simdi gidip sinirden cikolata yiyesim var...ama daha kötü olacagim ondan sonra...kendi kendime sinir olacagim..sabredeceyiz canim baska caremiz yok...her hafta 1 kilo olmasada yarim kilo olsa onada sükredeceyim...
canım sen yavaş kilo verdiğini nerden biliyorsun diyetisyenmi söyledi. şöyle sağlıklı eksiksiz bir diyet ve düzenli spor yaptınmı 1 ay yoksa hep bu şekildemi oldu diyetlerin.
canım salata olur elbette ama ben günde 2 öğün salata yediğimde bıkıyorum o yüzden salatayı akşam yiyorum ama her akşam mutlaka yiyorum. süt yoğurt olayına gelince günlük 2 bardak süt veya yoğurt hakkım var ama yarım yağlı olmalı. ben burda yarımyağlı yoğurt bulamıyorum. bir de şu var ben çay içmiyorumya ondan günde 2 bardak sütlü türk kahvesi içmek istiyorum şekersiz yarım yağlı. o yüzden yoksa günlük 2 su bardağı yoğurt yiyebilirim ama o zamanda sütlü türk kahvesi içemem o yüzden yani tercih yapıyordum. çorbada 1 kepçe oluyor canım ama benim canım istemedi akşama içerim
şimdi ara öğünümü yapıyorum, 10 adet fındık ve yarım yağlı süt ile yapılmış türk kahvemi yudumluyorumm.
hugocum hoş geldin, maşallah sporunuda yaptın süpersin.
alternatifin çokmuş canım anladım teşekkür ederim bilgiler için bende faydalanıyorum senden
evet canım yaptım sporu zaten o konuda sorun yoktu. ben aşırı spor yapıp yetersiz beslendiğimden kilo verememiştim. günde 2 saat yapıyordum. o zamnalar 1 saat koşuyordum hızlı sabahtan. öğleden sonrada 1 saat ağırlık çalışıyordum çok kötü oldu yani. şimdi gün aşırı verdi diyetisyen fazla spor ve sağlıksız diyetle zayıflanmıyor ben bunun en güzel örneğiyim verseydim ben verirdim. vermedimmi verdim ama zaten zayıf olan yerler gitti göbek kaldı. sağlıklı bir diyet olmadan ve spor ve şekeri tatlıyı bırakmadan göbek erimiyormuş şimdi göbeğim gittikçe anlıyorum
evet canım bu abur cubur çok feci göbek ve yan yapıyor, ben evlendiğimde incecikti belim 74 cm falandı göbekse bildiğin düm düzdü ama ben bekarken hiç abur cubur yediğimi hatırlamam, makarna pilav hele hiç sevmezdim. Evlendim öyle bir yemeye başladım ki bunları eşim sayesinde :) bir anda aldım kilocukları. Şimdi sağlıklı şeyler pişirmeye çalışıyorum o da bende sağlılı şeyler yemeye hasret kaldık, arada bir mola verebiliriz sadece :)
birde hugocum sana birşey danışmak istiyorum, sen yürüyüş bandıyla spor yapıyorsun evde anladığım kadarıyla bende almayı düşünüyordum çevremdekiler hep vazgeçirdiler, alınca kullanılmıyor bir köşede duruyor yer kaplıyor diyorlar. Sen ne dersin tavsiye eder misin? birde bna katlanan birşey lazım evimde çok yerim yok
ara öğünüm 3 te olacak. 6 ya kadar serbest ama listeye uymak şartınla. 2 bardak süt hakkım var. ben 1 bardağınından 3 saat sürem dolunca bi sütlü türk kahvesi içerim. yeşilçay ve maden suyunuda içicem. 10 badem 10 antep fıstığı var ve 3 porsiyon meyve hakkımı daha yemedim. o yüzden ara öğünde 3 mandalina akşamda 3 mandalina olmak üzere toplamda 6 mandalina yiyerek bugünlük hakkım olan 3 meyve porsiyonumu bitiririm. mandalina delisiyim ben çok seviyorum
canım başkalarının lafına bakma banada öyle demişlerdi ama ben istediğim zaman biniyorum şimdi ama almasaydım her sene spor salonuna yazılıp birde üstüne üstlük gitmeyecektim parama yazık olacaktı ama elimin altında olduğu için ne zaman istersem o zaman biniyorum.yer kaplama olayına gelince evet biraz yer kaplıyor canım katlanıyo ama benimki çok büyük bide.kiloya göre satılıyor bildiğim kadarıyla ben ucuz diye almak istemiştim ama eşimin kilosu 101 di aldığımızda alacağım koşu bandı 101 kiloyu taşımazmış motor zarar görürmüş fazla kiloda 101 kiloyu taşıyan koşu bandı almak zorunda kaldık canım
evet canım bu abur cubur çok feci göbek ve yan yapıyor, ben evlendiğimde incecikti belim 74 cm falandı göbekse bildiğin düm düzdü ama ben bekarken hiç abur cubur yediğimi hatırlamam, makarna pilav hele hiç sevmezdim. Evlendim öyle bir yemeye başladım ki bunları eşim sayesinde :) bir anda aldım kilocukları. Şimdi sağlıklı şeyler pişirmeye çalışıyorum o da bende sağlılı şeyler yemeye hasret kaldık, arada bir mola verebiliriz sadece :)
birde hugocum sana birşey danışmak istiyorum, sen yürüyüş bandıyla spor yapıyorsun evde anladığım kadarıyla bende almayı düşünüyordum çevremdekiler hep vazgeçirdiler, alınca kullanılmıyor bir köşede duruyor yer kaplıyor diyorlar. Sen ne dersin tavsiye eder misin? birde bna katlanan birşey lazım evimde çok yerim yok
hugocuk bende yeşil çay içmeye başlıycam cnm.
içine bal katmamızın sakıncası var mı diyet açısından
selam kizlar nasilsiniz,cokdandir ugramadim,
nasil gidiyor diyetleriniz?bende haftaya carsamba bir spor salonu gibi yere basliyorum,spor salonu degilde,iste bölgesel zayiflama icin sariyor camura yatiyorsun felan,buhar makinasina giriyorsun birkac böyle sey,birkac tandigim gitti cok güzel sonuc aldilar ama bencok pahalidir diye yanasmiyordum simdi gidicem,sir göbegim midem icin gidicem ,eminim 5 kg yag kesin sirf bel bölgemde vardir ,her tarafimdan verdim ama belimin kalinligi ve göbegi gitmedi ya,artik diyet bile dogru düzgün yapamiyorum yüzüm cöktü,bacaklarim cok inceldi sirtimda yag kalmadi,gögüslerim tamamen gitti ,ne acayip dimi,ama gel görki belim pehlivan beli gibi ortada hem yana yagilmis hem disa dogru
canım eskiden benimde senin gibiydi. hep göbek kalırdı hemde çoktu yani. heryerim giderdi ama o kalırdı. yüzüm çökerdi. bacaklar ince popo yok göğüs normal ama göbek kalırdı şimdi çok şükür göbekten kurtuldum sayılır. 62 olunca tamamen gider heralde bayağı azaldı çünkü
canım bal bana yasak. diyetisyen doğal bal bulunmuyo dedi yasakladı. çünkü bana şekerli tatlı olan herşey yasak. tatlı sakız çiğnemek bile yasak. sakarin tatlandırıcı yasak. yani sadece meyve var tatlı olarak. bende yeşilçayı sevmem tadını ama içine bolca limonsuyu ekliyorum daha hafif oluyo içiliyor. ben demleme yeşilçay kullanıyorum
selam kizlar nasilsiniz,cokdandir ugramadim,
nasil gidiyor diyetleriniz?bende haftaya carsamba bir spor salonu gibi yere basliyorum,spor salonu degilde,iste bölgesel zayiflama icin sariyor camura yatiyorsun felan,buhar makinasina giriyorsun birkac böyle sey,birkac tandigim gitti cok güzel sonuc aldilar ama bencok pahalidir diye yanasmiyordum simdi gidicem,sir göbegim midem icin gidicem ,eminim 5 kg yag kesin sirf bel bölgemde vardir ,her tarafimdan verdim ama belimin kalinligi ve göbegi gitmedi ya,artik diyet bile dogru düzgün yapamiyorum yüzüm cöktü,bacaklarim cok inceldi sirtimda yag kalmadi,gögüslerim tamamen gitti ,ne acayip dimi,ama gel görki belim pehlivan beli gibi ortada hem yana yagilmis hem disa dogru.
ben kizima hamile kaldimda karnim yanlara dogru genisledi,ogluma kaldimda öne dogru genisledi,böylece göbegim cuval gibi oldu cikdi.esim gitmene gerek yok ben sana kilolusun demiyorum,cok verdin zaten diyor,ama ben istiyorum gidicem oraya belimi incelticem insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?