60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

İnşallah canım benim inşallah:Saruboceq:Şeniz

Arkadaşlar bende 5in1 karışık çayından aldım ; bana deiler ki bunu robottan gecir oyle kullan .
Siz nasıl yapıyordunuz ; kullanan var mı acaba ?

tebrik ederim aaybiscim a.s.

AMIIIIIIIIIIN insallah :Saruboceq:

darısı başıma inşallahsüprizzzzz

Sağolun kızlar;

Ama diyorum yaa siz olmasanız devam edemezdim.Bir yerde kesin vazgeçerdim.
Birbirimize destek olmaya devam edersek hepimiz uzun vadeli kalıcı sonuçlar alacağız.kaydirigubbakcemile

aynı şey benim içinde geçerli ,sizden aldığım elektrik ve motivasyonla kilo verebildim .ben 59-50 kg topiğine göz gezdirmiştim ama hem burdan ayrılasım gelmiyor hemde 58 i görmeden geçmek istemiyorum ne olur ne olmaz :))
özlemim ben aktardan aldığım gibi kullanıyorum.bir fincan sıcak suya birer tutam katıp demleyip içiyorum

aaybiscim tekrar tebrik ederim canım darısı hepimize olsun inşallah
ben haftalardır yerimde sayıyom yeter artıkın işi daha sıkı tutacam hedefe kadar ne misafir kabul edecem kötükedihüso nede ben gidecem ahada haftaya cumaya kadar kendime süre veriyom inşallah mezun olurum eski beslenme şekline dönüyom akşam çorba salata ve haşlanmış tavuk yiyecem gündüz zten hafif geçiştiriyom akşamıda halledersem tamamdır ben böyle vermiştim eskileri sonra niye değiştirdim bilmiyom
aaybiscim senin verdiklerin bak benide kendime getirdi sositososito hadi kıslar hepimiz haftaya en az 1 kilocuğu gönderelim kaydirigubbakcemile5

Tesekkurler moonserose0 ; Valla bende sizin gibi 58 leri 59 ları gorsem baska bisi istememm :)
Gece hafta cok guzel 2 kilo vermis cıkılan haftasonu tatili herseyi bozdu ama simdi yılmak yok dedim sayenizde yeniden motive oldum herseye kaldıgım yerden devam edicem.
Sabah 1 tane kepekli tost yagsız beyaz peynir ile yapıldı arada yesilcay;oglen 5 ızgara kofte bol salata ve 1 yudum kepek ekmegi ; su an yine yesil cay icicem aksama allah kerim

Süperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr delikafadulden

60 :hooray:

bende bu sabah az sütlü şekersiz kahve 1 kase gevrek ( aaybsim senin fikrin ) yedim ve akşama kadar sadece elma ile az sütlü şekersiz kahve içeceğim . . .
Dünü telafi edeceğim . . .

canım ben gevreğe buğday ve yulaf ezmeside karıştırıyorum lif oranını tavan yapıyorum . . .

:1rolleyes:

Haydi bakalım hep beraber başaracağız inşallah.

Ama düşünüyorum da en son ne zaman ekmek yediğimi hatırlamıyorum ben:1shok:

Arada pilav makarna ya da girisi yediğim oldu ama ekmek yediğimi anımsayamıyorum.
Ben ki ekmek yemeden doyamayan aybala ekmeksiz yaşamayı öğrendim.Yupppii:sm_cool:
Ama şu kadarını söyliyeyim,geçen pazar yediğim bisküviler hariç 2 aydır hiç tatlı yemedim.
Tuzla da hiç aram yok tonsiyondan dolayı.Tuz yerine karabiber,şeker yerine de tarçın.Bütün isteğimi bastıyor.Tabii akşam köftenin yanında ki 1 kaşık reçeli saymıyorum.Arada bunlarda olmalı ama değil mi?
Ben pazar günlerini kendime ödül olarak verdim.Çok abartmadan ne istersem yiyorum.Bu da bütün hafta beni motive ediyorkaydirigubbakcemile5

şu ana kadar yediklerimi yazim yazimki kendimi sorumlu hissedip dikkat edeyim yediklerime mirmirmirmir
aç karnına koca bi bardak su
1 paket etiform( limon lifli ) 2 kupa şekersiz nescafe
bol bol ılık su
şimdide yeşilçay :içelim:

ve sanki 1 haftalık yediklerim midemde cokacimcoook duruyor gibi tok hissediyorum hihoyyyt

şekerim benim içinde bir hayaldi 59 görmek inan ama azmin ve devamlılığın elinden hiçbirşey kurtulmuyor.kısa vadede mucizeler beklemeyeceksin,yavaş yavaş ama emin adımlarla ilerleyeceksinkaydirigubbakcemile5

Arkadaşlar bu guruptakiler bir liste yapsak kaç kıloyduk kaç kılo olduk diye daha motive etmez mi? hem birbirmizin kilosunuda takip edip daha çekişmeli geçebilir. kötükedihüso

1.saftirik_______________69______________69______
2.........._______________....______________..._______
3.........._______________....______________...______

kim gönüllü bunu yapmaya be yapcam ama vaktim yok. hergun guncellerız yada her hafta sonu :uhm:

1.saftirik_______________69______________69______
2.hcr35 _______________ 75______________65______
3.........._______________....______________..._____ _

kızlar bir önerim var
biz de pazar günleri bildirim yapalım mı
yani pazar yarışması
çünkü haftasonları kaçamak yapıyoruz daha çok
böylece kilomuz fazla çıkar korkusuyla haftasonları bir kaçamak yapmamızı engelleriz
ne dersiniz ?

herkese selamlar kızlar ben dün geç saatte spor yaptım geç yattım topraksuu ablam biliyor.sabah da biraz geç uyandım kahvaltıda 1bardak geyfurt suyu, 2 dilim kepek ekmeği, 1 tatlı kaşığı bal, 5 zeytin, 1 yemek kaşığı çökelek yedimcokacimcoook annem sıcak pide ye dedi ben ucundan azcık aldım ki sonrada krize girmeyeyimsırnaşık şey sonra 30 dk öncede 1 kupa yeşil çay eşliğinde 1 grisini yedim gayet tokum mutluyumkaydirigubbakcemile2 sabah tartıldım inanamadım aldığım kiloyu tekrar veriyorum :sm_cool:

aaybis ablam seni de canı gönülden tebrik ederimŞeniz kilo veren arkadaşlarımızın başarılarının devamını diliyorum:hooray:

cnm bu çok güzel fikir kaydirigubbakcemile2 evet haftasonu kaçamaklar hat safhalara ulaşabiliyor ben varımkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…