iyimiş güzel pilavı nasıl pişirdin kaç kaşık yağ ekledin canım
4 kaşık yağ ile 2 tabak pilav pişirdim ama ben azıcık yedim vede çok doydum.
nohutuda susuz alınca yağ kalmadı tabiki.
slm kızlar yediklerimi yazayım kahvaltım: 2 dilim peynir, 2 zeytin, 1 domates ve yeşil çay,
kursta 2 tane tahıllı biscüvi, akşam yemeğim fırında tavk-patates,yeşil mercimek yemeği ve havuç salatası , akşam yeşil çayımı içerim yanında kuru kayısılarımı yerim, sabah tartıda 58,5 gördüm çok heyecan vericikaydirigubbakcemile3
kızlar okuldan geldim
akşam için pilav ve tavuk komposto bir de kemalpaşa tatlısı var.
okuldan gelir gelmez tatlıyı yaptım şerbetini çeksin diye.bir de tartıda sabahki kilomdan sadece 100gr fazla gördüm.56.4 kg idim 56.5 kg olmuşum dedim kendimi şımartayımkaydirigubbakcemile3
ve baya bir şımarttım.
4- 5 tane kemalpaşa tatlısı
2 kk büyüklüğündeki ekmeğe 3 tatlı kaşığı tahin -pekmez sürdüm yedim.
istemesem yemezdim gerçekten ama bilinçli olarak yedim inanın.
öncesinde de elma sirkeli ballı suyumu içtim ( 250 ml )
her türlü eleştiriye açığım kızlar yorumlarınızı bekliyorum
estafurullah cerencim ama aslında senin vücudundada öyle çok yağ yokmuş. yüzde 28 demek istedin değilmi yağ oranını. bu iyi yüzde 20 çünkü manken gibi demek. hatta yüzde 19 olunca manken gibi oluyosun bildiğim kadarıyla. canım şimdi listem elimde ölçümümü yazayım belki anlarsın fat mass 26.6 kg yazıyor. tbw 33.3 kg. bmr 1421 kcal whole body 716 yazıyor diyetisyen bunları işaretlemiş bu ölçüm 72 kiloyken ölçülmüş halim. 83 kiloykende fat mass 27.2 kg. tbw 39.6 kg. whole body 632 bmr ise 1652 kcal yazıyor buda eski ölçümüm ilk gittiğimdeki ölçümüm. ben anlamıyorum bunlardan sen anlıyorsan yada anlayan varsa anlatsınn bana arkadaşlar
kepekli sanviç ekmeği var bimde gördüm kızlar içine şöyle marul domates, tavuk veya ton balığı veya yağsız kıymadan yapılmış köfteyle harika olur. çalışanlar dışarda olanlar evden hazırlayıp götürüp yiyebilirler bence güzel olur aç kalmaktan düzen bozmaktan kurtarır
Bende burdayiiiiiiiiiim
Gec kalktim ustelik rahatsizim oksuruyorum, hapsiriyorum, soguk almisim..
Dovulmus gibi heryerim agriyor :gitme:
Kalkar kalkmaz tartildim 61.2 gosterdi, buna da sukur. Zaten her yerim sis sanki.
Fazla uyudum veya gec yattim az uyudum bende bilmiyorum bilmiyorumkismile
Yediklerim:
1 bardak su
1 kucuk kase tahilli flakes, yagsiz sut ile
3-4 kucuk domates, biraz salatalik
1 rafadan yumurta
Ara olarak 1 elma yiyorum simdi ve papatya cayi icecegim.
Benim oglen yemegim aksam yemegi olmus oluyor direkt, kahvaltim yok oglen uyandigim icin. :kedi:
Fat mass = yag orani
TBW (total body water) = su orani
BMR (basal metabolic rate) = metabolizma hizi, yani dinlenme halinde bu kadar yakiyorsun gunde
whole body = butun beden demek ingilizce ama acilimi nedir pek anlamadim canim
umarim yardimci olabilmisimdir Şeniz
bilmemki ne desemkine. zayıfladıktan sonra kilo koruma konusunda yeterli bilgiye sahip değilim bişey desem yanlış olur
çok sağol canım çok yardımcı oldun. sence nasıl ölçülerim. o zaman 72 kiloydum
iyi akşamlar kızlar
öğle yemeğinde
1 kaşarlı yumurtalı tost 1 açık çay
ikindi vakti 1 elma 1 mandalina 5 de tuzlu kraker yedim
akşam yemeği olarak 1 tabak haşlanmış yeşil mercimek
1 kase yoğurt
2 dilim kepek ekmek yedimopuyorumnanaktan
Oranlarin kilona gore super canim. Ozellikle BMR, yani metabolizma hizin cok yuksek.
Kasli olanlar cok yag yakar bu senin icinde gecerli. Aileden kilolu olanlarin genelde kas orani az olur o yuzden kilo olur mesela. Atletik insanlarda ise tam tersi. Sen zayifladikca yesen bile hemen yag depolamazsin cunki hareketsiz halin bile cok yakiyor. Metabolizmani bu sekilde korursan hic sorun cekmezsin canim
Benim tartimda boy, cins ve yasa gore yag, su, kas hatta kemik oranini gosteriyor ama dogrumu bilmiyorum. 66 kiloyken 24 gosteriyordu simdi ise 21 gosteriyor, bu iyiye delalet ediyor galiba, cunki yagli yerlerim eridi gercekten.
yaklaşık 1 saat sonra 1 elma yemeyi düşünüyorum aç uyursam gece yemeklere saldırabilirim:roflol:
gerçi bu mercimekle yoğurt şişirdi beni şu anda tokum ama ben gene de garanti olsun diye 1 meyve yiyeyim:hulya:
Oranlarin kilona gore super canim. Ozellikle BMR, yani metabolizma hizin cok yuksek.
Kasli olanlar cok yag yakar bu senin icinde gecerli. Aileden kilolu olanlarin genelde kas orani az olur o yuzden kilo olur mesela. Atletik insanlarda ise tam tersi. Sen zayifladikca yesen bile hemen yag depolamazsin cunki hareketsiz halin bile cok yakiyor. Metabolizmani bu sekilde korursan hic sorun cekmezsin canim
Benim tartimda boy, cins ve yasa gore yag, su, kas hatta kemik oranini gosteriyor ama dogrumu bilmiyorum. 66 kiloyken 24 gosteriyordu simdi ise 21 gosteriyor, bu iyiye delalet ediyor galiba, cunki yagli yerlerim eridi gercekten.
ay çok sevindim canım çok mutlu ettin beni gerçekten. o zaman işte sabah 6 buçukta ayakta oluyorum gecede 11 de yatıyorumya ondan yorulup öğleden sonra 1 saat uyuyodum. şimdiyse artık uykum gelmiyor gündüz demekki o zamana göre dahada hızlanmış metabolizmam. bakalım ölçüler 5 gün sora ne çıkacak merakla bekliyorum
tiramisunun gerisi gelmesin yeter bu arada hani bana kaydirigubbakcemile3
kahvaltı çok şık olmuş
öğlen menüsü düşüncen de güzel şimdiden afiyet olsun kilo olmasın
güzel bir gün geçirmen dileğimle...opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?