merhaba kızlar okulda yediklerim içtiklerim
4 fındık
10 gr ülker dido çikolata
300 ml çay
şimdi öğlen evdeyim
2 yemek kaşığı yoğurt
3 yemek kaşığı makarna
4 yemek kaşığı yeşil mercimek yemeği
1 bardak suyla seyreltilmiş vişne kompostosu
öğleyin okuldan eve geldiğimde bile 55.4 kg idim
merhaba canım hoşgeldin aramıza iyiki de bulamamışsın dermişim ne diyeti arkadaşım burada diyet psikolojine yer yok bizler sağlıklı beslenmeyi öğrendik ve yaşam biçimi haline getirdik bundan ibaret tatlım sen burada yediğini içtiğini paylaş bizimle bizler sana yorum yaparız bizler yazıyoruz ve de böylelikle verdim inan ben o kiloları hem de ummadığım kadar kısa sürede kolaylıklar dilerim.
hugocum senin takımımıza uğradığın gün milat oldu benim için. dediklerini yapmaya çalışıyorum ve o günden beri düzenli olarak kilo vermeye başladım bazen 1 kg bazen yarım ama cidden farkediyor önceden bir hafta düzenli diyet yapar kilo verir sonraki hafta biraz aksatınca tekrar alırdım. ama son birkaç haftadır bu dediğim olmuyor. senin bahsettiğin insülin direncinin bende de olduğunu farkettim artık kendimi frenliyorum ve tadlarına dahi bakmıyorum böylelikle canımda istemiyor. ama ne zamanki 1 çatal alayım dediğimde o tabakta birşey kalmıyor sonuçta da yedikten sonra pişman olan ben
sürekli sizi takip ediyorum arkadaşlar ve her birinizden bişeyler öğreniyorum
çok teşekkürlerr
yok olmaz canım. bana sabah kahvaltılarına maydonoz verdi bu sefer. çok çalıştıryor. birde haftada 2 gün tahıl gevreği kullanıyorum sütle. 5 kaşık kellogs dedi ve içine 1 elma yada armut doğra dedi haftada 2 gün sabah kahvaltılarım böyle
hayirli cumalar kizlar,ara ara takip ediyorum bu toigi,hugocuk özelliklede seni,cünkü ayni dert bendede var malesef hani su bi lokma yedinmi paketin amamini bitirme derdi,benimlede tecrübelerini paylasacagini umuyorum.sen bi anda kestim yazmissin sekeri ama ben yapamiyorum ne yapacagimida bilmiyorum moralim cok bozuk 1 2 gün dayansam 3.sün saldiriyom cikolataya keke(
hugocuk kellogsun icinde seker yok mu? burdakilerde varda
birde tabiki sporda mutlaka olacak kan şekerini ayarlamada şart
canım birgünde bıraktım ama çaya kahveye konan şekeri bıraktım patatesi pirinci beyaz undan hamur işini beyaz ekmeği tatlıyı bıraktım. sakarin yok light içece yiyecekler yok. bir günü böyle geçir gerisi kolay. ancak meyve yiyeceksin hergün mutlaka. böyle yap saldırmazsn
spor salonuna yazildim zaten haftada en az 3gün gitmeye calisiyorum zaman buldukcada 4 e cikarmaya calisiyorum.
bizim burda ordaki gibi diyetisyenler yok malesef hani kisiye göre özel liste hazirlama filan burdakiler sadece bilgilendirme yapiyo yani hepimizn bildigi seyleri söylüyolar,seninle sorunumuz ayni görünüyo belki yas boy metobolizma hizi farklidir ama listeni paylasmanin bi sakincasi varmi,sanirim diyete basladikten sonra listen degisiti ilk listeni ve yeni listeni paylasabilirmisin acaba?
spor salonuna yazildim zaten haftada en az 3gün gitmeye calisiyorum zaman buldukcada 4 e cikarmaya calisiyorum.
bizim burda ordaki gibi diyetisyenler yok malesef hani kisiye göre özel liste hazirlama filan burdakiler sadece bilgilendirme yapiyo yani hepimizn bildigi seyleri söylüyolar,seninle sorunumuz ayni görünüyo belki yas boy metobolizma hizi farklidir ama listeni paylasmanin bi sakincasi varmi,sanirim diyete basladikten sonra listen degisiti ilk listeni ve yeni listeni paylasabilirmisin acaba?
paylaşırım canım.
bikere şeker tatlı light içecek ve bisküviler tatlandırıcılar kesinlikle yasak
karbonhidrat: günlük 5 dilim ekmek. kepek, çavdar tam buğday ekmeği dönüşümlü olarak yenilecek. pirinç yasak bulgur olacak. 2 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 dilim ekmeğe eşit. eğer pilav varsa günlük ekmek hakkından düşülecek.
protein. günlük 3 köfte kadar beyaz et, kırmızı et ve ton balığı. haftada 3 gün beyaz et 3 gün ton balığı ve 1 günde yağsız kırmızı et yenecek. et yemeklerine ilave yağ konmayacak yağsız pişecek. ton balığı 80 gramlık olcak yağı süzülecek. 1 köfte kadar et ölçüsü 1 avuç içini tam daire şeklinde dolduracak büyüklüktedir
sebze yemeği: ilk ay 6 yemek kaşığı susuz sebze yemeğiydi ölçü şimdi 8 kaşığa çıkardı. yemekler yağsız pişecek yerken 1 yemek kaşığı yağ eklenecek. hergün salata olacak 1 yemek kaşığı yağlı limonlu
yağ: günlük 4 yemek kaşığı yağ kullanılacak en fazla
meyve: günlük 3 posiyon meyve. 2 mandalina 1 porsiyon 12 iri üzüm 1 porsiyondur. meyveler ara öğünde yenecek
calsiyum: günlük 2 su bardağı yarımyağlı süte veya yoğurt yenecek hergün.
hergün yeşilçay içilecek.
gün aşırı en az 45 en fazla 1 saat tempolu yürüyüş.
hergün öğlen yemeğinden sonraki arada 10 badem 10 antep fıstığı yenilecek
yemeklerden sonra 3 saat boyunca bişey yemek içmek yasak su hariç
paylaşırım canım.
karbonhidrat: günlük 5 dilim ekmek. kepek, çavdar tam buğday ekmeği dönüşümlü olarak yenilecek. pirinç yasak bulgur olacak. 2 yemek kaşığı bulgur pilavı 1 dilim ekmeğe eşit. eğer pilav varsa günlük ekmek hakkından düşülecek.
protein. günlük 3 köfte kadar beyaz et, kırmızı et ve ton balığı. haftada 3 gün beyaz et 3 gün ton balığı ve 1 günde yağsız kırmızı et yenecek. et yemeklerine ilave yağ konmayacak yağsız pişecek. ton balığı 80 gramlık olcak yağı süzülecek. 1 köfte kadar et ölçüsü 1 avuç içini tam daire şeklinde dolduracak büyüklüktedir
sebze yemeği: ilk ay 6 yemek kaşığı susuz sebze yemeğiydi ölçü şimdi 8 kaşığa çıkardı. yemekler yağsız pişecek yerken 1 yemek kaşığı yağ eklenecek. hergün salata olacak 1 yemek kaşığı yağlı limonlu
meyve: günlük 3 posiyon meyve. 2 mandalina 1 porsiyon 12 iri üzüm 1 porsiyondur. meyveler ara öğünde yenecek
paylaşırım canım.
hergün peyir yenecek haftada 3 günde yumurta yenecek. kahvaltılarda maydonoz yenecek.
haftada 2 gün 4 yemek kaşığı sade kellogs veya confleks içine 1 elma veya armut doğranacak ve 2 kaşıkta yulaf ezmesi eklenecek 1 su bardağı yarım yağlı sütle kahvaltı yapılacak.
8 yemek kasigi yemege 1 yemek kasigi yagmi yani
kusura bakma ya kafani sisirdim galiba :S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?