6 yumurtadan 3 tanesi dollenmis cokaz degil mi :(( sizin nasildi

Yumurta sayisi cok olması daha iyi bence..3 tane 5.gun embriyosu cok iyi bence..3 tane kaldı elde korkuyorum 1 tanesi kalacak kalmayacak diye

Benim Haziran 28 de adet oldum ondan bı ay önce yumurta toplama olmuştu bı adet bekledik diğer adet zamanı da ilacalara başlandı . 16 temmuz da transfer oldu
Anladım beni de adet olunca 21. Günü çağırdı rahimde problem gördü sanırım antibiyotik be prebiyotik verdi...
İşte embriyolarım da belli değil bilemiyorum onlar bari 2 si iyi olsa... Şehirdışından geliyorum doktora biraz zor oluyor

Ay hiç deme çok rezillik yaa gel git yapmak insan evinden başka yerde de rahat edemiyor ki bu hastalık hali daha kötü rabbim yardımcınız olsun diyorum ya transferden sonra asıl başlıyor. Benim kanamam oldu öyle böyle degil

merhaba kizlar moralim sabah aldığım haberle biraz bozuldu dun opuda 6 yumurta toplandi bugun aradılar 3 tanesi dollenmis 5.gune gidebilirler mi taze transfer de olmayacak rahim dinlendirmedeyiz hayirlisi
Bence üzülmeyin, tek bir yumurtası olan, dolu çıkması ve dollenmesi için dua edenler var. Hatta yumurtaları tamamen bos cikan tedaviye baslayamayanlar var.
Illa 5. Gün sart degil ki sayi az olduğu zamanlar 3. Embriyosu yapilir sayi sikintisi olmayanlarin ki 5. Gune kadar bekletilir bunu konisabilirsiniz dr ile.
Kendinizi uzmeyin olana razi olun umarim hepsi iyi ilerler

Oyle aslında ama işte bu süreç stresli ya insan daha çok Olumsuz düşünüyor sanırım.. Bugün de geçti pazartesi güzel haber alırım inşallah

Benim de 7 yumurtam toplandi 5.gun doktor aradi hicbiri dollenmedi dedi.1 gun daha sans vericez dedi..yarın da dollenme olmazsa tekrae toplama yapicaz dedi.ertesi gun aradi 7 yumurtadan 1 i dollendi. 4bc orta kalite.. 1ini dondurduk dedi.. o bir embriyo ile suan hamileyim. Tek sansim vardi tuttu.. demem o ki az deme .. kendini sikma.. olacagi varsa 1 tane bile olur. Olacagi yoksa 20 tane de olsa tutmayabilir.. bol dua et. Insallah olur

Resmen mucize olmus ne guzel ne büyük şans Allahim o mucizeyi bize de gösterir insallah saglikla grlsin kuzum

O heyecanı hepimiz yaşadık 4 gün boyunca her sabah saat dokuzda çaldı telefon ama Allahım nasip ederse oluyor işte.. İnşallah sana da anne olmak için çabalayan diğer anne adaylarına da nasip olur bu duygu
Hergün aramıyorlar işte hergün olsa aslında biraz daha azalırdı endişem..

İnşallah canım

Benim 28 yaşım. Bugün iğnelerimin 4. Günüydü kontrole gittim ve sadece 6 yumurtam oluşmuş doktor da şaşırdı bu yaşta çok az bu yumurta dedi moralim çok bozuldu benimde maalesef
Bnde 24 yaşındayım 3 yumurtam oluştu sağlıklı 1 tane kalıyor nasip

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…