6 yıl birliktelik,6 ay evlilik...

İnsan aynı evin içine girmeyince bilinmez derler doğruymuş. 6 ayda o iğrenç yüzünü görmüşsünüz, verilmiş sadakanız varmış. Allah o pislik insandan korusun sizi.

İnanamadım okurken.Madde bağımlılığı,hırsızlık,ırz düşmanı,sapık.Ne ararsan var bu adamda.Tez vakitte kurtulursun inşallah.

Anneniz ona attigi mesajlari nasil goz yummus ve evlenmenize izin vermis orayi algilayamadim konu gercekse eger umarim kurtulursunuz bu pislikten

Konunuzu bastan assagi okudum. Su hayatta ne kadar igrenc insanlar varmis bir kez daha anladim. Olan olmus yapacak bir sey yok. O kadar sene bekleyip, evlenip bunlari yasayacakmissiniz. Bence annesi oglunun nasil biri oldugunu biliyorki, aglayip kaciyor. Umarim bir an önce bu pis insandan kurtulursunuz.

Annenizin buna müsade etmesi gerçekten şaşırtıcı bir durum nasıl o adamla aynı çatı altında yaşamanıza müsade etti daha fazla :/ umarım bir an önce kurtulursun bu pislikten

Tesekkur ederim amin insallah. Bilmiyorum kulaktan dolma.kirli bilgiler geliyor iste hemen bosamayabilir vs diye. Elimde kanit olarak.anneme attigi msjlar var zaten herseyi anlattim savciya sen canini sikma bi an once biter bu is dedi. Evlilik iptali nedir ilk defa sizden duyuyorum? Ne gibi durumlarda oluyor bilgilendirirmisiniz.

Requem for a dream (ruya için agit) filminde Madde bagimlilarinin ne hale geldigini izlemistim o yuzden bana gerçek geldi.. ve lütfen bosanin

Sizi sevdiğinden sizsiz olamicagindan değilde duyulursa başına geleceklerden korkuyodur sonucta onunla samimi olan arkadaşları kimse cevre tarafindan onlarda zan altinda olacak belki suan yasadigi yerde oda yasayamaz insanlar yuzune bakmaz hem o pisligin hem ailesinin belki aileside farkındaydı biseylerin o yuzden karşı cikiyolardi sonucta onlar gizlerler ama siz etrafa yayarsiniz demiyorum ama hani duyulur diye karsi cikiyolardi adi pislik allah yardımcınız olsun kurtulursunuz bir an once insallahhh

İnsanlarin icine girmeyince onlarla yasamayinca her an yanlarinda olmayinca kimin ne oldugunu anlamak cok zor ve rabbim yardimcin olsun bende derdim var saniyorum cok uzuldum kendimi senin uerine koydum

Belirttigim gibi ben bilirkisi avukat degilim sormaniz lazim sizin sartlarinizda oluyor mu farki soyleyeyim bosanmada bosanirsiniz gecmis kayitlarinizda bir evlilik ve buna bagli bosanma gorunur iptalde evlilik yok hukmunde sayiliyor o kisi ile hic evlenmemis sayilirsiniz
Dedigim gibi Allah vermesin kimseye vermesin dirumunuz cok uc noktalar hani oluyorsa eger iptal istersiniz zaten ruhta birakmis yarayi evrakta yok hukmunde olur

İlk defa böyle bir şey duyuyorum. İnanamadım.. Tam bir profosyonelmiş "eski kocanız" Hiç mi belli etmez bir insan.. İnsanlar neler yaşıyor.. Allah sabır versin. Zararın neresinden dönerseniz kardır diyeceğim ama, bayağı geç bir dönüş olmuş
.. Olsun. Kurtulduğunuz için şanslısınız.

Ha bu bana ne fayda saglar dersen sahsen ilerde saglar diye dusunuyorum hayatin duzene girip zaman gecince insallah duzgun bir insan ciktiginda bosandim dediginde e niye bosandi bu tarafin ne kusuru vardi ne oldu acaba diye herkes dusunur mesela ama iptal oldu dediginde kanun bile yok saymis demekki gideri olan bir durumla karsilasmamis oluru olsa olurdu gecimsizlik degil belliki diye bakilir yani boyle bir mahlukla yok sayilma ihtimali varsa arastir derim

Aman Allahim ben okurken cildirdim dayanamadim. Sizin adiniza cok uzuldum. Ama hicmi taniyamadiniz onu anlamiyorum. Birden biremi bukadar degisti? Ve sizle evlenmeden once sorunlarimi vardiki madde kullanmaya basladi. Normalde kullananlarda belli olur ama iyi gizlemis demekki. Ne kadar kanitiniz varsa elinizde avukatinizda sunun. Ben boyle durumlarda okadar uzun surecegini dusunmuyorum

Aman Allahim böyle birseyde mi var ya her halimize bin sükür kardes sen yine sükret ki erken görmüssün uzak dur Allah korusun sonra sana zarar vermesin de cok cikmamaya calis belli olmaz bu ruh hastasinin isi

Yuhhh 6 yilda 58963 falsosundan 1 ini gorememek icin gözünüzü mü bagladiniz.. Polyanna falan olmak lazim. Bunlari ispat edersen bosar ki 1 yil içinde de Olsa hakim

Yasadigim aile ortamini bilmiyorsunuz ki. Babam rahatsiz hic bi zaman sizin bildiginiz gibi bi baba profili olmadi hayatimda,eminimki o da bunu cok guzel kullandi.
Kusura bakmayin lutfen, aklimdaki sorulari soruyorum benimki meraktan aile ortaminizi tabiki bilemem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…