60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

bende ögle yemeyi olarak yine dünden kalma zeytinyagli kereviz..yanina yarim minik marul-cicoree,,1 kücük kaze yogurt..icine pulbiber ve 1 kasik ketentohumu kattim..ekmek yemedim...birazdanda lesli sansone ile kosu yapcam..ha yemekten öncede 1 bardak sirkeli su ictim...

Son düzenleme:
güle güle git canım hayırlı dersler

merhaba kızlar merhaba hugocuk daha yeni geldim okuldan sabahleyin de öyle güle güle gidemedim okula hugocuğum arabanın vitesini boşa almamışım 1. vitesteymiş benim oğlanla konuşurken daldım arabayı öyle çalıştırmaya kalkınca araba öne hopladı önünde durduğum boş dükkanın camlarını şangır şungur yere indirdi. valla buna da şükür neyseki cana birşey gelmedi hayırlısı artık. arabaya da birşey olmadı valla şaştım o camlardan sapasağlam çıktı ya maşallah diyorum

ben çok kötü bir şey yaptım öğlende 3 tane tulumba tatlısı yedim çok üzgünüm

Son düzenleme:
okulda yediklerim içtiklerim bütün gün boyunca

400 ml su

200- 300 ml çay

toplamda 15 kadar fındık

öğleyin

1 yumurta
1 dilim kepek ekmek

şimdi eve geldim

1 adet elma yedim

hımm herkes kaçmış galiba. neyse akşam yemeği için ıspanak yaptım kıslar. onu yiyeceim akşama

geçmiş olsun canım allahtan ucuz atlatmışsın neyseki bişey olmamış allahtan.

benim menüm de aynı canım iş yerindeyim ama akşam hazırlamıştım yemeğimi onu yiyeceğim..ben de senin gibi çiğden koydum ama 2 kaşık kadar zeytinyağı ile pişirdim

ben yapsız pişiriyorum sonradan porsiyon başına 1 kaşık ekliyorum o zaman daha lezzetli oluyo.

hosgeldin giiii bide benim memeleri kucultsek ne iyi olurrrrr ben zayiflasamda onlar dimdik ayakta anam giiiiii

yenu halimmmm :))))9

geçmiş olsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…