- 17 Haziran 2013
- 3.571
- 2.544
- 333
- Konu Sahibi 1ciftyesilgoz
-
Evlendikten sonra atmis evlenmeden once degilAnneniz ona attigi mesajlari nasil goz yummus ve evlenmenize izin vermis orayi algilayamadim konu gercekse eger umarim kurtulursunuz bu pislikten
Tesekkur ederim amin insallah. Bilmiyorum kulaktan dolma.kirli bilgiler geliyor iste hemen bosamayabilir vs diye. Elimde kanit olarak.anneme attigi msjlar var zaten herseyi anlattim savciya sen canini sikma bi an once biter bu is dedi. Evlilik iptali nedir ilk defa sizden duyuyorum? Ne gibi durumlarda oluyor bilgilendirirmisiniz.Allahim daglara taslara ben inandim neler var neler duyuyoruz dusmanimin basina vermesin
Simdi anlayamadigim bir sey var bosanma neden uzasin avukat degilim ama sizinki gecimsizlik degil ki yok bir yildan once olmasin falan cok utopik bir noktadasiniz siz farkli cinsel tercih madde bagimliligi fuhusa girizgah var bence o avukat tanidik oldugunuz icin sizden maddi talepte bulunamayacagindan veya yeri yurdunun bilinmesi adamin madde bagimlisi olusuna bagli basina bela olmasindan huzursuzlandigi icin mir mir yapiyor.
Baska bir avukata danisin ki normalleri danismayada para ister kadin kuruluslarini arastirin ayrica neden bosanma! imkan varsa evlilik iptali isteyin tamamen hayatinizdan temizlensin kagitta iz kalmasin zaten ruhunuzda biraktiklari yeter.
Herkes yuklenmis anne anne diye ama ben annenizin damadinin bagimliligini tahmin ettigini dusunuyorum kadin madde olarak dusunmesede alkol olarak dusunup mesajlarida kafasi guzel kendinde degil bakis acisiyla bakmistir.O an susmasi hep susacagi anlaminada gelmez komple sizi koparmanin yolunu ariyordur el alem olgusu var ne biliyim kocasi kandirirda bana dusman olur bu it ilerde dover kotuluk eder kapima gelemez diye bakmis olabilir kimse kusura bakmasin biz buradan yaziyoruz ama her ana icin olmasada aglarsa anam aglar gerisi yalan aglar demisler o nelerin nelerin hesabini yapti kafasinda kimbilir zaten anneye mesaj topu topu 1 aylik olay insan 10 gunde soku anca atar.
Site olayinda arkadaslara katiliyorum savciliktan talepte bulunun boyle bir olayi var yapicaklarindan supheliyim arastirilmasini istiyorum dediniz mi demediyseniz danisin ayrica duyuru gerekiyorsada gidin yapin varsa oyle birsey bilisim bulup siler sizin olmasada goruntu falan sayfasi zaten davanizda kanit
Ne diyeyim rabbim iyilerle karsilastirsin bundan sonra
Sizi sevdiğinden sizsiz olamicagindan değilde duyulursa başına geleceklerden korkuyodur sonucta onunla samimi olan arkadaşları kimse cevre tarafindan onlarda zan altinda olacak belki suan yasadigi yerde oda yasayamaz insanlar yuzune bakmaz hem o pisligin hem ailesinin belki aileside farkındaydı biseylerin o yuzden karşı cikiyolardi sonucta onlar gizlerler ama siz etrafa yayarsiniz demiyorum ama hani duyulur diye karsi cikiyolardi adi pislik allah yardımcınız olsun kurtulursunuz bir an once insallahhhİlk gün evi terkettikten sonra bana watsaptann tavana ip germiş öldürücem kendimi diye mesajlar atıyordu o gün ona geber git dememek için fazla sıktım kendimi ama tutamadım cevap verdim. İki gündürde sadece kendi kendine mesajlar atmaya devam ediyor nolur bırakma beni dön vs diye. hiç bi şekilde cevap vermiyorum çünkü bilerek yapıyor onunla konuşayım diye. zaten dediğim giibi bugün savcılığa talepte bulundum şikayetimi ettim.
Belirttigim gibi ben bilirkisi avukat degilim sormaniz lazim sizin sartlarinizda oluyor mu farki soyleyeyim bosanmada bosanirsiniz gecmis kayitlarinizda bir evlilik ve buna bagli bosanma gorunur iptalde evlilik yok hukmunde sayiliyor o kisi ile hic evlenmemis sayilirsinizTesekkur ederim amin insallah. Bilmiyorum kulaktan dolma.kirli bilgiler geliyor iste hemen bosamayabilir vs diye. Elimde kanit olarak.anneme attigi msjlar var zaten herseyi anlattim savciya sen canini sikma bi an once biter bu is dedi. Evlilik iptali nedir ilk defa sizden duyuyorum? Ne gibi durumlarda oluyor bilgilendirirmisiniz.
Kusura bakmayin lutfen, aklimdaki sorulari soruyorum benimki meraktan aile ortaminizi tabiki bilemem.Yasadigim aile ortamini bilmiyorsunuz ki. Babam rahatsiz hic bi zaman sizin bildiginiz gibi bi baba profili olmadi hayatimda,eminimki o da bunu cok guzel kullandi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?