6 yıl beklermisiniz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
atıyor gibi geldi bana, sözleşmeli galiba, ya da hiç memur değil, dandun konuşuyor zaten , değişik bi tarzı var. lcw de bimde dahi çalışsan tayinleri var eş durumundan. nerde çalışıyor anlamadım ki 😂 hayallerinde
Yok gayet anlatıyodu derdini, evlenince Türkçe'yi unutmuş.

Eşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
6 yıl alırı aşırı uzun, yıpratıcı bir süreç. Beklesenizde birleştiğinizde hiç birşey eskisi gibi olamaz

Nikah masasında mı tanıştınız? Bunları önden anlaşıp sonra evlenmeniz gerekiyordu ya hani
ben özet geçeyim mi şöyle bir geçmişi taradım ; ) abla , lisans mezunu polis ailesi zenginmiş, zengin aile kızını polis yapmaz burası muallak. neyse evlenmiyor yaş geçiyor. biri var yaşı da var. lise mezunu aydınlık biriymiş, adamın ailesini biraz çöp gibi görüyor. mobilyacı çok iyi mobilyacı yalıları döşüyor falan demiş ama adama güvenmiyor evlilik sözleşmesi gibi bişey yapmış.bunlar evlenmiş polis kardeşin tayini doğuya çıkmış 6 yıl , ultra mobilyacı gelemiyor, karı parası yememek için ( benim tabirim değil sorry ) bunları niye konuşmamışlar bilemedim. polis kardeş şama falan atanmış galiba ki orada mobilyacılık yapılmıyormuş. durum bu. 2 dk okudum böyle bi özet geçebildim ;)

Konu dışına çıkmayı seviyorsunuz 6 yıl kocanızı beklermiydiniz sorun net ve şark süresi kısa değil bilip bilmeden yazıyorsunuz

Konu dışına çıkmayı seviyorsunuz 6 yıl kocanızı beklermiydiniz sorun net ve şark süresi kısa değil bilip bilmeden yazıyorsunuz
hayata böyle bakılmaz ki ? hiçbişeye böyle bakılmaz. mecburiyetse namus şeref meselesiyse para ise çocuğumun geleceği ise kocamın kariyeri ise açsam susuzsam kocama mecbursam o ise bu ise beklerim. siyah beyaz mı hayat. akıldışı evlilik yapıp tayinci halimle saçmaladıysam bi hata daha yapıp beklemem.

Boşver Pembe sen patlat bi çocuk oyalan, zaten adama da bayılmıyodun, evlenmek için evlenmiştin.

Eşiniz işi için 6 yıl başka bir ilde yani 1000km uzakta bir yerde çalışmak zorunda ama sizin işiniz orada olmuyor mesleki olarak çakılı kadrosunuz beklermisiniz eşinizi ve süreci nasıl kolaylaştırırsınız uçak var ve izinler sınırlı
2 yıl ücretsiz izin alın eşinizin Yanında olun. O 2 yılda belki tayin durumları değişir.

Burda herkes beklemem diyecek. Siz kocanızı tanıyorsunuz, belli bir emeğiniz var. Evlilik birliğiniz için çözüm odaklı olmalısınız.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X