acemiperi ve pirlanta_a çok teşekkür ederim Şeniz
kızlar bn acıktıgım zaman %1 yağlı yogurtla orta boy elma yiorum :s bu da günde 3 elmaya fln denk gelio..kaloriyi hesapladım güya ama 500kaloriye denk gelmesi mümkün mü :S
bana abartı bi oran gibi geldi de o yuzden sordum cnm..teşekkür ederim..
evet severim ama salatalık sanki beni acıktırıyomus gibi geliolahana çorbası diyetini yapıyordum ama şimdi başlayamıyorum bi türlü..bari bu şekilde dengelim dedim kilo veremiorum sımdı..
Bu arada zinep nerelerdesin. Nasıl gidiyor rejim yemen içmen. Merak ettim seni.
Slm kızlar bugün çok yoğun bi gün benim için seminerden yeni çıktım ve tebrik edin beni seminerde ikram edilen börek , kek .. vs dokunmadım bile...
Şimdi öğle yemeğimi yiycem : 1 kase şehriye çorbası, mevsim salata ve k.ekmeği cokacimcoook
Hadi kolay gelsin hepimize...
Bence gayet makul canım yediklerin . . .
yerimseniben
işte geldim buurdayıııım
iyi gidiyor tatlım. bak annatıyım:
sabah ilk iş 30 dk. yürüdüm sonra işe geldim
sabah
1 bardak yağsız süt
1 dilim kepekli ekmek
arada
1 bardak ananas suyu
öğle
1 parça kırmızı et
1 kase yoğurt
1 kepekli ekmek yedimmmm
şimdi salatalık yiyorum
ardından elma yicem cokacimcoook
akşam evde ne var bilmiom artık Allah ne verdiyse...
şuana kadar 9 bardak su içtim
5-6 tane sigara
3-4 bardak da şekersiz çaaaay işte bütün günümü annattım şekerrr :dance:
Ben daha önce de yazdığım gibi sabah: 1 omlet,1dilim light ekmek ve yarım kupa şekersiz çay içtim(zorla).Canım hiçbir şey istemiyor ve midem bulanıyor biraz.Öğlen sırf mideme birşeyler gitsin diye 1 bardak yağsız süt ve 3 tane light bisküvi yedim.
Sonra pazara gittim.Aman Allahım pazar çilek dolu.Eve geldim yaklaşık 7-8 tane de çilek yedim.Çilek kalorisi yüksek meyvelerden değil galiba...
Neyse akşama da tavuk baget haşlayayım diyorum.Benim oğlan tavuğu pilavsız yemez.Ama ben pilav yiyeceğimi sanmıyorum midem berbet.Regl oluyorum ve exodex alıyorum.İlaç bu dönemde bana ağır geldi galiba ama çarpıntım falan olmadığı için şimdilik devam edeyim diyorum...Hepinize sevgiler,kolay gelsin...
1 ay öncesi ben 70-79 kilo aralığındaki arkadaşlarla beraberdim diyet ve spor yaparak 74 kilodan 67 kiloya kadar indim sonra diyeti bıraktım ama kilo almadım şimdi sizinle tekrar diyete başlamak istiyorum benide aranıza kabul ederseniz tabi önceki topikte pazartesi tartı günüydü bütün sayfaları okuyamıyorum işte olduğum için akşama okumaya çalışıcam hepsini sizinde tartı gününüz varmı?
sen ne alemdesin tartıldınmı pirlanta_a değişiklik var mı kilonda
1 ay öncesi ben 70-79 kilo aralığındaki arkadaşlarla beraberdim diyet ve spor yaparak 74 kilodan 67 kiloya kadar indim sonra diyeti bıraktım ama kilo almadım şimdi sizinle tekrar diyete başlamak istiyorum benide aranıza kabul ederseniz tabi önceki topikte pazartesi tartı günüydü bütün sayfaları okuyamıyorum işte olduğum için akşama okumaya çalışıcam hepsini sizinde tartı gününüz varmı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?