gurbet iyi gözüküyosun canim..boyun kacti senin hedefin kac kilo,,ben baklava..isim degistirdim istahimiz aciliyordu yoksa.. zaten zor zabtediyoruz istahimizi..
bende resim cektireyim simdi...aslinda benim hedefim 58..bi 60 kiloya gelseydim..
yenimi anladin kiz...baklava hastasiyim zaten..o isimide her seferinde okudugumda zorlaniyordum..birde farmasi bi site adresi göndermisti bal parmak tatlisi vardi..o site ne kadar güzelmis öyle..dün aksam o siteyi inceledimde.ay bende ne kadar bogazima düskünüm...bu istahlan iyiki 100 kilo olmamisim allah muhafazaay şimdi tanıdım ya baklavasın sen
yok gulum ikinic sefe kullandigim icin zorlaniyorum 10 kilo vermenin rahatligi vae bende ondan aci biber ye kizim canin birsey istedikce sen su ic bastiracaktir eminimgurbet sen o sütlü icecekle diyet yaptigin zamanmi zorlaniyorsun yoksa onu kullanmadigin zamanmi...
sanki o iceceklen daha kolay gibi...diyer türlü benim cok istahim aciliyo..birde son günlerde pulbiberde cok kullaniyorum metabolizmayi calistirsin diye..istahmi aciyo ne aci..
yenimi anladin kiz...baklava hastasiyim zaten..o isimide her seferinde okudugumda zorlaniyordum..birde farmasi bi site adresi göndermisti bal parmak tatlisi vardi..o site ne kadar güzelmis öyle..dün aksam o siteyi inceledimde.ay bende ne kadar bogazima düskünüm...bu istahlan iyiki 100 kilo olmamisim allah muhafaza
sag ol canimeskiye göre çok fark var. ve zannedersem fazlalıklar daha çok üstündeymişti canım.
canim resimlerin altin a yazdim boy ve yas hedef bak oraya kürsü devam edicem canim 60 dan sonraaa insallahhhh kiz adin niy edegistikigurbettttttt kiz niye cevap vermiyon ben baklava...boyun kac..60 kilo olduktan sonra daha düsünüyormusun kilo vermeyi...resimlerini gördüm canim eskisine oranla cok daha iyi gözüküyorsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?