meraba arkadaşlar benide aranıza kabul ederseniz çok mutlu olcam önerilere çok ihtiyacım var yaza zayıf olmak incecik bi bedenim olsun istiyorum.bende 69la diete başlamak istiyorum ama belli bi dietim yok dietimi kendime göre ayarlıyorum.tek yapmayı düşündüğüm şey çok yediğim bol kalorili yiyeceklerden vazgeçmek...size önerim sabahları kahvaltıdan 15 dakika önce bir tutam dere otu yiyin iştahı kapatıyor daha az yiyosunuz ben denedim gerçekten öyle tokluk hissi verio...
çok teşekkür ederim arkadaşlar,hoşbuldum.geç uyandım ve az önce kahvaltımı yaptım:3 yudum ekmek,3 yudum peynir,domates,salatalık.zaten canım istemiyodu zorla yedim.yaklaşık bir haftadır elma sirkesi bal karışımlı su içiyorum,iştah falan kalmadı bende.tavsiye ederim arkadaşlar
arkadaslar bende aranıza katıldım sımdıkı kılom 65....hedefım 54 yardım ve onerılerınızı beklerım...
slm kizlar güzel bol günesli hafta sonlari hepinizeeeeee
ben kendime mola verdim ya makarnaya sardim iki gündür yedim yedim durdum cikolata yedim anlicaniz gözümde bayram etti gönlümde tabi aklimin bi ucunda tartiya cikmak ta var cok üzülecegimi bile bile ciktim bu sabah en az 66 65,5 oldum diye beklerkeennnnnn oda ne aaaaaa hala 64 üm mucize gibi demekki vicudun gercekten ihtiyaci varmis depolamamis almis kullanmis ama abartmicam daha fazla tabi bu gün uzuuuuun zamandan sonra esimle kahvalti ettim
1 dilim esmer ekmek
bir yumurta
salam peynir
ve salatalik
yesil cay mate cayi ve zencefil demledim onu iciyorum simdi
himmmm kizlar sunu söyleyebilirim ki bu benim ictigim mate yesil cay ve zencefil karisimi ise yariyoooo nereden biliyorum cünki 10 gün kadar oldu esime iciriyorum ve esim 2 kg verdi hicte bisi yapmadi tabi bünyeden bünyeye farkeder tabi ama aklinizda bulunsun diye anlatiyim dedim
yeni gelen arkadaslar hosgeldinizkaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2kaydirigubbakcemile2
kızlar sandaloz sakızını deneyen var mı?işe yarıyormu gerçekten?taktım ben bu ellili kiloları baskülde görmeye;mutlaka başaracağım...mutlaka başaracağız...iyiki varsınıııııııııııız:enbuyukkk:
kızlar reglimin 2. günündeyim ve 60.6 çıkıyorum tartıda ne kadar kilo verdiğimi anlamıyorum ama 600 gr önceye göre fazla çıktım reglden fazla çıkmam normal dimi :uhm:
canım bendede 1.5 2 kilo farkeder. o yüzden anlıyamıyorum kaç kilo verdiğimi
olsun neyapayım ben de çizelgesiz devam ederim...amma beceriksizim ben,bak kızdım şimdi kendime vee bu benden banaÇok üzgünüm çoook
olsun neyapayım ben de çizelgesiz devam ederim...amma beceriksizim ben,bak kızdım şimdi kendime vee bu benden banaÇok üzgünüm çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?