60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende her akşam tartılıyorum sorma ve kilo veremediğimi gördüğüm günlerde diyet hevesim kaçıyo:1shok:

eternetciim bence akşamları değil sabahları tartıl.. tuvalete gittikten sonra.. en doğru ve en iyi sonucu ozaman görebilirsin..

ya arkadaslar ne sorcam.. Elma sirkesi hapı kullanan var mı aranızda?? Nasıl bişey merak ediyorum

elma sirkesinin çok sağlıklı olduğunu ve zayıflattığını bilioyorum ama acaba hapı nasıl? ışe yarıyomu ve yan etkisi var mı acaba?

merhaba kızlarr bende 1 haftadır dıyetteyım 3 gundur spor yapıyorum..oncelıklı hedefım 60 sonra 55hihoyyyt
kolay gelsinn kader arkadaşlarım:içelim:
takviye olarak 1 haftadır elma krom alıyorum,en belirgin etkisi tatlı istegını engellemesi ve iştahı kapatması

Kızlar bugün yedilerimi yaziim sizlere..
Sabah havuç suyuyla 2 kayısı
sonra 9:30-10 gibi kepekli ekmekle tost yedim
öğlen: (bugün yemeğe geç çıkmak zorunda kaldım) 14:30 gibi bir dürüm döner yedim.. (en ekmeksiz ve hafif bu vardı gittiimiz yerde)

neyse akşam ama az önce 1 yeşil elmayla yoğurt yedim..

Şu 5i1 arada çayındn bende içiorum günde 3 bardak
yani çok bi etkisi yok heralde ama nebiliim piskolojik destak amacıyla içiorum işte..:))

laelaelaelaelae

Sevgili inci478,arkadaşlar pazar sabahı diye yazmışlar..Sanırım dikkatinden kaçtı...:enbuyukkk:

Hoşgeldin...Hedeflerine en kısa sürede ulaşman dileği ile....

iyi aksamlar kizlar yaklasik 2 haftadir foruma ugrayamiyorum,sayfalar ucmus aramiza yeni katilan arkadaslar olmus hos geldiniz kizlar a.s. saglikli kilo vermeler yerimseniben

umarim grupta liste tartismasida bitmistir kafamçokkarıştı

meraba arkadaşım bu elma kromu tavsiyeylemi aldın y oksa kullanan varmı

var canim bugün aldim sonucu bilmiyorum ne olacak kapsül icinde toz halinde görünüyo icerigi 400 mg mis iki ser tane alinio

kizlar bu gün ki zencefil deneyimimi anlatiyim angelina jolie 11 kilo vermis zencefil sarmisak ve birazda limonla ben burun kivirdim zencefili aldiktan sonra asrimsaktan vaz gectim kokucagindan eminim. neyse
ve zencefili cay yapip icmeye karar verdim biraz arastimadan sonra metabolizma hizlandirici olan mate cayiyla kaynar suyla taze zencefili 3cm kadardi demledim ve ictim tadi inanilmaz di benim icin cok hos ciceksi meyvemsi bisi ama aci aciligi 2 sn sonra kayboluo 1 saat sonra filan yüzüme bi sicak basti ardindan bütün vicudum isindi biraz terledim sanirim zencefil de metabolizmayi hizlandirarak zayiflamaya yönelik zaten bitki kendi basina bi mucize himmmm bide su var ki metabolizma hizini ölcmek icin sabah yataktan cikmadan ates ölcülüo zencefilde zaten vucudu direk isitio deneyelim b hafta bakalim oynamayan kilomu tetikleyecekmi!!!

Hoşgeldin...Hedeflerine en kısa sürede ulaşman dileği ile....
tesekkur ederım hepımız ulasırız ınsallah
meraba arkadaşım bu elma kromu tavsiyeylemi aldın y oksa kullanan varmı

hayır canım bız yorumlar sonucu ozellıkle ıstahı ve tatlı ıstegını kapatması uzerıne bır arkadasımla beraber aldık,kılo kaybında şok edıcı bır etkısı yok suan ama ben regl donemındeyım regl olmadan once 65 dım belkı reglım bıtınce sok bır kılo kaybı gorurum ama bu elma krom sayesınde mı yoksa yaptıgım dıyet ve spor sayesınde mı olur bılemıyorum

benm de boyum 1.68 kilom da 4 gün önce 67ydi şimdi 66 olmuşum.evlendiğimde 53 kiloydum.aşırı kilo aldm.acil zayıflmm gerek.bol meyve tüketmeye çalşyrm.

benm de boyum 1.68 kilom da 4 gün önce 67ydi şimdi 66 olmuşum.evlendiğimde 53 kiloydum.aşırı kilo aldm.acil zayıflmm gerek.bol meyve tüketmeye çalşyrm.

selam arkadaşım öyle çok meyvede tüketme sakın meyve acayip kilo aldırıyor ben 3 sene önce birşey yiyemediğim için sadece portakal yiyordum 1 ayda tam 5 kilo aldım kendine dikkat et derim

var canim bugün aldim sonucu bilmiyorum ne olacak kapsül icinde toz halinde görünüyo icerigi 400 mg mis iki ser tane alinio

hmm hangisinden aldın? apple 30 mu? Ben alıcam bu elma sirkesinden.. Annem su an Almanyada pazar dönücek. Orda bulursan al dedim. Bakalım. Eğer orda bulamazsa su apple 30dan almayı planlıyorum.CADIARZU

Günaydın kızlarrrr,

Hepinize sağlıklı ve mutlu bir gün diliyorum.. a.s.
Umarım güne bir kaç gram daha az başlamışsınızdır.:dance:

Bende 5i1 çayımı içerek iş başı yapiim..

Paylaşımın için teşekkürler. Bende yarın zencefille mate çayı alıp akşamları içmeyi denicemkaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…