tamam canim gördüm simdi resmin altina yazmisin boyunu kilonu..isimimi ben istedim degismesini..diyet ve baklava...yan yana hic olmuyo..sag ol canim
canim resimlerin altin a yazdim boy ve yas hedef bak oraya kürsü devam edicem canim 60 dan sonraaa insallahhhh kiz adin niy edegistiki
ay cok guldum giiiiiii iyi tememm sagollllll ne dersin ilerleme var dimi giiiitamam canim gördüm simdi resmin altina yazmisin boyunu kilonu..isimimi ben istedim degismesini..diyet ve baklava...yan yana hic olmuyo..:)
hugocuk menün cok güzel bende dünden beridir rejime girdim senle daha öncede konuşmuştuk hatırlarsın belkı ben az yiyorum yaptıgım yemeklerden ve akşam yemegini yemiyorum meyve yiyorum
selam kızlar nasılsınız...
bu gün yine çok yoğundum yemek yemeye fırsatım olmadı öğleyin ayak üstü azcık omlet yedim tamam...
akşam için patlıcan oturtcam valla kızatma falan demicem azcıkyicem... çok canım çekti...
ay cok guldum giiiiiii iyi tememm sagollllll ne dersin ilerleme var dimi giiii
hosgeldin giiii bide benim memeleri kucultsek ne iyi olurrrrr ben zayiflasamda onlar dimdik ayakta anam giiiiii
canım kendine kızartmadan direk fırına koysan olmamııı. çokta güzel olur annem karnıyarık yapardı eskiden kızartmazdı karnıyarığı. öyle tencerede suyla pişirirdi sonra üzerine yağ gzdirirdi çokta güzel olurdu
bal cok kaynar biseyde eritimeme;iymis.epeyi bi sogumasigerekiyomus yoksa fayda vermiyomus.cayi sicak icmeyi sevdigim icin fayda saglamiycak balin sekerden farki yoktur diye dusunuyorum.hugocuk bende yeşil çay içmeye başlıycam cnm.
içine bal katmamızın sakıncası var mı diyet açısından
cok gecmis olsun canim Rabbim kazadan beladan korusun.aman diyim sadaka ver.merhaba kızlar merhaba hugocuk daha yeni geldim okuldan sabahleyin de öyle güle güle gidemedim okula hugocuğum arabanın vitesini boşa almamışım 1. vitesteymiş benim oğlanla konuşurken daldım arabayı öyle çalıştırmaya kalkınca araba öne hopladı önünde durduğum boş dükkanın camlarını şangır şungur yere indirdi. valla buna da şükür neyseki cana birşey gelmedi hayırlısı artık. arabaya da birşey olmadı valla şaştım o camlardan sapasağlam çıktı ya maşallah diyorum
aci istah acar diye biliyrum.hatta ibrahim tatlises ozel bi tahlil sonucu hangi yemek bunyesinde kilo yapiyo ogrendikten sonra isotu kesiyor ve kendiliginden 5 kilo vermisgurbet sen o sütlü icecekle diyet yaptigin zamanmi zorlaniyorsun yoksa onu kullanmadigin zamanmi...
sanki o iceceklen daha kolay gibi...diyer türlü benim cok istahim aciliyo..birde son günlerde pulbiberde cok kullaniyorum metabolizmayi calistirsin diye..istahmi aciyo ne aci..
evet kizlar pamuk eller tuslara her turlu yorumlara acigim bakalim sonuc ne olcekkk
boyum 1.60
yasim 35
ve hedefim 55
evet hatırladım canım. ben en sonunda diyetisyene gittim şimdi 69 kiloya indim. bu üçüncü ayım 83 kiloyla başladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?