60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

Ah canımcığım buradayım . . .

Canım bende aynısını yapıyorum bilinçaltına mesajjjj 62 . . .

62

canım nasıl iyi hissettiriyor bilemezsin mesajların o kadar zevkle okuyorum ki . . .

62

kaydirigubbakcemile5

Pazartesi 60 fikri çok hoşuma gitti derinim . . .
62 yi görürsem yapalım canım . . .
gamyoncuiremsu

Beneklim çizelgeni yapalım mı ?

hala burdamısın sabunum?yapalım canım yaa,aslında pc de iyiyimdir ama nasıl beceremedim ben bu işi

sabun ve derin ben de pazartesi 60 ı görmek istiyorum,beni de aranıza alın yaaa

gerçi haksız bi rekabet olacak ama...sabunum ve derinim ikinizde benden çok gençsiniz sanırım!bak eğer pazartesiye ben 60 olurum da siz olamazsanız sizi çooook fena(!) ayıplarım,haberiniz ola..eeeeeee var mısınız?-tatlicadiarzu-

ahaa bi meslektaşım daha!nolsun be hcr im,benden çoook genç iki arkadaşıma rekabet öneriyom!..çoooook cesurum dimi?

günadın kızlaaar..bi iyi bide kötü haberim var!önce iyi haber:cuma sabah 62 kg dım,bu sabah 61!!!iki günde bir kilo..nasılım ama?:teytey: ve kötü haber:bu akşam yemeğe davetliyim..ablamın yemekleri de muhteşemdir..napiim bu da ödülüm olsun dimi ama..ne kaldıki zaten geriye 6 tane 1 kilocuk...

sabun ve derin ben de pazartesi 60 ı görmek istiyorum,beni de aranıza alın yaaa

canım tabiiki seni de aramızda görmekten mutlu oluruz...kaydirigubbakcemile3

canım kocaman tebrikler...hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt nazar boncuğumu da unutmayayım... üzüldüğün şeye bak bu akşam bir güzel yersin pazartesi günü de dikkat edersin olur biter...:lepi:

sabuncum bugün o kadar yoğunum ki misafir gelecek ben daha pasta,börek vb.hazırlayacağım,duş alacağım...sırf senden müjdeyi alayım diye pc yi açtım ama yoksun...:çok üzgünüm: neyse şimdi kapatayım annem kızmadan sonra bir ara tekrar bakayım zaman hızla geçiyor benim daha hazırlayacağım çooooook şey var...sositososito

slm arkadaslar bende bugun aç karınla elma sırkesı ve bal ılık suya katıp içtim de bı sey soracam gunde kaç kez yapılıyor

selam kızlar
gecen hafta pazartesi günü aldıgım ölçüleri dayanamayıp bugun bakayım dedim
sonuçlar

20 nisan
gögüs altı-90
göbek-99
bel-90
baldır-60
kol-30
kalça-104.5
gögüs-99

26 nisan

gögüs altı-87
bel-86
göbek-96
baldır-59
kol-28
kalça-99.5
gögüs-97

yani sonuçlar muhtesemmmmmm
kondisyon bisikleti aldım artık sporda yapıcam bugunden itibaren:lepi::lepi:

Son düzenleme:
teşekkürler derinn,teşekkürler melek ve mucizesi..mesajlarınız ilaç gibi geliyooo..melek ve mucizesi süpersin canım ölçülerindeki değişim muhteşem hihoyyyt

Canımcığımmmm geldim . . .

Hemende kara haberi vereyim . . . :1no2: Maesef derinciğim malesef 62 yi göremedim . . .
Aynıydım . . .
Hareket yok ki hareket . . . :sm_confused:
Buradaki arkadaşlarıma bakıyorum diğer gruplardaki arkadaşlarıma bakıyorum süper bi aktivite içerisinde kaybediyorlar kilolarını . . .

Ben ne yapıyorum sadece sağlıklı ve bi nebze ölçülü besleniyorum ki benim bu sabah anladığım bu biçimde ben sadece çizelgemdende anlaşılacağı üzere 5 kg verebilirmişim . . .
Kalan 3 kg için ciddi bi diet ve hareket şart ...

Bunu idrak etmem için 3 hafta bu kiloda kalmam gerekti belki ama idrak ettim . . .
Zaten bahsetmiştim ne kadar hareketsiz olduğumdan ve geç yediğimden v.s . . . Rağmen 5 kg kaybetmem aslında fena sayılmaz . . .

Ama gel görki ben katı diet listelerinden hiç hoşlanmıyorum ama araştırıyorum yinede sınırsız yenebilecek kuru baklagil çorbası dieti uygulayabilirim . .

Bu 3 hafta aslında kilomu nasıl koruyacağımıda öğretti bana . . . Hedefe ulaştıktan sonra ne biçimde beslenmem gerektiğini o kadar iyi biliyorum ki . . .

Ya da kafamdan bi ayar çekeceğim bu 3 kilograma . . . :jeyyar:

Misafirin var derinciğim ben yine mektup yazdım sana bitmedi okudukça değil mi ? mirmirmirmir
Kolaylıklar canımcığım benim . . .

kaydirigubbakcemile5

Canımcığım benim durumum ortada 1 haftada 3 kg zaten bana fazla iyi fazla sağlıksız :1no2: derinimle bu rekabette başarılar beneklim . . .

Bi denk düşemedik çizelgen için istersen bana hedef kilonu şu an ve gelecekte olmak istediğin kiloyu bildir ben sana link göndereyim ve o link i nereye eklemen gerektiğini anlatayım . . .

1 kilo için teprik :hooray:

Hacer :asigim: hiç uğramıyon öle bi bakıp çıkıyon . . . Olmiy . . .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…