Evet tek olsun benim olsun sağlıklı olsun inşallah... Hepsi giderse çok üzülürüm ama bir daha bilemiyorum şehir dışından geliyoruz bir de...kısöet inşallah herşey güzel ilerlerÖnemli olan kalitesi belki 1 olur bölünme olur tek yumurta ikizleri olabilir Herşey Allahtan
İsterseniz siz arayın insan rahat edemiyor, benide ucuncu gün aramadılar İnsan merak ediyor gelısımı iyidir ozaman sağlıkla ilerler inşallah. Direkt taze transfer mı olacaktınız1.gün sabah 9 da aramışlardı 3.gün hala aramadılar inşallah herşey yolundadır
İnşallah canımİsterseniz siz arayın insan rahat edemiyor, benide ucuncu gün aramadılar İnsan merak ediyor gelısımı iyidir ozaman sağlıkla ilerler inşallah. Direkt taze transfer mı olacaktınız
Beni de aramamislardi. İçim içimi yedi ve dayanamayıp ben aradım akşama doğru. Dediler biz sizi aradık ulaşamadık1.gün sabah 9 da aramışlardı 3.gün hala aramadılar inşallah herşey yolundadır
Yok aramadım direk hastaneye bağlanamıyorsunuz genel merkezi arayıp nor bırakacaksınız da onlar da sizi arayacak uğraşayım da yok korkuyorumArandiniz mi olmazsa siz arayın
13.günü adetim 15 mm ,13 mm 2 yumurtam büyümüş doktor dogal yolla deneyelim bu ay dedi bakalm nasipseTransfer ne zaman olacak
Yumurta tembelligm var kistlerim var pkoyum cok yumurtam vr ama 3 tanesi sağlıklı 13.günü adetim biri 15 mm.13 mm 2 yumurtam oluştuSizin peki sorun meydi sizin neden 3 tane oluştu acaba bir açıklama yaptı mi doktorunuz
Bu yumurta kalitesizliği mi oluyor peki ne dedi doktorMerhaba, benim de 10 yumurtadan sadece 1i embriyo haline geldi. Ama sonuc negatif oldu. Doktorum bir dahaki tup bebege yumurtalari daha iyi hazirlamak icin antioksidan ilac verdi ve kalsiyum iyonofor diye ekstra bir tedavi yapacagiz dedi. Belki benim durumumdaki arkadaslara doktorlarina sormak icin bir fikir olur.
Merhaba bu arkadaşlarınızın sonucu ne oldu acabaBence az değil şansın yüksek benimle birlikte opu olan arkadaşlarım var 10 tane toplanip 1 tanesi dollenmisti suan bekleme asamasindayiz 3 arkadas
Yo normal 5.gune sadece 3 te 1i gidiyor.Sizin yarısı gitmiş gayet güzel bı sonucmerhaba kizlar moralim sabah aldığım haberle biraz bozuldu dun opuda 6 yumurta toplandi bugun aradılar 3 tanesi dollenmis 5.gune gidebilirler mitaze transfer de olmayacak rahim dinlendirmedeyiz hayirlisi
Öyle benimde moralim çok bozulmustu Tahlillerim iyi yumurta kalitemde iyiydi.8 yumurtanin 4 u zaten tam buyumemis . Geriye 4 kaldı 4 taneninde 2 si 5.gune gitti. O yüzden tüp bebeği genel olarak çok başarılı bulmuyorum hala gelişmemiş.Evet ilk deneme. Herşeyim o kadar güzel gözüküyordu ki öncesinde hep kontrollerde o yüzden çok şaşırdım dedi doktor tabi benimde modum düştü çünkü toplananların hepsi Olgun da çıkmayabilir veya döllenmeyebilir
Tüp bebek tedavisinin bence en zor kısmı bilgi verilmesi... Bazen keşke aramasalar diyordumO heyecanı hepimiz yaşadık 4 gün boyunca her sabah saat dokuzda çaldı telefon ama Allahım nasip ederse oluyor işte.. İnşallah sana da anne olmak için çabalayan diğer anne adaylarına da nasip olur bu duygu
Suan icin bi sonuc alamadilar 10. GundelerMerhaba bu arkadaşlarınızın sonucu ne oldu acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?