B
Begooonyacığım önemli olan bence tartıda gösterenden çok sıkılaşman ve ince göstermen. Platesi bırakma devam et keşke bende yapabilsem şimdilik fitness ve yürüyüş anca. Birde benim spor hocası 65 kilo ama görsen hayatta demezsin. Kilomuz aynı ama benim yarım kadar. O kadar sıkılaşmış ki tabiri caizse taş gibi.
o pohaçaların yağ oranı çok fazla diye biliyorum
65 ve taş valla helal olsunnnn
valla kilomu söyleyince şaşıyo millet pilates baya iyi geldi tavsiye ederim
ya bi de bilen varsa bişey sorcam
akşam yemekten bir iki saat sonra yenen meyvenin bi zararı olur mu acaba yaaa
ben iki çeşit meyve yiyorum dün bir elma ve kivi yedim akşam ama saate filan dikkat etmek gerekiyo mu acaba
benim eşim bu güne kadar bana 1 kere bile kilo ver demedi sinir oldum şimdi aradım kavga ettim herkesinki söylüyor sen neden söylemiyorsun diye :mymeka:
benim nişanlımında iki lafından biri dikkat et kilona bak fazla kilo alma ben nasıl dikkat ediyorumevlibarklı arkadaşım bunumu duymak istiyosun eminmisin çok sinir bozucu oluyo valla gerçi öle diyince hırs yapıyorum veriyorum bu seferde kıskanmaya başlıyor şaşkın aşkım benim:asigim:
benim eşim bu güne kadar bana 1 kere bile kilo ver demedi sinir oldum şimdi aradım kavga ettim herkesinki söylüyor sen neden söylemiyorsun diye :mymeka:
aksam yemek ten sonra filan farketmez eger bisey yedikten sonra 4 saat uyanik kalabiliyosan tamamdir buun ölcüsü budur unutmayin kizlarr
yatmadan 4 saat önce son lokmalar
benim nişanlımında iki lafından biri dikkat et kilona bak fazla kilo alma ben nasıl dikkat ediyorumevlibarklı arkadaşım bunumu duymak istiyosun eminmisin çok sinir bozucu oluyo valla gerçi öle diyince hırs yapıyorum veriyorum bu seferde kıskanmaya başlıyor şaşkın aşkım benim:asigim:
Flyyycığım canım bende seninle aynı durumdayım. Ben bir süre öncesine kadar kilolarımla mutluydum en azından bukadar takmıyordum. Fakat erkek arkadaşım kilo versen iyi olmaz mı evlenince, hamile kalınca daha çok kilo alıcan dedi. Kendimi kötü hissettim ve çok hırs yaptım. :enbuyukkk:
Benim kocam da senin neyin var,yaşına göre zayıfsın bile diyor...Herhalde benimki şişmanlardan hoşlanıyor...:1shok:
Herkes farklı farklı demekki kardeş. inat olsun diye 55 kilo değil 50 kilo olcam. Kıskansın çatlasın :)) beyaz elbise beyaz pantolonuda giyinip salınıcam .))kaydirigubbakcemile5
balbademesra senle boy ve kilomuz aynı... hatta hedefledigimiz kilo bile aynı :)
bu arada kızlar ... beyaz pantolon giyemiyorsak fazla kilo var demektir fikrine ben de katılıyorum. bu devirde60lı kilolar her boya cok gıbı. ama insanın kendini o kiloda nasıl hissetiği de önemli elbet. sen kendını zayıf göruyorsan 75 kg da olsan saglık sorunu olmadıkca fark etmez... ama ben kendimi kilolu buluyorum. ben de Deniz Çakır ınki gibi bir fizik hayal ediyorum :) ayrıca Nur Aysanınki de cok hos.. Tuttum yani....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?