60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlar bn acıktıgım zaman %1 yağlı yogurtla orta boy elma yiorum :s bu da günde 3 elmaya fln denk gelio..kaloriyi hesapladım güya ama 500kaloriye denk gelmesi mümkün mü :S

kızlar bn acıktıgım zaman %1 yağlı yogurtla orta boy elma yiorum :s bu da günde 3 elmaya fln denk gelio..kaloriyi hesapladım güya ama 500kaloriye denk gelmesi mümkün mü :S

bende elma ve kabuğu soyulmamış olarak tabi salatalık falan yiyiyorum canım..

ama 3 elmanın 500 kalori etmesi mümkün değil bence etse etse 250-300 kalori etsin..

bana abartı bi oran gibi geldi de o yuzden sordum cnm..teşekkür ederim..

evet severim ama salatalık sanki beni acıktırıyomus gibi gelio lahana çorbası diyetini yapıyordum ama şimdi başlayamıyorum bi türlü..bari bu şekilde dengelim dedim kilo veremiorum sımdı..

Bu arada zinep nerelerdesin. Nasıl gidiyor rejim yemen içmen. Merak ettim seni.

işte geldim buurdayıııım
iyi gidiyor tatlım. bak annatıyım:

sabah ilk iş 30 dk. yürüdüm sonra işe geldim

sabah
1 bardak yağsız süt
1 dilim kepekli ekmek

arada
1 bardak ananas suyu

öğle
1 parça kırmızı et
1 kase yoğurt
1 kepekli ekmek yedimmmm

şimdi salatalık yiyorum
ardından elma yicem cokacimcoook

akşam evde ne var bilmiom artık Allah ne verdiyse...

şuana kadar 9 bardak su içtim
5-6 tane sigara
3-4 bardak da şekersiz çaaaay işte bütün günümü annattım şekerrr :dance:

Tebrik ederim seniiii...

1 ay öncesi ben 70-79 kilo aralığındaki arkadaşlarla beraberdim diyet ve spor yaparak 74 kilodan 67 kiloya kadar indim sonra diyeti bıraktım ama kilo almadım şimdi sizinle tekrar diyete başlamak istiyorum benide aranıza kabul ederseniz tabi önceki topikte pazartesi tartı günüydü bütün sayfaları okuyamıyorum işte olduğum için akşama okumaya çalışıcam hepsini sizinde tartı gününüz varmı?

kaydirigubbakcemile5
Her sabah yürüyüşlerini yapıyosan çok iyi. Ben sabahları kalkamıyorum. Öğle yemeğinde 5 dk da giysilerimi değiştiriyorum 45 dakika yürüyorum. Akşamları ya eve yürüyerek gidiyorum 60 dakikada yada spora gidiyorum 45 dakika. İnşallah sağlıklı güzel güzel kilolarımızı vericez ve inşallah hiç almıcaz :enbuyukkk:
Bide süt (yağsız) çok tok tutuyor.cokacimcoook Bir çay bardağı içtim ikitane etiformla birlikte.

Ben daha önce de yazdığım gibi sabah: 1 omlet,1dilim light ekmek ve yarım kupa şekersiz çay içtim(zorla).Canım hiçbir şey istemiyor ve midem bulanıyor biraz.Öğlen sırf mideme birşeyler gitsin diye 1 bardak yağsız süt ve 3 tane light bisküvi yedim.

Sonra pazara gittim.Aman Allahım pazar çilek dolu.Eve geldim yaklaşık 7-8 tane de çilek yedim.Çilek kalorisi yüksek meyvelerden değil galiba...

Neyse akşama da tavuk baget haşlayayım diyorum.Benim oğlan tavuğu pilavsız yemez.Ama ben pilav yiyeceğimi sanmıyorum midem berbat.Regl oluyorum ve exodex alıyorum.ılaç bu dönemde bana ağır geldi galiba ama çarpıntım falan olmadığı için şimdilik devam edeyim diyorum...Hepinize sevgiler,kolay gelsin...

Son düzenleme:

çileğin kalorisi az canım bende çok severim habire çilek yiyorum zaten bide tok tutuyo bence

İnci478 aramıza hoşgeldin...Evet kızlar bu işte benim daha önce sorup da cevap alamadığım bir soruydu..Bizim tartı günümüz ne zaman...:uhm:

hoşgeldin inciiiii....

valla ben hersabah tartılıyorum.. Yoksa meraktan çatlarım..hihih..

sen ne alemdesin tartıldınmı pirlanta_a değişiklik var mı kilonda

Canım ben hiç tartılmadım. Hiç kilo veremediğimi düşünüyorum çünkü:çok üzgünüm:
Ama bu akşam tartılıcam. Ya akşam yada yarın sabah yazarım. Bu kadar kısa sürede veremesemde üzülmeyeceğim. Sonuçta yeme düzenimi oturtmaya çalışıyorum az az sık sık. Hemde sporumu yapıyorum. hihoyyyt

Çok güzel kilo vermişsiniz tebrikler . . .

Biz genellikle pazar sabahları tartılıyoruz hafta sonu kaçamaklarını önlemek adına . . .

kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…