bende her akşam tartılıyorum sorma ve kilo veremediğimi gördüğüm günlerde diyet hevesim kaçıyo:1shok:
eternetciim bence akşamları değil sabahları tartıl.. tuvalete gittikten sonra.. en doğru ve en iyi sonucu ozaman görebilirsin..
elma kromun topğini okursan cevap bulabilirsin canım.
hepinize teşekkür ederim hoşbulduk anladığım kadarıyla belirli bi gün yok ben pazartesileri tartılmaya alıştım diğer topikte öyleydi pazartesileri kilomu yazarım kadınlar kulubu sayesinde ilk defa 1 ayda 6 kilo verdim insan çok güzel motive oluyo inşallah herkes istediği kiloya ulaşır :enbuyukkk:
merhaba kızlarr bende 1 haftadır dıyetteyım 3 gundur spor yapıyorum..oncelıklı hedefım 60 sonra 55hihoyyyt
kolay gelsinn kader arkadaşlarım:içelim:
takviye olarak 1 haftadır elma krom alıyorum,en belirgin etkisi tatlı istegını engellemesi ve iştahı kapatması
merhaba kızlarr bende 1 haftadır dıyetteyım 3 gundur spor yapıyorum..oncelıklı hedefım 60 sonra 55hihoyyyt
kolay gelsinn kader arkadaşlarım:içelim:
takviye olarak 1 haftadır elma krom alıyorum,en belirgin etkisi tatlı istegını engellemesi ve iştahı kapatması
ya arkadaslar ne sorcam.. Elma sirkesi hapı kullanan var mı aranızda?? Nasıl bişey merak ediyorum
elma sirkesinin çok sağlıklı olduğunu ve zayıflattığını bilioyorum ama acaba hapı nasıl? İşe yarıyomu ve yan etkisi var mı acaba?
tesekkur ederım hepımız ulasırız ınsallahHoşgeldin...Hedeflerine en kısa sürede ulaşman dileği ile....
meraba arkadaşım bu elma kromu tavsiyeylemi aldın y oksa kullanan varmı
benm de boyum 1.68 kilom da 4 gün önce 67ydi şimdi 66 olmuşum.evlendiğimde 53 kiloydum.aşırı kilo aldm.acil zayıflmm gerek.bol meyve tüketmeye çalşyrm.
kizlar bu gün ki zencefil deneyimimi anlatiyim angelina jolie 11 kilo vermis zencefil sarmisak ve birazda limonla ben burun kivirdim zencefili aldiktan sonra asrimsaktan vaz gectim kokucagindan eminim. neyse
ve zencefili cay yapip icmeye karar verdim biraz arastimadan sonra metabolizma hizlandirici olan mate cayiyla kaynar suyla taze zencefili 3cm kadardi demledim ve ictim tadi inanilmaz di benim icin cok hos ciceksi meyvemsi bisi ama aci aciligi 2 sn sonra kayboluo 1 saat sonra filan yüzüme bi sicak basti ardindan bütün vicudum isindi biraz terledim sanirim zencefil de metabolizmayi hizlandirarak zayiflamaya yönelik zaten bitki kendi basina bi mucize himmmm bide su var ki metabolizma hizini ölcmek icin sabah yataktan cikmadan ates ölcülüo zencefilde zaten vucudu direk isitio deneyelim b hafta bakalim oynamayan kilomu tetikleyecekmi!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?