6 yıl birliktelik,6 ay evlilik...

Çoğu kişiye fake gelmesi normal,
Çünkü bir anne kendisinde mesaj kanıtları olduğu halde, nasıl hala kızının inanmayacağını düşünebilir ve 1 sapıkla yaşamasına ses çıkarmaz ..
Nasıl evi o damadın başına yıkmaz, akıl almaz..
Ne düşündü kızımın huzuru bozulmasın mı(!)

Eğer gerçekse de umarım bir an önce o pis sapıktan kurtulursunuz.

Son düzenleme:
Konuyu okudum ve hiç şok filan olmadım. Bu tür insanların var olduğunu biliyorum çünkü. Uyuşturucu kullanan biri bu zıkkımı temin etmek için anasını kardeşini bile satar.Erkeklerle birlikte olmasının bir nedeni de bu olmalı diye düşünüyorum tabi zamanla bundan hoslanmis ve tercih haline getirmiş olması da çok normal.İlerleyen zamanlarda karısını da bu işin içine sokacaktı muhtemelen.
Bu tür bir sapığın karisinin annesine mesajlar atması zaten beklenebilir.Diyorum ya uyuşturucu bütün pisliklerin başlama noktası oluyor.
Konu sahibi diliyorum ki bu pislikten en kısa zamanda kurtulursun.Daha yasin genç önünde upuzun ve güzel yıllar olacak inşallah. Lütfen umutsuz olma.

Okudukça şoktan şoka girdim Allah yardımcınız olsun bi an önce kurtulun o pislikten

Büyük geçmiş olsun . Bence ilk yapmanız gereken şey eşinin ailesine durumu anlatmanız gerekiyor evlatlarına sahip çıksınlar .
Daha kuvvetli bir avukat bulun bu kendinden emin degil .
Ve annenizde taciz davası açsın ayrıca .

ya anlamıyorum arkadaşım hiçbir anne susmaz böyle bir durumda. göz göre göre evlendirmezz. Çooookkkk aşırı saçma.

1 yıl sadece anlaşmalı boşanma engelidir. Çekişmeli boşanmayı evliliğin ertesi günü bile dava açıp talep edebilirsin. Çok üzüldüm yaşadıklarınıza ama bu zorlu süreçte avukatınızı da doğru seçim lütfen, bu kadar basit bir usul konusunda bile sizi doğru bilgilenddirememiş maalesef. Tekrar geçmiş olsun dilerim en az hasarla atlatırsınız

Normal olan her anne kendisine yazilan ilk abuk subuk mesajdan sonra kizini alir o evden.adamin pis seylerini gormesine ragmen kizinin elin adamiyla ayni yatagi evi paylasmasina nasil sesini cikarmamis kizina anlatmamis.annen cok cok hatali.ya sen o arada hamile kalsaydin basina kotu birsey gelseydi.

Şimdi dediğim gibi avukat annemin patronu oluyor tüm davalara bakıyormuş adam. Büyük ihtimal bizden pek para talep etmeyecek avukat. Ondan mı acaba bilemedimmki.
Yani burada da var hukukçu arkadaşlar.
Hatta hukuk köşesi de var.
Bence danışmanız gerekiyor.
Bunca şeye boşanamıyor, maddi manevi tazminat alamıyorsanız ne olması gerekir acaba?
Patron olduğu için ilgilenmiyor da olabilir, riske atılacak mesele değil bu.
En azından başka biriyle görüşün, haklarınızı ve talep edebileceklerinizi öğrenin.

Filmlerde bile böyle senaryo görmedim Allahtan çocuk yok inşallah biran önce kurtulursunuz bu beladan zararsız ziyansız...
Evli olduğunuz insanın Ailesi var mı onlar biliyor mu durumu ne diyorlar
Telefonu engellemeyin ama cevapta vermeyin hepsini delil olarak kullanın derim

Ay bide bu işin sağlık yönü var yaaa bi hastalık kapmış olma aman Allah korusun git bi test falan yaptir

Aynen, okudukça şok üstüne şok yaşadım. Önce madde bağımlılığı, sonra Kv'ye sapık duygular, sonra evde adamla basılması, sonra karısını pazarlamaya çalışması... Yuh yani, ne diyeyim bilemedim. Şoktayım hala

Bende şoka girerek olarak okudum konunuzu nedense size inandım evet bir kaç şey var mesela annenizin sezsiz kalması ilginç her ne olursa olsun sizin böyle bir pislik le evlenmenize engel olmalıydı msj ları size gösterse idi annenize inanmama gibi bir durum olmazdı yani orası kafamı karıştırdı onun dışında yokmu sanki böyle sapık adamlar çokk ayrıca 6 yılda nasıl farketmediniz diyenler edilmiyor malesef bazıları öyle güzel öyle inandırıcı rol yapıyorlarki anlamak mümkün olmuyor umarım bir an evvel kurtulursunuz bu pisliğin soyadından.

Ben halâ annenize evlenmeden önce mi sonramı msj atmış anlamadım.Bütün msj okudum halbuki.Annenize evlenmeden önce attıysa anneniz evlenmenize niye razı geldi.Niye ortalığı birbirine katmadı anlamadım.Keşke evlenmeden önce renk verseydi pislik.Sizi bu olaylara şahit etmeseydi.Benimde iki kızım var evlerden uzak olsun Allah ım çok zor. İnsan ne hayallerlerle evleniyor kaşıdıkça kanıyacak bir iz bırakmış pislik.Tek şansınız hamile kalmamanız, verilmiş sadakanız varmış.Bence uyuşturucu parasını kendi bedenini satarak çıkarıyordu.Sizede zorla yaptırabilirdi Allah korumuş. Tahlillerinizi ihmal etmeyin hepsini yaptırın.Hastalık bulaştırmış olabilir.Umarım küçük bir şehirde yaşamıyorsunuzdur birdaha denk gelmessiniz.Burdan annelerimizin uyarılar nı dikkate almanın birkez daha nekadar önemli olduğu sonucunda çıkarabiliriz.Bundan sonraki hayatınızda hep mutlu olun.Allah iyi insanlar la karşılaştırsın.

aninda bosanirsn merak etme.hic onun davaya gelmesine bile gerek kalmaz.tez vakitte kurtulrsn insallah

Şok oldum okuyunca nasıl bir zihniyet böyle birine insan diye hitap edemiyorum zararın neresinden dönsen kâr olur sapık yaratik allah yardımcın olsun insallh bosaninca yakanı bırakır

Yemin ederim okurken ağzım apaçık kaldı.
Şok geçirdim.
Gözlerime inanamadım.
Okudugumu dogrumu anlıyorum diye birdaha okudum.
Allahım sen koru.
Ne yorum yapacagımı bilmiyorum şaştım.
Dünyanın harbiden binbir türlü hali varmıs.
Ben bunları okurken böyle olduysam bunları yaşayan senin neler hissettiğini çok iyi anlıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…