günaydın canlar
herkesin kandili mübarek olsun. ramazan yaklaştı. ben seviyorum bu ayları. allah gerektiği gibi yaşamayı nasip etsin :Saruboceq:
ama bugün oruç tutmaya cesaret edemedim. çok uzun günler :kedi:
dün kadın doğuma kontrole gittim. reglim 10 gün gecikerek gelmişti kesildikten 2 gün sonra 2 gün süreyle yine gelmişti. göğüslerim de sızlıyordu. hamile olmaktan çok korkarak dr yolunu tuttum. neyseki öyle birşey yokmuş. spiral de yerindeymiş. soğan suyu içtiğimi söyledim. hormonlarını bozmuşsun dedi bana kaydirigubbakcemile öyle şeylere güvenme. kilo vermek istiyorsan bilinçli bir şekilde diyetisyen kontrolünde yapmalısın dedi. bir daha da böyle şeyler içme dedilmaz: yine çıbıhlı oldum yaneeee opuyorumnanaktan
bu arada benim diyet hiç iyi gitmiyor. diyet yapıyorum denilemez. onun için de yarın listeden çıkarım ben. ama kendi çapımda dikkat ederim yine. gelir sizle paylaşırım. ama listeye bir + bir - yansıyacağı için sorumsuzca bir davranış olur. en iyisi taze kannnn
vallahi ne yapacağımızı şaşırdık Ben bi ara bu internette duyduklarım yüzünden cilt kanseri olduğumu sandım doktora gittim doktorda öyle şeylere itimat etmeyin dedi. Tedbirli olmak iyidir ama çokda kafanıza takmayın dedi. bide biz fakültede bişeyleri yeni öğrenmeye başladığımızda her yeni öğrendiğimiz hastalığı kendimizde arıyorduk hep biyerlerimizde hastalık var sanıyorduk dedi :) gerçi bu soğan kürüü tavsiye edende boş isan değil prof. yani ama bünyeden bünyeye değişiklik yapıyo demekki.