kızlar ben merak ettiğim bişeyi sizinle paylaşmak istiyorum. neticede şuan fazla bi kilo ağırlığında sayılmayı. acaba kendimizi mi kilolu buluyoruz.yoksa gerçekten kilolumuyuz.hepimiz kafa koymasakta olur boydan resim koysak birbirimize fikir versek nasıl olur
bende kendimi kilolu buluyorum hele göbek var ya:))))))
Evettt sona kadar okudum...
Yoncacım gerçekten verdiğin bilgiler harika teşekkürler..
Evli barklı bende bostancıda oturuyorum yazmıştım daha önce sana ama görmedin heralde.. Yakın diiliz ama keşke olsaydık diorum...
Ay yani aklımdada başka bişey kalmadı. Biraz balık hafızayımda..
Bu arada bende kiloluyum. Nişanlımda bana zayıfla diyip duruyodu nezamandır. Hatta 57 olduğum zaman bana Zekiden bikini alıcakmış..
Neymiş efendim hamile kaldığım zaman zaten kilo alıcakmışım şimdi zayıfliimmişim. Öle dio.:CüvCüv: hehe
2 senedir o bikiniyi bi türlü hakedemedim. Ama sizin sayenizden busefer başaracağım işallah...kaydirigubbakcemile5
:enbuyukkk:
dans ederim biraz akşamda yürüyüş yaparım bugün meyveden başka bişey yemem umarım eritirim o koca tabak bulgur pilavını benneyaptımki
evet yaaa ben de kendimi kilolu buluyorum
pilates yaptığım için inceldim ama tartıya bakıyorum sonuçta ve gördüğüm rakam beni gıcık ediyo
ayrıca etrafımda da aaaaaa senin boyun var çok da yakışmış allasen neren kilolu senin filan dedikleri zaman da acayip derecede gıcık oluyorum yaaa haaa sanki 180 lerde geziyorumda altı üstü 168 yani
ilk seferler çok takmıyodum ama baktım sürekli aynı şeyleri duyuyorum bıktım artık insanlara derdimi anlatmaktan
sonuçta ben takıyorum ve 55 istiyorum bu kadar yani , bi gün kendimi tutamayıp sizin düşünceniz hiç de umrumda değil çok da tınnnnnnnn dicem başta anneme ve kayınvalideme :) kalpleri kırılcak susuyorum :)
Bevet yaaa ben de kendimi kilolu buluyorum
pilates yaptığım için inceldim ama tartıya bakıyorum sonuçta ve gördüğüm rakam beni gıcık ediyo
ayrıca etrafımda da aaaaaa senin boyun var çok da yakışmış allasen neren kilolu senin filan dedikleri zaman da acayip derecede gıcık oluyorum yaaa haaa sanki 180 lerde geziyorumda altı üstü 168 yani
ilk seferler çok takmıyodum ama baktım sürekli aynı şeyleri duyuyorum bıktım artık insanlara derdimi anlatmaktan
sonuçta ben takıyorum ve 55 istiyorum bu kadar yani , bi gün kendimi tutamayıp sizin düşünceniz hiç de umrumda değil çok da tınnnnnnnn dicem başta anneme ve kayınvalideme :) kalpleri kırılcak susuyorum :)
:1hug:Canım arkadaşım ben senin yerinde olsam şimdi çıkar en az bir buçuk saat yürürdüm. En azından müsaitsen vakit kaybedip akşamı bekleme. Ay içimden spor yapmak geliyor. Keşke işte olmasaydım...
ben sabah iki tane eti form bir domates ve çok az lor peyniri yedim.
Saat 12 'de bir tane poğça yedim.
Öğle yemeğine saat 15:30 'da çıktım. Bir tabak tavuklu salata yedim. Taze sıkılmış portakal suyu içtim. Üstüne birde cappicuno içtim. Kendimi acayip şiş hissediyorum. Birde bugün öğlen spor yapmaya gidemedim. Akşamda yürüyemicem.(
Teşekkürler canım . . .
Deneyeceğim tavsiyenle . . . Fiyatıda çok çok uygun . . .
Canım olan olmuş afiyet olsun . . .telafi ediceksin . . . bence akşam yeme sadece çayından iç . . .
Yoncicim hiç abartmıyorum gayet rasyonelim yane kaydirigubbakcemile3 bi seferde 5 muz yiyebilirim hele bu öğün sabahsa 6 o sabahın akşamı hafifi geçiştirilmişse 7 . . .
Var gayrı gerisini sen düşün . . . sengözlerimebaksanab
Faydası olursa sana bu muz muhabbetinin bende başlarım .
Muz çok tok tutan çok faydalı bi meyve sabah yenmeside kalorisini tölere edebilir . . .
Sevdim bu fikri . . .
:asigim:
Flyyycığım canım bende seninle aynı durumdayım. Ben bir süre öncesine kadar kilolarımla mutluydum en azından bukadar takmıyordum. Fakat erkek arkadaşım kilo versen iyi olmaz mı evlenince, hamile kalınca daha çok kilo alıcan dedi. Kendimi kötü hissettim ve çok hırs yaptım. :enbuyukkk:
cnm bir poaça ile bir ekmeğin kalorisi aynıymış hatta daha çok
bende kaşarlı poaçaya ölürüm ama yemiyorum bu aralar ii ama çok bişi yememişsin aferin sana
Evettt sona kadar okudum...
Yoncacım gerçekten verdiğin bilgiler harika teşekkürler..
Evli barklı bende bostancıda oturuyorum yazmıştım daha önce sana ama görmedin heralde.. Yakın diiliz ama keşke olsaydık diorum...
Ay yani aklımdada başka bişey kalmadı. Biraz balık hafızayımda..
Bu arada bende kiloluyum. Nişanlımda bana zayıfla diyip duruyodu nezamandır. Hatta 57 olduğum zaman bana Zekiden bikini alıcakmış..
Neymiş efendim hamile kaldığım zaman zaten kilo alıcakmışım şimdi zayıfliimmişim. Öle dio.:CüvCüv: hehe
2 senedir o bikiniyi bi türlü hakedemedim. Ama sizin sayenizden busefer başaracağım işallah...kaydirigubbakcemile5
:enbuyukkk:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?