- 5 Kasım 2015
- 1.526
- 1.310
- 133
Ç
Çok mu küçük geldim sanaama sen daha 24 yaşındasın ben senden 5 yaş büyüğüm ya![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok mu küçük geldim sanaama sen daha 24 yaşındasın ben senden 5 yaş büyüğüm ya![]()
yoo ben sana büyük geldimÇ
Çok mu küçük geldim sana
Evlenen arkadaşlarda böyle bir şey oluyor maalesef. Bekarlarla evliler zor arkadaş kalıyorlar. Ah ne arkadaşlar kaybettim bugüne kadar. Hepsini evliliğe feda ettim. Halbuki biliyordum kaybedeceğimi ki düğünlerinde halay çekerkene içim kan ağlıyordu. .![]()
olur neden olmasin hangi sehirdesinizevet 6 yıldır yani evlendiğimden beri arkadaş falan kalmadı görüşmeye görüşmeye arkadaşlarımla arama mesafe girdi artık sadece ayda yılda bir telefonla konuşuyoruz o kadar samimiyet kalmadı oturduğum mahalledede kafa dengi yok bütün günümü evde geçiriyorum ve çok sıkılıyorum nolurdu sanki bi çay içmeye bi kahveye gelen bi arkadaşım olsaydı şöyle sohbet muhabbet edebileceğim birileri olsaydı bunlarında bir ihtiyaç olabileceğini hiç düşünmemiştim başıma gelince anladım.... Artık sanalda olsa arkadaş arıyorum kim bilir belki yüzyüzede görüşebileceğim dostluklar bile kazanabilirim olmaz mı?
girmeyeli 1 ay olmuş bursa canım senolur neden olmasin hangi sehirdesiniz
eski arkadaşlarımla aram hiç bozulmadı zaten ama görüşemiyoruz ne onlar geliyo ne de ben gidebiliyorum çok uzağız ben yakınlarımda çevremde arkadaş istiyorum sık sık görüşebileceğim ama burda da kimse kimseye gitmiyo insanlardan kaçıyolar resmenEski arkadaslarla arayi duzeltmeye çalışsanız
Sen bursa mısın canım benim 21 yaş bursaÇ
Çok mu küçük geldim sana
Bursa olsaydın iyidi canım izmirdede kaldım ama yeşilyurttabende yaş 23 izmirden. kahveye bayılırım. konuşmak istersen bana yazabilirsin bende aynı durumdayım.![]()
Can'ım bende 24 yasındayım ankaradayim:)Benimde cok ihtiyacim var ya 25 yasindayim ankaraliyim burdakiler yazsinlar bana ☺
Ben de yirmi dört yaşındayım bursaliyim ve bursada yasiyorumSen bursa mısın canım benim 21 yaş bursa
neresi canmBen de yirmi dört yaşındayım bursaliyim ve bursada yasiyorum
neresi canm