6 yıl nişanlılık ?

13 yaşından beri sevgilisiniz, sevgili modunda takılmıyoruz.

peki sevdiğinizi falan nasıl hissediyorsunuz? bu çocuk sevmiyorsa bile söyleyemez ya

bi yerlerde sıkıntı var sen kızlardan önce sevgilinle ilişkini gözden geçir.
 
El ele tutuşmayı sevmiyo napıyım.Bencede o kadar önemli değil zaten.

el ele tutuşamıyorsun, öpemiyorsun, sevdiğini söyleyemiyorsun öyle mi?.. bu senin sevgilin mi? mahalle kasabı mı? anlamadık konu sahibi kendine bu işkenceyi neden yapıyorsun ki? eminim daha iyilerini hak ediyorsun, ayrıca önemli değil dediğin şeyler o kadar önemli ki.. gerçekten yaşayınca anlayacaksın
 
Azıcık cilveleşmek gerek ilişkiler böyledir. Tatlı bi masumluk olur. Sizinki bildiğin çok yakın iki arkadaş ilişkisi gibi duruyor.
Hem o yaştaki erkeklerin çoğu sarılayım, öpeyim, koklayayım ister. :44:
 
Yok Arkadaş Sen Kendini Sevgili Diye Kandırıyorsun Bildiğin Kankasınız Başka Bişiy Olamaz Bu Sevgili Tanımına Girmiyor Yaşadığınız Şeyler(!)
 
Birbirinize aşkınızı nasıl ifade ediyorsunuz o zaman? Sarılma yok el ele tutuşma yok, öpüşenlerden iğreniyor. Güzel hitaplar yok.
Onda da o sevdiğini söylemekten hoşlanmıyor ben de utanıyorum mu diyorsun?
 
Belki cocugun edep, ahlak kavramlari cok farklidir. Daha önce böyle bir konu vardi, "ikimiz de dinimize cok düskünüz, böyle seyler uygun degil" demisti konu sahibi, olabilir belki.

Fakat eger böyle bir durumdan kaynaklanmiyorsa, psikolojik olarak cinsellige karsi sikintilari olabilir diye düsünüyorum. Ergenlik dönemindesiniz, kendi duygulariyla basa cikamiyor olabilir.

Bunun disinda, bence nisan icin cok erken. Cok kücük yastan beri birbirinizi taniyorsunuz, belki fikirleriniz degisebilir zamanla. Üniversite cok farkli bir ortam ve her sene degistigini, büyüdügünü hissedeceksin. Bu sürecte ilgiler, fikirler, zevkler degisim gösterebilir.

En iyisi erkek arkadasina bu durumdan hoslanmadigini söyle, o da kizlara "kiz arkadasim bu durumdan rahatsiz oluyor" desin. Sevgili oldugunuzu da ilan edin. El ele tusmuyorsaniz bile, sözlü olarak ilan edin.

Erkek arkadasin daha da sirnasan kizlara tavrini koysun.
 
Son düzenleme:
bence nişanlanma eğer o şimdi kendisini koruyamıyosa başka bayanlardan evlenince ne olacak. evli adamlara bile yan bakan bayanlar var malesef. ayrıca bizimde okulumuzda arkadaşımız oldu hele birde sınıfımızda. yanına gidip sohbet ettiğim birinin kız arkadaşının böyle düşündüğünü bilsem çok ayıplardım. tabi belki kızlar gerçekten rahatsız edici boyutta olabilirler ama sevgilin gerçekten çok yakışıklı ve çok zekiyse kadınlarla başın ielel ebet belada olabilir. tek çözüm boşvermek sorsun bburcunu küpesini nolucak sanki. sevgilime güveniyosam diğer kızlar moralimi bozamaz dı benim.
 

ya hadi diyelim ortam içinde sarılıp öpme yalısı olmayan bir çocuk bu çift hiçmi gözgöze bakmıyolar. bizim üniv de b çift arkadaşımız vardı şimdi elendiler. ayyy aşık aşık bakıyolardı. sevgilin yokken sınıftada böyle bir çift çok can sıkıcı gerçekten.
 
hadi aynı iş yerinde çalışsanız bi resmilik olması adınaa isimlerle hitap etmek normalde. okuldayken saçma geldi. tabikide üşüşürler başına normal
 
Sen ne kadar sevgiliyiz desen de anlattıklarınla bizim gözümüzde oluşan kankalık durumu.
Malesef her yakın duran kız-erkek sevgili sanılmıyo.
Size bakan diyodur -ben şu çocuktan hoşlanıyorum da yanında hep o kız var sevgilisi mi ki?, -yok be kızım, sevgilisi olsa bi'elini falan tutardı

Üniversite ortamında beğenilen tipler didik didik edilir öyle yanında kız-erkek var diye ümitler tükenmez. Hatta şöyle diyeyim sevgilisi olanın bile aklına girer ayırırlar.

Düşün ki sizin durum ne kadar vahim.
_______

Bu çocuk okulda seni hiç mi kıskanmıyo? Biz de erkek arkadaşımla aynı okul, aynı bölüm mezunuyuz öyle vıcık vıcık olmaz, elele de tutuşmazdık okuldayken ama gel gör ki girdiği ortamda sahiplenici sözleri, bakışlarıyla belli ederdi.

Siz 5 yıldır bu duruma ilişki demişsiniz ama ı-ıh olmamış
 
biri de çıkıp dememiş ki o nasıl lise? 18 yaşındasın ve 6 yıldır birliktesiniz ama lisede tanıştınız. 12 yaşında mı başladınız liseye kuzum ya da ben mi hesap edemedim.:44:

bir de Rusya meselesi.. sevgili askerliği Rusya'da yapacak. öhöm öhöm ! bebeğim sizdeki en baba problem bu bence diğer problemler çözülür de, bu konuda sana şimdiden sabırlar diliyorum
 
bütün yorumları şimdi okudum ve diyorum ki; kuzum bu adam yıllardır bütün kadınların arayıp bulamadığı erkek !

kimse bu açıdan yaklaşmamış olaya ama çocuğun haşnayla fişneyle işi yok. helal olsun ona bence ! yorumları yaparken herkes çocuğun henüz 18 yaşında olduğunu atlamış sanırım. çocuk daha 18inde ve hakkaten çocuk ! sınıfın da 1.siymiş kuzum benim aferin ona, sınıf kız erkek miktarı eşit olsa neyse ama sınıfın çoğunluğu kızsa ve bu çocuk sınıfın en çalıskanıysa ne yapsın garibim?

belli ki utangaç bi yapısı var hani vardır ya böyle hacker tipler adam inanılmaz zekidir ama kadınla kızla pek işi yoktur, gay de değildir elbette ama onun daha büyük hedefleri vardır kadın kız meseleleri basit seylerdir onun için, kadını kızı 1 numaralı yaşam iksiri olarak gören malesef bizim öküzlerimiz.

6 senedir bu kızla bağını koparmamışsa belli ki seviyor kuzum ama aşkı nasıl yaşayacağını bilmiyor daha. anlattıklarını okuyunca bir an kardeşim gibi kanım ısındı sevgiline, sarıp sarmalayasım geldi o masumluğunu.

bırakın da birileri de öpüşüp koklaşmadan yaşasın aşkını, ne aceleleri var ki ?

bi böyle adamlar var 6 sene elini bile tutmadığı kıza nişanlanalım diyor üstelik yakışıklı ve zeki, bir de bazı kızlarımızın 18inde gelip buraya ''sevgilim benimle birlikte olmak istiyor ne yapayım'' diye konu açmalarına sebebiyet veren herseyinden önce tek bi uzvu büyüyen abazan türk genci var.

ablacım, bu mert, yakışıklı, zeki, güvenilir adamı tut ve sakın bırakma, zamanı gelince elini de tutar, öper de siz hep böyle masum kalın e mi..

(ama Rusya konusunda fikrim aynı )
 
Son düzenleyen: Moderatör:
çocuk gey felan olmasın?

hiç öptü mü seni öyle anne babayı öper gibi değil ama tutkulu uçuyormuş gibisinden?

Tam tersine homofobik.Yarışmanın sonunda rakip sarılmak istedi ama o erkek erkeğe mi sarılcaz olmaz demişti.
 
5yıl +6 yıl 11 senemi
valla ben erkekte olsam kızda olsam 11 sene cıktıgım biriyle evlenmem
 

aslında bir de çocuk rusmuş zaten.yani bizim türk erkeklerinin ruslara bakış açısı gibi olmayabilir onun ki ne de olsa kendi memleketi.yani o açıdan da sorun yok.ama nişan fikri çok saçma ve gereksiz.boşverin siz nişanı mişanı.keyfinize bakın.18 yaşındasın.sevgilinle aynı bölümü kazanmışsın.hem de çok iyi bir bölümdesiniz.hayatınızın en güzel yılları valla.gezin eğlenin.
 

İlişki aslında 4 yıllık yani 4.yıl bitti 5.yıldayız.Rusya bence problem değil zaten yurtdışından gelenlere dışarı izni vermiyorlar.Asıl sorun hiç konuşamayacağımız.
 
Aynı anlattığınız gibi bu hack işleriyle çok uğraşıyor.Bende zaten onu farklı olduğu için seviyorum.
 

Neden böyle peki?Bazı kızlar neden sevgilisi olsa bile asılıyor?Erkekler en azından ayrılmalarını bekliyor.

Beni kıskanacağı bi durum hiç olmadı.Yani kıskansa nasıl tepki verir bilmiyorum.

Benim asıl anlamadığım sizlerin çevresinde hiç böyle erkek yok mu?Benim tanıdığım çok var böyle.Geçen haftalarda ayşe arman yazmıştı yeni nesil erkekler aseksüel diye bence gayet normal.Sevgilimin bütün arkadaşları onun gibi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…