herkese merhabaaa
pırlanta_a bende aynen.hiç kıyafet bakmıyorum ama eskilere girebiliyorum azına yanı.ama yaza bomba gibi giricem inbşallah
kilo verenlere tebrikler
gulgulmez canımsın geldim farketmişsin yoklugumu:)
dün izinliydim evdeydim kızımla :))
lahana yagını ile ölçülerime baktınmı?harıka bir şey gerçekten.
dün izinli olunca biraz kaçamak yaptım ama o kadarcıkta olurdu hani en son yedigim cipsleri saymazsak :))
olsun bugun dengelerım ben
herkesı optumm
sabuncum bak yakaladım seni iyi geceler canım...kaydirigubbakcemile3
çok haklısın ama ben suçumu bildiğimden tartıldım bu kadar yemeye kilo aldım mı acaba diye..klava: malum haftasonu misafir vardıya yapmışken bende yedim ama fazla kaçırmışım...:çok üzgünüm: yani özetlersem kaçamağın alası var canımsırnaşık şey
nan bi 69 olamadim..
canım yaş 26 boy 1.74 kilo 65.zayıf gibi gözükebilirim uzaktan ama öyle güzel bi can simidim varki :))) denizde boğulamıyorum bileacilen gitmesi lazım bu can simidinin bakalım neler olcak :) diyetim yukarda yazıyo zaten :))))
Günaydın fıstıklar,
bugün nasılsınız bakalım...
Buarada saracıracı hoşgeldin aramıza... Seni aramıza aldık bile aşkolsun..kaydirigubbakcemile
Motivasyon kraliçesi beneklimi seçmekte sana katılıyorum sabuncum..
Teşekkürler mavişbeneklim motivasyonların için.. Harikasın..
Ben son iki gündür kendimi iyi hissetmiyorum. Sanırım kendimi biraz fazla zorladım çok az yedim falan.. İştahım felaket kapandı dün akşam yine hiç bişey yiyemedim.. dün tüm gün düzgün yediim yemek bi tabak salata oldu..
Neyse bende bu sabah gittim kendime peynirli simit sandvüç aldım.. Ayçekirdekli simit içine kaşar ve domates koymuşlar.. Hoş onunda çereğini yedim .. Ama doydum.. :CüvCüv:
öğlende düzgün bişeyler yer kendimi toparlarım heralde :)
Kızlar kızlar biraz önce ben de dayanamadım tartıldım,kaç çıktım biliyor musunuz 61,4...İnanamadım biraz bekledim tekrar çıktım gene 61,4...
Yuppiiii ,ya inaaaannnaaamıııyoooruuummm gerçekten...hihoyyyt:teytey::danceUmarım uyanmışımdır,bunları rüyada falan yazmıyorumdur)
yaa ben hergün tartılmak istemiyorum sabahı zor ediyorum tartılamamak içn cumaya kadar tartılmıycam illerini çıkarıcam şimdi
sabah peynir 1 dilim k.ekmek 3 4tane çeri domates
2 parça maviyeşillıght çilokata(oglum böle diy çikolataya)
bugün çok dikkatli olmalıyım
cuma günü inşallah bende kilo vermişim derim sizlere
arkadaşım rondoda çekilmiş biberiyeyi suyla içiyometebolizmayı hızlandırıyormuş
evde var ama kalkıp bi türl yapamadım
birazdan arkadaşla yürüyüşe çıkcam yürüyebildigim kadar yürüycemkaydirigubbakcemile
gerçi arkadaşımın pek ihtiyacı yok ama onada spor olsun
neyse kızlar öpüldünüz
Kızlar ben kendi kendime bir karar aldım. Sizlerle paylaşmak istedim.
Bu rejim olayına başladığımdan beri kendime hiç birşey (özellikle kıyafet) almadım.
Allahın yardımıyla, benim azmimle kilo verdikten sonra alışverişe çıkıcam.
Birde kuaföre gitmiyorum. Hedefime ulaştığım zaman kuaföre gidicem.
Kendimi değiştiricem, yenilenicem. :)))
herkese merhabaaa
pırlanta_a bende aynen.hiç kıyafet bakmıyorum ama eskilere girebiliyorum azına yanı.ama yaza bomba gibi giricem inbşallah
kilo verenlere tebrikler
dün izinli olunca biraz kaçamak yaptım ama o kadarcıkta olurdu hani en son yedigim cipsleri saymazsak :))
herkesı optumm
herkese merhabaaa
kilo verenlere tebrikler
herkesı optumm
Bu rejim olayına başladığımdan beri kendime hiç birşey (özellikle kıyafet) almadım.
bende aranıza yeni katıldıma.s bu kilo verme yarışması devam ediyor mu ve nasıl katılıyoruz acabamirmirmirmir Bende kilo verme çabalarımdan bahsedeyim. herzaman sınırım 72 olmuştur bi çabucakta iniveririm 67ye ondan sonra bi rahatlık gelir gerisi gelmez oyüzden bu yarışmayla kendimi zorlamak istiyorum nasıl katılabilirim acaba biri yardımcı olursa çok sevinirim.
Sürmelimmmm seni göz makyajı topiğinden severek takip ediyorum . . . ailecek sizi çok seviyoruz yani kaydirigubbakcemile3 bekleriz canım 69 olamasanda gel . . .
Hoşgeldin aramıza...a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?