sabunum ben buradayım da şimdide sen yoksun galiba...:çok üzgünüm:
seni bu saatlerde burada görmek ne güzel bende kendi kedime takılıyordum topikte...kaydirigubbakcemile3
62 yi sen şimdi söylemeyeceksin sabaha bekliyorum...sen niye söylüyorsun dersen senin bilinçaltına mesaj gönderiyorum sabaha 62 çıkman için...hihoyyyt
Pazartesi 60 fikri çok hoşuma gitti derinim . . .
62 yi görürsem yapalım canım . . .
gamyoncuiremsu
sabun ve derin ben de pazartesi 60 ı görmek istiyorum,beni de aranıza alın yaaa
günadın kızlaaar..bi iyi bide kötü haberim var!önce iyi haber:cuma sabah 62 kg dım,bu sabah 61!!!iki günde bir kilo..nasılım ama?:teytey: ve kötü haber:bu akşam yemeğe davetliyim..ablamın yemekleri de muhteşemdir..napiim bu da ödülüm olsun dimi ama..ne kaldıki zaten geriye 6 tane 1 kilocuk...
slm arkadaslar bende bugun aç karınla elma sırkesı ve bal ılık suya katıp içtim de bı sey soracam gunde kaç kez yapılıyor
canım ben bunu sabah uyanınca ve gece uymadan yaptım ama bir kaç gündür ihmal ediyorum doğrusumirmirmirmir
ahaa bi meslektaşım daha!nolsun be hcr im,benden çoook genç iki arkadaşıma rekabet öneriyom!..çoooook cesurum dimi?
sabuncum bugün o kadar yoğunum ki misafir gelecek ben daha pasta,börek vb.hazırlayacağım,duş alacağım...sırf senden müjdeyi alayım diye pc yi açtım ama yoksun...:çok üzgünüm: neyse şimdi kapatayım annem kızmadan sonra bir ara tekrar bakayım zaman hızla geçiyor benim daha hazırlayacağım çooooook şey var...sositososito
gerçi haksız bi rekabet olacak ama...sabunum ve derinim ikinizde benden çok gençsiniz sanırım!bak eğer pazartesiye ben 60 olurum da siz olamazsanız sizi çooook fena(!) ayıplarım,haberiniz ola..eeeeeee var mısınız?-tatlicadiarzu-
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?