durun biraz kendimi tanıtayım:38 yaşında bir öğretmenim..zayıflama konusunda tecrübeliyim aslında;14 yaşımdan beri hep normalin üstündeydi kilom..evlenirken bile 65 kiloydum..ilk hamileliğimde tam 34 kilo aldım veee 100 kilo ile doğuma girdim!oğlum 11 aylıkken ben tam 85 kiloydum!3 aylık bir diyetle 65 kiloya indim,ikinci hamileliğimde bi 35 kilo daha aldım!yine diyet veee şu anda 62 kiloyum..tek isteğim 55 olmak...çokmu zor?..
lunapie exodex ne canımsın ben anlayamadım:çok üzgünüm:
Exodex tablet uygun bır dıyet ıle uygulandığında kilo kaybına neden olur..Sağlık Bakanlığı onaylıdır..
exodex siyah üzüm çekirdeği
kan şekerini düzenler.
kan yağını düşürür.
kalp ve damar sağlığını korur.
metabolik sendrom tedavisine yardımcı olur.
Canım ben bu ilacı tatlı ve abur cubur krizlerimi önlemesi için alıyorum.Diğer zayıflama ilaçlarında rastlanan ağır yan etkilerinin hiçbiri yok bu ilaçta...(Zaten dikkat edersen Tarım Bakanlığı değil Sağlık Bakanlığı onaylı)
İşe yararlılığı açısından ise,kesinlikle tok tuttuğunu düşünmüyorum ancak tatlı vs..isteklerimi ciddi anlamda kesti.kaydirigubbakcemile3
ilaç içmek yerine kuru kara üzümün kendisini yemenizi tavsiye ederim. ilaç kelimesi bile ürkütücü geliyor bana çünkü.sağlıklı zayıflamak için herzaman doğal yolları seçmek daha mantıklı. ben ara öğünlerimde genelde bir avuç çekirdekli kuru kara üzüm tüketiyorum ve zayıflıyorum,yinede siz bilirsiniz...
arkadaslar bende aranıza katıldım sımdıkı kılom 65....hedefım 54 yardım ve onerılerınızı beklerım...
canlarımmmmm bu sabah pazarı bekleyemeden bir tartılayım dedim veeeeeeee 61 kilo olmuşum...1 kilo daha gitti...maşallah bana...ve kilo veren tüm arkadaşlarıma vintage,pirlanta_a ve pinarsimayasırnaşık şey unuttuğum kimse kalmamıştır umarım...bu haftasonu hepimizin kilo vermesi dileğiyle...kaydirigubbakcemile3
canım sabuncum bak ne yaparsın nasıl yaparsın bilmem ama bu pazar sabahı 62 haberini bekliyorum ona göre...öyle akşam yemeğini geç yediğimden veremedim diye mazeret kabulü yok ona göre...kötükedihüso
canım anladığım kadarıyla akşam yemeklerini hazırlamak sana düşüyor...annem olmasa ben de ne yapardım bilemiyorum...o zaman şöyle yapsan bir gün öncesinde hazırlayıp sadece ısıtması kalsa olmaz mı:uhm: aslında sen çok iyi gidiyorsun yemek konusunda yediklerini hafif buluyorum ben...ama mümkün olduğunca geç saatlere bırakma yemek faslını...uzaktan söylemesi kolay biliyorum ama geç saatlerde yemek yemek kilo olarak geri dönüyor biliyorsun...birazda bünye meselesi gerçi...üniversitedeyken bazı arkadaşlarım gece yatmadan hemen önce kocaman ekmek arası yiyip yatarlardı kilo almak için ama onlarda almazdı...pek yardımcı olamadım sana biliyorum...:çok üzgünüm:
olmazsa 1-2 hafta kadar akşam yemeklerini seninde dediğin ofistemi yesen acaba...eve gittiğinde hafif birşeyler yersin...salatalık,domates,patlıcan köz sırnaşık şey,yoğurt gibi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?