60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

simdi gidip sinirden cikolata yiyesim var...ama daha kötü olacagim ondan sonra...kendi kendime sinir olacagim..sabredeceyiz canim baska caremiz yok...her hafta 1 kilo olmasada yarim kilo olsa onada sükredeceyim...

evet cnm uzun vadede iyi olur 5 ay da 10 kilo mesala çok ii bizim için.sakın sinirlerine yenilme ben akşam yenildim boşu boşuna midemi çöp gibi şeylerle doldurdum.bizim midemiz çöp kutusu değil cnm inş. bir gün bizde çok sevidğimiz kilolara düşeceğiz.

canım sen yavaş kilo verdiğini nerden biliyorsun diyetisyenmi söyledi. şöyle sağlıklı eksiksiz bir diyet ve düzenli spor yaptınmı 1 ay yoksa hep bu şekildemi oldu diyetlerin.

diyetisyene gitmemistim ..yani 5 kiloyu öyle verdim...sporda yapmadim..neyse canim ben cikiyorum..prensesimi kresten almam lazim sonra yazisiriz yine.

alternatifin çokmuş canım anladım teşekkür ederim bilgiler için bende faydalanıyorum senden

şimdi ara öğünümü yapıyorum, 10 adet fındık ve yarım yağlı süt ile yapılmış türk kahvemi yudumluyorumm.
hugocum hoş geldin, maşallah sporunuda yaptın süpersin.

evet canım yaptım sporu zaten o konuda sorun yoktu. ben aşırı spor yapıp yetersiz beslendiğimden kilo verememiştim. günde 2 saat yapıyordum. o zamnalar 1 saat koşuyordum hızlı sabahtan. öğleden sonrada 1 saat ağırlık çalışıyordum çok kötü oldu yani. şimdi gün aşırı verdi diyetisyen fazla spor ve sağlıksız diyetle zayıflanmıyor ben bunun en güzel örneğiyim verseydim ben verirdim. vermedimmi verdim ama zaten zayıf olan yerler gitti göbek kaldı. sağlıklı bir diyet olmadan ve spor ve şekeri tatlıyı bırakmadan göbek erimiyormuş şimdi göbeğim gittikçe anlıyorum

alternatifin çokmuş canım anladım teşekkür ederim bilgiler için bende faydalanıyorum senden

rica ederim tatlım yardımcı oldumsa ne mutlu. evet alternatiflri kendime göre yaratıyorum ben çünkü zaten 1 ayda mucize sonuçlar beklemiyordum uzun süreceğini biliyordum. yoksa sıkıcı olsa zevk almasam bende kaçamak yapardım ama kaçamak yapmayacak kadar lezzetli geliyor listem yoksa kolaymı 3 ay oldu robot gibi aynı şeyleri yap dur. üstelikte benim gibi iradesiz biri için bu çok zor ama işte dediğim gibi listeme uygun şekilde sevdiğim şeyi yapıp yiyorum asla sevmediğimi yemiyorum böylece günler geçiyor kilolar gidiyor eşim şaşırıyor bana 3 ay oldu bravo deyip duruyor zayıfladın diyor hatta geçen diyor çocuk yapalım artık dedi bende dedim dur daha az daha sabret dedim biraz daha vermem gerek dedim tamam dedi. seviniyor tabiki zayıfladıkça

evet canım bu abur cubur çok feci göbek ve yan yapıyor, ben evlendiğimde incecikti belim 74 cm falandı göbekse bildiğin düm düzdü ama ben bekarken hiç abur cubur yediğimi hatırlamam, makarna pilav hele hiç sevmezdim. Evlendim öyle bir yemeye başladım ki bunları eşim sayesinde :) bir anda aldım kilocukları. Şimdi sağlıklı şeyler pişirmeye çalışıyorum o da bende sağlılı şeyler yemeye hasret kaldık, arada bir mola verebiliriz sadece :)

birde hugocum sana birşey danışmak istiyorum, sen yürüyüş bandıyla spor yapıyorsun evde anladığım kadarıyla bende almayı düşünüyordum çevremdekiler hep vazgeçirdiler, alınca kullanılmıyor bir köşede duruyor yer kaplıyor diyorlar. Sen ne dersin tavsiye eder misin? birde bna katlanan birşey lazım evimde çok yerim yok

canım başkalarının lafına bakma banada öyle demişlerdi ama ben istediğim zaman biniyorum şimdi ama almasaydım her sene spor salonuna yazılıp birde üstüne üstlük gitmeyecektim parama yazık olacaktı ama elimin altında olduğu için ne zaman istersem o zaman biniyorum.yer kaplama olayına gelince evet biraz yer kaplıyor canım katlanıyo ama benimki çok büyük bide.kiloya göre satılıyor bildiğim kadarıyla ben ucuz diye almak istemiştim ama eşimin kilosu 101 di aldığımızda alacağım koşu bandı 101 kiloyu taşımazmış motor zarar görürmüş fazla kiloda 101 kiloyu taşıyan koşu bandı almak zorunda kaldık canım

ben de mandalinayı çok severim canım

hımm benim eşimide taşımaz o zaman oda enine boyuna yapılı, kilo seçeneğine dikkat edeyim o zaman. ya ben çok istiyorum, spor salonunada gittim en çok yürüme bandına ve crossu kullanarak inceldim, evimde olsa daha güzel bir şekilde kullanırım istediğim zaman ve zaman kaybı olmadan, bilemedim ki evim çok büyük değil , yer kaplama sıkıntısı dışında bir problem yok ona yer bulmam ayarlamam lazım.

canım ben 3 yıdır kullanıyorum. hiçte öyle kenarda durmuyor. zaten katlanıyor sorun olmuyor. ben düzenli kullandığımdan hiç katlamıyorum. canım ben koşu bandında düzenli olarak kullandım ve yağ oranım 45 kg.dan 25 kg.a düşürdüm. bu çok güzel bir rakam. şuanda normal yağ oranım. ancak ben spor yaparken camı açıyorum bol oksijenle yağ yakılıyor o yüzden cam açık kullanıyorum. sana kalmış eğer sağlıklı olmak ve zayıf kalmak istiyorsan hayatın boyunca sporunu yapacaksın canım. dışardada yürüyebilirsin ama zayıfladıktan sonra öyle devamlı yürünmüyor spor unutuluyor ve sonra yine kilo alınıyor. ben almanı tavsiye ederim

ben kondisyon bisikletim Bim den almıştım hemde çok ucuz bişey.
çok memnunun hafif olduğu için kaldır istediğin yere götür.
scarlett markası.
bu markanın koşu bandı da uygun fiyatı diğerlerine göre.499 liraydı
başka bir markette görmüştüm.istedim ama eşim almadı bisiklet kullanılıyor mu sanki dedi çıktı işin içinden

selam kizlar nasilsiniz,cokdandir ugramadim,
nasil gidiyor diyetleriniz?bende haftaya carsamba bir spor salonu gibi yere basliyorum,spor salonu degilde,iste bölgesel zayiflama icin sariyor camura yatiyorsun felan,buhar makinasina giriyorsun birkac böyle sey,birkac tandigim gitti cok güzel sonuc aldilar ama bencok pahalidir diye yanasmiyordum simdi gidicem,sir göbegim midem icin gidicem ,eminim 5 kg yag kesin sirf bel bölgemde vardir ,her tarafimdan verdim ama belimin kalinligi ve göbegi gitmedi ya,artik diyet bile dogru düzgün yapamiyorum yüzüm cöktü,bacaklarim cok inceldi sirtimda yag kalmadi,gögüslerim tamamen gitti ,ne acayip dimi,ama gel görki belim pehlivan beli gibi ortada hem yana yagilmis hem disa dogru.

ben kizima hamile kaldimda karnim yanlara dogru genisledi,ogluma kaldimda öne dogru genisledi,böylece göbegim cuval gibi oldu cikdi.esim gitmene gerek yok ben sana kilolusun demiyorum,cok verdin zaten diyor,ama ben istiyorum gidicem oraya belimi incelticem insallah

hugocuk bende yeşil çay içmeye başlıycam cnm.
içine bal katmamızın sakıncası var mı diyet açısından

canım bal bana yasak. diyetisyen doğal bal bulunmuyo dedi yasakladı. çünkü bana şekerli tatlı olan herşey yasak. tatlı sakız çiğnemek bile yasak. sakarin tatlandırıcı yasak. yani sadece meyve var tatlı olarak. bende yeşilçayı sevmem tadını ama içine bolca limonsuyu ekliyorum daha hafif oluyo içiliyor. ben demleme yeşilçay kullanıyorum

almak için bastırayım o zaman ben kızlar, eşime işleyeyim yavaş yavaş =) daha hızlı kilo vermiş olurum hem çünkü egzersizle pek aram yok.

saol canım.
ben sevdim tadını buruk ve güzel geldi.

cnm öncelikle çok ii kilo vermişsin tebrikler belinde ki kilo için sana eliptik bisiklet yada yürüyüş öneririm gidip çamura para vereceğine her spor salonunda var git bu aletleri dene çünkü eliptik yapınca dikkat ediyorum belim sırtım inceliyor en çok o kaslar ve bacaklar çalışıyor zaten bunları yapınca kilona göre göbeğinde fazla göze çarpacak gibi değil o da gider spor sonra sı 20 mekik de çeksen yeter cnmbir süre sonra göbekte toparlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…