obenimde oğlum iki yaşında ve iki yıldır ayrı yatoyoruz. ama eşim yada benim tercihim değil. ilk zamanlar bebeğim çok sık uyanırdı. bende sabah işe gidiyo diye beşiği odamıza almadım.1-2 kere denedim ama her ağlayarak uyandığında eşimde uyandı. sonra telsiz aldım ama telszin seside baya üürkütücü eşim zaten geceleri dönem dönem kabus görüp korkar yani telsizin boğuk sesinden tırstı. en son deneyim odadan sesi gelir giderim dedim. birgün uyanmış ve beşikten aşşağı düştü.
eşim bazen laf sokar ama oda farkında başka çaremiz yok. artık oğlum normal yatakta yatmaya alışınca bizde aynı yatakta uyuruz herhalde. zaten öyle sarmaş dolaş hiç uyuduğumuzu bilmem. ikimizde rahatsız oluruz. önce sarılırdık yatakta biraz sohbet eder sarılarak yatar sonra iyigeceler der dönerdik sırtımızı. ben zaten çok zor alıştım tek çocuğum bide aynı odada bile nefesini duymaya tahamülüm yoktu başka bir insanın. ama aışmıştım.
bu konuyu görene kadar bunun bir sorun olduğunun farkına bile varmamışım desem yeridir.
bence eşine bu evliliğin anlamını sormalısın. 8 yıldır evlisin ve sadece 2 yıl eşinle birlikte olmuşsun
aynı evde 6 yıl arkadaş gibi yaşamışsınız. 2 yılda mı soğudu senden bu adam? çok enteresan
çok erken olmus.
cinselliğe düşkün bende elimden geleni yapıyorum bu konuda ama rahat edemediğini söyleyip ayrı yatıyor ... genelde salonda tv başında belgeselini izlerken uyuya kalıyor sen olsan ne yapardın ?
tabi ki de eksik noktalar var arkadaşım ....haklısın ama beni en çok üzen konu bu ... allah kimseye yaşatmasın gerçekten zor ...günlerdir benimle bu durumu yaşayan varmı diye netten araştırıyorum bu sitede ki binlerce konuya teker teker baktım ama böyle bişeyle karşılaşmadım sonunda yazmak istedim belkide içimi döktüm . . hangi kadın kabullenir evet benim gibisi kabul etmiş gördüğün gibi .. detaya inersek eşimin anne babası ayrı onlar yıllarca ayrı yataklarda yatmışlar ben hep buna bağladım hep değişir dedim .... benim yapamayacağım bişey yok dedim inanılmaz iyi bir baba çok ilgili belkide çocuğum için kıyamadım bu evliliği bitirmeye ...
cinselliğe düşkün bende elimden geleni yapıyorum bu konuda ama rahat edemediğini söyleyip ayrı yatıyor ... genelde salonda tv başında belgeselini izlerken uyuya kalıyor sen olsan ne yapardın ?
evet kızlar sonunda bende yazmaya karar verdim ..... 8 yıldır evliyim ve de çocuğumuz olduktan sonra yani 6 yıldır eşimle aynı yatakta yatmıyoruz ...sebep sorarsanız eşim hep bahaneler üretiyor ...ben pes ettim artık çok bunaldım siz olsanız napardınız?
evet kızlar sonunda bende yazmaya karar verdim ..... 8 yıldır evliyim ve de çocuğumuz olduktan sonra yani 6 yıldır eşimle aynı yatakta yatmıyoruz ...sebep sorarsanız eşim hep bahaneler üretiyor ...ben pes ettim artık çok bunaldım siz olsanız napardınız?
evet birlikte oluyoruz sonra o yine ayrı yatıyor ... bugüne kadar yapmadığım şey kalmadı günlerce o nerde yatıyorsa bende aldım yastığımı yanına gitim ama olmadı işte biz yatak odasını sadece giyinme odası gibi kullanıyoruz . ben oğlumun odasında o da salonda yatıyor
olmadı arkadaşım inan bana ne yaptıysam olmadı ... allah bbana bi sabır vermiş ki .... ben hiç kimseyle paylaşamadım bu durumu çünkü utanılası bi durum anlatsam inanılası değil bilmiyorum aranızda böyle olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?