Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zaten bizim gibi dışa dönük sosyalliği sevenler heralde arkadaş canlısı oluyoEvlendikten 1 sene sora eşimin tayini çıktı hiç tanımadığım bir şehirdeyim gerçi doğup büyüdüğüm şehirdede arkadaşım 1 taneydi artık hiç yok halk eğitimin kurslarıyla oyalanıyorum
Bir sürü dakika sms im var ama konuşcak kimse yok alışverişe gidicek kimse yok halbuki sosyal olmayı çok severim
neredesin peki nolurr bursa deeBende 2 yıl olcak sağlam arkadaş yok gurbetteyim
Bende oylyim yaazaten bizim gibi dışa dönük sosyalliği sevenler heralde arkadaş canlısı oluyogittiğim yerlerde hastanede bile acaba birileriyle sosbet edip arkadaş edinebilirmiyim diye bakar oldum
aman tanrım kafayı yicem galiba
neyse ki burası var
diyorum artık
![]()
Hadi arkadas olalım. Nerde oturuyorsun:) tatlı kısssevet 6 yıldır yani evlendiğimden beri arkadaş falan kalmadı görüşmeye görüşmeye arkadaşlarımla arama mesafe girdi artık sadece ayda yılda bir telefonla konuşuyoruz o kadar samimiyet kalmadı oturduğum mahalledede kafa dengi yok bütün günümü evde geçiriyorum ve çok sıkılıyorum nolurdu sanki bi çay içmeye bi kahveye gelen bi arkadaşım olsaydı şöyle sohbet muhabbet edebileceğim birileri olsaydı bunlarında bir ihtiyaç olabileceğini hiç düşünmemiştim başıma gelince anladım.... Artık sanalda olsa arkadaş arıyorum kim bilir belki yüzyüzede görüşebileceğim dostluklar bile kazanabilirim olmaz mı?
Ne kadar sabirli olduguma ben de sasiyorum ama cocuklarimin iyiligini dusunerek katlandim daha da cok.Yaaa siz nasıl o kadar sabrettiniz konunuzu okumuştum hayret ettim...cok sabırliymışsıniz...evlilijle ilgili düşünceniz bu peki tecrubeli biri olarak çocuklarla ilgili düsünceniz nedir...hic pisman oldunuz mu keske cocuk yapmasaydım daha özgur olurdum diye....konuyu dağıtmam inşallah..![]()
Kayseri canim malesef bursa deilneredesin peki nolurr bursa dee![]()
Hadi arkadas olalım. Nerde oturuyorsun:) tatlı kısss
bursa şekerim senHadi arkadas olalım. Nerde oturuyorsun:) tatlı kısss
Bende oylyim yaanasil olacak boyle iyiki kadinlar kulubu var hee yoksa olurduk yalnizliktan :))
dimi gerçekten iyiki var aklıma takılan bişey olursa herhangi bir konuda hemen buraya bakıyorum konularda yok yokBende oylyim yaanasil olacak boyle iyiki kadinlar kulubu var hee yoksa olurduk yalnizliktan :))
aynen ya ev çocuk ancak çıkamıyoruz diyolar öğlene kadar yatarsan akşama kadarda tabi iş bitmezAyy benide alınnn. Bi sıkılanda benim. Benim pek yok arkadas herkes eviyle çocuğuyla uğraşıyor. Bnde düşünüyordum böyle bi konu açmayı günlük yasadıklarımızdan bazen dedikodu yapabileceğimiz samimi bi ortam.
bursa şekerim senHadi arkadas olalım. Nerde oturuyorsun:) tatlı kısss
Tuh bak Ankara olsaydi gorusurdukbursa şekerim sen
Hahah evet ama iş hiç mi hiç bitmiyor benim iki çocuğum var evdeyim. Ya benim kız kardeşim de yokaynen ya ev çocuk ancak çıkamıyoruz diyolar öğlene kadar yatarsan akşama kadarda tabi iş bitmezzahmet edip erken kalksalar bizede vakit ayırırlar dimi
ayrıca tanımadığın biriyle dertleşmek daha kolay bence objektif yanıtlar alıyosun tanıdık olunca dertleşemiyosun sır veremiyosun arkandan konuşmayacağı ne malum o yüzden yabancılarla arkadaş olmak daha iyi bence
allah bağışlasın çocuk oldumu zaten peşinde koşmaktan onlarda ilgi istiyo tabi...tek kızsın yani benimde ablam var 1 tane oda memlekette ben bursada yalnızım en yakınım halam diğerleri uzak akraba ailem yanımda olsa zaten arkadaş falan gerek duymazdım heralde...Hahah evet ama iş hiç mi hiç bitmiyor benim iki çocuğum var evdeyim. Ya benim kız kardeşim de yok
napalım bizde burda görüşürüz artıkTuh bak Ankara olsaydi gorusurduk