Ilk denememi 30 yawinda yaptim ozaman da 6 yumurta toplqnmisti benden simdi de 6..az değil sıkma canınıBenim 28 yaşım. Bugün iğnelerimin 4. Günüydü kontrole gittim ve sadece 6 yumurtam oluşmuş doktor da şaşırdı bu yaşta çok az bu yumurta dedi moralim çok bozuldu benimde maalesef
3.gun embriyosu mu transfrr edildi ozaman size..masallah sagliklica gelsin kuzu canimKendinizi strese sokmayın dua edin, benim 5 tane toplandı 3 tane dollendi ama 3.gune giden iyi kalitede 1 tane vardı diğerleri gelişmedi ama çok şükür o bir tanesi can oldu.
Cok teşekkürler canim insallah 3 u de giderde 3.gune dobdururlar zaman da gecmiyorBi tanesi yetiyor inan. Her toplanan da kaliteli çıkmıyo boşta çıkıyo çoğu. Bence yaşına göre gayet iyi en kötü ihtimal 3. Gün dondurulur canım garantiye alırlar
Evet ilk deneme. Herşeyim o kadar güzel gözüküyordu ki öncesinde hep kontrollerde o yüzden çok şaşırdım dedi doktor tabi benimde modum düştü çünkü toplananların hepsi Olgun da çıkmayabilir veya döllenmeyebilirIlk denememi 30 yawinda yaptim ozaman da 6 yumurta toplqnmisti benden simdi de 6..az değil sıkma canını
Iste oyle oldu benim deEvet ilk deneme. Herşeyim o kadar güzel gözüküyordu ki öncesinde hep kontrollerde o yüzden çok şaşırdım dedi doktor tabi benimde modum düştü çünkü toplananların hepsi Olgun da çıkmayabilir veya döllenmeyebilir
Benim 5 yumurtam toplandı 4 ü döllendi dediler 3. Güne sadece 1 tane kaldı o kadar moralim bozulmuştu ki olmayacağına o kadar inanmıştım ama o bir yumurta tuttu,20 aylık bir kızım var çok şükür. Allahtan umut kesilmez canım moralini yüksek tut bol dua et.merhaba kizlar moralim sabah aldığım haberle biraz bozuldu dun opuda 6 yumurta toplandi bugun aradılar 3 tanesi dollenmis 5.gune gidebilirler mitaze transfer de olmayacak rahim dinlendirmedeyiz hayirlisi
Hayır oldukça yüksek hatta benim amh ım düşüktü bana 300 kullandılar düşün artık.Doz 300 dü düşük mü sizce
Masallah canim cok sevindim gerçekten mucize...Benim 5 yumurtam toplandı 4 ü döllendi dediler 3. Güne sadece 1 tane kaldı o kadar moralim bozulmuştu ki olmayacağına o kadar inanmıştım ama o bir yumurta tuttu,20 aylık bir kızım var çok şükür. Allahtan umut kesilmez canım moralini yüksek tut bol dua et.
Bence şükret onu bulamayanlarda var . İnşallah saglikli bı şekilde tutunur da sağlıkla kucağına alırsın inan o daha önemliymiş . Bende öyle düşünüyordum sonra kanamam oldu . Yani transfer ettikten sonra da iş bitmiyor kimerhaba kizlar moralim sabah aldığım haberle biraz bozuldu dun opuda 6 yumurta toplandi bugun aradılar 3 tanesi dollenmis 5.gune gidebilirler mitaze transfer de olmayacak rahim dinlendirmedeyiz hayirlisi
En iyisi oymuş zaten bende dinlendirme yaptım enazindan vücuttan atıyor ilaçları falanmerhaba kizlar moralim sabah aldığım haberle biraz bozuldu dun opuda 6 yumurta toplandi bugun aradılar 3 tanesi dollenmis 5.gune gidebilirler mitaze transfer de olmayacak rahim dinlendirmedeyiz hayirlisi
Ohss riski çok yumurta toplandığı zaman mı oluyor kaç yumurta toplanmıştı sizden de risk oluştu acabaBen 125le başladım sonra 175e çıkarmıştı. Amh iki yaş 29du. Bana da az gelmişti mesela ama iyi ki öyle yapmış ohss riskim vardı ödemi zor attım
Ah ınşallah benım de sizin gibi 3 yumurtam da ilerlerYaşım 28 . 3 yumurtam oluştu 3 ü de döllendi. 1 tane transfer edildi diğerleri donduruldu ben hiç sayıya takılmadım aradığım zaten 1 tane sağlıklı embriyodu. Oldubence stres ve üzüntü seni daha çok etkiler en mutlu olacağın zamanları böyle geçirme
Sizin ne zaman transfer kaç ay dinlendinizEn iyisi oymuş zaten bende dinlendirme yaptım enazindan vücuttan atıyor ilaçları falan
Tabı asıl iş ondan sonra başlıyorBence şükret onu bulamayanlarda var . İnşallah saglikli bı şekilde tutunur da sağlıkla kucağına alırsın inan o daha önemliymiş . Bende öyle düşünüyordum sonra kanamam oldu . Yani transfer ettikten sonra da iş bitmiyor ki
Gerçekten mi benim moralimi çok bozdu tedaviye cevap vermiyorsun falan dedi bana çok şaşırdım dedisizin nasıp oldu peki sonucunuz kaç tanesi döllendi
Evet 3.gun taze transfer oldum. Her aşaması zor beklemek stres kaygı ama hepsi geçiyor3.gun embriyosu mu transfrr edildi ozaman size..masallah sagliklica gelsin kuzu canim
Rahim dinlendirmedeyim taze transfer olmayacak benimki bakalim 3.gun dolduralım diyecekler mi kac tanesi kalacak offff bu bekleme sureci zor
İnsallah devam eder canımMasallah canim cok sevindim gerçekten mucize...
Benim tup bebekle olan 1 kizim var 6 yasinda 30 yasinda yaptırmıştım.. 1 tane daha olsun cok istiyorum...
Insallah kalan 3 yumurta devam edebilir
Eşimde sayi ve hiz az morfoloji %1İnsallah devam eder canımtüp bebek yaptırma sebebiniz ne acaba?
Hiç kafanıza takmayın, inşallah iyi kalitede embriyolardır ve sağlıkla 5.güne ilerler hepsi.merhaba kizlar moralim sabah aldığım haberle biraz bozuldu dun opuda 6 yumurta toplandi bugun aradılar 3 tanesi dollenmis 5.gune gidebilirler mitaze transfer de olmayacak rahim dinlendirmedeyiz hayirlisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?