6 yıl beklermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağlıklı değil zaten. Sadece bir şekilde sürmüş. Adamlar senede 1 eve gelmiş, izne geldiklerinde eşleri hamile kalmış ; adamlar gittikleri yerde başka bir hayat yaşamışlar. Sadece bunu kimse dürüstçe itiraf etmemiş.
Eh doğru kadınlar ev hanımı, çocuk var, boşanma daha tabu haliyle.
Ama şimdi öyle değil, sürmez zaten. O konuda haklısın, evet.
Geçmişte uzak mesafe ilişkisi yaşadım, hiç de güzel değildi. Yanında olanla izinde vs gelen hiç bir olmuyor. Millet sevgilisi ile günü birlik planlar yapıp, mis gibi vakit geçirirken sen tek başına kalıyorsun. Üzgünüm ama telefondan vs. ilişki yürümez. Chatgpt ile yazışmakla neredeyse eşdeğerdi yani. :KK53:

Çok fazla, yeni insanlar tanımak için çok vakit var, uzak mesafe ilişkiler pek yürümez. Çocuk olsa 6yasinda olacak, bı ömürlük vakit, bekleyerek gecmez.

Eşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
Daha yeni evlisin bi de, 6 yıl ne?

Eşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
Ben beklerdim evlilikte uzak mesafe aski canli tutuyor benim uzun evliligimin sırrı esimin uzak yerde gorev yapmasiydi. Uc senedir ayni evdeyiz uc senedir hergun bosanma asamasindayiz yakindir biter

Bi kaç ay-1 sene idare edilebilir ama yarinimizin ne olucagni bilemezken 6 yıl çok çok uzun ustune iliskiniz yipranir.. Ne kadar mesafe okadar zorluk

15 gün yazın ayrı kalıyoruz ben çocuklarla tatile gidiyorum. Eşim çalışıyor. Onda bile öyle zor ki. 6 yıl ne demek? Bir de kocanız serbest meslekmiş ne alaka ya hu?

Bazıları eşlerine çok düşkün degil, öyle aşk büyük sevgi falan da yok yorumlardan bile anlaşılıyor. İşte onlar 6 sene idare ederler bir şekilde. Seven edemez. Öylesi böylesi yok bence bunun. Biz eşimle bir seneden biraz fazla ayrı kaldık ki onda da her cuma gelir pazar dönerdi. Çok zor geçti ama kariyerimiz için elzemdi. 8 5 çalışıyor sonra 5 te dil okuluna gidiyor 9da eve geliyordum hafta içleri diye idare ettik.
Daha uzun olacak olsa, mecbur olmasak asla cekmezdik ki 1 sene yani. Gencecik yaşınızda ne zorunuz var anlamıyorum durduk yere. 6 sene yahu 6 sene.
Hiç unutmam bi kere benim fazla iznim vardi ben oraya gitmiştim ama onun kaldığı yer müsait değil diye birlikte olamamıştık. Mesai sonrası göle gitmiştik orda kuytuda arabada fikfik yaptık bekleyemedik 3 gün 😂 Bir de yeni evlisin yani olacak sey değil.

Geliri iyi o sebeple gelemiyor
Yani siz ayrı mısınız şu an? Azıcık aşım kaygısız başım. Kusura bakmayın ama evlilik böyle bir şey değil. Evet belki boşanmazsınız ama 6 yıl ne demek biliyor musunuz? Geri kalan ömrünüz 6 yıl edecek mi? Hadi etti diyelim; 6 yıl ayrı kalmak, bir ilişkiden sadece zamanı değil; birlikte yaşama hakkını, anıları, desteği, sıcaklığı, çoğu zaman da “biz” olma hissini bile alır götürür. Ben olarak kalmak istesem evlenmezdim mesela.
Hayat öyle kısa ki “keşke” dememek için bu saçma olayı bitirin.

Ayrıyız gelir sebeple
Hani iş kuruyodu seninki?

Yani siz ayrı mısınız şu an? Azıcık aşım kaygısız başım. Kusura bakmayın ama evlilik böyle bir şey değil. Evet belki boşanmazsınız ama 6 yıl ne demek biliyor musunuz? Geri kalan ömrünüz 6 yıl edecek mi? Hadi etti diyelim; 6 yıl ayrı kalmak, bir ilişkiden sadece zamanı değil; birlikte yaşama hakkını, anıları, desteği, sıcaklığı, çoğu zaman da “biz” olma hissini bile alır götürür. Ben olarak kalmak istesem evlenmezdim mesela.
Hayat öyle kısa ki “keşke” dememek için bu saçma olayı bitirin.

Tayinle giden benim mesleki durumdan ötürü eşin işi düzeni maaşı iyi buralarda iş yok durum böyle ve 6 yıl böyle sürecek gibi ki görev süresi 6 yıl
Valla benim eşim bütün duzenini bozup evlenip benim yanıma geldi. Kendi işini yapiyordu hem de. Patron kendisiydi. Bulunduğumuz şehirde iş bulmak çok zor küçük şehir. Birkac iş denedi, bi yandan kpss deniyor. Arada işsiz kaldığı zamanlar oluyor ama dert etmiyorum. O dert ediyor ben onu motive ediyorum hatta. Senin benim mi var hersey yoluna girecek diyorum. Çünkü bunları göze alarak yola girdik. Göze alma sebebimiz ayrı kalamamak. Ayrı kalınca kavga ediyoruz biz ayrılık stresinden. Bi süre siz de evi gecindirebilirsiniz eşiniz isini oturtana kadar. Maddi yükün tamamı erkekte olacak diye bi kural yok. Yeter ki ben yatayım kadının parasını yiyeyim modelinde olmasın, çalışkan azimli ve dürüst olsun. Sağlam yol arkadaşı bulmak kolay değil bu devirde. Ama para her zaman kazanılır

İşte adam kadın parası yemek istemiyor
Valla benim eşim bütün duzenini bozup evlenip benim yanıma geldi. Kendi işini yapiyordu hem de. Patron kendisiydi. Bulunduğumuz şehirde iş bulmak çok zor küçük şehir. Birkac iş denedi, bi yandan kpss deniyor. Arada işsiz kaldığı zamanlar oluyor ama dert etmiyorum. O dert ediyor ben onu motive ediyorum hatta. Senin benim mi var hersey yoluna girecek diyorum. Çünkü bunları göze alarak yola girdik. Göze alma sebebimiz ayrı kalamamak. Ayrı kalınca kavga ediyoruz biz ayrılık stresinden. Bi süre siz de evi gecindirebilirsiniz eşiniz isini oturtana kadar. Maddi yükün tamamı erkekte olacak diye bi kural yok. Yeter ki ben yatayım kadının parasını yiyeyim modelinde olmasın, çalışkan azimli ve dürüst olsun. Sağlam yol arkadaşı bulmak kolay değil bu devirde. Ama para her zaman kazanılır

yetiyor ama adam ev araba almak için ve benden az kazanmak istemediği için gelemiyor
Ben olsam asla kabul etmem. Gözden uzak gönülden de uzak. Dikkat edin bu işten başka muhabbeti çıkmasın. Araba aldı sel oldu götürdü, ev aldı deprem aldı götürdü diyelim ( Allah korusun) bu kadar dünya malına düşkünlük iyi değil çünkü ilişkiniz zedeleniyor. İstediğin zaman sevişemeyeceğin bir kocan var nasıl kabul ettiğinizi anlamadım.

1 yıl değil 2 yıl değil koca 6 yıl! Beklenmez tabi ki. Eş beklemeyip ne yapacaksın olarak da düşünmüyorum. Zamanında bunlar konuşulup çözülmeliydi. Ani gelişen bir durumsa da ayrı kalmamak adına çözümler bulunmalı. Aradaki bağ zedelenir o 6 yılda, öyle evlilik mi olur yahu uzaktan. Kaldı ki ben erkeklerin 6 yıl uslu uslu durup sadakatle 6 yıl aldatmadan eşini bekleyeceğine ihtimal vermiyorum.
Başka çözümler bulmalısınız. Eşinizin mesleği ne ki başka bir yere gidecek? Madem gidecekti neden yakın zamanda evlendiniz, sizin durumunuz belliymiş, çakılı kadro.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X