60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

YEDİĞİNLE DEĞİL YEMEDİĞİNLE MUTLU OLMAK . . . sositososito

Bu biçimde bilgilere çok ihtiyacımız var Hoşgeldiniz . . .

arkadaslar bende aranıza katıldım sımdıkı kılom 65....hedefım 54 yardım ve onerılerınızı beklerım...

Sizde . . .

a.s.

Yoncam kıssss çayın tam tarifini demleme biçimini anlat hele . . .
10 günde 2 kg . . .

:asigim:

Anlat kıs . . .

Şu mate,yeşilçay ve zencefil karışmına ben de el atayım bakayım.Yaa kızlar metobolizmam yavaşlamış gibi geliyor bana.Hemen çarşıya gidiyorum.Bütün aktarları dolaşıcam bugün...

kızlar sandaloz sakızını deneyen var mı?işe yarıyormu gerçekten?taktım ben bu ellili kiloları baskülde görmeye;mutlaka başaracağım...mutlaka başaracağız...iyiki varsınıııııııııııız:enbuyukkk:

Beneklim bi çizelge yap o zaman kendine . . . Hedefi 50 li bi çizelge . . .
Daha fazla motive olursun . . .

kaydirigubbakcemile2

kizlar cayin tarifi su iki corba kasigi yesil yaprak halinde cayi 2 tanede poset mate cayi zencefili ben taze kullaniyorum 3-4 cm kadar rendeliyorum toz halinde zencefil sanirim 2-3 tatli kasigina esittir 1 lt suyla demliyorum 5 dk sonra yesil cayla mate cayyini cikariyorum zencefiller ictigim sürece icinde kaliyo

NISAN AYI HAFTASONU YARISMASI
----------------------------------------------1. Hafta-----------2. Hafta---------------3.Hafta
candy_happy-----------------------------61,0 kg
net_perisi ---------------------------------65,0 kg
sabun ---------------------------------------63,9 kg --------->63,9 kg--------->63,3 kg (-600 )
xnazx----------------------------------------62,0 kg
derinn ---------------------------------------63,0 kg----------->62,0 kg
yonca54------------------------------------65,6 kg ---------->65,6 kg----------->64,0 kg (-1,600 )
saftirik---------------------------------------68 ,0kg
özlemimben-------------------------------68,8 kg
selenimo------------------------------------64,6 kg --------->63,6 kg ------------>64kg
mermaid------------------------------------63,4 kg ---------->62,6 kg
durubebek----------------------------------64,5 kg
egoist----------------------------------------67,0 kg
melek ve mucizesi----------------------65,0 kg----------->62,0 kg
acemiperi-----------------------------------60,0 kg
gülgülmez----------------------------------67,0 kg----------> 65,0 kg----------->64,2 kg (-800)
pirlanta a------------------------------------65,0 kg
evlibarkli------------------------------------ 61,6 kg
zinep ----------------------------------------63,0 kg
batuer----------------------------------------60,0 kg
nreus-----------------------------------------64,8 kg
ea77------------------------------------------62,0 kg
ayknds---------------------------------------64,0kg -------------63.0kg----------------62.700
lunapiena------------------------------------64.0kg-------------64.0kg----------------63.0kg (-1 )
Emosum-------------------------------------65,0 kg
asi74------------------------------------------64,0 kg------------63.0kg

bendende gitti kizlar bir hafta olmadi ama sevindim yazdim ikiside ac ve sabah halimcokacimcoook

tamam sabunum en kısa sürede yapmaya calışacağım çizelgeyi inşallah becerebilirim..teşekkürler canım..

kızlar reglimin 2. günündeyim ve 60.6 çıkıyorum tartıda ne kadar kilo verdiğimi anlamıyorum ama 600 gr önceye göre fazla çıktım reglden fazla çıkmam normal dimi :uhm:

yaa yapamadım galiba ben bu çizelgeyi,herşeyi yaptım ama taşıyamadım beya:1no2:

olsun neyapayım ben de çizelgesiz devam ederim...amma beceriksizim ben,bak kızdım şimdi kendime vee bu benden banaÇok üzgünüm çoook

olsun neyapayım ben de çizelgesiz devam ederim...amma beceriksizim ben,bak kızdım şimdi kendime vee bu benden banaÇok üzgünüm çoook

Beneklim bana yaptığın link i gönder bakiim bi canım . . .
Buradanda gönderebilin . . .
Kopyala yapıştır bi bakiim . . .

kaydirigubbakcemile5

Oh gittim çarşıya bi güzel dürüm döner yedim geldim.delikafadulden...Artık akşam aç kalmak kaçınılmaz oldu...Yarın tartıda görüceğiz,kilo vermek bir yana iyişallah üstüne almamışımdır...:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…