60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ediyor canım. benim evelsi ay çok etki etmedi ama bu ay biraz şişkin ve ağrılı geçti. neyseki spor ve bol suyla ağrılar geçti. karnım taş gibi olmuştu

kızlar öğle yemeğinide 1 kase çorba çok az makarna hugo makarna iştah açr demişti ama alternatifim yoktu iş yerinde birde yoğurlu havuç

kızlar maden suyu içtim şimdide yeşilçay içiyorum kocaman bardak sporumu yaptım duşumu aldım rahatladım valla. makinaya perdeleri attım

hugocuk 14 kilo verdim dedin peki bu 14 kilonun hepsi yağmıydı

hayır canım. 2.5 kilo falan yağdı. ödem ve kasla beraber 10 kiloydu. zaten yağım azdı kiloma göre. ama bu ay daha çok yağ gitti galiba ilkine göre çünkü bu ay çok fark var ayrıca diyetisyen bundan sonra fiziğin değişecek dediydi doğruymuş. sarkma hiç yok canım üstelik hayatımda ilkkez yüzüm çökmedi ve ışış ışıl parlıyor fondoten kullanmayı bıraktım yani o derece. bi rimel bi allık tamam oluyor. galiba şekeri bıraktım ondan böyle oldu cildim çünkü televizyonda duymuştum şekeri bırak genç kal diye. yumuşacık oldu cildim kuru değil artık nemlendiriciyi bıraktım. soluk değil rengim

kızlar ben zayıfladıktan sonra diyetisyen koruma programına alacak beni. o nasıl olacak dedim artık seçimler yapacaksın dışarda yemek yerken falan dedi. ben bir gireyim koruma programına hemen yazarım anlatırım uzun uzun size

hmm anladım cnm benimde zayıflarken ilk zayıflayan yüzüm.hiç sevmiyorum yüzüm zayıflayınca yanak manak gidiyor.herkes diyo böyle yüzün çok güzel zayıflama ben yüz için kilolu yaşayamam.ne yapsam yüzden vermemek için kiloyu acaba.

cerencim beni diyetisyen ayda bir çağırıyor. ilk gittiğğimde tahliller yapıldı karaciğer. vitamin hormon tahllileri yapıldı. troite şekere bakıldı normaldi. hemen listemi verdi. birazda ümitsizdi diyetisyen tek sevindirici taraf yağ oranım azdı ve hastalığım yoktu ve bana 23 kilo verilmeyecek değil dedi ama ümitsizdi çünkü hiçbir hastası kilo vermiyor listeye uymadığı için. neyse yolladı beni. 1 ay harfi harfine yaptım kontrole gittiğimde tanımadı önce hastası çok isme baktı yüzüme baktı gülmeye başladı hatırlamıştı doğrusu. birde o gün gergindi çünkü ordaki 10 kişinin tamamıda listeye uymamış zayıflayamamış. tüm gün anlatıyor ama yapan yok. benden öncede bi kıza bağırmıştı çünkü. sinirliydi. neyse beni tanıyınca güldü neşelendi heleki ölçümlerde çıkan sonuca bayıldı işte mucize bu dedi. 1 ayda 11 kilo vermiş 83 kilodan 72 kiloya düşmüştüm çünkü ama evdeki kendi tartım 74 gösteriyordu bende öyle sandım ama diyetisyenın tartısı 72 gösterdi. tabikide doğru olan oydu. o yüzden evdeki tartıya güvenmiyorum. çok tartılmıyorum sadece vücudumdaki değişiklikleri gözlemliyorum. neyse listemi yeniledi yolladı 25 ekimde gel dedi mutlu mesut ayrıldık eşime anlattım şoka girdi eski ölçüm kağıdımla yeni ölçüm kağıdıma baktı. diyetisyen makinaya sokuyor ve ölçüm sonuçları çıkıyor listeme zımbalıyor. istersen verebilirim ölçüm sonuçlarımı

canım bende eskiden diyete girsem 1 hafta yapsam yüzüm çökerdi. heryanım kilolu yüz incecik ve çökük. hele gözlerimin altı çok çökerdi. meğer sebebi yanlış beslenmeden dolayı kas kaybındanmış. şimdi hiç çökmedi aksine ışıl ışıl sadece vücudum eriyor bu sefer yüzüm çok iyi hatta hayatımda hiç bu kadar iyi olmamıştı diyebilirim. fondoteni bıraktım. sen zannedersem kas kaybediyosun çok ondan oluyo. yağların nerde toplanıyo canım anlatırmısın. birde boyun kaç ve tam olarak kaç kilosun şuanda

cnm bende diyetisyene 6 ay önce gittiğimde aynen her gittiğimde ölçümleri zımbalıyoru sonra bıraktım.vucudumda 28 kilo yağ var bunun 13 kilosunu vermem gerekiyor gerisi zaten vucudda olması gerekiyor muş.senin ölçülerin ne yazarsan sevinirim.biraz fazla oldum sıktım seni sanırım.

estafurullah cerencim ama aslında senin vücudundada öyle çok yağ yokmuş. yüzde 28 demek istedin değilmi yağ oranını. bu iyi yüzde 20 çünkü manken gibi demek. hatta yüzde 19 olunca manken gibi oluyosun bildiğim kadarıyla. canım şimdi listem elimde ölçümümü yazayım belki anlarsın fat mass 26.6 kg yazıyor. tbw 33.3 kg. bmr 1421 kcal whole body 716 yazıyor diyetisyen bunları işaretlemiş bu ölçüm 72 kiloyken ölçülmüş halim. 83 kiloykende fat mass 27.2 kg. tbw 39.6 kg. whole body 632 bmr ise 1652 kcal yazıyor buda eski ölçümüm ilk gittiğimdeki ölçümüm. ben anlamıyorum bunlardan sen anlıyorsan yada anlayan varsa anlatsınn bana arkadaşlar

benim fat mass 28,0 di cnm öyle diyeyim sana .yağında 9 kilo fazlası göbişimde

bu arada kollarımda 400 er gr fazla bacaklarımda 1,5 ar kilo fazlam var tabi en fazla göbekte 9 kilo fazla yağım var.senin diyetisyen bu oranları söylemiyormu nerende ne kadar fazlan var diye.böyle olunca insan nereden ne kadar verdiğinide biliyor ii oluyor.

canım o zaman benim yağ oranım yüzde 26 oluyor 72 kiloyken değilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…