Beneklim bana yaptığın link i gönder bakiim bi canım . . .
Buradanda gönderebilin . . .
Kopyala yapıştır bi bakiim . . .
kaydirigubbakcemile5
selam kızlar bende bu kilo aralığındanım :)
Oh gittim çarşıya bi güzel dürüm döner yedim geldim.delikafadulden...Artık akşam aç kalmak kaçınılmaz oldu...Yarın tartıda görüceğiz,kilo vermek bir yana iyişallah üstüne almamışımdır...:
Sabucum çizelgeni mi deyiştirdin bakim...Güzel olmuş...Ya bu arada ne kadar az kalmış hedefine ulaşmana ...
a.s.
Abbowwww . . . :1shok:
Luna kıs sen aktara gitmedin mi bitki kurusu almaya abbowwww . . .
Kaçamak diyelim delikafadulden bol su iç . . .
Gülmekten ne yazacağimı şaşırdım..Evde herkes başıma toplandı anlamaya çalışıyorlar neye güldüğüme...
Neyse hayatım,çarşıya gidersin ve gezginci bir arkadaşına yakalanır ''aaa sen çok iyisin neyine rejim yapmak''der ve seni zorla kebapçıya sokarsa olacağı budur...Ama vallahi hepinize söz veriyorum,bu akşam su ve zayıflama çayı dışında hiçbirşey inmeyecek şu boğazımdan...Bu arada laflamaktan baktım saat geç olmuş aktara falan da uğrayamadım..
kızlar ben de bu hafta 1 kilo verdim tok karnına 60,5 kilo çıktım bugün :lepi: :teytey:
kızlar ben de bu hafta 1 kilo verdim tok karnına 60,5 kilo çıktım bugün :lepi: :teytey:
Sevgili derinn seni can-ı gönülden kutluyorum:teytey:...Ne mutlu sana
derinn tebrikler canım:içelim:devam:teytey:
dımtıs dımtıs :dance: cıstak cıstak :dance:
acayip sevindim derinimmmm . . .
:hooray:
darısı benim başıma ama ben 61 i istemiyorum tekli kiloları sevmiyorum inş.62 den direk 60 olacağım . . .
canım ofiste yeme meselesini gerçekleştiremedim ki . . . yediğim ve uygulamaya geçtiğim gün de acıktım evde . . .
yani illaki acıkıyorum, refleks olmuş, eve adım atar atmaz miğdem dile geliyo . . .
ne yapacağım bilemiyorum bu konuda ki bahsettiğim gibi evede mutlaka 2-3 mağaza bakınıp gidiyorum saat oluyo 21 - 21.30 annecan yemek yapıyo ama ben sağlıklı bulmuyorum pek bu nedenle kendi menümü pişiriyorum oluo saat 22-22.30 . . .
oyyyy oy yani ne kadar sağlıklı yesemde geç yiyiyorum ve bu durum beni çok rahatsız ediyor . . .
şimdilik çareyi porsiyonları küçültmekte buldum gibi yani ofisten çıkarkende biraz atıştırıyorum böylece çok aç gitmiyorum eve . . .
önceden hazırlayıp ısıtma işini yapıyorum arada büyük rahatlık ama o da her yemek için mümkün olmuyo özellikle taze sebzelerde . . .
bi biçimde hal yoluna koymaya gayret edeceğim canımcığım benim . . .
mesela akşam çok çok çok gecikmişsem yemekte gündüz çok hafif yiyiyorum . . . zaten artık gerçekten az yiyiyorum . . .
bakalım . . .
sengözlerimebaksanab
vAllahi iyi dadandım patlıcan köze derinciğim kalkındı konserve sektörü sayemde . . .
biraz ara verdim lakin . . .
:jeyyar:
62
Derinimmmm burada mısın ?
62
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?