candy ayyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy çok teşekkür ediyorum canımcığım inşAllahlar çok iyi hissettirir bana her zaman ki böyle uzaktan gelen yüreklerin dilekleri mest etti . . .
:asigim:
TORPAK ablammmm Allah cc seninde gönlüne göre versin, evlatlarından güldürsün, acıları ile imtihan etmesin . . .
AMıN . . .
tebrik ederim 3 kg çok iyi bir sonuç devamını da dilerimGünaydın,
bu sabah tartıldım 60 kg olmuşum çok iyi hissettim kendimi 3 haftada 3 kg gitti, darısı kalan kiloların başına,
darısı hepimizin başına
sevgiler
AAA kader arkadaşım.Ee sen mezun olmadın mı hala.Anladım benim gibi sürünüyorsun..En son 5, takımdaydın di mi ayrıldın mı oradan??*:1hug:.
merhaba bonibonlar a.s. nasılsınız yeni arkidişler hoş geldiniz inşallah hepbirlikte çıtır olacağız yaza fıstık gibi gireceğiz -tatlicadiarzu-
sabuncum aaybiscim nazcım candycim hepiniz nasılsınız ya burdan ayrı kaldığım süre bana nasıl uzun geldi nasıl alışmışım hepinizi çok özlemişim Şeniz neyse artıkın burdayım kaydirigubbakcemile3
kıslar sopalarıklava: hazırlayın dün yediklerimi yazacam tam liste halinde senağlama sabah 1 bardak süt 1 dilim ekmek dediya arkadaşıma gidecem diye şimdik orda yediklerimi yazacam yaprak sarması 1patlıcan 1 kabak 1 biber 2 salatalık(ilk defa yedim) dolması ve salata yedim 1-2 saat sonra çay saatindede 1 dilim tavuk göğsü 1 ince dilim yaş pasta 1 dilim ıspanaklı börek yedim tabakta kalan bir boğaça içinde arkadaş gözümün içine baktı yiyim diye ama artıkın onuda koyacak yer kalmamıştı arkadaşımın ellerine sağlık herşey çok güzel olmuştu ama ben patlayacak duruma geldim valla iyiki sık gitmiyorum a yoksa halim dumandı kaydirigubbakcemile3
birkaç gün içinde bunu telafi etmem lazım yoksa tartıya çıkacak cesaretim olmayacak
bugün şu ana kadar yediklerim 2 dilim ekmek 2 kk kadar peynir şekersiz nescafe akşamada çok hafif geçiştirecem şimdilik bu kadar a.s.
saftirik aramiza hos geldinGünaydın arkadaşlar
Bugun diyetimin 2. günü dün başlamıştım 69 kıloyum hedefim 60 olmak
sabah kalkınca çörek otunu bi güzel çignedim yedim :bbo: bakalım inşallah zayıflıcagız hep beraber hepinize inanıyorum ben gündüz çalıştıgım için masa başı çok hareketsizim ama akşamları spor niyetine evde temizlik yapıyorum köse bucak bence en iyi spor ev temizligi hem sarfettigimiz enerjıde bi işe yarasın demi yoksa spora ayıracak vaktim yok. :teytey:
saftirik aramiza hos geldin
cörek otu nu ilk defa duyuyorum zayiflatiyor mu ?
ögütülmüs keten tohumunu cok duydum ama ne gibi faydasi var bir bilgim yok fisfisfis
nazcığım yarım kilo süperya tebrik ederim a.s. zaten sağlıklı olan yavaş verilen deilmi
kıs yok ben ceza meza istemiyom zaten didsin hareketlerini yapıyom hışım çıkıyo delikafadulden fazladan da ceza çekemem :1no2: canım bende elma sirke bal su karışımına başlıyacam midemde rahatsız ama sirkenin miktarını az tutarak başlıyacam bakalım bi değişiklik olacakmı :uhm:
selam topraksu sagol ben iyiyim sen nasilsin :)
yediklerini okuyunca nedense sanki ben yemisim gibi önce coooook mutlu oldum tüm bu ydeiklerini bi özledim ki hele ki yas pastayi meyveli istedigim kiloya ulastiktan sonra yas pasta yicem hemde koca bir dilim lülülülülülü
bosver iyi yapmisin yemissin sen hatani telafi edersin dicem ama kötülük yapmis olucam :çok üzgünüm:
arkadaslar sana uygun bir ceza bulurlar artik hihoyyyt
dün aksam annem poca ve yas pasta geitrdi yememek icin zor tuttum kendimi simdi tartildim sadece yarim kilo gitmis 62,5 olmusum :bbo: o kadar dikkat ediyorum verdigim kiloya bakin yaa :1no2:
Hanımlar selamlar . . .
Dün sabah tatlı yediğim için akşama kadar sadece sıvı almıştım akşamda arkadşlarla görüştük yemeyeceğim dedim fakat ortam kesinlikle bunu gerektirdi yani herkes yerken birimizin taze gelin gibi süzülmesi olmazdı olamazdı :çok üzgünüm: yani uyumsuzluk olurdu ve hoş karşılanmazdı . . .
İnanın canımın istememesine rağmen sırf bu nedenle yedim . . .
Ve anladım ki . . . .girdiğimiz yerdeki binbir çeşit nefis yeneceğe rağmen canım hiçbir şey istemedi delikafadulden dedim ki kesinlikle diette her şeyin tadına bakmanın ve canı çektiğini yemenin faydası demek ki bu . . .
Daha doğrusu sağlıklı beslenmek demek BU !!!!
Canım hoşgeldin . . .
Hedefelerimiz ve şuan bulunduğumuz kilo hemen hemen aynı bende 68 ile başladım ama 69 u da burayı ziyarret etmeden önce görmüşlüğüm vardır
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım,diyetler nasıl gidiyor?
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlera.s.
Topraksucumm valla yediklerin süpermişklava:
Ama eminim sen telafi edeceksin.
Ben de yediklerimi yazayım size.
Dün sabah 7:00 1 kase gevrek
Öğlen zeytinyağlı prasa bir kase yoğurt
Akşam yine şu meşhur reçelli isveç köfte+diyet colacokacimcoook
Bu arada kızlar sabah tartıldım.60 kiloyum:hooray:
Ayy çok mutluyum bu günleri de gördüm yaaa:Saruboceq:
Darısı başınıza kızlarŞeniz
Günaydın kızlar nasılsınız bakalım,diyetler nasıl gidiyor?
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlera.s.
Topraksucumm valla yediklerin süpermişklava:
Ama eminim sen telafi edeceksin.
Ben de yediklerimi yazayım size.
Dün sabah 7:00 1 kase gevrek
Öğlen zeytinyağlı prasa bir kase yoğurt
Akşam yine şu meşhur reçelli isveç köfte+diyet colacokacimcoook
Bu arada kızlar sabah tartıldım.60 kiloyum:hooray:
Ayy çok mutluyum bu günleri de gördüm yaaa:Saruboceq:
Darısı başınıza kızlarŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?