aaahh aahh gene kimsecikler yok eve gelemiyorum oyüzdende sizi burda yakalayamıyorum ben bari yediklerimi yazıp yatmaya gideyim ama kızıcaksınız bugün yediklerim ayaküstü şeylerdi :kedi: 8.30 2 bardak limonlu ılık su 9:00 2 dilim çavdar ekmeği domat salatalık 1 tane haşlanmış yumurta peynir zeytin 2 şekersiz çay 13:00 1 kaşık tavuklu patates 16:00 1 maus büyüklüğünde haşhaşlı çörek 1 fincan az şekerli çay 20:00 yarım fincan light nescafe 1 light bisküvi 23.15 1 dilim elma 23.30 1 maus kadar karışık pizza 2 kaşık yoğurtlu köz kırmızı biber bütün gün dışardaki işlerimin arasında cenaze evine gittim akşam kursa ordan gene cenaze evine ancak geldim bu koşturmadada ayak üstü yiyebildim atış serbest kızabilirsinizeyvahedigeldismileklava:
aaahh aahh gene kimsecikler yok eve gelemiyorum oyüzdende sizi burda yakalayamıyorum ben bari yediklerimi yazıp yatmaya gideyim ama kızıcaksınız bugün yediklerim ayaküstü şeylerdi :kedi: 8.30 2 bardak limonlu ılık su 9:00 2 dilim çavdar ekmeği domat salatalık 1 tane haşlanmış yumurta peynir zeytin 2 şekersiz çay 13:00 1 kaşık tavuklu patates 16:00 1 maus büyüklüğünde haşhaşlı çörek 1 fincan az şekerli çay 20:00 yarım fincan light nescafe 1 light bisküvi 23.15 1 dilim elma 23.30 1 maus kadar karışık pizza 2 kaşık yoğurtlu köz kırmızı biber bütün gün dışardaki işlerimin arasında cenaze evine gittim akşam kursa ordan gene cenaze evine ancak geldim bu koşturmadada ayak üstü yiyebildim atış serbest kızabilirsinizeyvahedigeldismileklava:
merhaba günaydın hugocuk nasılsın ?
sabah kalkınca 1 büyük fincan su içtim (250ml)
bu sabah 56.7 kg geldim.
regl de giderek yaklaşıyor , vücut su toplamaya şişmeye başlıyor ama benim keyfim yerinde regl sonrası galiba yaklaşık 1 kg daha benden gider :hulya:kaydirigubbakcemile2
beş on dakikaya kadar kahvaltımı yapacağım inşallah.
hayırlı cumalar herkese ....
günaydın kızlar dün akşam yediklerimi yazayım fazlamı yemişim söyleyin dün misafirliğe gideceğiz diye gittiğim yere tahinli kurabiye yaptım.oraya gititğimde bak ben evde pasta yedim burayada getirdim yiyemem artık demek için. çünkü kimseye söylemmiyorum diyette olduğumu .akşam 2 dilim çavdar ekmeği 1 kepçe çorba 1 kahse pırasa yemeği 80 gr ton balığı yedim.sonra pasta çok güzel kokuyordu ondan yememek için sütlü kahve içtim şekersiz.misafirlikte pasta yemedim yalnız diyet orda akşam araöğünü için 6-7 dilim kavun 3 taze incir yedim.2 gündür kızımn ateşi vardı geceleri uyuyamıyorum ondan bu sabah uyandığımda cnm kahvaltı istemedi ki ben çok severim kahvaltı yapmayı onun yerine 1 muz 1 kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği yedim.abartığım şeyler varsa beni uyarın
günaydın arkadaşlar 2 günden beri ben ölçüyü fazlasıylşa kaçırdım.okulda kermes vardı dün bir sürü satılmayan pasta kaldı herkes beğendiğini aldı götürdü eve 4-5 çeşit pasta getirdim hepsininde tadına baktım şekerpare vardı 2 tane yedim bugün okulda hala vardı 3 kuru pasta 2 dilim katıklı ekmek yedim ama ufacıktı öğleni çok hafif geçirmeyi düşünüyorum.haftasonuda geldi işte oda ayrı bir dert haftaiçi ritmini aynı tutabiliyorsun da hafta sonu rotadan çıkıyor....
günaydın canlarım. sabah kahvaltı 1 dilim ekmek 1 dilim peynir
kahvaltı yaptım az önce
2 dilim kepek ekmek
1 dilim peynir
3 zeytin
1 açık çay
1 yeşil biber
1 küçük domates
1 açık çay
öğlen yemeğinde de
sebze ağırlıklı bulgurlu(artık pirinç katmıyorum) lahana sarması yaparım :hulya:
günaydın canım sabah kahvaltısı çok güzel olmuş
günaydın kızlar dün akşam yediklerimi yazayım fazlamı yemişim söyleyin dün misafirliğe gideceğiz diye gittiğim yere tahinli kurabiye yaptım.oraya gititğimde bak ben evde pasta yedim burayada getirdim yiyemem artık demek için. çünkü kimseye söylemmiyorum diyette olduğumu .akşam 2 dilim çavdar ekmeği 1 kepçe çorba 1 kahse pırasa yemeği 80 gr ton balığı yedim.sonra pasta çok güzel kokuyordu ondan yememek için sütlü kahve içtim şekersiz.misafirlikte pasta yemedim yalnız diyet orda akşam araöğünü için 6-7 dilim kavun 3 taze incir yedim.2 gündür kızımn ateşi vardı geceleri uyuyamıyorum ondan bu sabah uyandığımda cnm kahvaltı istemedi ki ben çok severim kahvaltı yapmayı onun yerine 1 muz 1 kase yoğurt 1 dilim çavdar ekmeği yedim.abartığım şeyler varsa beni uyarın
canım bence güzel bir menü sadece muz,üzüm incir hurma gibi meyveler (içerdikleri yüksek şekerden dolayı)aynı gün içerisinde tüketilmemeli ve bu meyveler ölçülü yenmeli mesela 1 incir ve 1 elme şeklinde dengelemek daha sağlıklı olur ama menün gerçekten güzel bence kahvaltı menün de çok güzel beğendim:hulya: opuyorumnanaktan
ceren23 canım 6-7 dilim çok fazla güzelim.
normalde zaten üzüm incir yemiyorum muzda naadir yerim ama cnm zaten inciri dünkü araöğünde yedim muzu bugün yani aynı gün tüketmedim ikisinide.evde olsam dengede sorun yok misafirliktede diyette olduğunu söyleyince daha fazla ısrar ediyorlar yemem için diyette olduğumu söylemeyince hiç ısrar etmiyorlar buna dikkat ettim.tavsiyen için teşekkürler cnm
6-7 dilim dediğim kavunun bir diliminden az doğranmış 6-7 parça yı kastettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?