60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

tatlı cadım çok saol a.s. canım Allah senide anacığına babacığına bağışlasın iyi günlerini göstersin inşallah :Saruboceq:
ya ben ne şanslı biriyim böyle güzel bir grubun içindeyim hepiniz genç olmanıza rağmen okadar olgun okadar nazik okadar düşüncelisinizki sizinle gurur duyuyorum Allahım sizleride benim yavrularımıda doğru yoldan ayırmasın hep iyi insanlarla karşılaştırsın inşallah :Saruboceq: a.s.

kızlar günaydın
çörek otu mu bunu hiç duymamıştım
biz ne zaman 50 li rakamları görcem ya
dikkat ediyorum lapa yaptım hatta ama yok yine aynı yine aynı

Günaydın,

bu sabah tartıldım 60 kg olmuşum çok iyi hissettim kendimi 3 haftada 3 kg gitti, darısı kalan kiloların başına,

darısı hepimizin başına

sevgiler

Günaydın,

bu sabah tartıldım 60 kg olmuşum çok iyi hissettim kendimi 3 haftada 3 kg gitti, darısı kalan kiloların başına,

darısı hepimizin başına

sevgiler
tebrik ederim 3 kg çok iyi bir sonuç devamını da dilerim

Herkese günaydın..a.s.

Bende bugün tartıldım 65 kilo olmuşum..:dance:Vermeye başlıyorum yaşasın.Dilerim hep bereber incecik oluruz...:içelim:

AAA kader arkadaşım.Ee sen mezun olmadın mı hala.Anladım benim gibi sürünüyorsun..En son 5, takımdaydın di mi ayrıldın mı oradan??*:1hug:.

caınm evet mezun oldum ama
azcık dikkat etmesem kilo alıyormu hemen
bende o yüzden buralarda geziyorum
ama belli bir diyetim yok
sağlıklı beslenmek istiyorum bakıyorum
yani zayıflamış olmak hep yemek yicez anlamına gelmiyomuş
bunu anladım

:lepi:

vermeye başlamana çok sevindim canım

günaydın şekercikler a.s.
sportie samanyolu tebrik ediyorum sizi aynen devam darısı isteyen herkese olsun inşallah
kıslar bendede kiloda bi değişiklik yok ama inceldim didsin hareketlerini yapıyorum hihoyyyt o etkili oluyor bende olsun oda güzel incelmek istiyenler hareketlere bakabilirler

Günaydın arkadaşlar
Bugun diyetimin 2. günü dün başlamıştım 69 kıloyum hedefim 60 olmak
sabah kalkınca çörek otunu bi güzel çignedim yedim :bbo: bakalım inşallah zayıflıcagız hep beraber hepinize inanıyorum ben gündüz çalıştıgım için masa başı çok hareketsizim ama akşamları spor niyetine evde temizlik yapıyorum köse bucak bence en iyi spor ev temizligi hem sarfettigimiz enerjıde bi işe yarasın demi yoksa spora ayıracak vaktim yok. :teytey:

selam topraksu sagol ben iyiyim sen nasilsin :)

yediklerini okuyunca nedense sanki ben yemisim gibi önce coooook mutlu oldum tüm bu ydeiklerini bi özledim ki hele ki yas pastayi meyveli istedigim kiloya ulastiktan sonra yas pasta yicem hemde koca bir dilim lülülülülülü

bosver iyi yapmisin yemissin sen hatani telafi edersin dicem ama kötülük yapmis olucam :çok üzgünüm:
arkadaslar sana uygun bir ceza bulurlar artik hihoyyyt

dün aksam annem poca ve yas pasta geitrdi yememek icin zor tuttum kendimi simdi tartildim sadece yarim kilo gitmis 62,5 olmusum :bbo: o kadar dikkat ediyorum verdigim kiloya bakin yaa :1no2:

saftirik aramiza hos geldin

cörek otu nu ilk defa duyuyorum zayiflatiyor mu ?

ögütülmüs keten tohumunu cok duydum ama ne gibi faydasi var bir bilgim yok fisfisfis

saftirik aramiza hos geldin

cörek otu nu ilk defa duyuyorum zayiflatiyor mu ?

ögütülmüs keten tohumunu cok duydum ama ne gibi faydasi var bir bilgim yok fisfisfis

Hoş bulduk canım,çörek otunu burdaki arkadaşlardan duydum o yuzden uyguluyorum marankı hoca demiş sabah ve aksam ac karnına yemekten 30 dk önce bır çay kasıgı yiyorum yagların yakılmasını saglıyormus vede çok su içtiriyormuş idrarla yaglar atılıyormuş tabı sadece çörek otuyla olmaz yememe içmemede dikkat ediyorum inşallah bugun ikinci günüm verecegim bu kılolarıı

nazcığım yarım kilo süperya tebrik ederim a.s. zaten sağlıklı olan yavaş verilen deilmi
kıs yok ben ceza meza istemiyom zaten didsin hareketlerini yapıyom hışım çıkıyo delikafadulden fazladan da ceza çekemem :1no2: canım bende elma sirke bal su karışımına başlıyacam midemde rahatsız ama sirkenin miktarını az tutarak başlıyacam bakalım bi değişiklik olacakmı :uhm:

tsk ederim topraksuu ben en azindan 1 kilo bekliyordum daha önce yazmistim diger grupta ki arkadasla iddasina girdik 14.mayis a kadar 58 kilo olmam lazim CADIARZU

10.nisanda bebisim ilk dogum günü hedefim o güne kadar 60 olmakti ama biraz zorCADIARZU

bende elma sirkesi haplarina basladim bakalim
sonuc ne olcak yerimseniben

Hanımlar selamlar . . .

Dün sabah tatlı yediğim için akşama kadar sadece sıvı almıştım akşamda arkadşlarla görüştük yemeyeceğim dedim fakat ortam kesinlikle bunu gerektirdi yani herkes yerken birimizin taze gelin gibi süzülmesi olmazdı olamazdı :çok üzgünüm: yani uyumsuzluk olurdu ve hoş karşılanmazdı . . .

İnanın canımın istememesine rağmen sırf bu nedenle yedim . . .

Ve anladım ki . . . .girdiğimiz yerdeki binbir çeşit nefis yeneceğe rağmen canım hiçbir şey istemedi delikafadulden dedim ki kesinlikle diette her şeyin tadına bakmanın ve canı çektiğini yemenin faydası demek ki bu . . .

Daha doğrusu sağlıklı beslenmek demek BU !!!!

Canım hoşgeldin . . .
Hedefelerimiz ve şuan bulunduğumuz kilo hemen hemen aynı bende 68 ile başladım ama 69 u da burayı ziyarret etmeden önce görmüşlüğüm vardır

yanlış alıntı yapmışım . . . SAFTİRİK sana son paragraf . . .

BU HAFTA HERKES NETİCE ALMIŞ UMARIM BENDE PAZAR 65 İ GÖRCEĞİM EKRANDA. . . SONRADA EKRANIA 3 DEFA VURACAĞIM TÜ TÜ TÜ MAŞALLAH . . .

kaydirigubbakcemile5

Günaydın kızlar nasılsınız bakalım,diyetler nasıl gidiyor?
Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişlera.s.
Topraksucumm valla yediklerin süpermişklava:
Ama eminim sen telafi edeceksin.
Ben de yediklerimi yazayım size.
Dün sabah 7:00 1 kase gevrek

Öğlen zeytinyağlı prasa bir kase yoğurt
Akşam yine şu meşhur reçelli isveç köfte+diyet colacokacimcoook

Bu arada kızlar sabah tartıldım.60 kiloyum:hooray:

Ayy çok mutluyum bu günleri de gördüm yaaa:Saruboceq:
Darısı başınıza kızlarŞeniz

tebrikederim şekerim a.s. ben dememişmiydim sana bak ne güzel 60 ıda gördün bak yine diyorum sen bana yetişeceksin 59 olursun yakında

tebrik ederim aaybiscim a.s.

AMIIIIIIIIIIN insallah :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…