6 yıl beklermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Etmedim ama napayım boşayayım mı daha 3.ayım
Ben olsam asla kabul etmem. Gözden uzak gönülden de uzak. Dikkat edin bu işten başka muhabbeti çıkmasın. Araba aldı sel oldu götürdü, ev aldı deprem aldı götürdü diyelim ( Allah korusun) bu kadar dünya malına düşkünlük iyi değil çünkü ilişkiniz zedeleniyor. İstediğin zaman sevişemeyeceğin bir kocan var nasıl kabul ettiğinizi anlamadım.

Ben kamudayım evlenince doğu iline tayinim çıktı 2.ayda adam geldi buralarda evlilik borçu var iş bulamadı döndü ve ben 6 yıl buradayım
Sen çakılı kadroydun ne tayini? Ne anlatıyon Pembe kafan mı gitti?

Gelirim yanına dedi ama maaş az olunca gelmedi
1 yıl değil 2 yıl değil koca 6 yıl! Beklenmez tabi ki. Eş beklemeyip ne yapacaksın olarak da düşünmüyorum. Zamanında bunlar konuşulup çözülmeliydi. Ani gelişen bir durumsa da ayrı kalmamak adına çözümler bulunmalı. Aradaki bağ zedelenir o 6 yılda, öyle evlilik mi olur yahu uzaktan. Kaldı ki ben erkeklerin 6 yıl uslu uslu durup sadakatle 6 yıl aldatmadan eşini bekleyeceğine ihtimal vermiyorum.
Başka çözümler bulmalısınız. Eşinizin mesleği ne ki başka bir yere gidecek? Madem gidecekti neden yakın zamanda evlendiniz, sizin durumunuz belliymiş, çakılı kadro.

Eşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
Süre çok uzun. 2-3 yıl olsa evet.

Çözüm bulamıyorum boşanmakta istemiyorum yeni evliyim
Evlenmeden bunlar enine boyuna konuşulur ciddi konular çünkü. Biz de bunu yaptık. Siz daha kendiniz kadın parası yemek diye cümle kurarken adam ne desin ne hissetsin. Hakkınızda hayırlısı olsun

Tayinle giden benim mesleki durumdan ötürü eşin işi düzeni maaşı iyi buralarda iş yok durum böyle ve 6 yıl böyle sürecek gibi ki görev süresi 6 yıl
Benim bir arkadaşım 3 4 yıl yaptı...onlar da sorun yaşadılar bayağı ama haloldu sonunda..Adam keyfine oarak gitmiyordu bu arada bulunduğum yerden başka yerde yapamam diye 6 yıl nasıl olur bilmiyorum

ben bu konudan bişey anlamadım. çakılı kadro demişsiniz , memurum demişsiniz, tayin oldum demişsiniz. özel sektörse dahi 360 gün çalışmayı belgelediğinizde tayin hakkı doğar. siz ne iş yaptığınızı şartlarınızı biliyor musunuz ? 657 mi tabisiniz ? çakılı iseniz nasıl tayin oldunuz ?

ben bu konudan bişey anlamadım. çakılı kadro demişsiniz , memurum demişsiniz, tayin oldum demişsiniz. özel sektörse dahi 360 gün çalışmayı belgelediğinizde tayin hakkı doğar. siz ne iş yaptığınızı şartlarınızı biliyor musunuz ? 657 mi tabisiniz ? çakılı iseniz nasıl tayin oldunuz ?
Şiştim yav.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X