60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Evetttt bu gün ne yemişim bakalım :

Sabah:
Önce koca bir bardak ılık su
Tekrar bir su bardağı su ile exodeximi aldım

(yarım saat sonra kahvaltı)
1 tane haşlama yumurta
3-4 küçük parça kaşar peyniri
domates salatalık
4 tane yeşil zeytin
1 dilim light ekmek
1 kupa şekersiz çay

Ara:
4-5 tane ufak boy grisini

Öğlen:
1 kase light süte nesfit

Akşam:
1 orta boy biber dolması
3 kaşık makarna
bol bol limonlu salata

1-2 saat sonra da 1 top kadar light dondurma...

(Ay ne çok şey yemişim bugün..)

Şimdide sirkeli suyumu burnumu kapatıp içicem.....

merhaba arkadaşlar...ben bir haftadır forumunuzu takip ediyorum:CüvCüv:dayanamadım veeeeeeeeee ben de aranıza katıldımkaydirigubbakcemile3ikisi benim olmak üzere tam 30 çocuğum var...boyum 165,kilom 62(benim basküle göre,bi rivayete göre benim baskül bikaç kilo eksik tartıyomuş-tatlicadiarzu-)yaniiiiiiiiiiiiiii,artık 60 ın altına inmek istiyorum çünkü 15 yaşımdan beri görmedim 60 ın altını

durun biraz kendimi tanıtayım:38 yaşında bir öğretmenim..zayıflama konusunda tecrübeliyim aslında;14 yaşımdan beri hep normalin üstündeydi kilom..evlenirken bile 65 kiloydum..ilk hamileliğimde tam 34 kilo aldım veee 100 kilo ile doğuma girdim!oğlum 11 aylıkken ben tam 85 kiloydum!3 aylık bir diyetle 65 kiloya indim,ikinci hamileliğimde bi 35 kilo daha aldım!yine diyet veee şu anda 62 kiloyum..tek isteğim 55 olmak...çokmu zor?..

hoşgeldin a.s.
biraz azimle kilolar verilir diyolar ama insanın alışkanlıklarından vazgeçmesi baya bi zor.
Birde kilo verdikten sonra kilonu korumakta zor.
Oyüzden bence 'kilo vermek' olarak düşünmemeliyiz en başta 'sağlıklı yaşam için' diye düşünmeliyiz...
Sağlıklı bir yaşam diliyorum hepimize a.s.

Yonca54 verdiğin iki tarifte çok güzel gözüküyo , yarın dürüm olanı deniyeceğim , yalnız fırında yağlı kağıdın üzerinde pişirsek nasıl olur? yerimseniben

Sabun Ben önceden bir tutam yeşil çayı kupama atıp üzerine sıcaksu ilave edip yapıyodum ve tadı bi acayip geliyodu bana o yüzden de içemiyodum
Fakat geçen gün öğrendiğim hoşuma gitti
Porselen demlik içine atıyolar yeşil çayı ve üzerine sıcak su ekleyip bekliyolar , ılınınca bardağa süzüyolar içinde yeşil taneleri olmuyo , hazırladıkları bardağı içerken demlikteki yeşil çaya tekrar sıcaksu ilave ediyolar tekrar bekletip ılık içiyolar...
Hem acı tadı olmuyo hem içimi daha hafif oluyo....

+
dün diyeti eksiksiz yapmama rağmen işten eve gelince film izlerken uyuya kalmışım eşimde hiç dokunmamış uyuyim diye o yüzden sporumu yapamadım :çok üzgünüm:

bu sabahta domates zeytin lor peyniri yedim 2 dilim ekmekle , bir çay kaşığı bal yedim , bir kupa şekersiz çay içtim
arayı yeşil çayla geçiriyorum...

herkese günaydınnn

derinn tebrikler canım:içelim:devam:teytey:
pearl gayet güzelmiş menün.bu arada yeşil çayı bende aynı öyle demliyorum ve tadını çok seviyorum:dance:
lunapie exodex ne canımsın ben anlayamadım:çok üzgünüm:
yonca54 menün yine nefisss görünüyor:1hug:

yeni gelen arkadaş hoşgelmiş.azmin zaferiymişsiniz hakkatten.ne çok kilo vermişsiniz öyle.saglıklı zayıflamalara.s.
hcr35 başarılar sana.daha önünde1 aydan fazla zaman var eminim başarırsın:lepi:

ben sabah sadece 4 tane kepekli grissini yedimkaydirigubbakcemile2canım kahvaltı istemiyor

meraba arkadaşlar benide aranıza kabul ederseniz çok mutlu olcam önerilere çok ihtiyacım var yaza zayıf olmak incecik bi bedenim olsun istiyorum.bende 69la diete başlamak istiyorum ama belli bi dietim yok dietimi kendime göre ayarlıyorum.tek yapmayı düşündüğüm şey çok yediğim bol kalorili yiyeceklerden vazgeçmek...size önerim sabahları kahvaltıdan 15 dakika önce bir tutam dere otu yiyin iştahı kapatıyor daha az yiyosunuz ben denedim gerçekten öyle tokluk hissi verio...

Yeni gelen arkadaşlar hoşgelmişler sağlıklı zayıflıcaz hepberaber inşallah.
DERıN tebrik ederim senide canım. bu hafta sonu herkes bir iki kilo vericek inanıyorum:))

çok teşekkür ederim arkadaşlar,hoşbuldum.geç uyandım ve az önce kahvaltımı yaptım:3 yudum ekmek,3 yudum peynir,domates,salatalık.zaten canım istemiyodu zorla yedim.yaklaşık bir haftadır elma sirkesi bal karışımlı su içiyorum,iştah falan kalmadı bende.tavsiye ederim arkadaşlar

canlarım yaa şu kilo takip çizelgesi nasıl hazırlanıyo?bende istiyorum bi tane

sevgili akasya50 zayıflarken en önemli şart pozitif olmak,asla pes etmemek vee YEDİĞİNLE DEĞİL YEMEDİĞİNLE MUTLU OLMAK...canım boyun ve yaşın kaç?çok diyet yapmış biri olarak yardımcı olabilirim eğer istersenkaydirigubbakcemile3

lunapie exodex ne canımsın ben anlayamadım:çok üzgünüm:

Exodex tablet uygun bır dıyet ıle uygulandığında kilo kaybına neden olur..Sağlık Bakanlığı onaylıdır..

exodex siyah üzüm çekirdeği
kan şekerini düzenler.
kan yağını düşürür.
kalp ve damar sağlığını korur.
metabolik sendrom tedavisine yardımcı olur.

Canım ben bu ilacı tatlı ve abur cubur krizlerimi önlemesi için alıyorum.Diğer zayıflama ilaçlarında rastlanan ağır yan etkilerinin hiçbiri yok bu ilaçta...(Zaten dikkat edersen Tarım Bakanlığı değil Sağlık Bakanlığı onaylı)

İşe yararlılığı açısından ise,kesinlikle tok tuttuğunu düşünmüyorum ancak tatlı vs..isteklerimi ciddi anlamda kesti.kaydirigubbakcemile3

ilaç içmek yerine kuru kara üzümün kendisini yemenizi tavsiye ederim. ilaç kelimesi bile ürkütücü geliyor bana çünkü.sağlıklı zayıflamak için herzaman doğal yolları seçmek daha mantıklı. ben ara öğünlerimde genelde bir avuç çekirdekli kuru kara üzüm tüketiyorum ve zayıflıyorum,yinede siz bilirsiniz...

arkadaslar bende aranıza katıldım sımdıkı kılom 65....hedefım 54 yardım ve onerılerınızı beklerım...

Aslında söylediklerinize sonuna kadar katılıyor ve kesinlikle hiç kimseye bu ya da farklı bir ilacı kullanın gibi tavsiyelerde bulunmuyorum asla da bulunmam.(Burada arkadaş sadece ne olduğunu sormuş ona cevap verdim).

Fakat vücuttaki bir takım eksikliklerin doğal yolla giderilemediği taktirde destek ürünlerle yerine konmasında da hiçbir sakınca görmüyorum.(Krom,demir,lityum vs...gibi)(Tabii ki uzman görüşü alarak ki ben çok şanslıyım,evimde bu konuda bir uzman var ve ailecek malum zayıflama haplarına hepimiz karşıyız)

Ben de özellikle tatlı yeme isteğimi sizin gibi çeşitli doğal yöntemlerle bastırmaya çalıştım fakat siz de taktir edersiniz ki her bünye ve ihtiyaçları birbirinden farklı,anladığım kadarıyla sizde işe yarayan yöntem maalesef bende hiçbir işe yaramadı..Gerekli araştırmalardan sonra ben de ilaç kelimesini sevmememe rağmen bu ilacı kullanmaya başladım...

dımtıs dımtıs :dance: cıstak cıstak :dance:
acayip sevindim derinimmmm . . .
:hooray:
darısı benim başıma ama ben 61 i istemiyorum tekli kiloları sevmiyorum inş.62 den direk 60 olacağım . . .
yani 62 yi bi göreyim 61 i görmemek için 1 hafta tartılmayabilirim . . .
tuaf bi takıntı şakkıdı tek rakam sevmiyorum kiloda . . .

canım ofiste yeme meselesini gerçekleştiremedim ki . . . yediğim ve uygulamaya geçtiğim gün de acıktım evde . . .

yani illaki acıkıyorum, refleks olmuş, eve adım atar atmaz miğdem dile geliyo . . .

ne yapacağım bilemiyorum bu konuda ki bahsettiğim gibi evede mutlaka 2-3 mağaza bakınıp gidiyorum saat oluyo 21 - 21.30 annecan yemek yapıyo ama ben sağlıklı bulmuyorum pek bu nedenle kendi menümü pişiriyorum oluo saat 22-22.30 . . .

oyyyy oy yani ne kadar sağlıklı yesemde geç yiyiyorum ve bu durum beni çok rahatsız ediyor . . .
şimdilik çareyi porsiyonları küçültmekte buldum gibi yani ofisten çıkarkende biraz atıştırıyorum böylece çok aç gitmiyorum eve . . .
önceden hazırlayıp ısıtma işini yapıyorum arada büyük rahatlık ama o da her yemek için mümkün olmuyo özellikle taze sebzelerde . . .
bi biçimde hal yoluna koymaya gayret edeceğim canımcığım benim . . .
mesela akşam çok çok çok gecikmişsem yemekte gündüz çok hafif yiyiyorum . . . zaten artık gerçekten az yiyiyorum . . .
bakalım . . .
sengözlerimebaksanab

vAllahi iyi dadandım patlıcan köze derinciğim kalkındı konserve sektörü sayemde . . .
biraz ara verdim lakin . . .
:jeyyar:

slm kizlar güzel bol günesli hafta sonlari hepinizeeeeee

ben kendime mola verdim ya makarnaya sardim iki gündür yedim yedim durdum cikolata yedim anlicaniz gözümde bayram etti gönlümde tabi aklimin bi ucunda tartiya cikmak ta var cok üzülecegimi bile bile ciktim bu sabah en az 66 65,5 oldum diye beklerkeennnnnn oda ne aaaaaa hala 64 üm mucize gibi demekki vicudun gercekten ihtiyaci varmis depolamamis almis kullanmis ama abartmicam daha fazla tabi bu gün uzuuuuun zamandan sonra esimle kahvalti ettim

1 dilim esmer ekmek
bir yumurta
salam peynir
ve salatalik
yesil cay mate cayi ve zencefil demledim onu iciyorum simdi

himmmm kizlar sunu söyleyebilirim ki bu benim ictigim mate yesil cay ve zencefil karisimi ise yariyoooo nereden biliyorum cünki 10 gün kadar oldu esime iciriyorum ve esim 2 kg verdi hicte bisi yapmadi tabi bünyeden bünyeye farkeder tabi ama aklinizda bulunsun diye anlatiyim dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…