El ele tutuşmayı sevmiyo napıyım.Bencede o kadar önemli değil zaten.
Azıcık cilveleşmek gerek ilişkiler böyledir. Tatlı bi masumluk olur. Sizinki bildiğin çok yakın iki arkadaş ilişkisi gibi duruyor.
Hem o yaştaki erkeklerin çoğu sarılayım, öpeyim, koklayayım ister. :44:
çocuk gey felan olmasın?
hiç öptü mü seni öyle anne babayı öper gibi değil ama tutkulu uçuyormuş gibisinden?
bütün yorumları şimdi okudum ve diyorum ki; kuzum bu adam yıllardır bütün kadınların arayıp bulamadığı erkek !
kimse bu açıdan yaklaşmamış olaya ama çocuğun haşnayla fişneyle işi yok. helal olsun ona bence ! yorumları yaparken herkes çocuğun henüz 18 yaşında olduğunu atlamış sanırım. çocuk daha 18inde ve hakkaten çocuk ! sınıfın da 1.siymiş kuzum benim aferin ona, sınıf kız erkek miktarı eşit olsa neyse ama sınıfın çoğunluğu kızsa ve bu çocuk sınıfın en çalıskanıysa ne yapsın garibim?
belli ki utangaç bi yapısı var hani vardır ya böyle hacker tipler adam inanılmaz zekidir ama kadınla kızla pek işi yoktur, gay de değildir elbette ama onun daha büyük hedefleri vardır kadın kız meseleleri basit seylerdir onun için, kadını kızı 1 numaralı yaşam iksiri olarak gören malesef bizim öküzlerimiz.
6 senedir bu kızla bağını koparmamışsa belli ki seviyor kuzum ama aşkı nasıl yaşayacağını bilmiyor daha. anlattıklarını okuyunca bir an kardeşim gibi kanım ısındı sevgiline, sarıp sarmalayasım geldi o masumluğunu.
bırakın da birileri de öpüşüp koklaşmadan yaşasın aşkını, ne aceleleri var ki ?
bi böyle adamlar var 6 sene elini bile tutmadığı kıza nişanlanalım diyor üstelik yakışıklı ve zeki, bir de bazı kızlarımızın 18inde gelip buraya ''sevgilim benimle birlikte olmak istiyor ne yapayım'' diye konu açmalarına sebebiyet veren herseyinden önce tek bi uzvu büyüyen abazan türk genci var.
ablacım, bu mert, yakışıklı, zeki, güvenilir adamı tut ve sakın bırakma, zamanı gelince elini de tutar, öper de siz hep böyle masum kalın e mi..
(ama Rusya konusunda fikrim aynı)
biri de çıkıp dememiş ki o nasıl lise? 18 yaşındasın ve 6 yıldır birliktesiniz ama lisede tanıştınız. 12 yaşında mı başladınız liseye kuzumya da ben mi hesap edemedim.:44:
bir de Rusya meselesi.. sevgili askerliği Rusya'da yapacak. öhöm öhöm ! bebeğim sizdeki en baba problem bu bencediğer problemler çözülür de, bu konuda sana şimdiden sabırlar diliyorum
Aynı anlattığınız gibi bu hack işleriyle çok uğraşıyor.Bende zaten onu farklı olduğu için seviyorum.bütün yorumları şimdi okudum ve diyorum ki; kuzum bu adam yıllardır bütün kadınların arayıp bulamadığı erkek !
kimse bu açıdan yaklaşmamış olaya ama çocuğun haşnayla fişneyle işi yok. helal olsun ona bence ! yorumları yaparken herkes çocuğun henüz 18 yaşında olduğunu atlamış sanırım. çocuk daha 18inde ve hakkaten çocuk ! sınıfın da 1.siymiş kuzum benim aferin ona, sınıf kız erkek miktarı eşit olsa neyse ama sınıfın çoğunluğu kızsa ve bu çocuk sınıfın en çalıskanıysa ne yapsın garibim?
belli ki utangaç bi yapısı var hani vardır ya böyle hacker tipler adam inanılmaz zekidir ama kadınla kızla pek işi yoktur, gay de değildir elbette ama onun daha büyük hedefleri vardır kadın kız meseleleri basit seylerdir onun için, kadını kızı 1 numaralı yaşam iksiri olarak gören malesef bizim öküzlerimiz.
6 senedir bu kızla bağını koparmamışsa belli ki seviyor kuzum ama aşkı nasıl yaşayacağını bilmiyor daha. anlattıklarını okuyunca bir an kardeşim gibi kanım ısındı sevgiline, sarıp sarmalayasım geldi o masumluğunu.
bırakın da birileri de öpüşüp koklaşmadan yaşasın aşkını, ne aceleleri var ki ?
bi böyle adamlar var 6 sene elini bile tutmadığı kıza nişanlanalım diyor üstelik yakışıklı ve zeki, bir de bazı kızlarımızın 18inde gelip buraya ''sevgilim benimle birlikte olmak istiyor ne yapayım'' diye konu açmalarına sebebiyet veren herseyinden önce tek bi uzvu büyüyen abazan türk genci var.
ablacım, bu mert, yakışıklı, zeki, güvenilir adamı tut ve sakın bırakma, zamanı gelince elini de tutar, öper de siz hep böyle masum kalın e mi..
(ama Rusya konusunda fikrim aynı)
5yıl +6 yıl 11 senemi
valla ben erkekte olsam kızda olsam 11 sene cıktıgım biriyle evlenmem
Sen ne kadar sevgiliyiz desen de anlattıklarınla bizim gözümüzde oluşan kankalık durumu.
Malesef her yakın duran kız-erkek sevgili sanılmıyo.
Size bakan diyodur -ben şu çocuktan hoşlanıyorum da yanında hep o kız var sevgilisi mi ki?, -yok be kızım, sevgilisi olsa bi'elini falan tutardı
Üniversite ortamında beğenilen tipler didik didik edilir öyle yanında kız-erkek var diye ümitler tükenmez. Hatta şöyle diyeyim sevgilisi olanın bile aklına girer ayırırlar.
Düşün ki sizin durum ne kadar vahim.
_______
Bu çocuk okulda seni hiç mi kıskanmıyo? Biz de erkek arkadaşımla aynı okul, aynı bölüm mezunuyuz öyle vıcık vıcık olmaz, elele de tutuşmazdık okuldayken ama gel gör ki girdiği ortamda sahiplenici sözleri, bakışlarıyla belli ederdi.
Siz 5 yıldır bu duruma ilişki demişsiniz ama ı-ıh olmamış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?