güle güle git canım hayırlı dersler
canım bal bana yasak. diyetisyen doğal bal bulunmuyo dedi yasakladı. çünkü bana şekerli tatlı olan herşey yasak. tatlı sakız çiğnemek bile yasak. sakarin tatlandırıcı yasak. yani sadece meyve var tatlı olarak. bende yeşilçayı sevmem tadını ama içine bolca limonsuyu ekliyorum daha hafif oluyo içiliyor. ben demleme yeşilçay kullanıyorum
hımm herkes kaçmış galiba. neyse akşam yemeği için ıspanak yaptım kıslar. onu yiyeceim akşama
merhaba kızlar merhaba hugocuk daha yeni geldim okuldan sabahleyin de öyle güle güle gidemedim okula hugocuğum arabanın vitesini boşa almamışım 1. vitesteymiş benim oğlanla konuşurken daldım arabayı öyle çalıştırmaya kalkınca araba öne hopladı önünde durduğum boş dükkanın camlarını şangır şungur yere indirdi. valla buna da şükür neyseki cana birşey gelmedi hayırlısı artık. arabaya da birşey olmadı valla şaştım o camlardan sapasağlam çıktı ya maşallah diyorum
ben çok kötü bir şey yaptım öğlende 3 tane tulumba tatlısı yedim çok üzgünüm
benim menüm de aynı canım iş yerindeyim ama akşam hazırlamıştım yemeğimi onu yiyeceğim..ben de senin gibi çiğden koydum ama 2 kaşık kadar zeytinyağı ile pişirdim
hosgeldin giiii bide benim memeleri kucultsek ne iyi olurrrrr ben zayiflasamda onlar dimdik ayakta anam giiiiiiselam kizlar nasilsiniz,cokdandir ugramadim,
nasil gidiyor diyetleriniz?bende haftaya carsamba bir spor salonu gibi yere basliyorum,spor salonu degilde,iste bölgesel zayiflama icin sariyor camura yatiyorsun felan,buhar makinasina giriyorsun birkac böyle sey,birkac tandigim gitti cok güzel sonuc aldilar ama bencok pahalidir diye yanasmiyordum simdi gidicem,sir göbegim midem icin gidicem ,eminim 5 kg yag kesin sirf bel bölgemde vardir ,her tarafimdan verdim ama belimin kalinligi ve göbegi gitmedi ya,artik diyet bile dogru düzgün yapamiyorum yüzüm cöktü,bacaklarim cok inceldi sirtimda yag kalmadi,gögüslerim tamamen gitti ,ne acayip dimi,ama gel görki belim pehlivan beli gibi ortada hem yana yagilmis hem disa dogru.
ben kizima hamile kaldimda karnim yanlara dogru genisledi,ogluma kaldimda öne dogru genisledi,böylece göbegim cuval gibi oldu cikdi.esim gitmene gerek yok ben sana kilolusun demiyorum,cok verdin zaten diyor,ama ben istiyorum gidicem oraya belimi incelticem insallah
aslında 3 tane tulumba tatlısından bişey olmaz ama diyorsunya kaçamak yaptımmı kilo veremiyorum ben diye. inşallah sorun çıkmaz
geçmiş olsun canım allahtan ucuz atlatmışsın neyseki bişey olmamış allahtan.
evet ya Allah razı olsun canımay geçmiş olsun farmasicim.
dalgınlık işte.dikkat et canım aman..
farmas gecmis olsun canimmmmm
merhaba kızlar merhaba hugocuk daha yeni geldim okuldan sabahleyin de öyle güle güle gidemedim okula hugocuğum arabanın vitesini boşa almamışım 1. Vitesteymiş benim oğlanla konuşurken daldım arabayı öyle çalıştırmaya kalkınca araba öne hopladı önünde durduğum boş dükkanın camlarını şangır şungur yere indirdi. Valla buna da şükür neyseki cana birşey gelmedi hayırlısı artık. Arabaya da birşey olmadı valla şaştım o camlardan sapasağlam çıktı ya maşallah diyorum
geçmiş olsun cnm
gurbetgüzeli fotodaki senmisin canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?