günaydın kızlaaarr =) hepiniz gayet zinde ve sağıklı bir öğün ile başlamışsınız güne
bende paylaşayım menümü;
sabah kallkar kalkmaz 1bardak normal su. 1 kupa sirkeli ballı su.
kahvaltı; 1kk beyaz peynir, 4 zeytin, 2 dal roka, bir çatal barbekü sosu, bir dilim kepek ekm.
gunaydin afiyet olsun dilemcim.ben 2 saat sonra aksami yicem.saat farki artti iyice saatler geri alininca
selam kizlar...cerencim üzme kendini ayni dert bendede var..dün sabah tartildim 65 idim bu sabah tartildim yine nerdeyse 66 olmusum...dün malesef kendimi tutamadim 2 kücük parca pizza yedim...birde burdaki arkadaslar gibi yedigim zaman aynen bende kilo veremiyorum senin gibi....aslinda aynen benimde sinirlerim cok bozuk..araögünlerde bana hic iyi gelmiyo..araögün de 1-2 kuru meyve ve yanina 10 findik veya 10 badem oluyor genelde..yada kuru meyve yerine bazen 1 elma oluyo..okadar..
birde birsey daha ögrendim meyveyi finik leblebi veya bademle beraber yenilirse meyve sekeri vücütta yag olarak depolanmiyormus.
evet cnm haklısın kafaya takmamak gerekir devam edilirse bir gün mutlaka gidecek bu kilolar bırakmamk lazım cnm sen 6 kiloyu ne kadar sürede verdin peki
1 kiloyu daha yeni vermistim canim..o bir kiloyuda 2 hafta ugrasmistim ama tarti bu sabah yine 66 gösterdi...neyse ben 5 kiloyu 3 hafta icinde verdim..o 5 kiloyu verdikten sonra zaten durdu kilolar yerinden oynamiyor nerdeyse....illaki ac kamam lazim galiba kilo vermem icin..
selam kızlar sporumu yaptım. öğlen yemeğimi yedim geldim. öğlen yemeğinde yağsız dana etini soteledim 1 dilim tam buğday ekmeğinle yedim. akşam içinse kendime ıspanak pişiriyorum yağsız. ıspanağı doğradım içine biraz salça koydum soğanda doğradım koydum ateşe. kıstım altını kendi kendine pişer
öğlen 1 kepçe tarhana çorbası yarım dilim çavdar ekmeği 80 gr tonbalığı 2 adet domates üzerinede bolca limoın sıkdım yedim
hugocuk canım bu sotelediğin etle ekmek az değilmi diyetisyenin verdiği bu ama az değilmi sence yanına başka şey olsa olmazmı çorba yada salata yada yoğurt
hugocuk az yiyerek verdim ..yani simdikinden daha az..mesela önceden 1 dilim ekmek yiyordum bugdayli sade olara kahvaltiya bazende kk kadar ince kasarlan...birde 1 porsiyon yemek yerine o protein sütlü icecekten iciyordum öylen vaktinde bazende aksam..degistiriyordum...aksam yine 1 dilim bugdayli ekmek..bazende evde yapilan yemeklerden bir kac kasik yedim...arasira meyva..bu diyeti öyle kendimce uyguladim hic bir plana uymadim..biliyorum sagliksiz ama baska türlüde veremiyorum.....yada cok sabirli olacagim 1 ayda 1-2 kilo vereceyim........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?