60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ceren yağ oranlarımız bence fena değilde yağları belli bölgelere yoğunlaşması kötü oluyo işte. bendede göbek var gerçi yarısı gitti ama tam olarak kurtulamadım daha ama artık kıyafetlerden belli olmuyo hiç. yağ oranımız yüzde 20lere düşerse bence çok güzel olur fiziğimiz. o zaman benim 6 kilo yağım kalmış demek oluyo. zaten yağ kaybedince çok fark oluyo değilmi. 1 kilo yağ verince bile gözle görülür büyük değişiklik oluyo

cerenciğim bu arada sen yağ yakmak için kardiyo sporumu yapıyosun değilmi benim gibi.

cerenciğim bu arada sen yağ yakmak için kardiyo sporumu yapıyosun değilmi benim gibi.

evet cnm benimde eliptik bisikletim var.haftanın 3 yada 4 günü onu yapıyorum.zaten başka bişeyde yapamam.ya yürüyüş yada böyle alet olacak.inş. benim daha 13 kilo yağ vermem lazım.bu arada diyetisyenine gittiğinde o çıktılarda yazıyor yağların vücudundaki dağılımı öğren cnm.inş. en çok senin sayende verecem bu kiloları

canım senin yağ oranın yüzde 28 değilmi. nasıl 13 kilo yağ vereceksin anlamadım

cnm benim yağ oranımla seninkiler aynı değildir.ondan sen diyetisyene gittiğinde fazla olan ne kadar yağın var sor bi.bu arada %28 değil 28 kilo yağ var bende yani 15 kilo yağ vücuda yetiyor13 ü fazladan yağımın.geriside kas kemik deri kan su 60 kilo olsak yeter bize

ooooooooooo ceren ile hugoo muhabbeti ilerletmişler
başkada kimsecikler yok sanırım
bende mesaiye kaldım yine bekliyorum

saat 16:00 bir elma yedim
17:00 1,5 adet ceviz yedim
5 adet te burcak bisküvi yedim

akşam 21:00 burdayım yanımda elma, mandalina ve bisküviler var
eşim gelirken birşeyler getireyim dedi ama istemedim.

uzmanlar kadın için yüzde 20-25 arası normal. yüzde 30-35 arası kilolu sayıyorlar. senin yüzde 28 olduğuna göre 3 kilo yağ fazlan var demektir canım. ama yüzde 20lere düşersen manken gibi olursun

canım normal değer kadın için yüzde 20- 25 arasıdır benim yağ oranım yüzde 26. yani tüm vücut yağım toplamda yüzde 26. gerisi kas ve su falan diğer şeyler. 1 kilo yağ versem kadın için en üst sınıra inerim ama amacım yüzde 20lere düşürmek bu yüzden spora çok öenm veriyorum. yanlız yüzde 10-15 arası vücut yağı oranı erkekler için geçerlidir. kadın için çok çok azdır ve zararlıdır azıda çoğuda zarardır. internettende baktım şimdi vücut yağ oranı kadın için yüzde 20-25 arasıymış sağlıklısı. zaten eskidende biliyodum. eskiden benim yüzde 45 falandı düşüre düşüre yüzde 26 lara geldim. 6 kilo yağ kaldı ama gidecek gidene kadar devam zaten benim amacım tartıda zayıflamak değil ben yağ oranımı yüzde yirmilere düşürmek için uğraşıyorum gerisi önemli değil benim için çünkü en zorudur yağ vermek çok disiplin ister kardiyo ister. şekeri tatlıyıda bu yüzden kestim hamur işi kızartma falan bundan kestim. zaten yağ gitmeden göbek gitmez. 50 kiloda olsan yağ oranı düşmedikçe göbek gitmez öyle gıcık bişey işte sinir eder insanı. ama yağ gittikçe göbekte gidiyor

bende birazdan akşam yemeği yiyeceğim 8 kaşık ıspanak yemeği, 4 kaşık bulgur pilavı, 1 dilim çavdar ekmeği, marul salatası

bende 7 kaşık ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurt bir kepçe çorba 1 dilim çavdar ekmeği ve salata yicem.hugcuk günde kaç bardak yeşilçay içiyorsun.

ben günde 3 büyük bardak içsem kesin bıkarım. diyetisyen 2 fincan iç en az dedi bende işte o kadar içiyorum ama çok içsem bıkarım. sen iyi bıkmıyosun zuzum

bende 7 kaşık ıspanak yemeği 2 kaşık yoğurt bir kepçe çorba 1 dilim çavdar ekmeği ve salata yicem.hugcuk günde kaç bardak yeşilçay içiyorsun.

iki bardak kadar içiyorum zaten en az bu kadar iç demişti fazla içsem bıkarım ben huyum kurusun hihoyyyt

slm kızlar yediklerimi yazayım kahvaltım: 2 dilim peynir, 2 zeytin, 1 domates ve yeşil çay,
kursta 2 tane tahıllı biscüvi, akşam yemeğim fırında tavk-patates,yeşil mercimek yemeği ve havuç salatası , akşam yeşil çayımı içerim yanında kuru kayısılarımı yerim, sabah tartıda 58,5 gördüm çok heyecan vericikaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…