60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar okulda yediklerim içtiklerim
4 fındık
10 gr ülker dido çikolata
300 ml çay

şimdi öğlen evdeyim

2 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı makarna
4 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği
1 bardak suyla seyreltilmiş vişne kompostosu

öğleyin okuldan eve geldiğimde bile 55.4 kg idim

Son düzenleme:

MAŞŞALLAH FARMASİ süper gidiyosun valla

anladım cnm yeni oldğm için forumu fln yeni yeni tanıorm...o zmn bende sizler gibi hergün yazarım sizde beni yönlendirirsnz tşk edrm cvbın için....

sağol canım sevindim kilo vermeye başlamana

maibeyazcığım sen zayıfken onları yiyebiliyomuşsun demekki o zamandan başlamış insülin direnci eğer şeker hastası değilsen. zaten bu bianda ortaya çıkan ve hemen kilo yapan bişey değil. yavaş yavaş oluşuyo. seneler alan bişey ve gitgide artan bi durum o zamanlar demekki senin metabolizman hızlıymış sonradan zamanla bu rahatsızlıktan ötürü ilaçlar doğumlar kilo olmuş. kendinde farkındasın tadına baktımmı arkası geliyo diye. şimdi önlemini almasaydın farketmeseydin yıllar içinde daha çok kilo alacaktın ama sen erkenden farkettin çok kilo almadan kurtardın

hayirli cumalar kizlar,ara ara takip ediyorum bu toigi,hugocuk özelliklede seni,cünkü ayni dert bendede var malesef hani su bi lokma yedinmi paketin amamini bitirme derdi,benimlede tecrübelerini paylasacagini umuyorum.sen bi anda kestim yazmissin sekeri ama ben yapamiyorum ne yapacagimida bilmiyorum moralim cok bozuk 1 2 gün dayansam 3.sün saldiriyom cikolataya keke (

hugocuk kellogsun icinde seker yok mu? burdakilerde varda

canım birgünde bıraktım ama çaya kahveye konan şekeri bıraktım patatesi pirinci beyaz undan hamur işini beyaz ekmeği tatlıyı bıraktım. sakarin yok light içece yiyecekler yok. bir günü böyle geçir gerisi kolay. ancak meyve yiyeceksin hergün mutlaka. böyle yap saldırmazsn

birde tabiki sporda mutlaka olacak kan şekerini ayarlamada şart

spor salonuna yazildim zaten haftada en az 3gün gitmeye calisiyorum zaman buldukcada 4 e cikarmaya calisiyorum.

bizim burda ordaki gibi diyetisyenler yok malesef hani kisiye göre özel liste hazirlama filan burdakiler sadece bilgilendirme yapiyo yani hepimizn bildigi seyleri söylüyolar,seninle sorunumuz ayni görünüyo belki yas boy metobolizma hizi farklidir ama listeni paylasmanin bi sakincasi varmi,sanirim diyete basladikten sonra listen degisiti ilk listeni ve yeni listeni paylasabilirmisin acaba?

canim her istediginde meyve yiyebilrmiyim yani saatlere dikkat etmem gerekirmi? mesela bu sitede monti topigi var o diyette insilün direncini ayarlamayla ilgi orda yemekten ya yarim saat sonra yiyeceksin diyor meyveyi yada 2 saat sonra he bide az önce sütle birlikte türk kahvesi ictigini okudum tarifi verirmisin bana ben hic yapmadimda türk kahvesi
hangi sütü önerirsin yarim yagli ve yagsiz süt bulabiliyorum burda yani oranlari %1,5 ve %0.1

paylaşırım canım.
bikere şeker tatlı light içecek ve bisküviler tatlandırıcılar kesinlikle yasak
karbonhidrat: günlük 5 dilim ekmek. kepek, çavdar tam buğday ekmeği dönüşümlü olarak yenilecek. pirinç yasak bulgur olacak. 2 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 dilim ekmeğe eşit. eğer pilav varsa günlük ekmek hakkından düşülecek.
protein. günlük 3 köfte kadar beyaz et, kırmızı et ve ton balığı. haftada 3 gün beyaz et 3 gün ton balığı ve 1 günde yağsız kırmızı et yenecek. et yemeklerine ilave yağ konmayacak yağsız pişecek. ton balığı 80 gramlık olcak yağı süzülecek. 1 köfte kadar et ölçüsü 1 avuç içini tam daire şeklinde dolduracak büyüklüktedir
sebze yemeği: ilk ay 6 yemek kaşığı susuz sebze yemeğiydi ölçü şimdi 8 kaşığa çıkardı. yemekler yağsız pişecek yerken 1 yemek kaşığı yağ eklenecek. hergün salata olacak 1 yemek kaşığı yağlı limonlu
yağ: günlük 4 yemek kaşığı yağ kullanılacak en fazla
meyve: günlük 3 posiyon meyve. 2 mandalina 1 porsiyon 12 iri üzüm 1 porsiyondur. meyveler ara öğünde yenecek
calsiyum: günlük 2 su bardağı yarımyağlı süte veya yoğurt yenecek hergün.
hergün yeşilçay içilecek.
gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat tempolu yürüyüş.
hergün öğlen yemeğinden sonraki arada 10 badem 10 antep fıstığı yenilecek
yemeklerden sonra 3 saat boyunca bişey yemek içmek yasak su hariç

paylaşırım canım.
bikere şeker tatlı light içecek ve bisküviler tatlandırıcılar kesinlikle yasak
karbonhidrat: günlük 5 dilim ekmek. kepek, çavdar tam buğday ekmeği dönüşümlü olarak yenilecek. pirinç yasak bulgur olacak. 2 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 dilim ekmeğe eşit. eğer pilav varsa günlük ekmek hakkından düşülecek.
protein. günlük 3 köfte kadar beyaz et, kırmızı et ve ton balığı. haftada 3 gün beyaz et 3 gün ton balığı ve 1 günde yağsız kırmızı et yenecek. et yemeklerine ilave yağ konmayacak yağsız pişecek. ton balığı 80 gramlık olcak yağı süzülecek. 1 köfte kadar et ölçüsü 1 avuç içini tam daire şeklinde dolduracak büyüklüktedir
sebze yemeği: ilk ay 6 yemek kaşığı susuz sebze yemeğiydi ölçü şimdi 8 kaşığa çıkardı. yemekler yağsız pişecek yerken 1 yemek kaşığı yağ eklenecek. hergün salata olacak 1 yemek kaşığı yağlı limonlu
yağ: günlük 4 yemek kaşığı yağ kullanılacak en fazla
meyve: günlük 3 posiyon meyve. 2 mandalina 1 porsiyon 12 iri üzüm 1 porsiyondur. meyveler ara öğünde yenecek
calsiyum: günlük 2 su bardağı yarımyağlı süte veya yoğurt yenecek hergün.
hergün yeşilçay içilecek.
gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat tempolu yürüyüş.
hergün öğlen yemeğinden sonraki arada 10 badem 10 antep fıstığı yenilecek
yemeklerden sonra 3 saat boyunca bişey yemek içmek yasak su hariç
hergün peyir yenecek haftada 3 günde yumurta yenecek. kahvaltılarda maydonoz yenecek.
haftada 2 gün 4 yemek kaşığı sade kellogs veya confleks içine 1 elma veya armut doğranacak ve 2 kaşıkta yulaf ezmesi eklenecek 1 su bardağı yarım yağlı sütle kahvaltı yapılacak.

tesekür ederim canim peki ara ögünden ne kadar sonra ana ögünün yiyorsun bu saatler cok kafami karistiriyo benim ya,bide ben sabah kalkar kalkmaz kahvaltimi yapamiyom söyle anlatayim.

sabah 7 7.30 gibi kalkiyom bi bardak suyumu iciyom sonra cocuklari hazirlayip büyük oglumu krese birakiyom ufak ooglumla eve geliyoruz kahvaltimi etmem 9 u buluyo

8 yemek kasigi yemege 1 yemek kasigi yagmi yani

kusura bakma ya kafani sisirdim galiba :S

yazmayı unuttum eğer sebze konserve ise veya baklagilse 4 yemek kaşığı ölçüsü canım. bir öğünde et diğer öğünde sebze veta baklagil olacak

8 yemek kasigi yemege 1 yemek kasigi yagmi yani

kusura bakma ya kafani sisirdim galiba :S

yok canım hiç olurmu öyle şey yardımım olduysa ne mutlu. canım şöyle 4 yemek kaşığı yağ hakkın var. sabah zaten kullanmıyosun öğlende. akşama 4 tane kalıyo. mesela 2 salataya 2 yemeğine koyabilirsin. eğer pilavda varsa diğerlerinin birinden kısarsın ayarla yani günlük 4 yemek kaşığını geçmesin. benim genelde 3 yemek kaşığı oluyo. birde çorba varsa 1 kepçe olacak kepçe çok derin olmasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…