60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

dış kapıyı kitledim sonra odanın kapısını kitledim... arkasına kanape koydum...:18::18: hakketten çok korkuyom...:18:

ben takıma donuyorumm kızlar acık ordada oyalanım yatıcamm

hepınıze teesekkur ederım hugocum ozellıkle sana cok cok tesekkur ederım az once eger kendımı tutmamaı saglamamıs olsaydın basa donmus olucaktım ama daha yenı toklugumu hıssettım tesekkur ederım canımmmmmmmmmm

hepınıze ıyı gecelerr make ın uykusu geldı bugun erkekn kalktı ya sabh da erken kalkcan neden cunku koca potısım erıycekkk blue jeanlerımı gıycemmm

Son düzenleme:

dış kapıyı kitledim sonra odanın kapısını kitledim... arkasına kanape koydum...:18::18: hakketten çok korkuyom...:18:

canım o kadarda degıl ne dıye korkuyosun ay ben yalnız yasadıgımda bıle bu kadar korkmazdım bı tek ılk hafta bıcagı yastıgımın altına koyuyodumm hahahahah sankı bısey yapabılcekmısım gıbıı ama korkma

iyi geceler yatarken mutlaka 1 bardak su içmeyi unutma canım

ok canım orda buluşak

kızlar Allah' a emanet olun yarın görüşmek dileğiyle yatmama daha vakit var ben 1 ya da 2 bardak daha suyumu içerim 3 lt yi tamamlamış olurum bugün
inşallah bu kadar suyu içtiğime göre yerimi ıslatmam

şimdilik meyve yedikten sonra açlık hissedebilirsin sebebi insülin direncidir. o yüzden meyve yedikten sonra iki üç tane fındık ye. yarımyağlı sütle sütlü türk kahvesi iç canım 1 su bardağı kadar özellikle akşamları iç çok tok tutuyo tabikide şekersiz. adet dönemlerinde tatlı krizini engellemek için meyve olarak muz ye canım kesiyo. ani açlık krizleri için mutlaka kuruyemiş ye ve bekle bikaç dakika içinde geçecek sakın yemeklere saldırma koca bir tabak kalorili şeyler yiyeceğine üç beş tane fındık fıstık yemek daha iyidir. tüm olumsuzlukları hislerini zorlandığın yerleri yaz çekinme ben yardımcı olurum sana tatlım. ama bu günler en zor günlerindi. bikaç gün içinde tatlı çekmeyecek canın ama sütlü türk kahvesi içmekte şekersiz çok kesiyo. ekmekte ye ama yemezsen olmaz. karbınhidrata ihtiyacın var spor yapıyosun

ayy ben de lisede yanlız yaşardım... üstelik kapımın kilidi de bozuktu kapanmazdı hiç aralık kalırdı hiç korkmadan yatardım..diyorum ya doğumdan sonra oldu... bir de eşimin teyzesinin kızının evine hırsız girdi geçenlerde üstelik de uyanıklarken girmiş... o da baya etkiledi beni...:18:

ayetel kürsi oku canım allahın izniyle bişeycik olmaz

tesekkur ederım canım ılk bı hafta zorlanıcam ama kesınlıkle bı derdı basımdan atıcam ama tek bıseyy dıkaktımı cektı bıgun normalde hep yorgun bıtkın hıssederdım uykusuzluguma dayanamazdım ama bugun ne kadar erken kalksamda uykusuz olsamda yok sona yeme krızı gecırmedımm

tesekkur ederım canım sabah 8 yada 9 da burdayım mcukkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

kızlar suyun içinde kafein mi var ne bende bağımlılık yaptı dermişim çok seviyorum su içmeyi

kızlar burada olduğum süre boyunca su içmeyi sevmeyi öğrendim

merhaba kizlar bu aksam yediklerimi yaziyim 8 kasik karnibahar
3 kasik patlican salatasi
1.5 dilim ekmek
sonra 6 dilim karpuz
42.gr.lik cikolata(ucundan kizima boldum gerisini ben yedim)
2 bardak yesilcay
1-2 leblebi
yatmaya yakin kornfleks(sahurluk)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…