yağdan ne kadar kastan ne kadar verdiğini nasıl anlıyor
benim diyetisyen hiç öle bişe yapmadı
selam kızlar sabah pc bozuldu uğrayamadım düzelttim ve burdayım önceki sayfaları okudum siz 69a takılmışsınız bende 58 e takıldım kaldım yemek düzenim aynı gibi dahada azaltmam gerek diye düşünüyorum (gerçi sağolsun farmasi arkadaşım hergün yediklerimi yazınca bir tuhaflık yok diyip moralimi düzeltiyor amaolumunekankayizsmile)aynı kiloda takılınca yediklerimi azaltmam gerektiğini düşündüm sizce ne yapmalıyım?:uhm:
evet canım diyetisyen dedi. spordan sonra susumasan bile 3 bardak su içmelisin dedi. ben gerçi susuyorum spordan sonra isteyerek içiyorum ardından koca bir bardak demleme yeşilçay içiyorum sonrada soda.
tesekkur ederım canım. burda saat 10.30 turkıyeden 1 saat erken
ben de artık cukulata yıyemıyorum ama cukulatası hafıf olan aburcuburlara takıldım sımdı onlardan nasıl kurtulucam
gecen gun 10 lu halley aldım oturdum hepsını yedım akannehir
neyse bu sabah da bol kalorılı bır kahvaltı ettım
tereyagına recel surdum sımdı de bol sekerlı kahve ıcıyorum.
dıyetın ıpını ıyıce kacırdım ne olcek benım bu halım
evet canım bayaa hareketli daha önce yazmıştım ben bir dernekte birim sorumlusuyum haftada 4-5 günüm dışarda geçiyor gittiğim yerlere yürüyerek gitmeye çalışıyorum ve hızlıda yürürüm geçen gün baktım 1 günde 3 saat yürümüşüm akşamda bilgisayar kursum var eve 21.30 da gelebiliyorum çok yoruluyorum zaten fazla hareketli olduğumdan yediklerimi aşırı kısamıyorum biyerde bayılıp kalmıyayım diye çünkü bende kansızlık ve buna bağlı tansiyon düşüklüğüm var gerçi diyet yaptığım halde bu aralar hiç başım dönmüyor yani daha dincimcanım yediklerinde sıkıntı yok fakat sen düzenli egzersiz yapıyor musun ? yani hayatın nasıl hareketli mi ?
kızlar bende martta evlendim düğün telaşından 69dan 58 düşmüştüm yeniden aldım ve karın bölgem baya kötü bende aranızdan güzel işe yarayan diet varsa istiyorum. sanırım platese başlıycam mafoldumben
evet canım bayaa hareketli daha önce yazmıştım ben bir dernekte birim sorumlusuyum haftada 4-5 günüm dışarda geçiyor gittiğim yerlere yürüyerek gitmeye çalışıyorum ve hızlıda yürürüm geçen gün baktım 1 günde 3 saat yürümüşüm akşamda bilgisayar kursum var eve 21.30 da gelebiliyorum çok yoruluyorum zaten fazla hareketli olduğumdan yediklerimi aşırı kısamıyorum biyerde bayılıp kalmıyayım diye çünkü bende kansızlık ve buna bağlı tansiyon düşüklüğüm var gerçi diyet yaptığım halde bu aralar hiç başım dönmüyor yani daha dincim
zaten 2 bardak ılık su içiyordum bir arkadaş aç karnına mide tembelliği yapıyomuş dedi oyüzden 1 bardak içmiştim genelde suyu çok içerim ama bu aralar havalar soğuyunca azaltmıştım birde söylemesi ayıp çok gezdiğimden gittiğim heryerde tuvalete gitmek gerekiyor utanıyorum:kedi:mavlicim sabahları suyu 2 bardak iç inan çok etkili ben ayıptır söylemesi lavaboya gidiyorum 2 bardak su içiyorum benim bağırsaklar 15 dakika içinde inan yeniden harekete geçiyor
yediklerin gerçekten güzel bence günün ilerleyen saatlerinde de canın su istemese bile su iç günde 2.5 - 3 lt su iç hareketi artır bak bir de böyle dene bakalım
afiyet olsun:enbuyukkk:kızlar öğlen menüm
2 kk büyüklüğünde beyaz ekmek ( KEPEK EKMEK VE TAM BUĞDAY EKMEĞİM KALMADI)
1.5 kepçe mercimek çorbası ( patatesli havuçlu )
bak canım hepimiz insanız hepimizin canı elbette şeker çikolata vs isteyebilir mesela ben kendimden örnek vereyim adetim girgide yaklaşıyor tabiki de şekerli birşeyler canım istiyor ama o yönümü kuru kayısı ya da kuru erik yiyerek bastırıyorum. kilo verme gibi bir sorunum yok artık ama tatlım bu bir yaşam biçimi öyle düşünmke gerek ve ben bunu yapıyorum yiyemez miyim çikolata 1 paket olmasa bile 1 -2 zeytin tanesi ya da 1 kk kadar ama inanki içimden bile gelmiyor yemek çok samimi söylüyorum.kendime şunu diyorum bir tane elma ye ya da kuru erik - kayısı ve bekle canın hala çikolata isterse öyle ye diyorum ama benim istek geçmiş gitmiş anlatabilmişimdir umarım sevgiyle sağlıklı huzurlu kalopuyorumnanaktan
mavlicim sabahları suyu 2 bardak iç inan çok etkili ben ayıptır söylemesi lavaboya gidiyorum 2 bardak su içiyorum benim bağırsaklar 15 dakika içinde inan yeniden harekete geçiyor
yediklerin gerçekten güzel bence günün ilerleyen saatlerinde de canın su istemese bile su iç günde 2.5 - 3 lt su iç hareketi artır bak bir de böyle dene bakalım
peki cnm suyu spordan hemen sonramı içiyorsun yoksa duş aldıktan sonramı.birde akşam araöğününde ne yiyorsun yada içiyorsun.
kızlar öğlen menüm
2 kk büyüklüğünde beyaz ekmek ( KEPEK EKMEK VE TAM BUĞDAY EKMEĞİM KALMADI)
1.5 kepçe mercimek çorbası ( patatesli havuçlu )
kahvaltımı 8:30 da yapmıştım.. 11:30 da 1 elma yedim...
eee öğle yemeğimi kaçta yicem şimdi... 1 de yesem olur dimi...
bu gün geceden hazırladım yemeğimi... patlıcan yaptım içine de patates attım... patatesleri çocuklar yicek patlıcanları ben yicem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?