60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Beneklim bana yaptığın link i gönder bakiim bi canım . . .
Buradanda gönderebilin . . .
Kopyala yapıştır bi bakiim . . .

kaydirigubbakcemile5

Sabucum çizelgeni mi deyiştirdin bakim...Güzel olmuş...Ya bu arada ne kadar az kalmış hedefine ulaşmana ...

selam kızlar bende bu kilo aralığındanım :)

a.s.

Abbowwww . . . :1shok:
Luna kıs sen aktara gitmedin mi bitki kurusu almaya abbowwww . . .
Kaçamak diyelim delikafadulden bol su iç . . .

Bende çıkmadan yediklerimi yaziim . . .
Öğlene doğru oldu ilk öğün geç kalktım 1 salatalık 6 lahana sarma 4 kaşık sebzeli pilav . . . Sade kahve . . .

Akşam üzeri kalan sarmalar ki 6 tane kadar 1 üçgen peynir 2 etiform 1 salatalık . . .

Biraz önce 200 gr kadar çilek 1 üçü 1 arada kahve . . .

Akşam taze fasulye kavurması var . . .
Ekmeksiz onu yuvarlarım . . .

Görüşürüz hanımlar yarın güzel haberlerle dönmek üzere . . .

alkisalkisalkis

Sabucum çizelgeni mi deyiştirdin bakim...Güzel olmuş...Ya bu arada ne kadar az kalmış hedefine ulaşmana ...

Evet lunammmm ne tikkatlisin . . . :1ninca: süper . . .
İnş :Saruboceq: yarın çizelgedeki rakamlarıda değiştiririm . . .

Hedefim 58 di aslında lunam ama kemik bende biraz kalın yerimseniben 60 iidir . . . süprizzzzz

a.s.

Abbowwww . . . :1shok:
Luna kıs sen aktara gitmedin mi bitki kurusu almaya abbowwww . . .
Kaçamak diyelim delikafadulden bol su iç . . .

Gülmekten ne yazacağimı şaşırdım..Evde herkes başıma toplandı anlamaya çalışıyorlar neye güldüğüme...
Neyse hayatım,çarşıya gidersin ve gezginci bir arkadaşına yakalanır ''aaa sen çok iyisin neyine rejim yapmak''der ve seni zorla kebapçıya sokarsa olacağı budur...Ama vallahi hepinize söz veriyorum,bu akşam su ve zayıflama çayı dışında hiçbirşey inmeyecek şu boğazımdan...Bu arada laflamaktan baktım saat geç olmuş aktara falan da uğrayamadım..

sabuncuğum gönderdim canım,becerdim galibayaa ben bu yıl 30 tane çocuğa okuma yazma öğrettim bu kadar zorlanmadım yaaasengözlerimebaksanab

Canımcığım çok öperim seni . . .

Oluyo öle arkadaş sabotajı arada . . . Olsunda ama biz çok bahsettik bilirsin önceden yani insan arkadaşıyla 2 keyifli muhabbet ederken bu muhabbete keyifli tatlar eşlik edemeyecekse hiç bi anlamı yok ki sağlıklı beslenme eforununda . . .

Beneklim ha gayret canım sanırım halloluyor çizelgen . . .

Şimdi çıkmalıyım yarın hallolmazsa kilomu bildirmek için girdiğimde mutlaka yardımcı olmaya çalışacağım ki şu linkte sana yardımcı olacaktır ;

http://www.kadinlarkulubu.com/kadin...yeni-eklenti-kilo-cizelgesinin-eklenmesi.html

Bu arada bende 62 olduğumda koyacağım çizelgeyi sergileyeyim . . .
Umarım yarın bu çizelge ile yorum yaparım . . .
Kaçtımmmm . . .

http://ticker.7910.org/wa__62__01Hc00000g41Nzc3NzJvfDEwNTk5NmxvYXxoZWRlZmUgc2FkZWNl.gif

kızlar ben de bu hafta 1 kilo verdim tok karnına 60,5 kilo çıktım bugün :lepi: :teytey:

arkadaşlar az önce çok enteresan bir cümle okudum,bir psikolog söylemiş,şöyle diyo:vücudumuzdaki fazladan her gram yağ;akıtamadığımız bir damla gözyaşıdır...nolur kızlar kilomuz kaç olursa olsun sevelim kendimizi..hepimiz tekiz,hepimiz biriciğiz..kendimizi severek ve sadece ama sadece kendimiz için zayıflamaya çalışırsak,hiçbir engel yıldıramaz bizi..

Sevgili derinn seni can-ı gönülden kutluyorum:teytey:...Ne mutlu sana

derinn tebrikler canım:içelim:devam:teytey:

teşekkür ederim canım arkadaşlarımkaydirigubbakcemile3 aynı güzel haberi yarın sabah sizden de bekliyorum...hihoyyytbir de melekciğim senin kullandığın lahana yağının sonucunu merak ediyorum sen memnun kaldıysan ben de almayı düşünüyorum...hergün işe gittiğim için pek bir faydası olmuyorsa boşu boşuna o zahmete katlanmayayım...
dımtıs dımtıs :dance: cıstak cıstak :dance:
acayip sevindim derinimmmm . . .
:hooray:
darısı benim başıma ama ben 61 i istemiyorum tekli kiloları sevmiyorum inş.62 den direk 60 olacağım . . .

teşekkür ediyorum birtanem yarın sabahı bekliyorum bende heyecanla 62 62 62 bu sana bir şey hatırlatıyor mu yerimseniben

sabuncum varmısın haftaya seninle 60 olalım...pazartesiden itibaren daha bir çabalayalım ne dersin...:lepi:

canım haklısın aslında biliyorum şimdi hangi konuda haklı olduğunu merak ediyorsun hemen açıklıyorum eve adım atar atmaz acıkma konusunda...ben de ne kadar tok olursam olayım evde birşeyler yemek şart gibi...bu huyumdan hiç vazgeçemeyeceğim anlaşılan...akşam eve gelince birşeyler yemek mutluluk veriyor bana...porsiyonları küçülme yöntemin çok iyi...hiç sorma ben de anneme salataya yağı bir tatlı kaşığı koy fazla koyma yemekleri şu yöntemle pişir diyip duruyorum...anneme soruyorum ölçerek mi yağı koydun diye yoook göz kararı diyor...sırnaşık şey bakalım ne zaman benim istediğim gibi yapacak...
bir de benim en büyük yanlışım çok hızlı yiyorum yediklerimi...oysan beyne tokluk sinyali yanlış hatırlamıyorsam 20 dakika içinde gidiyormuş...bu arada bir dilim börekte yesen bir tepsi börekte yesen fark etmiyormuş...bazen çok fazla yeriz de bir türlü doymayız ya hani...yoksa bu tek bende mi oluyor:uhm: :roflol: neyse konuyu fazla uzattım özet geçersek 62...62...62...

vAllahi iyi dadandım patlıcan köze derinciğim kalkındı konserve sektörü sayemde . . .
biraz ara verdim lakin . . .
:jeyyar:

:roflol: :roflol: :roflol:

merhaba arkadaşlar, benim yaşım 25, boy ;167 ve kilo ;63.
Yediğime dikkat ediyorum ve sadece kilomu sabit tutabiliyorum.Acaba elma sirkesi, yeşil çay vs. kullanan var mı aranızda? Ve işe yarıyor mu? Bi ara kullandım, sanki faydası vardı ama devam edemedim.

hoşgeldin sevgili meslektaşım saliha,ben bir haftadır kullanıyorum elma sirkeli ballı suyu,acayip iştah kesiyor tavsiye ederim canım

62
Derinimmmm burada mısın ?
62

sabunum ben buradayım da şimdide sen yoksun galiba...:çok üzgünüm:
seni bu saatlerde burada görmek ne güzel bende kendi kedime takılıyordum topikte...kaydirigubbakcemile3

62 yi sen şimdi söylemeyeceksin sabaha bekliyorum...sen niye söylüyorsun dersen senin bilinçaltına mesaj gönderiyorum sabaha 62 çıkman için...hihoyyyt

teşekkür ederim arkadaşım, ballı elma sirkesini duymuştum, kesinlikle deniycem, ve ben de sonucu buraya yazarım yine..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…