60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

un yasak oldugundan unlu corbalarda yasak oluyo dimi

canım sabah ne kadar erken kahvaltı yapsan o kadar iyi. hemen yapabilirsen daha iyi olur. ara öğünden sonra saat zorunluluğu yok canım. ana öğünlerden sonra 3 saat yasak var. kendi hayatına düzenine göre ayarla.

ayda 1 kere ödül ver kendine ama tatlı şekerli şeyler değil. geçen diyetisyenim 1 kereden bişey olmaz dedi. mesela ayda 1 gün kebap veya pizza lahmacun vss.. bişey ye. hep o günü bekleyip haketmek için disiplinli uyarsın diyete

oo bak bu iyi habermis :) tabi ögle vakti yemek gerek bunlari

bende yanma yok ama böyle sanki içim kıyılıyo gibi oluyo bazen. sabahları zorla kahvaltı yapıyorum

aslinda benimde vaktim olsa zorlayip yaparim belki ama vakit olmuyo ben kahvalti etmeye kalksam bu sefer couklarda istiycek gec kalicaz büyük oglum zaten kresde yapiyo kahvaltisini ufak oglumda birini bisey yerken görmesin kesinlikle affetmez :)

canim cok saol hakkinida helal et dediklerini uygulamaya calisicam ins hatta allahin ziniyle uyguluycam ilk is sekeri birakmakla basliyorum yarindan itibaren seker yok hayatimda ( diyet bitene kadar tabi,sonra gelsin senin tarifler :) yarinda misafirlerim geliyo menüm söyle olucak

firin mücver
mercimek köfte
patates salatasi
makarna salatasi
acukali ekmekler
kirmizi lahana salatasi ( yogurtlu)
bide tatli

ben bunlardan kirmizi lahana salatsi ve mercimek köftesinden yesem yasak bisey yememis oluyorum dimi

Son düzenleme:

yok canım mercimek köftesi salatayla yersin.

merhaba kızlar bugün öğle yemeğinden sonra okula gittim
öğleden sonra okulda 1 adet elma ve 5-6 kadar fındık yedim
başka da birşey yemedim şu an evdeyim

MAŞŞALLAH FARMASİ süper gidiyosun valla
ay çok teşekkür ederim bitanem darısı başına inşallah :13:

jnaz boyun ve kilon kaç ?
kolay gelsin gel burda yediğini içtiğini paylaş inan hayatın değişecektir.
1 temmuzda 64.5 kg iken bu forumla tanıştım şükürler olsun tanıştığım güne ki 9 kg yi geçik kilo verdim . 8 kg si zaten 2.5 ayda gitti artık kormaya aldım kendimi kilo vermesem de olur diyorum verirsem de sefam olsun diyorum hayırlısı bakalım 36 beden oldum. çok mutluyum kuş kadar hafifledim. son 2 aydır nasıl kilo verdiğimin muhabbetini yapmaktan da büyük zevk duyarak milleti sağlıklı yaşam biçimine davet ediyorum. :82:

Son düzenleme:
çorba yaptım. lanet olasıcalar yine kaç gündür kalorifer yakmıyolar sıcacık içerim dedim 1 kepçe. hazır çorba aldım düğün çorbası aldım pişirdim. kayınvalide dolma saracakmış. dur dedim. oopss dedim. vazgeçirdim. misafirlere ne yedireceğiz dedi bende yeşilçay ve grisini ikram ederiz dedim . bidaha kimse gelmez heralde

valla bu kışta heralde siz kaloriferlerden çakaceğiniz var gibi hugocuk geçen senede iyi hatırlıyorum yazılarını okuduğumd kaloriferler yine çalışmıyor diyordun.bi toplantı yapılsın o zaman görüşülsün bence bu konu

akşam yemeğim 1 kepçe çorba, salata, 1 dilim ekmek, 4 kaşık bulgur pilavı, 8 kaşık kırmızı melki yemeği ve 1 bardak yoğurt

valla ben hayatımda bu kadar dandik bir apartman görmedim canım. 150 lira aidat veriyoruz yakmıyorlar. sözde aile apartımanı. ev sahibi gelinleri çocukları oturuyo 4 katlı apartıman. 8 daire var. birde çok eski zaten sıcak ve eşimin servisine yakın diye duruyoduk ama bu sene iyice cozuttular bahara ev arayacağız. zaten görsen ev değil bildiğin büro gibi kocaman bi salon var minik odası var 1 koltuk bi çekyat sığmıyo çok kullanışsız çocuk olmadan çıkacağız. dökülüyo zaten

1 dilim beyaz ekmeği tahin pekmezle yedim canım kaçamak yapmak istedi ya ben hemen hemen her gün bir kaçamak yapıyorum fena alıştım bu kaçamaklara

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…