söktürür yazıyor. anlamadım gitti. reglim başlasın da 3 günü falan tekrar başlamayı düşünüyorum. ben kabuklarıyla kaynatıyordum bir de. kilo farketmedi ama sanki karnımı falan indirmeye başlamıştı. lahana da içicem mevsimi geçmeden

amannn adamların hepsi aynı hep onların istedikleri olacak
bazen eşime diyorum ben kadınlıktan istifa ediyorum erkek olacağım bende oh ne rahat bende çalışıyorum bide evde çalışmak zorundayım kendime vakit ayırmak kendim için birşeyler yapmak istiyorum ay birde çocuk olsa ben bittim demektirgamyoncuiremsu

aynen valla eve geliriz geçer tv karşısına. çocuk yatana kadar onunla uğraşırım ilgilenirim. oğlum uuynca da ev işi :bbo: bari sen uyut diyorum. tvyi kapatmak zorunda kalıyoruz uyuaması için beyefendinin işine gelmiyor tabii kötükedihüso
çay istesem mırn kırın gider koyar. ama ben alıştırdım onu böyle. ilk evlendiğimiz zaman bu kadar değildi. ahh kafam ahh

Canım ya ağlamasın o ağlamasın :( Bizimki zaten ananesine gidiyor birde kreşe gitse kesin geceler boyu ağlardı senin bebiş kaç yaşında benimki haziran sonu 2 olacak kısmetse seneye yazın vericem kreşe maddi durumlara bağlı...

benimki 2,5 olacak haziranda. erken verdim ben kreşe. 19 aylıktı :1no2:
sorunlar yaşadım kayınvalidemle. böylesi daha iyi oldu. ne eğitiminden ne bakmasından memnun değildim. ortaya şımarık yaramaz bir çocuk çıkarttı. vurmayı dağıtmayı seven bir çocuk oldu oğlum. öğretmeni hep arkadaşlarına zarar verdiğini söylüyor. kardeşimin oğlu var benimkinden 3 ay küçük. çocuğa devamlı vuruyor.
oğlum küçükken yaptığı yaramazlıkları şirinlik olarak görüyordu. büyümeye başladıkça gözüne batmaya başladı. ama iş işten geçti.
ben çekmeceleri açıp dağıttığı zaman ceza veriyordum. o çekmeceyi açıp içine oturttu kötükedihüso
daha bir sürü şey. şimdi de mesela cumartesi günleri kreş olmadığı için ya annemde ya onda. bana sıradan bişey gibi anlatıyor. örnek vereyim mesela
çamaşır suyunu almış. üzerine dökmüş de eşofmanı beyazlamış. o eşofmana üzülüyor. ya içse ne olacak allah korusun. sen nerdesin o anda.
aynısı bulaşık makinasının parlatıcısı için de oldu. fışkıtmışmış her yere kötükedihüso
iyiki içmemiş diyorum da içer mi sanki diyor. niye içmesin ki. ne olduğunu bilmiyor. ki oğlum hala herşeyi ağzına sokan bir çocuk
bir de suyla oynamayı seviyor velet. sürahiyi almış. masanın tam ortasına koymuş oğlum dökmesin diye. eve geldim bana anlatıyor. oğlum masanın üstüne çıkmış sürahiye elini sokmuş. üzerini ıslatmış falan. ya kafa üstü çakılsa aşağıya. off off hiç güvenmiyorum işte bu yüzden kaydirigubbakcemile

günaydın kızlar,hatta tünaydınmı desemkaydirigubbakcemile311 de uyandım bugün ama süper dinlenmişimyerimseniben birazdan kahvaltımı edicem yiyeceklerim şöyle;

2 dilim çavdar ekmeği
domates
3 zeytin
1 haşlanmış yumurta
şekersiz çay..

asicim senin şişlik yada adet olamamanın başka bir nedenimi var acaba stres sıkıntı üzüntü bunlar hep nedenleri şuara baya stresli bi hayatın var canım hem eşinle hem çocuğunla senin güzel bir tatile ihtiyacın var bence,soğan suyu bana gerçekten iyi gelmişti ara ara bikaç günlük kür yapıyorum hala beni gerçekten düzene sokuyor belki senin bünyende farklı etkileri vardır bi arkadaşımda yaptı kadıncağız 3 hafta adet görmüştü zaten zayıf iyice iğne iplik olmuştu:uhm:bünyeye göre değişiyor demekki cnm..

benimki 2,5 olacak haziranda. erken verdim ben kreşe. 19 aylıktı :1no2:
sorunlar yaşadım kayınvalidemle. böylesi daha iyi oldu. ne eğitiminden ne bakmasından memnun değildim. ortaya şımarık yaramaz bir çocuk çıkarttı. vurmayı dağıtmayı seven bir çocuk oldu oğlum. öğretmeni hep arkadaşlarına zarar verdiğini söylüyor. kardeşimin oğlu var benimkinden 3 ay küçük. çocuğa devamlı vuruyor.
oğlum küçükken yaptığı yaramazlıkları şirinlik olarak görüyordu. büyümeye başladıkça gözüne batmaya başladı. ama iş işten geçti.
ben çekmeceleri açıp dağıttığı zaman ceza veriyordum. o çekmeceyi açıp içine oturttu kötükedihüso
daha bir sürü şey. şimdi de mesela cumartesi günleri kreş olmadığı için ya annemde ya onda. bana sıradan bişey gibi anlatıyor. örnek vereyim mesela
çamaşır suyunu almış. üzerine dökmüş de eşofmanı beyazlamış. o eşofmana üzülüyor. ya içse ne olacak allah korusun. sen nerdesin o anda.
aynısı bulaşık makinasının parlatıcısı için de oldu. fışkıtmışmış her yere kötükedihüso
iyiki içmemiş diyorum da içer mi sanki diyor. niye içmesin ki. ne olduğunu bilmiyor. ki oğlum hala herşeyi ağzına sokan bir çocuk
bir de suyla oynamayı seviyor velet. sürahiyi almış. masanın tam ortasına koymuş oğlum dökmesin diye. eve geldim bana anlatıyor. oğlum masanın üstüne çıkmış sürahiye elini sokmuş. üzerini ıslatmış falan. ya kafa üstü çakılsa aşağıya. off off hiç güvenmiyorum işte bu yüzden kaydirigubbakcemile
[/QUOTE]

canım birden kendi kayınvaldemi görür gibi oldum.benimki üst katta oturuyor hamile kalınca işi bıraktım kızım 2.5 yaşındaydı tekrar çalışmaya başlamak istedim ben bakamam çok yaramaz dedi ama onu o halde kendisi getirmişti,evde kurallar var yukarıya bi çıkardı ev tanınmaz halde kızardım neden müsade ediyosun bu kdara evi dağıtmasına aman küçük o daha büyüyünce nasılsa yapmaz derdi
hiç unutmam bigün işim var dışarı çıktım 2-3 saat sonr eve bi geldim kızım ağzını açmıyo zorla bi açar bakartımki ağzında bi avuç kömür sobayı hazırlarken onuda çıkarmış dışarı hava buz gibi ne işi var çocuğun atmış ağzına ordan bi avuç farketmemiş bile ve geldiğimde soba epeydir yanıyodu ne zamandır ağzındaydı kömür bilmiyorum,sürekli eşim yukarda bırakırdı kızımı neymiş annesi yalnızmış ona yoldaş olurmuş,ben çocuğumu annesine yoldaş olsun diye doğurmadımki:kızgın:her gece hemen hemen yukarda yatardı kızım huyu berbattı benim sözüm hiç geçmezdi en onunda 5 yaşındayken bana soldan soldan geldiler kaydirigubbakcemile3o günden beri hem kendimi değiştirdim hem evimin düzenini,o yumuşak yüzlü pasif ayşegül gitti yerine despot kuralcı bi kadın geldi kayınvaldem şimdi benden korkar kızımı izinsiz bakkala bile götüremez,ama bir çocuğa eğitim verilcek yaş 3-6 arasıdır azda olsa sonuna yetiştim ama hala etkileri devam ediyor,mesela odasına bazen 1 hafta girmiyorum aynı babannesi gibi dağınık sonra kavga dövüş toplatıyoruz,yani aynı şeyleri bende yaşadım senin mecburiyetin olmuş elbette çalıştığın için ama biraz korkutmak lazım gözlerini yoksa o küçük o bebek derken bide bakmışın canavar yaratmışlar..süprizzzzz

Son düzenleme:
hayırlı günler kıslar gine kayın valideleri almışınız ortaya . hehe . allah kolaylık versin ne diyim ....

dr. gitttim yeniden tahlil vericem yarın ......
diyetisyene yönlendirdi kilo veremiyorum diyince tekrar . oda sana bu 1800 çok dedi . eee ben ta ozaman demiştim dedim çok oldugunu . 1500 düşürdü ekmekleri azaltıp ... hipoglisemi oldugu için ilk etapda dr. öyle vermiştir diyo .kilodada bi degişiklik yok malesef ....
tahlil sonuçlarına ögre tekrar bakacaklar .. bende durum böyle ..

bide kıslar sogan suyu vs herkeste aynı etkiyi yapmaz . borçman kromlada süper veriyor mesela ben hiç verememiştim ... onun bünyesi güzel veriyor . herkes bir olmuyor ..

oyüzden ben despot cadoloz bi gelinim kızlar
bişe diyebilio mu sizce benim kaynana bi sorun bakim bana bi sorun????????

Back
X