Rica ederim canim cok iyi gidiyorsun sen zaten bilincliydin ama diyetisyen yardimiyla daha iyi vermeye basladin kilolarini.. Ee spor ve duzen olduktan sonra haftada bi kac kez istedigini yersin ideal kilona ulasinca :lepi:
Bende cok merak ediyorum metabolizmam ne alemde diye, benimkisi belki olculmez bile o kadar duzensiz vakitlerim varki sempatiksalakcinni
canım öğlen için kepek ekmekli sandviç seçeneğini dene bence. tostta yağ kullanıyorlardır sen evde yap sağlıklı olsun. diyet bi bitsin bende yaparım marullu kaşarlı domatesli sağlıklı sağlıklı yerim
elbette çok iyi canım demekki yağ vermişsin sen demekki sağlıklı besleniyorsun doru yolunda gidiyor herşey :lepi:
Cok iyi basladin ve cok guzel gidiyorsun canim, seninde kilo vermen baslayacak yakinda.
Insallah hepimiz istedigimiz kiloya kavusuruz bayanssulusmile
canım öğlen tost yiyeceğine evden ekmek arasın ton balıklı sanviç veya tavuklu sandviç yapıp götürsen kepek ekmeklidaha tok tutar. devamlı tost iyi değil. ayrıca azcık tiramisudan bişey olmaz
tamam hayatım kilo vermek için elbette bunu yapacağım gidip yarından tezi yok kepekli sandviç ekmeği alacağım hem daha sağlıklı gerçekten de saol hayatım birilerinin insanı düşünmesi çok güzel opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
sabah iyi ama öğlen yok akşamda fazla. 2 tane tahıllı bisküvi hem ara hem öğlen olmuş olmaz. yemeğini evden götür. kepek ekmek arası ton baıklı sandviç veya beyaz etli sandviç yapsan arada meyve yesen ve akşamada yeşil mercimek salata yesen çok güzel olurdu. muhtemelen bayağı açsındır şimdi
düzensiz olsada yağlarım gitti diyosun demekki doğru yoldasın kaltığın saate göre ayarla bana bu doktor tavsiyesi. kaçta kalkarsan kalk 2 şer saat arayla 6 öğünü ayarlarsın
teşekkürler canım iyi dileklerin için opuyorumnanaktan olumunekankayizsmile
Aynen oyle yapmaya calisiyorum, hatta ac hissetmesem bile bir elma yiyorum sonra aksam yemegine saldirmiyorum kaydirigubbakcemile3
Hayatimdan kolayi, cipsi ve sinirsiz cikolatayi biraktigimdan beri bol su, cay iciyorum ve gercekten aramiyorum. En buyuk kurtulusum oldu bu.
En cok ozledigim seyler patates kizartmasi ve tavuk suyunda pirinc pilavi. Eve patates almiyorum, hazir kizartma icin aldiklarimizi da esime yapiyorum. Bu benim icin cok buyuk bir basari cunki patatese hic hayir diyemezdim. Simdi kendimi tutuyorum hatta gozum kalmiyor eskisi gibi.
Mezun oldugumda pasta yerim ama, sonra bir butun gun tatil niyetine kendime izin vermeyi dusunuyorum. Tabii ipin ucunu cok kacirmadan. O kadarini hak ettim bence 4 senelik egitimden sonra boshayallersmile
canım normal değer kadın için yüzde 20- 25 arasıdır benim yağ oranım yüzde 26. yani tüm vücut yağım toplamda yüzde 26. gerisi kas ve su falan diğer şeyler. 1 kilo yağ versem kadın için en üst sınıra inerim ama amacım yüzde 20lere düşürmek bu yüzden spora çok öenm veriyorum. yanlız yüzde 10-15 arası vücut yağı oranı erkekler için geçerlidir. kadın için çok çok azdır ve zararlıdır azıda çoğuda zarardır. internettende baktım şimdi vücut yağ oranı kadın için yüzde 20-25 arasıymış sağlıklısı. zaten eskidende biliyodum. eskiden benim yüzde 45 falandı düşüre düşüre yüzde 26 lara geldim. 6 kilo yağ kaldı ama gidecek gidene kadar devam zaten benim amacım tartıda zayıflamak değil ben yağ oranımı yüzde yirmilere düşürmek için uğraşıyorum gerisi önemli değil benim için çünkü en zorudur yağ vermek çok disiplin ister kardiyo ister. şekeri tatlıyıda bu yüzden kestim hamur işi kızartma falan bundan kestim. zaten yağ gitmeden göbek gitmez. 50 kiloda olsan yağ oranı düşmedikçe göbek gitmez öyle gıcık bişey işte sinir eder insanı. ama yağ gittikçe göbekte gidiyor
ay çok sevindim canım çok mutlu ettin beni gerçekten. o zaman işte sabah 6 buçukta ayakta oluyorum gecede 11 de yatıyorumya ondan yorulup öğleden sonra 1 saat uyuyodum. şimdiyse artık uykum gelmiyor gündüz demekki o zamana göre dahada hızlanmış metabolizmam. bakalım ölçüler 5 gün sora ne çıkacak merakla bekliyorum
ay kıyamam ben sana patates kızartması ve pirinç pilavı çekmiş canı. sana bu konuda yardımcı olmaya çalışayım. öncelikle papatesleri kekik nane karabiber pulbiberke harmanla sonra buzdolabında bekle canım ardından tepsiye diz fırınla. yanınada esmer pirinç bulabiliyosan olur veya kabuklu pirinç olur. şöyle tavuk suyuna yap pilavını. ama hazır tavuk suyu olmasın pişirdiğin tavuğun suyuna yap canım
ben de çok merak ediyorum 5 gün sonra ne olacak,kaç kg geleceksin yağ oranın ne olacakkaydirigubbakcemile2
Canim nasilsin, nasil gidiyor gunlerin? sositososito
Ben biraz rahatsizim hafif siskinlik var bugun 61.2 gordum yine de sevindim
Insallaha haftaya 60.9 en azindan gorurum opuyorumnanaktan
merhaba tatlım iyiyim diyeti bozmamaya çalışıyorum ama dün revani yedim 4-5 çatal çok kötü oldu..buaralar düzensiz yemek yiyorum sanırım yemek saatlerime dikkat etmeyince de aç olunca resmen ne bulursam saldırıyorumbenim de baskülde gördüğüm rakamlar 61.0 ile 62.0 arasında değişiyor canım..ben de dua ediyorum artık önce 60... sonra da 50li leri görmek için inşallah en yakın zamanda birlikte görürüz:Saruboceq: az da kaldı ikimizin de aslında:lepi:
Aah ah bende sana kiyamam canim, iki borek yedin hala onu vicdan yapiyorsun, coktan eritmissindir sen onlari bisey kalmamistir zemuszemus ins. sende cok gecmeden 60 olursunda yine guzel kepek undan borekler yapip yersin aklinialirimsmile
Canim tarif super bende buna benzer yapiyordum zaten ama kendimi frenlemeyip bi legen yiyordum resmen ohaoldumsmile o yuzden 59 olana kadar patates yemesem benim icin cok iyi olacak kaydirigubbakcemile3 ara sira atabilirim agzima ama oturup yememem lazim.
Esmer pirinc nasil oluyor onu hala bulamadim, benim bildigim degisik pirinc cesitleri var, ama esmer hic gormedim. Zaten ben hic hazir bulyon kullanmam hep has tavuk suyu kullanirim. Annemler sagolsun bize hep taze tavuk getirirler. Almanya'da ciftlikte kesip temizliyorlar, ama olgun tavuk yani cok yagli kaydirigubbakcemile3 super lezzetli yalniz aklinialirimsmile
slm kızlar nasılsınız bugun gıttım dıyestısyene we lıstemı aldm maraton baslıyo :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?