60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

herkese merhabaaa

pırlanta_a bende aynen.hiç kıyafet bakmıyorum ama eskilere girebiliyorum azına yanı.ama yaza bomba gibi giricem inbşallah
kilo verenlere tebrikler

gulgulmez canımsın geldim farketmişsin yoklugumu:)
dün izinliydim evdeydim kızımla :))
lahana yagını ile ölçülerime baktınmı?harıka bir şey gerçekten.

dün izinli olunca biraz kaçamak yaptım ama o kadarcıkta olurdu hani en son yedigim cipsleri saymazsak :))
olsun bugun dengelerım ben

herkesı optumm

İnşallah alkisalkisalkis eskilere bile girmek çok iyi. sıkı ve fit olucaz :))
bebişi benim için akşam öpersin :))

Canımcığım telafi yolları görünmüş o zaman sana . . .
Olur o kadar ama kendi yaptığın lezizlerden yiyemeyeceksende yani di mi . . .

nan bi 69 olamadim..

Sürmelimmmm seni göz makyajı topiğinden severek takip ediyorum . . . ailecek sizi çok seviyoruz yani kaydirigubbakcemile3 bekleriz canım 69 olamasanda gel . . .

a.s. +1 a.s.

Aman canım dikkat et . . . :ecrin_bebek:

Bi ben mi veremiyorum kilo bu topikte bana mı öle gelio . . . :1ninca:

Canım çok sevindim adına . . .

:hooray:

Bizde çikolataya çilokata diyelim . . . gamyoncuiremsu

Canım süper süper süper . . .
Bu kararın kilo vermende oldukça etkili olur . . .
Saçların için ne düşünüyosun ?

Canımcığım lahana yağı tamamdır diyosun yani bizim simitlerede yarar mı ?

melekim dün bende izinliydim :)Farkettim tabi yokluğunu
lahana yağı işe yarıyo yani tamam bence alıcam o zaman saol canım

pırlanta bende alışveriş ve saç için haziranı bekliyorum senin gibi yani kaydirigubbakcemile3

bende aranıza yeni katıldıma.s bu kilo verme yarışması devam ediyor mu ve nasıl katılıyoruz acabamirmirmirmir Bende kilo verme çabalarımdan bahsedeyim. herzaman sınırım 72 olmuştur bi çabucakta iniveririm 67ye ondan sonra bi rahatlık gelir gerisi gelmez oyüzden bu yarışmayla kendimi zorlamak istiyorum nasıl katılabilirim acaba biri yardımcı olursa çok sevinirim.

Aramıza katıldın bile. İstedikten sonra. Bizler genelde pazar veya cuma günü tartılıyoruz. Listemiz var herkes o hafta kaç kilo verdiğini, kaç kilo olduğunu yazıyor. Birde istersen günlük yediklerini yazabilirsin. :)) Hoşgeldin.

gulgulmez ınşallah güzel güzel cici elbiseler alıcaz hele bi kilomuzu verelimde.

Sabun Benim şimdiki saç rengim çikolata. Buğday tenliyim.
Kumral veya hafiften sarışın olmayı istiyorum.
Bakalım kuaförüm yakışır derse öyle bişey yaptırıcam.
Yakışmaz derse onun tavsiyesine göre değişik renkler denicem.
Hele şu üstümdeki 9 kilodan bir kurtulayım. Fıstık olucam fıstık :))

pirlanta_a aynen bende senin gibi yapıyorum baştan beri hiç kıyafet almıyorum ayakkabı beğendim almıyorum.dip boyada yaptırmıycam kilo vermeden dedim ama o olmıycak galiba çok sırıtmaya başladı onu bu ay yaptırcam kaydirigubbakcemile5

ya kızlar pendikte oturan tek kilo vermek isteyen hatun ben miyim??? sabah akşam tek başıma yürümekten sıkıldım eğer varsa pendikte oturan beraber yürüyüş yapabiliriz

KIZLAR DÜN İNTERNETTE DOLAŞIRKEN YENİ Bİ AEROBİK PROGRAMI BUNDUM.BU SABAH İLK İŞ UYGULADIM.HERYERİ ÇALIŞTIRIYO VE GERÇEKTEN ÇOK GÜZEL TERLETİYO.BELKİ DUYMUŞSUNUZDUR NİVEA BODY İLE DİNAMİK SABAHLAR.İNTERNET ADRESİNİ VERİYORUM AŞAĞIDA MUTLAKA İNDİRİN VE UYGULAYIN SİZDE.BÜTÜN KASLARI ÇALIŞTIRIYO VALLA.HERYERİM AĞRIYO.YAPMASI ÇOK KOLAY AMA.SİZEDE TAVSİYE EDERİM EMİNİM İŞE YARAYACAKTIR :)

NIVEA İLE DİNAMİK SABAHLAR! İNDİR!

HEPİMİZE KOLAY GELSİN KIZLARRRR kaydirigubbakcemile5

Sürmelimmmm seni göz makyajı topiğinden severek takip ediyorum . . . ailecek sizi çok seviyoruz yani kaydirigubbakcemile3 bekleriz canım 69 olamasanda gel . . .

oyy oyyyy sagol canim benimmmŞenizcokacimcoook
buraya gecen hafta katilmak istiyordumm emmeee olmadi kendimi saldim hawalarda kotu olunca yuruyus falanda yapamadim.. bu hafta telafi ederim artik..

sabun'cum gul'cum lahana yagı test edilmiş onaylanmıştır:lepi:
tek kelimeyle MUHTEŞEMkaydirigubbakcemile2

yeni gelenler hoşgelmişler
sizlere bir sorum olacak.aranızda hiç zayıflamaya destek ürünü kullananlar oldumu?
şu meşhurrr biber hapını denemek istiyorumda denesemmi denemesemmi kararsızım
malum verilecek rahatsızlık verici çok kilomda yoka.s.

bu arada tartıda 61.400 u gören arkadaşımı tebrik ediyorum ismi gene unuttum

canim ayni bende senin gibi yapiyorum ne sacimi boyadim ne kiyafe aldim 60 olmayi bekliyorum 18 haziranda türkiyeye gelicem 1 hazirandan itibaten alisveris yapmayi düsünüyorum insallah yetistiririm gamyoncuiremsu

bu arada lunacigimm tebrikler sana

kızlar merhaba,
ben de bu kilo aralığındayım. ve metabolizmam inanılmaz yavaş. 8 kilodan sonra kilo vermem neredeyse durdu.3haftadır hiç kilo veremedim.spor,saglıklı beslenme ve yesıl çay...hiçbiri kar etmiyor.sizlerin mesajlarını okudum. azminize ve inancınıza hayran kaldım. ama haftada 2-3kılo verebilenleri okuyunca moralim bozulmadı değil.ben zaten 8 kiloyu da 3.5ayda ancak verebildim.trioid sorunum da yok. neden bu kadar yavaş çalısıyor bünyem bilmiyorum. halbu ki yasım daha 23....mirmirmirmir

yeni gelenler hoşgelmişler
sizlere bir sorum olacak.aranızda hiç zayıflamaya destek ürünü kullananlar oldumu?
şu meşhurrr biber hapını denemek istiyorumda denesemmi denemesemmi kararsızım
malum verilecek rahatsızlık verici çok kilomda yok

ben biber hapını denemedim ama hodia yı denedim hiç bişeye yaramıyo bence birde bi tanıdıım lidayla 12 kilo wermiş şimdide acı çehre aldı ama 18 gün oldu başlayalı bir gram bile wermemiş henüz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…