6 yumurtadan 3 tanesi dollenmis cokaz degil mi :(( sizin nasildi

Benim 28 yaşım. Bugün iğnelerimin 4. Günüydü kontrole gittim ve sadece 6 yumurtam oluşmuş doktor da şaşırdı bu yaşta çok az bu yumurta dedi moralim çok bozuldu benimde maalesef
Ilk denememi 30 yawinda yaptim ozaman da 6 yumurta toplqnmisti benden simdi de 6..az değil sıkma canını

Kendinizi strese sokmayın dua edin, benim 5 tane toplandı 3 tane dollendi ama 3.gune giden iyi kalitede 1 tane vardı diğerleri gelişmedi ama çok şükür o bir tanesi can oldu.
3.gun embriyosu mu transfrr edildi ozaman size..masallah sagliklica gelsin kuzu canim
Rahim dinlendirmedeyim taze transfer olmayacak benimki bakalim 3.gun dolduralım diyecekler mi kac tanesi kalacak offff bu bekleme sureci zor

Bi tanesi yetiyor inan. Her toplanan da kaliteli çıkmıyo boşta çıkıyo çoğu. Bence yaşına göre gayet iyi en kötü ihtimal 3. Gün dondurulur canım garantiye alırlar
Cok teşekkürler canim insallah 3 u de giderde 3.gune dobdururlar zaman da gecmiyor

Ilk denememi 30 yawinda yaptim ozaman da 6 yumurta toplqnmisti benden simdi de 6..az değil sıkma canını
Evet ilk deneme. Herşeyim o kadar güzel gözüküyordu ki öncesinde hep kontrollerde o yüzden çok şaşırdım dedi doktor tabi benimde modum düştü çünkü toplananların hepsi Olgun da çıkmayabilir veya döllenmeyebilir

Iste oyle oldu benim de yari yarı ya azaldı daha ilk günden

merhaba kizlar moralim sabah aldığım haberle biraz bozuldu dun opuda 6 yumurta toplandi bugun aradılar 3 tanesi dollenmis 5.gune gidebilirler mi taze transfer de olmayacak rahim dinlendirmedeyiz hayirlisi
Benim 5 yumurtam toplandı 4 ü döllendi dediler 3. Güne sadece 1 tane kaldı o kadar moralim bozulmuştu ki olmayacağına o kadar inanmıştım ama o bir yumurta tuttu,20 aylık bir kızım var çok şükür. Allahtan umut kesilmez canım moralini yüksek tut bol dua et.

Ben 125le başladım sonra 175e çıkarmıştı. Amh iki yaş 29du. Bana da az gelmişti mesela ama iyi ki öyle yapmış ohss riskim vardı ödemi zor attım

Masallah canim cok sevindim gerçekten mucize...

Benim tup bebekle olan 1 kizim var 6 yasinda 30 yasinda yaptırmıştım.. 1 tane daha olsun cok istiyorum...

Insallah kalan 3 yumurta devam edebilir

merhaba kizlar moralim sabah aldığım haberle biraz bozuldu dun opuda 6 yumurta toplandi bugun aradılar 3 tanesi dollenmis 5.gune gidebilirler mi taze transfer de olmayacak rahim dinlendirmedeyiz hayirlisi
Bence şükret onu bulamayanlarda var . İnşallah saglikli bı şekilde tutunur da sağlıkla kucağına alırsın inan o daha önemliymiş . Bende öyle düşünüyordum sonra kanamam oldu . Yani transfer ettikten sonra da iş bitmiyor ki

Son düzenleme:
En iyisi oymuş zaten bende dinlendirme yaptım enazindan vücuttan atıyor ilaçları falan

Yaşım 28 . 3 yumurtam oluştu 3 ü de döllendi. 1 tane transfer edildi diğerleri donduruldu ben hiç sayıya takılmadım aradığım zaten 1 tane sağlıklı embriyodu. Oldu bence stres ve üzüntü seni daha çok etkiler en mutlu olacağın zamanları böyle geçirme

Ben 125le başladım sonra 175e çıkarmıştı. Amh iki yaş 29du. Bana da az gelmişti mesela ama iyi ki öyle yapmış ohss riskim vardı ödemi zor attım
Ohss riski çok yumurta toplandığı zaman mı oluyor kaç yumurta toplanmıştı sizden de risk oluştu acaba

Ah ınşallah benım de sizin gibi 3 yumurtam da ilerler

Tabı asıl iş ondan sonra başlıyor

Gerçekten mi benim moralimi çok bozdu tedaviye cevap vermiyorsun falan dedi bana çok şaşırdım dedi sizin nasıp oldu peki sonucunuz kaç tanesi döllendi

Benim ilk gün aradılar 2 tane dollendi 1 tane döllenme belirtisi gösterdi dediler, 3.gun transfer günü verdiler. Transfer sırasında da iyi kalitede bir tane var onu transfer edeceklerini diğerlerinden umutlarının olmadığını ama ilerlerse dondurabileceklerini söylemişlerdi, diğerleri ilerlemedi sadece transfer ettiklerinden sonuç bekledik çok şükür oldu inşallah sagsalim alırım kucağıma son günlerdeyım rabbim size de en güzelini nasip etsin

3.gun embriyosu mu transfrr edildi ozaman size..masallah sagliklica gelsin kuzu canim
Rahim dinlendirmedeyim taze transfer olmayacak benimki bakalim 3.gun dolduralım diyecekler mi kac tanesi kalacak offff bu bekleme sureci zor
Evet 3.gun taze transfer oldum. Her aşaması zor beklemek stres kaygı ama hepsi geçiyor

Hiç kafanıza takmayın, inşallah iyi kalitede embriyolardır ve sağlıkla 5.güne ilerler hepsi.
ben pco’luyum ve spermlerde de problem var bizim. Tam 33 yumurta toplandı ama ben hep ümitsizdim, kalitesiz çıkacak diye.30u olgun çıktı, 27si döllendi 3. güne gitti ama yalnızca 3 tane 5.gün embriyosu dondurabildiler, geri kalanlar 3.günden sonra gelişmedi. Sebep olarak sperm ve yumurtada yapısal sorunlar vardı, transfer edilemeyecek embriyolardı denildi. Doktoruma ve embr ekibine güveniyorum. O 3 embriyodan biri bana transfer edilecek ve tutunacak diye umuyorum ☺

Siz de pozitif düşünün, beklemekten başka yapılacak birşey yok. Zor ama, endişe etmemeye çalışın. Tek yumurta tek embriyo bile yeterli..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…