İnci478 aramıza hoşgeldin...Evet kızlar bu işte benim daha önce sorup da cevap alamadığım bir soruydu..Bizim tartı günümüz ne zaman...:uhm:
hoşgeldin inciiiii....
valla ben hersabah tartılıyorum.. Yoksa meraktan çatlarım..hihih..
yok canımcığım yanlış anlaşılacak bir şey olmadı tarafımdan . . .
hatta bu konuya değinmen hoşuma gitti . . .
a.s.
cimcimenin annesiii bende zencefil için o kadar mucizevi şeyler duydum ki . . .
çokta düşündüm kullanmayı . . .
birlikte başlayalım mı ?
bu arada vucudun kesinlikle şiş cimcimenin annesi buna emin ol ve kesinlikle motivasyonunu düşürme . . .
başarısız olanlar vucutları su topladığında başaramadığını sanıp eski usule devam edenler kafilesinden . . . bunu sakın aklından çıkarma güzel anne . . .
unutma 2 ay sonra Türkiyedesin ve fıstık gibi bi ziyaret gerçekleştireceksin İnşAllah :Saruboceq:
çiçek tozunu bende bekliyorum seninle melek ve mucizesi çünkü kullanan birini birebir görmüşsün ve o kişi tıpkı benim gibi anladığım kadarıyla yani iştahtan BOL biri
ayyyyyy sabun cok tsk ederim ya nisanin basindan beri kilo veremiyorumtoplaan 20 km yürümüsümdür acmi kalmadim ananasmi yemedim diyetmi degistirmedim aman ama durr pes etmek yok vicudum inat ben daha inadim
bu zencefili okudum ya kostum aldim bide mate cayi aldim ikisini karistirdim su an demlenio (aslinda icine sarmisakta eziliomus ya cesaretim yok ) icecem bakalim nolucak
bak simdi yaptiklarima bayagi agir bi diyet uyguluom nerdeyse sebze sadece ama nerdeyse l- carnitin alip hergün 3km yürüom elma sirkesi kapsülü kullaniom al simdi mate cayi bide zencefile de basladim gece yatmadan dogadan form cayi iciom gündede 3-4 lt su iciom hemde sicak isterse vermesinnn artik veremessem aglarim haftasonu
ama zencefil cok hos kokuo yaaa ama aci azicik ama hos
yonca54 sen bir bak tadına güzelse bende alayım herikisinide :)))
akşam sandoloz sakızını zor yuttum kızlar yaa.aman Allahım o nasıl bir tat öyle.ben lahana suyunu bile içtim ama bildiğiniz kum tadı.akşam havanda dövüp yoğurta katıcam aktarda öyle demişti zaten.lahana yagınıda bir heves aldım titriyorum devamlı süremedim zaten sporda yapamadım akşam hastalıgımdan
bugun biraz düzelirim umarım
hepinize teşekkür ederim hoşbulduk anladığım kadarıyla belirli bi gün yok ben pazartesileri tartılmaya alıştım diğer topikte öyleydi pazartesileri kilomu yazarım kadınlar kulubu sayesinde ilk defa 1 ayda 6 kilo verdim insan çok güzel motive oluyo inşallah herkes istediği kiloya ulaşır :enbuyukkk:
yonca54 sen bir bak tadına güzelse bende alayım herikisinide :)))
akşam sandoloz sakızını zor yuttum kızlar yaa.aman Allahım o nasıl bir tat öyle.ben lahana suyunu bile içtim ama bildiğiniz kum tadı.akşam havanda dövüp yoğurta katıcam aktarda öyle demişti zaten.lahana yagınıda bir heves aldım titriyorum devamlı süremedim zaten sporda yapamadım akşam hastalıgımdan
bugun biraz düzelirim umarım
inci478 ve eternet3 hoşgeldiniz.saglıklı zayıflamalarkaydirigubbakcemile2
benim tartı günüm perşembe günü:dance::dance:
umarım perşembe günü tartıda 60 kilo görürümkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
çok uçtum sanırım:roflol:
slm kızlar bende yeni katıldım aranıza 53 kg ile başladım şu anda 51 kg yim
inci478 ve eternet3 hoşgeldiniz.saglıklı zayıflamalarkaydirigubbakcemile2
benim tartı günüm perşembe günü:dance::dance:
umarım perşembe günü tartıda 60 kilo görürümkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
çok uçtum sanırım:roflol:
ablacığım sen başlamışsın ne güzel zencefile . . .
aslında ablam senin uyguladığın bana mesai gibi geldi yani egzersizi ile yeme içmesi ile senin 1 gününün tümü sanki bu meseleye odaklı ve bu biçimde de amacına ulaşmaman olanaksız . . .
ama ablacığım canının çok çektiğinide arada ye . . .
:çok üzgünüm:
böyle evet amaca ulaşırsın ama çok hasret çekersen bazı yiyemediklerine ulaştıktan sonra amacına kaçamaklarda bi o kadar fazla olur bu da tekrar kilo alarmı verdirir mazAllah . . .
:1ninca:
bu arada kahve ödemi çok iyi söküyor torpak ablam bahsetmişti aklında olsun cimcimenin annesiiii . . .
hoşgeldin aramıza.ya kusura bakma anlamadım şuan kaç kilosun ve kaç olmak istiyorsun ciciş
kilo çizelgemi yeni oluşturdum ordan görebilirsin bende 60 ın altına inmek istiyorum senin gibi şu an 60.5 kg yim .bu 2 kg vermiş halim evlendiğimde 55 kg idim . inşallah beraber inicez 60 ın altınakaydirigubbakcemile5
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?