60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

3 hafta oldu diyet yapıyorum ilk 2 hafta 2kg verdim ama son hafta hergün yan çizmeye başladım hergün canımın çektiği bir tatlıdan yer oldum bugün baklava attım ağzıma mesela benim gibi yalpalayan varmıı tekrar hizaya gelmeli

ayyyyyy sabun cok tsk ederim ya nisanin basindan beri kilo veremiyorumtoplaan 20 km yürümüsümdür acmi kalmadim ananasmi yemedim diyetmi degistirmedim aman ama durr pes etmek yok vicudum inat ben daha inadim

bu zencefili okudum ya kostum aldim bide mate cayi aldim ikisini karistirdim su an demlenio (aslinda icine sarmisakta eziliomus ya cesaretim yok ) icecem bakalim nolucak

bak simdi yaptiklarima bayagi agir bi diyet uyguluom nerdeyse sebze sadece ama nerdeyse l- carnitin alip hergün 3km yürüom elma sirkesi kapsülü kullaniom al simdi mate cayi bide zencefile de basladim gece yatmadan dogadan form cayi iciom gündede 3-4 lt su iciom hemde sicak isterse vermesinnn artik veremessem aglarim haftasonu

ama zencefil cok hos kokuo yaaa ama aci azicik ama hos

inci478 ve eternet3 hoşgeldiniz.saglıklı zayıflamalarkaydirigubbakcemile2

benim tartı günüm perşembe günü:dance::dance:

umarım perşembe günü tartıda 60 kilo görürümkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2

çok uçtum sanırım:roflol:

yonca54 sen bir bak tadına güzelse bende alayım herikisinide :)))

akşam sandoloz sakızını zor yuttum kızlar yaa.aman Allahım o nasıl bir tat öyle.ben lahana suyunu bile içtim ama bildiğiniz kum tadı.akşam havanda dövüp yoğurta katıcam aktarda öyle demişti zaten.lahana yagınıda bir heves aldım titriyorum devamlı süremedim zaten sporda yapamadım akşam hastalıgımdan

bugun biraz düzelirim umarım

ablacığım sen başlamışsın ne güzel zencefile . . .

aslında ablam senin uyguladığın bana mesai gibi geldi yani egzersizi ile yeme içmesi ile senin 1 gününün tümü sanki bu meseleye odaklı ve bu biçimde de amacına ulaşmaman olanaksız . . .

ama ablacığım canının çok çektiğinide arada ye . . .
:çok üzgünüm:
böyle evet amaca ulaşırsın ama çok hasret çekersen bazı yiyemediklerine ulaştıktan sonra amacına kaçamaklarda bi o kadar fazla olur bu da tekrar kilo alarmı verdirir mazAllah . . .
:1ninca:

bu arada kahve ödemi çok iyi söküyor torpak ablam bahsetmişti aklında olsun cimcimenin annesiiii . . .

hepinize teşekkür ederim hoşbulduk anladığım kadarıyla belirli bi gün yok ben pazartesileri tartılmaya alıştım diğer topikte öyleydi pazartesileri kilomu yazarım kadınlar kulubu sayesinde ilk defa 1 ayda 6 kilo verdim insan çok güzel motive oluyo inşallah herkes istediği kiloya ulaşır :enbuyukkk:

bende her sabah tartılanlardanım ama bu sabah çok fazla üzüldüm kızlar sizede söylediğim gibi kilo almış olmam mümkün değildi ben bağırsaklarımın 3 gündür çalışmamasına yormuştum kilomu ama siz değildir dediniz

pirlanta_a hedeflerimiz aynı çok merak ettim kilo verdinmi diye valla haberini bekliyorum.
bu arada ben çok üzüldüm 59 u görene kadar tickerimi kaldırcam

canım çok geçmiş olsun . . .
acil şifalar dilerim . . .

a.s.

tebrik ederim canım :hooray:

teşekkürler hoşbulduk
sadoz sakızını bende bi ara kullandım faydası oldumu bilmiyorum ama ben kullanırken ya marul yaprağına sararak yedim yada bir kaşık yoğurda karıştırarak sade yemek imkansız çünkü

hoşbulduk canım benimde tartı günüm yarın olsundelikafadulden

inşallah canım umarım bende gene 59u görürüm
:Saruboceq:

haklisin canim benimki mesai gibi ama koydum kafaya bu hafta kendim icin motivasyonum icin bi yarim kilo bile yetecek bana hic olmassa yine oynuyo dicem kahveye gelince cok icerim zaten

heee bu arada cayim demlendi ictim cok hosuma gitti normalde tatlandirici kullaniyorum ama bunda gerek kalmadi aromasina haksizlik olur bence sende dene bi iyice arastiriyim ben su zencefili ne marifetleri varmis kaydirigubbakcemile5

hoşgeldin aramıza.ya kusura bakma anlamadım şuan kaç kilosun ve kaç olmak istiyorsun ciciş

kilo çizelgemi yeni oluşturdum ordan görebilirsin bende 60 ın altına inmek istiyorum senin gibi şu an 60.5 kg yim .bu 2 kg vermiş halim evlendiğimde 55 kg idim . inşallah beraber inicez 60 ın altınakaydirigubbakcemile5

canım şuan hemen hemen aynı kilodayız bende evlenmeden önce 56 kiloydum ah ah nasıl aldım 10 kg anlamadım,hedefim 55 inşallah ulaşırız
:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…