- 2 Ağustos 2015
- 238
- 110
- 23
- Konu Sahibi gokceyener
-
peki hiç mi sınav muhabbeti olmadı aranızda biz sınav haftaları depresyonlara girerdik yok büt tarihleri yok bilmem neYok hic bakmamıstım...benim ailem de benim ne lisede ne ünide hic notlarımı bile sormazlardı.. sanırım kosulsuz güvenden
Hukuk zor bir bölüm. Keşke yalan söylemeseydi.Hukuk okuyordu..
sanırım milat sayacagım... hakkını yiyemem parttime hukuk burosunda calıstı, ev kirasını falan kendi ödüyordu..Okula gitmemis napmis peki? Hadi ailesinin zoruyla istemedigi bölüme girmistir, yapamamistir da calismamis mi bu arkadas?? Insan kendisine para gönderen anne babasina acir da ise girer. Okul yok is yok ne yapmayi planliyormus?? Evlenme teklifi etmek yüzük takmak icin önce altyapi hazirlamak lazim. Canim bu bana cok sinsi geldi. Aileyi kandiririm uydururum bir diploma ama okumus kizdan saklayamam demis. Size bunu ilk anda söyleyecekti. Durum böyle böyle, ben okulu bitiremiycem bari girip bir ise calisayim da para biriktirelim diyecekti.
Gecer mi diye sorarsaniz ben gecer diyemem. Yarin ise basladiginda acaba gidiyor mu yoksa yalanmi söylüyor diye süpheleneceksiniz hep. Aileniz de duyacak onlara ne söyleyeceksiniz?Üniversiteye gitmemek hic sorun degil benim icin ama bu kadar yil yalan söylemesini nasil affederdim bilemem. Ya yalanina ortak olup devam etireceksiniz bugünü milat sayacaksiniz, bir daha en kücük bile yalanini yakalarsam biter diyeceksiniz. Ya da ailelere durumu aciklayip herkes yoluna diyeceksiniz.
Hukuk zor bir bölüm. Keşke yalan söylemeseydi.
keske...Hukuk zor bir bölüm. Keşke yalan söylemeseydi.
vasıfsız işçi olsun bir fabrikada calıssın... helal para kazansın yeter.. az cok onemli degil
yani konusurduk tabii ama aynı dönem benmde sınav haftam olurdu.. sadece nasıl gecti iyi falan bu kadarpeki hiç mi sınav muhabbeti olmadı aranızda biz sınav haftaları depresyonlara girerdik yok büt tarihleri yok bilmem neiletişm eksikliğinden mi acaba fark etmediniz?
evet canım onu demek istedimHa o anlamda dedin hani ille avukat doktor gibi etiketli meslekler olmasa da olur anlamında, tamam şimdi anladım
Ama yine de keşke onun önü sıra öyle demeseydin
güvenmeyi cok isterim.. hala cok asıgım6 yıldır seni kandıran bi adama bi daha güvenebilirmisin önce bunu sorgulamalısın canım..
Merhaba hanımlar,
2 hafta once nisanlandıgım kişinin bana tam 6 yıldır yalan söylediğini öğrendim...
tam 7,5 yıldır birlikteyiz..Beraber büyüdük, sevgimizi beraber büyüttük... Öyle bir aşkla bağlıydım ki.. gözüm hiçbirseyi görmezdi.. yıllarca birbirimizi bekledik...Okulun bitmesi vs..O da bana o kadar iyi aşkla davranırdı ki.. Herkesin imrendiği bir ilişkimiz vardı.. 1 ay kadar önce bana çok güzel bir evlenme teklifi etti, mutluluktan aglayarak kabul ettim..Aileler tanıstı.. Küçük bir yüzük takma töreni bile yaptık...
Daha sonra, yüzük takmamızdan 13 gün sonra bana bir itirafta bulundu. (Farklı bir sehirde universitede okuyordu ve okulunu uzatmıstı ama ben bu yıl mezun oldugunu biliyordum..) Meger 6 yıldır çogu sınava hiç girmemis..Psikolojik olarak rahatsızlanıp giremediğini söylüyor...Okulunun 1/3'ünü bile bitirememis... Utandıgı icin ne bana ne baska bir yakınına (arkadas, anne, kardes vs.) söylememis....
Bense 4 yılda okulu bitirdim ve 2 yıldır calısıyorum.. Oyle ki evlilik hazirlikları icin para bile biriktiriyordum... Oyle cok guveniyordum ki ona... Bana hic yalan soyleyecegi boyle birsey yapacagı aklıma gelmezdi... Simdi yeminler ediyor, sözler veriyor... Ama oyle kırgınımkii... Napacagımı bilemiyorum.. Aileme henuz söyleyemedim... Tekrar guvenebilirmiyim bilmiyorum..
Ama kalbi acıyor.. icim parcalanıyor... 2 gün once ogrendim, 2 gundur normal degilim...
Bu gecer mi....
evet canım onu demek istedim
siz hangi bölümü bitirdiniz? çok soruyorum ama gerçekten ilgimi çekti konunuz. hak vermeye çalışıyorum sevgilinize... gerçekten zor bir dönemden geçmiş olmalıyani konusurduk tabii ama aynı dönem benmde sınav haftam olurdu.. sadece nasıl gecti iyi falan bu kadar
Merhaba hanımlar,
2 hafta once nisanlandıgım kişinin bana tam 6 yıldır yalan söylediğini öğrendim...
tam 7,5 yıldır birlikteyiz..Beraber büyüdük, sevgimizi beraber büyüttük... Öyle bir aşkla bağlıydım ki.. gözüm hiçbirseyi görmezdi.. yıllarca birbirimizi bekledik...Okulun bitmesi vs..O da bana o kadar iyi aşkla davranırdı ki.. Herkesin imrendiği bir ilişkimiz vardı.. 1 ay kadar önce bana çok güzel bir evlenme teklifi etti, mutluluktan aglayarak kabul ettim..Aileler tanıstı.. Küçük bir yüzük takma töreni bile yaptık...
Daha sonra, yüzük takmamızdan 13 gün sonra bana bir itirafta bulundu. (Farklı bir sehirde universitede okuyordu ve okulunu uzatmıstı ama ben bu yıl mezun oldugunu biliyordum..) Meger 6 yıldır çogu sınava hiç girmemis..Psikolojik olarak rahatsızlanıp giremediğini söylüyor...Okulunun 1/3'ünü bile bitirememis... Utandıgı icin ne bana ne baska bir yakınına (arkadas, anne, kardes vs.) söylememis....
Bense 4 yılda okulu bitirdim ve 2 yıldır calısıyorum.. Oyle ki evlilik hazirlikları icin para bile biriktiriyordum... Oyle cok guveniyordum ki ona... Bana hic yalan soyleyecegi boyle birsey yapacagı aklıma gelmezdi... Simdi yeminler ediyor, sözler veriyor... Ama oyle kırgınımkii... Napacagımı bilemiyorum.. Aileme henuz söyleyemedim... Tekrar guvenebilirmiyim bilmiyorum..
Ama kalbi acıyor.. icim parcalanıyor... 2 gün once ogrendim, 2 gundur normal degilim...
Bu gecer mi....
Çok sagolun yazınız icin... peki sonra ne oldu bitirdiniz mi ne yapıyorsunuz simdi ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?