6 yıldır ayrı yatıyoruz....

benimde oğlum iki yaşında ve iki yıldır ayrı yatoyoruz. ama eşim yada benim tercihim değil. ilk zamanlar bebeğim çok sık uyanırdı. bende sabah işe gidiyo diye beşiği odamıza almadım.1-2 kere denedim ama her ağlayarak uyandığında eşimde uyandı. sonra telsiz aldım ama telszin seside baya üürkütücü eşim zaten geceleri dönem dönem kabus görüp korkar yani telsizin boğuk sesinden tırstı. en son deneyim odadan sesi gelir giderim dedim. birgün uyanmış ve beşikten aşşağı düştü.
eşim bazen laf sokar ama oda farkında başka çaremiz yok. artık oğlum normal yatakta yatmaya alışınca bizde aynı yatakta uyuruz herhalde. zaten öyle sarmaş dolaş hiç uyuduğumuzu bilmem. ikimizde rahatsız oluruz. önce sarılırdık yatakta biraz sohbet eder sarılarak yatar sonra iyigeceler der dönerdik sırtımızı. ben zaten çok zor alıştım tek çocuğum bide aynı odada bile nefesini duymaya tahamülüm yoktu başka bir insanın. ama aışmıştım.
bu konuyu görene kadar bunun bir sorun olduğunun farkına bile varmamışım desem yeridir.

o

valla benim için büyük bir sorun bazen kopma noktasına gelliyorum bu yüzden..çocuk olana kadar hiç bi problem yoktu eşim üstüme titrerdi ne zaman ki çocuk oldu çocuğumun üstüne titredi ama beni bıraktı .. babası ona babalık yapmamış sanki acısını çıkarırcasına hep babalık yapıyor benim ne nazım kaldı ne kadınlığım .. ne doğum günüm kaldı ne yıldonumumuz

bence eşine bu evliliğin anlamını sormalısın. 8 yıldır evlisin ve sadece 2 yıl eşinle birlikte olmuşsun
aynı evde 6 yıl arkadaş gibi yaşamışsınız. 2 yılda mı soğudu senden bu adam? çok enteresan
çok erken olmus.

cinselliğe düşkün bende elimden geleni yapıyorum bu konuda ama rahat edemediğini söyleyip ayrı yatıyor ... genelde salonda tv başında belgeselini izlerken uyuya kalıyor sen olsan ne yapardın ?

cinselliğe düşkün bende elimden geleni yapıyorum bu konuda ama rahat edemediğini söyleyip ayrı yatıyor ... genelde salonda tv başında belgeselini izlerken uyuya kalıyor sen olsan ne yapardın ?

hmm cinsellik var, ama aynı yatakta yatmak yok:26:
hissettıklerını hissedemem ama, sanırım ayrılmaktan başka yol olmazdı.

Senin olaya yaklaşma tarzın hata ne demek oyle rahat edıyor , o istiyor diye ayrı yatıyoruz ?
Senin eşinden beklentilerin neolucak , erkekler bunu kendı kendılerıne düşünücek kadar ince bir zekaya sahip değiller malesef,
Senin ciddi ve net bir tepkın olmalıydı bunca zaman.
Üstelik cinsel anlamda isteklerini yerine getiriyormuşsun, hersey erkeğin istediği gb fazla yüz vermişsin bence sana yazık değil mi..

ayrı yatmak daha da arayı soğutur..buna bastan ızın vermekle hata etmıssınız ...

uff arkadaşım senin yerine ben helak oldum burda..

allah kolaylık versin diycem ama çok yıpramışsındır sen zaten çok da sorgulamışsındır kendini...

ne denir bilmiyorum...herkes yürütemezdi bunu...

öküz bunlar ya...vhalla sorunlu bu erkekler...

Son düzenleme:

benı yanlış anlama ama bunu bıraz kullanarak bu soruu çözmeye calıstın mı ? hem ayrı yatıyoruz hem bunu ıstıosun benn ıstemıyorum soğuyorum falann dedın mı belkı bunu denemk faydalı olur ne bılım cok garıp enteresann.......

Bana sorma ben olsam Allah derdim

Ben uykunun kişiye özel olduğunu düşünenlerdenim, uyurken ne sarılırım ne sarılmasına izin veririm. Eş olduk diye aynı yatakta yatmak bence çok gereksiz ve anlamsız.

Hoş gene ılımlıyım illa ayrı oda demiyorum, aynı oda da 2 ayrı tek kişilik yatak olsun mis gibi uyuyalım diyorum. Bir erkek arkadaşım ise ayrı odaları olmalı insanın der

Son düzenleme:
bana göre değil ben gece sarılmak isterim 6 yıl gercekten cok uzun bahane gereksız o yanına gelmıyosa sen gıtcen ınatla beraber uyumak ıstıyosan ugrasacaksın baska care görmuyorum

6 yıl mı

inanamıyorum nasıl dayandınız bunca zaman..gerçekten sabırlıymışsınız.. :44:
ben yapamazdım sanırım bu durumla başa çıkamazdım herhal kesin psikopata bağlardım ucunu
sende uyuduğu zaman koynuna gir bir iki derken bakarsın herşey hallolmuş dene bakalım canım..

Çok üzüldüm canım. Bence ısrarla bu problemi çözmeye çalışın. Böyle olmaz...

6 yıl ayrı yatmak ne demek ya ?
Koskoca 6 yıl dile kolay.

Hadi bunu eşiniz tercih etmiş de siz nasıl dayandınız?

İlk aklıma gelenin rahatlıktan ziyade ,
birbirinize olan sevginizin bitmiş olabileceği oldu...

Nasıl çözüm bulunur bu saatten sonra bilemiyorum ama
eger bu evlilik devam edecekse bulmalısınız...

Eşim gece vardiyasında olduğu günler, yatak o kadar soğuk ve boş geliyor ki anlatamam.
Nasıl dayandınız 6 yıl, taş olsa çatlar
Evlilik danışmanına gidin, böyle evlilik olmaz.
Ayrıca cinsellik kısmını nasıl yapıyorsunuz sorması ayıp?

Son düzenleme:

oğlunuzuda alın üçünüzde aynı yatakta yatın eşinizden ayrı yatmaktan uzaklaşmaktan iyidir en azından.oğlunuz kaç yaşında? 4,5 yaşlarındaysa oğlunuz tekde yatabilir odasında.

Anladığım kadarıyla siz sadece ayrı uyuyorsunuz...Yoksa evliliğin diğer taraflarında bir sorun yok.Ben de 10 yıllık evliyim ve hala çocuğum yok buna rağmen her ikimiz de nerde rahat ediyorsak orda uyur kalırız.Kaldıki çooook sıcak bir memlekette yaşıyoruz,yatak odamız yazın yanıyor,yatmak mümkün değil.Siz konu açınca farkına vardım çoğu zamanımızı ayrı uyuyarak giçiriyoruz aslında biz de..Ama ikimiz de çalışıyoruz ve uyku çok kıymetli.Bence sorun etmeyin..Diğer yönlerde bi sorun yoksa tabi...

arkadaşım yalnız değilsin.en azından eşin seninle bereber oluyor.ya olmasaydı.diğer arkadaşların dedği gibi eşin yalnız yatmaya alışmış.belki de tv izleyerek uyumayı seviyordur.o nedenle senle yatmaz.umarım başka sıkıntı yoktur.seni çok iyi anlıyorum.gewceleri yalnız uyumak çok acı verir insana.heleki beraber olduktan sonra ayrı yataklara gitmek.sanki kişiyi kullanulmuş gibi hissettirir insana.allah yardımcın olsun.üzüntünü dile getir ona.

O ne yaaa...isini halledip ayri yatiyor...ben olsam kendimi kullanilmis gibi hissederim...bunu dile getirdinizmi esinize? Bilmiyorum ama cok asaliyici bisey bu... Bunu esinize söyleyin sizi kullanip atiyor gibi...tabii genelede bakmak lazim,yani genel olarak nasilsiniz size hos davraniyomu normal zamanda sariliyo ediyomu ama genede anormal bence,tam olarak ne hissettiginizi anlatin...

hope spring - aşk yeniden filmini KESİNLİKLE İZLEMELİSİNİZ , aynı sizin sorununuzu yaşayan bayanı anlatıyor , pişman olmayacaksınız kesinlikle çok güzel bi film, aradığınız tüm cvplar orada faydalı olacağına da eminim ,
Aşk Yeniden - Hope Springs - filmi sinemalar, salonlar ve seanslar şu film Türkçe dublajlıda var isterseniz netten istediğiniz an bulabilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…