60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

ben kendimi bildim bileli sinameki içerim bu ara bıraktım bi bağırsak ilacı buldum müshil gibi bişey onu kullanıyorum.benim bağırsaklarım takviye olmadan çalışmıyor malesef.sinamekiyi önermem tabi kimseye tek kullanılması hiç iyi değil ben tek kullanıyorum ama mecbur olduğum için

kızlar ben merak ettiğim bişeyi sizinle paylaşmak istiyorum. neticede şuan fazla bi kilo ağırlığında sayılmayı. acaba kendimizi mi kilolu buluyoruz.yoksa gerçekten kilolumuyuz.hepimiz kafa koymasakta olur boydan resim koysak birbirimize fikir versek nasıl olur

seni bilemem şekerim ama ben kendimi kilolu buluyorum kimsede bana zayıfsın demedi şimdiye kadar demekii deilim ayrıca beyaz giyemiyorsak kiloluyuz demektir yinede siz bilirsiniz facebook yokmu kimsede ordan baksak nasıl olurki

Evettt sona kadar okudum...

Yoncacım gerçekten verdiğin bilgiler harika teşekkürler..
Evli barklı bende bostancıda oturuyorum yazmıştım daha önce sana ama görmedin heralde.. Yakın diiliz ama keşke olsaydık diorum...

Ay yani aklımdada başka bişey kalmadı. Biraz balık hafızayımda..
Bu arada bende kiloluyum. Nişanlımda bana zayıfla diyip duruyodu nezamandır. Hatta 57 olduğum zaman bana Zekiden bikini alıcakmış..
Neymiş efendim hamile kaldığım zaman zaten kilo alıcakmışım şimdi zayıfliimmişim. Öle dio.:CüvCüv: hehe
2 senedir o bikiniyi bi türlü hakedemedim. Ama sizin sayenizden busefer başaracağım işallah...kaydirigubbakcemile5

:enbuyukkk:

bide bugün yediklerimi yazmak istiyorum..

Sabah 1 tost ve 1 bardak portakal suyu
Öğlen 1 kase mercimek çorbası ve biraz salata..
Akşam evde menüde ne varsa ondan acıcık..sırnaşık şeysırnaşık şey

ben sabah iki tane eti form bir domates ve çok az lor peyniri yedim.
Saat 12 'de bir tane poğça yedim.
Öğle yemeğine saat 15:30 'da çıktım. Bir tabak tavuklu salata yedim. Taze sıkılmış portakal suyu içtim. Üstüne birde cappicuno içtim. Kendimi acayip şiş hissediyorum. Birde bugün öğlen spor yapmaya gidemedim. Akşamda yürüyemicem. (

Flyyycığım canım bende seninle aynı durumdayım. Ben bir süre öncesine kadar kilolarımla mutluydum en azından bukadar takmıyordum. Fakat erkek arkadaşım kilo versen iyi olmaz mı evlenince, hamile kalınca daha çok kilo alıcan dedi. Kendimi kötü hissettim ve çok hırs yaptım. :enbuyukkk:

evet yaaa ben de kendimi kilolu buluyorum

pilates yaptığım için inceldim ama tartıya bakıyorum sonuçta ve gördüğüm rakam beni gıcık ediyo

ayrıca etrafımda da aaaaaa senin boyun var çok da yakışmış allasen neren kilolu senin filan dedikleri zaman da acayip derecede gıcık oluyorum yaaa haaa sanki 180 lerde geziyorumda altı üstü 168 yani
ilk seferler çok takmıyodum ama baktım sürekli aynı şeyleri duyuyorum bıktım artık insanlara derdimi anlatmaktan
sonuçta ben takıyorum ve 55 istiyorum bu kadar yani , bi gün kendimi tutamayıp sizin düşünceniz hiç de umrumda değil çok da tınnnnnnnn dicem başta anneme ve kayınvalideme :) kalpleri kırılcak susuyorum :)

dans ederim biraz akşamda yürüyüş yaparım bugün meyveden başka bişey yemem umarım eritirim o koca tabak bulgur pilavını benneyaptımki

:1hug:Canım arkadaşım ben senin yerinde olsam şimdi çıkar en az bir buçuk saat yürürdüm. En azından müsaitsen vakit kaybedip akşamı bekleme. Ay içimden spor yapmak geliyor. Keşke işte olmasaydım...

boyumuzda kilomuzda aynı.insanlardan bende sürekli aynı şeyleri duyuyorum sinir oluyorum :tomato:

B

Begooonyacığım önemli olan bence tartıda gösterenden çok sıkılaşman ve ince göstermen. Platesi bırakma devam et keşke bende yapabilsem şimdilik fitness ve yürüyüş anca. Birde benim spor hocası 65 kilo ama görsen hayatta demezsin. Kilomuz aynı ama benim yarım kadar. O kadar sıkılaşmış ki tabiri caizse taş gibi.

canım akşam eşimle dışarı gezmeye çıkcaz biyandan onun hazırlığını yapmaya çalışıyorum o yüzden çıkıp yürüyemiyorum ya :çok üzgünüm:

cnm bir poaça ile bir ekmeğin kalorisi aynıymış hatta daha çok
bende kaşarlı poaçaya ölürüm ama yemiyorum bu aralar ii ama çok bişi yememişsin aferin sana

5 muzmu :1shok: aboooowwww Allaahhhh sen bilirsiyyn kiz 5 muz 500 kalori sakin he :mymeka: bir muz 100 kalori bitane yiyecen

bu kalsiyum önerimi önemse bak sen ben zaten yaptigim herseye ara verecem biraz okudugum seylerde diyette magnnezyumla kalsium alinmasi cok önemliymis hem kalsiyum kiloda verdiriyo ben iste bugün bi sisede sirke aldim
anam anam sabunlu su misali bastan asagi yikayacam mideyi sositososito

herkez yaziyo bende yaziyim ne yidim ne ictimmm

sabah bir muz yedim
öglen yagiz 200 gr yogurt
arada iki dilim papaya
sonrada iki kasik cekirdegini yedim papayanin
sonra gittm sirke aldim bala baktim baktim yok ben bal gatmaacam didim almadim
eve gelince kalsiyum kaynayan tabletin ilik su ve sirkeyle burnumuda kapatarak tan ictim
simdi yine yagsiz yogurt ananas parcalariyla yicem
simdiye kadar 2lt su yarim lt de beyaz cay ictim
aksamda
lahana mantar kavurma yapicam bollllll acili bide diyet kola ben kolayi birakmistim hamileyken ama dayanamiyom asigim kolaya yaw :asigim:
becerebilirsem fotorafinla tarifini koyarim buraya

simdiye kadar 100 mekik
50 capraz mekik
cektim
gece yine 20 dk tempo step yapicam
bu step i yaparken zayiflama esortmani giyiom o yüzden 20 dk gecemiom

Şekerim valla ayynen.. Bu erkeklerde yani.. gıccccıklar..:dilcikar:
Ama bi yerde iyide oldu aslında hiç olmazsa vesile oldu kilo vermeye hihi:))

ayy nekadar güzel hepiniz bi spor yapıyosunuz ben çok tembelim bide muhasebede çalışmanın dezavantajı yapıştım kaldım sandalyeye :çok üzgünüm: arada vergi dairesine çıkmaktan başka sporum yok 100merdiven yani:çok üzgünüm:

cnm bir poaça ile bir ekmeğin kalorisi aynıymış hatta daha çok
bende kaşarlı poaçaya ölürüm ama yemiyorum bu aralar ii ama çok bişi yememişsin aferin sana

O poğçayı yediğim için suçluluk duyuyorum keşke yemeseydim ama başka yicek bişey yoktu. midem de kıyılmıştı. bakalım akşama sadece zencefilli süt ve beşibiyerde içicem :)) telefi ederim o poğçayıda.

bildiklerimi paylasmak benim icin zevk canimcigim
bu esler nisanlilar öldürecek beni benim esimde öle patdiye zayifla der
sanki onlar kasli kilosu tam erkeklermis gibi

bende ona sisskosun sende zayifla dedim oda simdi diyett benle beraber böle güzel oluo tabi eve cikolatacips dondurma filan girmiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…