cerenciğim bu arada sen yağ yakmak için kardiyo sporumu yapıyosun değilmi benim gibi.
evet cnm benimde eliptik bisikletim var.haftanın 3 yada 4 günü onu yapıyorum.zaten başka bişeyde yapamam.ya yürüyüş yada böyle alet olacak.inş. benim daha 13 kilo yağ vermem lazım.bu arada diyetisyenine gittiğinde o çıktılarda yazıyor yağların vücudundaki dağılımı öğren cnm.inş. en çok senin sayende verecem bu kiloları
ceren yağ oranlarımız bence fena değilde yağları belli bölgelere yoğunlaşması kötü oluyo işte. bendede göbek var gerçi yarısı gitti ama tam olarak kurtulamadım daha ama artık kıyafetlerden belli olmuyo hiç. yağ oranımız yüzde 20lere düşerse bence çok güzel olur fiziğimiz. o zaman benim 6 kilo yağım kalmış demek oluyo. zaten yağ kaybedince çok fark oluyo değilmi. 1 kilo yağ verince bile gözle görülür büyük değişiklik oluyo
cnm benim yağ oranımla seninkiler aynı değildir.ondan sen diyetisyene gittiğinde fazla olan ne kadar yağın var sor bi.bu arada %28 değil 28 kilo yağ var bende yani 15 kilo yağ vücuda yetiyor13 ü fazladan yağımın.geriside kas kemik deri kan su 60 kilo olsak yeter bize
cnm yüzde farklı ben vucudumda 28 kilo yağ var dedim yüzdeside 30 yada 32 anlatabildimmi
selam,ögle yemegim ,patates salatasi ve balik vardi.yesil cayi cogaltim günde 3 büyük bardak iciyorum limonlu artik
bende 7 kaşık ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurt bir kepçe çorba 1 dilim çavdar ekmeği ve salata yicem.hugcuk günde kaç bardak yeşilçay içiyorsun.
aksam yemeğimi yedim
6 kasık nohut
4 kaşık bulgur pilavı
yarım kase yogurt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?