kızlar benimde biraz canım sıkkın dünden beri...belki kendi evimize taşınabiliriz....bunamı üzülüyorsun diyeceksin ama evettttt....
dün evi görmeye gittik evin yeri bahçesi havuzu herşeyi çok güzel ve 4 katlı müstakil ev her katı bize ait olacak..kulağa çok hoş geliyor değilmi.....
ama hiç öyl değil....evin dışı çok güzel ama içi bir okadar kötü....herşeyi masraf yani...banyolarını bir görseniz...hele yerlerini parkelerini falan çıkmış hep...
dünya kadarda odası var küçük küçük...hiç kullanışlı değil...bitane dolap yok evde....çok iğrenç ya kapkaranlık odalar..ayyy düşündükçe içim daralıyor..
çok canım sıkıldı...ve eşim şuanda bişeyini yaptıramayız eve geçeriz yavaş yavaş sırayla birinin borcunu bitrir ötekini yaptırırız dedi yada kiraya veririz bizde burda kirada oturmaya devam edriz dedi ..ama evin kapıları dışında herşey değişmeli....ve ben öyle bir eve nasıl geçerim...şuanda oturduğum ev daire ama binkat daha kullanışlı ve güzel....ama bizim değil işte....offf neyapacağım ben dün gece hiç uyku uyumadım..çok moralim bozuk....
bu eve geçip bi odayamı yığacağım bütün eşyaları...hiç dolap yok hiçççç...biz onları yaptırana kadar 2 sene geçer zaten....
neyapacağımı şaşırdım..eşimde evi istemediğimi anladı ve dünden beri onunda yüzü asık benimde..hiç konuşmuyoruz....bana kızgın bellii....bende kızgınım...evi yerleştirecek olan benim...gelde yerleştir...bişi yaptıramam böylece geçelim işte diyor..çok basit sanki....perdelerim bile uymaz oraya ...hiç sevmedim evi...ama dıştan süper duruyor..napim dışını ben ama yaa..napcam ben