60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

65 ve taş valla helal olsunnnn
valla kilomu söyleyince şaşıyo millet pilates baya iyi geldi tavsiye ederim

ya bi de bilen varsa bişey sorcam
akşam yemekten bir iki saat sonra yenen meyvenin bi zararı olur mu acaba yaaa
ben iki çeşit meyve yiyorum dün bir elma ve kivi yedim akşam ama saate filan dikkat etmek gerekiyo mu acaba

benim eşim bu güne kadar bana 1 kere bile kilo ver demedi sinir oldum şimdi aradım kavga ettim herkesinki söylüyor sen neden söylemiyorsun diye :mymeka:

İyi yapmışsın valla.. Benimkide biraz göbekli ama onun şansı bende öle çok zayıf erkek sevmiyorum.. İyi böyle..

Ama allahtan zaten çok yemek yiyen yada aburcubur yiyen biri diil..

aksam yemek ten sonra filan farketmez eger bisey yedikten sonra 4 saat uyanik kalabiliyosan tamamdir buun ölcüsü budur unutmayin kizlarr

yatmadan 4 saat önce son lokmalar

benim nişanlımında iki lafından biri dikkat et kilona bak fazla kilo alma ben nasıl dikkat ediyorum evlibarklı arkadaşım bunumu duymak istiyosun eminmisin çok sinir bozucu oluyo valla gerçi öle diyince hırs yapıyorum veriyorum bu seferde kıskanmaya başlıyor şaşkın aşkım benim:asigim:

benim eşim bu güne kadar bana 1 kere bile kilo ver demedi sinir oldum şimdi aradım kavga ettim herkesinki söylüyor sen neden söylemiyorsun diye :mymeka:

süpersinnnn yaaaaaaaaa :))))))

ya biz kadın milleti böyleyiz işte söyleseler bi dert söylemeseler bi dert :))))))))))))

hırs yapmak için duymak istiyorum zaten kaydirigubbakcemile2

aksam yemek ten sonra filan farketmez eger bisey yedikten sonra 4 saat uyanik kalabiliyosan tamamdir buun ölcüsü budur unutmayin kizlarr

yatmadan 4 saat önce son lokmalar

hmmmmm bak bunu bilmiyordum bunu öğrendiğim iyi oldu yaaa

sağol yoncacım
a.s.
ben 10da meyve yiyosam 12de yatıyodum aaaah nasıl da yanlış yapmışım

Ya bukadar olur valla. Benimkide kilo ver kilo ver dedi. Spora ağırlık verdim yediklerime dikkat ettim. Bir kilo verdim ama sıkılaştım farkediliyor. Teyzeleri, yengeleri de özellikle son gördüklerinde sen baya kilo vermişsin dediler. Sonra da böyle yapıyor "ya çok fazla kilo verme çok verirsen yakışmaz zaten hem kıskanırım ben" Ne diyim ki?? klava:

balbademesra senle boy ve kilomuz aynı... hatta hedefledigimiz kilo bile aynı :)

bu arada kızlar ... beyaz pantolon giyemiyorsak fazla kilo var demektir fikrine ben de katılıyorum. bu devirde 60lı kilolar her boya cok gıbı. ama insanın kendini o kiloda nasıl hissetiği de önemli elbet. sen kendını zayıf göruyorsan 75 kg da olsan saglık sorunu olmadıkca fark etmez... ama ben kendimi kilolu buluyorum. ben de Deniz Çakır ınki gibi bir fizik hayal ediyorum :) ayrıca Nur Aysanınki de cok hos.. Tuttum yani....

Benim kocam da senin neyin var,yaşına göre zayıfsın bile diyor...Herhalde benimki şişmanlardan hoşlanıyor...:1shok:

Benim kocam da senin neyin var,yaşına göre zayıfsın bile diyor...Herhalde benimki şişmanlardan hoşlanıyor...:1shok:

Herkes farklı farklı demekki kardeş. inat olsun diye 55 kilo değil 50 kilo olcam. Kıskansın çatlasın :)) beyaz elbise beyaz pantolonuda giyinip salınıcam .))kaydirigubbakcemile5

evet yaa aynen ya dediim gibi öle yapınca gıccccık oluorummsırnaşık şey

Herkes farklı farklı demekki kardeş. inat olsun diye 55 kilo değil 50 kilo olcam. Kıskansın çatlasın :)) beyaz elbise beyaz pantolonuda giyinip salınıcam .))kaydirigubbakcemile5

bende daha 55i görememişken inat uğruna hedefi 50 yaptım, hedefe 10 kg var. allah yardımcımız olsun :Saruboceq:

canlarım ben geldiiiiim kaydirigubbakcemile3
ne çok şey yazmışsınız yavvv,oku oku başım döndü zaten iki gündür'şu çılgın türkler'kitabını okuyorum elimden bırakmadan...lülülülülülü
nasıl gidiyor kızlar?herşey yolunda ve mutluyuz dimi? :dance:
yeni gelenler hoşgeldiniz aramıza a.s.
kilo verenlere tebrikler
ama kilo veremeyenlere de tebrikler:morallerini bozmadan tam gaz devam ettikleri için..emin olun en zoru budur..yılmadan ve pes emeden devam etmek..
nasıl olsa bu kilolar ya verilecek ya verilecek..

valla canım benim ablamda aynı boyda ama hep beni kısa sanıyolar neden o zayıf çünkü 55kilo ben 67 60üstü olduğun sürece boydan kısa duruyosun azimliyim valla beyaz beyaz giyincem uzunda durcam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…