- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 31
- Konu Sahibi resurrection93
-
Üzüldüm sizin adınıza... Ama sanırım bende tam da bundan korktuğumdan dolayı ona tekrar şans vermeyeceğim sanırım.Denedim, olmadı.
Fazladan 2 yıl daha kaybettim.
Karar sizin
Dilerim öyle olurÇirkinleşmez umarım. Tek isteğim bu.
Pardon, cuma cuma deyince ben de en son Cuma’yı anladım doğal olarak. 1 hafta olmuş diyelim.Geçen cuma bitirmiştim. 1 haftayı geçti aslında ama akıllandığına ben de pek ihtimal vermiyorum dediğiniz gibi :)
Doğrudur, geçen cuma diye yazmalıydım, düzelteyim hemen de yanlış anlaşılma olmasın benim hatam. Yok daha önce hiç tam anlamıyla ayrılmamıştık. Hani hep konuşurduk tehditler savururduk ayrılcam vs vs diye ağzımızda sakız olmuştu ama sonunda gerçek noktayı koyan ben oldum... Haklısınız söylediklerinizde ama dönsem çok sıkıntı çekeceğimi hissediyorum.Pardon, cuma cuma deyince ben de en son Cuma’yı anladım doğal olarak. 1 hafta olmuş diyelim.
Bu tarz dönüşümler için 1 hafta da az bir süre. Hele ki daha önce yine ayrılıp barışma ve tekrar kırıp dökme durumları olduysa...
Şimdilik hiç düşünmeyin bence. Uzun bir süre kafanızı dinlemeye odaklanın. Hayırlısıysa ve olacağı varsa yıllar sonra da olsa biraraya gelirsiniz zaten.
Dediğiniz gibi kayınvalide adayı fenanın da fenası.. Ama eski erkek arkadaşım olacak insana sorsanız çok iyi niyetli biridir annesi. Önce annesine et olayı dahil hak verdi verdi durdu, sonra ben kendimi çekince sen de haklıydın sinirime kibrine yenildim, iyi düşünemedim diyip durdu. Aslında hep içten içe bu yaşananlardan sonra onunla mutsuz olacağımı biliyordum ama gene de Umut fakirin ekmeği diyerek devam ettim, olmadı ben uğraştıkça o daha çok parçaladı beni. İstanbulda oturdukları semtte çok iyi bir semt değil, annesinin bu konuşma tarzını o semtten kaptığını düşünüyorum. Fakat erkek arkadaşım kendi mahallesinden kopup okumuş etmiş bir insandı ama geri ailesinin yanına dönünce iş vesilesiyle, sanırım özüne döndü. Karakter bozukluğu, kişilik boZukluğu da cabası. Cidden bu nişan Arifesinde iyice tanıdım gerçek yüzünü. Dönmeui düşünmüyorum."biz fakir miyiz bize 2 kere et yaptınız evinize gelince? hı hı annem doğru söylüyor..
annen gözlükleri takmış sosyetik gibi bize hava atıyor, hı hı annem öyle söylüyor..
.
.
."
Canım bu hangi yörenin korkusuymuş erkek arkadaşındaki?
Üşenmedim iki konunu da okudum, öncelikle oldukça kültürsüz, avam, düşük seviyeli kaba saba bir kaynana adayın var.daha da beteri sevgilin ne olursa olsun anneci biri.değişmez, değişmeyecek bu konuda.
mail attı diye kafan karışmış, karışmasın.ben de 6 yıllık ilişkimi nişan aşamasında bitirdim.benzer şeyleri yaşadım ve de şans verdim.bin pişman oldum.
erkekler değişmiyor,evli değilsin çocugun yok dolayısıyla kafan pırıl pırıl ve berrak.herşeyi çok net görebiliyorsun.demek ki gerçekleri gördün ve de ayrıldın. arkasında dur, erkek arkadaşının mailinde yazanlar tutarsızlık ötesi.. korkmuşmuş hahahah neyin korkuları insana sevdiği kadının ve de ailesinin yaptıklarının altında sürekli kötü niyet aratırki insana?
sen aileni dinle, var bir bildikleri bir türlü ikna olmuyorlar haklılar
Bazen ayrılık erkeklere iyi geliyor kaybetme korkusu...eski konularınıza bakmadım ama birini sevmek kolay değil hele ki bırakıp gitmek hiç kolay değil karar sizin tabi ki kalbinizin sesini dinleyin derimMerhaba güzel hanımlar. Başlıktan da belirttiğim gibi ben 6 yıllık ilişkimi geçtiğimiz cuma günü bitirdim. Burada ayrıntıları mevcut;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nisanim-son-anda-iptal-oldu.1069735/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yillik-iliskimi-tamamen-bitirdim.1082561/
İlişkiyi bitirme nedenim, nişan olacakken olmaması sorununun yanı sıra, gösterdiği tutarsız ve dengesiz tavırlardı. Özellikle geçtiğimiz cuma günü kendinden geçmiş, kendini kaybetmişçesine tavırları vardı. Bana da ilişkiyi bitirmekten başka bir çare bırakmamıştı. Her yerden onu engellemiştim. Bugün gelmiş bana mail atmış. İlk maili okuduğumda biraz dağılır gibi oldum ama sonra tekrar toparladım kendimi. Tekrar dönmek gibi bir niyetim Yok. Yazdığı mailde genel olarak şunlara değinmiş; dengesiz davranmasının nedeninin korku olduğunu ve bu yüzden birden bire hiç olmayacak şekilde bana patladığını, onun davranışları karşısında benim ayrılık kararımın doğal olduğunu, hatasının farkında olduğunu, bana karşı sorunlar karşısında ayakta durmaya çalışsa bile içten içe sorunların onu yiyip bitirdiğini neticesinde dengesiz davrandığını, elimi hiç bırakmaması gerekirken korkuları yüzünden ne yapacağını bilemediğini, tek istediğinin ben olduğumu ve her gün beni düşünüp zaman zaman ağladığını falan filan yazmış...
Sorum; ben bu kişiye asla dönmeyi düşünmüyorum ama merak ediyorum, tamamen kaybettikten sonra bu şekilde tekrar dönen bir erkeğin akıllanma şansı var mıdır, yoksa ben barışıp tekrar eski halime döndüğüm gibi o da gene eski haline mi döner? Aslında cevabını bildiğim bir soru bu, daha önce de çok kırdı döktü, sözünü tutmadı bu sefer de tutmaz biliyorum. Ama kadın tamamen erkeği terk ettikten sonra bu şekilde dönüp akıllanan erkek hiç oldu mu merak ediyorum? Dönmemeye kararlıyım ama tecrübelerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim. Dönme isteği değil de hafif bir kafa karışıklığı yaşıyorum, sonuçta 6 yılım geçti bu kişiyle ve bir anlık “acaba?” Sorusu yankılandı kafamda... ama beni çok kırdı, döktü içim buz gibi hala ona karşı o kadar şeyi yazmasına rağmen ama gene de tamamen bıraktığım sürenin ardından benim yokluğum onu biraz akıllandırmış mıdır merak ediyorum, aranızda bu şekilde ayrılıp döndüğünde erkeğin akıllandığına şahit olanınız oldu mu hiç? Cevap verirseniz sevinirim.
Teşekkür ederim. Ama geri dönmem benim hayrıma olmayacak gibi...Bazen ayrılık erkeklere iyi geliyor kaybetme korkusu...eski konularınıza bakmadım ama birini sevmek kolay değil hele ki bırakıp gitmek hiç kolay değil karar sizin tabi ki kalbinizin sesini dinleyin derim
Canım eski konunu da merak ettim okudum bencede sevgi herşey değil eşinin ailesi çok önemli kusura bakma direk öyle yazdım ama erkek arkadaşın da ailesiyle senin aranda kalmış tercih yapmak çok zor bu durumlarda ama cahillerle uğraşmak çok zor yaşınız kaç bilmiyorum ama evlenmeden önce böyle şeyleri görmeniz sizin açınızdan iyi olmuş hayırlısı olsun sizin içinTeşekkür ederim. Ama geri dönmem benim hayrıma olmayacak gibi...
Amin, teşekkür ederim umarım iyi olur her şey. Yaşım 24, Ağustos’ta tam 25’e basacağım. Herkes çok gençsin, hayatını bunla harcama diyor... ben de biraz buradaki hanımların biraz da büyüklerin sözünü dinlemeye karar verdim ve dönmeyeceğim.Canım eski konunu da merak ettim okudum bencede sevgi herşey değil eşinin ailesi çok önemli kusura bakma direk öyle yazdım ama erkek arkadaşın da ailesiyle senin aranda kalmış tercih yapmak çok zor bu durumlarda ama cahillerle uğraşmak çok zor yaşınız kaç bilmiyorum ama evlenmeden önce böyle şeyleri görmeniz sizin açınızdan iyi olmuş hayırlısı olsun sizin için
Gerçekten yaşın çok genç canım laf olsun diye söylenmiyor vardır büyüklerin bi bildiği annenin içine sinmiyorsa gerçekten o evlilik sıkıntı oluyor benden sana tavsiye ailenle aynı şehirde otur evlenince memur olur o ayrı ama kv ile aynı şehir aynı mahalle tavsiye etmiyorum umarım nasibinde olan eşinin ailesi ailene uygun olur hiç kimse üzülmez bir müddet kafanı dinle millet evlenip boşanıyor sende üzülme olur mu canım Rabbim daha iyisini nasip etsin sana ve bütün kızlarımızaAmin, teşekkür ederim umarım iyi olur her şey. Yaşım 24, Ağustos’ta tam 25’e basacağım. Herkes çok gençsin, hayatını bunla harcama diyor... ben de biraz buradaki hanımların biraz da büyüklerin sözünü dinlemeye karar verdim ve dönmeyeceğim.
Çok teşekkür ederim. Allah size ve hak eden herkese de güzel mutluluklar yaşatsın inşallah. Aynen öyle bir müddet kafamı dinlemeyi düşünüyorum ve bu kişiye dönmeyi düşünmüyorum. Çok üzdü beni çünkü, çok yıprattı. Dediğiniz gibi iyi kayınvalideler de var ama bu benim kayınvalide adayı hiç öyle değildi, çok fena biri gerçekten. Ben de iyi geçinebileceğim bir kayınvalidem olsun istiyorum ileride...Gerçekten yaşın çok genç canım laf olsun diye söylenmiyor vardır büyüklerin bi bildiği annenin içine sinmiyorsa gerçekten o evlilik sıkıntı oluyor benden sana tavsiye ailenle aynı şehirde otur evlenince memur olur o ayrı ama kv ile aynı şehir aynı mahalle tavsiye etmiyorum umarım nasibinde olan eşinin ailesi ailene uygun olur hiç kimse üzülmez bir müddet kafanı dinle millet evlenip boşanıyor sende üzülme olur mu canım Rabbim daha iyisini nasip etsin sana ve bütün kızlarımıza
Çok sağol canım benim kv kp iyi insanlar ama yakın olmak bazen zor oluyor benim ailem şehir dışında senin de yaşayacaklarını az çok tahmin edebildim 6 yıl uzun deyip kendini yıpratma canımÇok teşekkür ederim. Allah size ve hak eden herkese de güzel mutluluklar yaşatsın inşallah. Aynen öyle bir müddet kafamı dinlemeyi düşünüyorum ve bu kişiye dönmeyi düşünmüyorum. Çok üzdü beni çünkü, çok yıprattı. Dediğiniz gibi iyi kayınvalideler de var ama bu benim kayınvalide adayı hiç öyle değildi, çok fena biri gerçekten. Ben de iyi geçinebileceğim bir kayınvalidem olsun istiyorum ileride...
6 yıl evet uzun bir süre ama bir ömür mutsuz olmaktansa giden birkaç yıl olsun sorun değil. :) Sizin adınıza sevindim iyi kv ve kp ye denk gelmişsiniz. Mutluluğunuz hep sürsün inşallah.Çok sağol canım benim kv kp iyi insanlar ama yakın olmak bazen zor oluyor benim ailem şehir dışında senin de yaşayacaklarını az çok tahmin edebildim 6 yıl uzun deyip kendini yıpratma canım
Tabi ki 6 sene nedir ki bir ömür boyu mutsuz olan insanlar var Allah korusun benim eşimde çok anneci babacıydı ilk zamanlarda iyi insanlar olmalarına rağmen oturup dertleşebileceğim bir kv değil yaşam tarzları falan çok farklı çok rahatlar rahatlıktan kastım gamsızlar hiç bişeyi kafaya takmıyorlar yeme içme gezme:) ben onlara göre 80 yaşında nine :))) ama eşimde artık farkında bazı şeylerin hani diyorlar ya zamanla düzelir diye evet düzeliyor ama sana da olan oluyor bizim bebeğimizde olmadı 7 senedir maalesef geçen ay düşük yaptım çocuk olmayınca da hep ben boş insan olduğum için onların gözünde herşeye ben koşturdum6 yıl evet uzun bir süre ama bir ömür mutsuz olmaktansa giden birkaç yıl olsun sorun değil. :) Sizin adınıza sevindim iyi kv ve kp ye denk gelmişsiniz. Mutluluğunuz hep sürsün inşallah.
Çok sevindim eşinizi zamanla bir şeylerin farkına varıp, sizin değerinizi anlamasına... Umarım en kısa zamanda bebeğiniz olur. Dua edeceğim sizin için bu akşam, Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok amin.Tabi ki 6 sene nedir ki bir ömür boyu mutsuz olan insanlar var Allah korusun benim eşimde çok anneci babacıydı ilk zamanlarda iyi insanlar olmalarına rağmen oturup dertleşebileceğim bir kv değil yaşam tarzları falan çok farklı çok rahatlar rahatlıktan kastım gamsızlar hiç bişeyi kafaya takmıyorlar yeme içme gezme:) ben onlara göre 80 yaşında nine :))) ama eşimde artık farkında bazı şeylerin hani diyorlar ya zamanla düzelir diye evet düzeliyor ama sana da olan oluyor bizim bebeğimizde olmadı 7 senedir maalesef geçen ay düşük yaptım çocuk olmayınca da hep ben boş insan olduğum için onların gözünde herşeye ben koşturdumçok yıprandım kaç senedir o yüzden iyi de olsalar uzak olmak özlemek özlenmek en iyisi
Konunu dağıttım canım kusura bakma herşeyin hayırlısı olsun amin inşâAllah çok teşekkür ederimÇok sevindim eşinizi zamanla bir şeylerin farkına varıp, sizin değerinizi anlamasına... Umarım en kısa zamanda bebeğiniz olur. Dua edeceğim sizin için bu akşam, Allah tez zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Çok amin.
6 yildir tanimissin8zdir akillanip akillanmayacagini siz bilirsiniz zaten.sadece bile bile ayni hatayi yapmak aptalliltir bence biz kadinlarda duygusal dusundugumuz icin cogu zaman,bu hatayi yapmaya cok yatkinizMerhaba güzel hanımlar. Başlıktan da belirttiğim gibi ben 6 yıllık ilişkimi 1 hafta önce cuma günü bitirdim. Burada ayrıntıları mevcut;
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/nisanim-son-anda-iptal-oldu.1069735/
https://www.kadinlarkulubu.com/forum/threads/6-yillik-iliskimi-tamamen-bitirdim.1082561/
İlişkiyi bitirme nedenim, nişan olacakken olmaması sorununun yanı sıra, gösterdiği tutarsız ve dengesiz tavırlardı. Özellikle geçtiğimiz cuma günü kendinden geçmiş, kendini kaybetmişçesine tavırları vardı. Bana da ilişkiyi bitirmekten başka bir çare bırakmamıştı. Her yerden onu engellemiştim. Bugün gelmiş bana mail atmış. İlk maili okuduğumda biraz dağılır gibi oldum ama sonra tekrar toparladım kendimi. Tekrar dönmek gibi bir niyetim Yok. Yazdığı mailde genel olarak şunlara değinmiş; dengesiz davranmasının nedeninin korku olduğunu ve bu yüzden birden bire hiç olmayacak şekilde bana patladığını, onun davranışları karşısında benim ayrılık kararımın doğal olduğunu, hatasının farkında olduğunu, bana karşı sorunlar karşısında ayakta durmaya çalışsa bile içten içe sorunların onu yiyip bitirdiğini neticesinde dengesiz davrandığını, elimi hiç bırakmaması gerekirken korkuları yüzünden ne yapacağını bilemediğini, tek istediğinin ben olduğumu ve her gün beni düşünüp zaman zaman ağladığını falan filan yazmış...
Sorum; ben bu kişiye asla dönmeyi düşünmüyorum ama merak ediyorum, tamamen kaybettikten sonra bu şekilde tekrar dönen bir erkeğin akıllanma şansı var mıdır, yoksa ben barışıp tekrar eski halime döndüğüm gibi o da gene eski haline mi döner? Aslında cevabını bildiğim bir soru bu, daha önce de çok kırdı döktü, sözünü tutmadı bu sefer de tutmaz biliyorum. Ama kadın tamamen erkeği terk ettikten sonra bu şekilde dönüp akıllanan erkek hiç oldu mu merak ediyorum? Dönmemeye kararlıyım ama tecrübelerinizle beni aydınlatırsanız sevinirim. Dönme isteği değil de hafif bir kafa karışıklığı yaşıyorum, sonuçta 6 yılım geçti bu kişiyle ve bir anlık “acaba?” Sorusu yankılandı kafamda... ama beni çok kırdı, döktü içim buz gibi hala ona karşı o kadar şeyi yazmasına rağmen ama gene de tamamen bıraktığım sürenin ardından benim yokluğum onu biraz akıllandırmış mıdır merak ediyorum, aranızda bu şekilde ayrılıp döndüğünde erkeğin akıllandığına şahit olanınız oldu mu hiç? Cevap verirseniz sevinirim.
Haklısınız. Geri dönmeyi düşünmüyorum.6 yildir tanimissin8zdir akillanip akillanmayacagini siz bilirsiniz zaten.sadece bile bile ayni hatayi yapmak aptalliltir bence biz kadinlarda duygusal dusundugumuz icin cogu zaman,bu hatayi yapmaya cok yatkinizsen yinede mutsuz olacagini bile bile lades deme kardes mantikli dusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?