kızlaaarrr çok üzgünüm dayanamadım koca bi tabak sabzeli bulgur pilavı yedim :mymeka:
bulgur pilavını çok güzel yaparım:) dayanamadım. naapsam akıl verin bana
Canım derinciğimmmm benimmmm . . .
Güzel bakan güzel görüyor bunun başka bir izahı olamaz senin hakkımda düşündüklerin ile ilgili benim birtaneciğim . . .
Egzersiz olayı muamma canım öyle bir irade isteyen bir hal ki . . . :1ninca:
Yani ben egzersiz yapmadan şu zamana kadar verdiğim kiloları kaybettim ama sende biliyosun ki belli bi raddeden sonra hareketsiz asla olmuyor . . . Yani ben bu raddedeyim . Az ve sağlıklı yiyiyorum ama hareket etmediğim için kilo kaybedemiyorum . . .
Fakat geçen benimde Tv de rastladığım bi görüşü paylaşacağım hemen seninle . . .
Oradaki Dr diyordu ki egzersiz hayatınız olsun . . . Yani egzersiz için ekstra zaman ve efor sarf etmeyin bunu hayatınıza yedirin böylece hem bu iş külfet olamaktan çıkacak hemde zaman kazanılacak yaşamdan . . .
Nasıl olabilir bu ?
Şöyle ;
Merdiven çıkmak, eve yürüyerek gitmek, temizlik yapmak v.s bunları zaten biliyoruz . . .
Orjinal olanı kendimize meşgale yaratmak ama hoşumuza gidebilecek bir meşgale yani mesela iş çıkışıya da öğle arası kütüphaneye uğramak alış veriş yapmak, yapamıyorsak mağza gezmek istediğimiz ve almayı düşündüğümüz ürün için araştırma yapmak, bi hobi edinmekde olabilir o hobinin gerekliliklerini yerine getirirken inan enerji sarf edeceğizdir . . .
Şimdi bende bunun üzerinde düşünüyorum canım seninde aklına farklı bir fikir gelirse paylaşırsın . . .
Yatağın sıcağı o kadar cazip ki gerçekten büyük bir özveri ki çalışan insan için oyyyy oy . . .
kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Yok canım sirke içmiyorum ama öncelikle senin verdiğin bu faydalı bilgiler için ben tüm forummmm adına tekrar teşekkür ediyorum o kadar yararlı faydalı bilgiler geçiyorsun ki ara ara tadından yenmiyo valla . . .
Yaaaa CENCEFİLİ hissettim bacıııım dedim nooly bana zaten iştahlıyım ama aranır olmuştum dün kii demek ki doğru tesbit etmişim kaydirigubbakcemile5 ama vazgeçer miyimmmm ASLA dediğin gibi akşam yatmadan alırım artık . . .
O zaman benim bu iştahıma rağmen 100 kg olmama nedenim olabiliiii çünkü çok ACI yerim . . .
Denesek mi bu caponların tarifi Yoncicim biraz daha açsan bunu yani ne kadar yemişler sabah sınırsız muz mu ????
Hemen sınırsız mı falan diyorum yaaaa yok daha neler . . . :1shok: küçülmicek bendeki bu miğde herkeşlere yeterrrr . . . kaydirigubbakcemile5
B
Ben kendi adıma diyeyim öle bi ceza yapamam sanırım. Ben kendime zaten büyük ceza verdim sanırım. Kilo verince kaldırıcam cezamı. Kuaför ve alışveriş. Üç haftayı geçti kendime bir iğne almadım.
yeşil çay içiyorum şuan kızlar
çok içemiyorum su wallla çünkü şişyorum gibi geliyo çok içince en fazla 1 içiyorum ama gün içinde çay kahve falan ordanda su almış oluyorum
hmm bide biara boylarmızı yazıyoduk sanırım benim boyum 1,72 yerimseniben
suyu soguk icersek energie ihtiyacimiz artiyor vücut suyu istmak icin extradan energie sarfediyor nekadar mi
her iki lt de 100 kalori ama sadece soguk su icin gecerli bu
düsünsenize
20 dk stepe biniyorum 50 kalori yakabiliorum bence kacirmayalim sulari soguk icelim
kızlar tekrar sorucam kusura bakmayın. aranızda pendikte oturan var mı?
kızlar leblebi çok tok tutuyor ama yemek zararlı olabilimi rejime :uhm:
TARCIN
tarcin tatli istegini engelliyor kan sekerini düsürerek vicudun yag depolarindan alip kullanmasina neden oluyor buna ulasmak icin günde 1 gr tarcin tüketilmeli
kızlar leblebi çok tok tutuyor ama yemek zararlı olabilimi rejime :uhm:
hemen bugün yediklerimi tekrarlıyorum sabah yarım domates bir küçük sosis peynir 2 zeytin bir salatalık bir bıldırcın yumurtası azzzzııııcıcık bazlama yanında yeşil çay
ara su içildi form çayı içildi spor yapıldı bir bardakta taze portakal suyu içildi
2 bardak daha su içildi
yağsız 2.5 kepçe tarhana çorbası içildi
10 fındık yenildi
12 erik yenildiÇok üzgünüm çoook
3 kuru kayısı yenildi bu kadar
4.30 5 gibi kalan çorba içilecek o kadar belki birazda karpuz yerim aşkı memnuyu izlerken sizdende bekliyorum ne yenildiini
ewli barklıcım sen hiç zahmet edip yazma bence bir tabak bulgur pilavı yediğinilülülülülülü
çok içemiyorum su wallla çünkü şişyorum gibi geliyo çok içince en fazla 1 içiyorum ama gün içinde çay kahve falan ordanda su almış oluyorum
Durcheinandercıım Çaydan kahveden aldıın su normal içtiğin suyla bir değildir. Ve aynı etkiyide yapmaz.. Bence sen yinede azar azar normal saf su içmeye alıştır kendini..:içelim::içelim:
hımm, ben cok begenıyorum soya kıymasını uzun yıllardır tüketiyorum. tadı yagsız kıyma gıbı...hafif ve sağlıklı... makarna soslarında,ıspanakta,kıymalı mantarda,kıymalı patateste tüketiyorum.
yanlız bir husus var her markanınki hos olmuyor ve burdan marka reklamı yapmak dooru mu bılmıyorum.
tadını sevmeyenler aynı ölçüde normal yagsız kıymayla karıstırp da tüketebilirler.
öyle de denedim sonuç başarılı...
kızlaaarrr çok üzgünüm dayanamadım koca bi tabak sabzeli bulgur pilavı yedim :mymeka:
bulgur pilavını çok güzel yaparım:) dayanamadım. naapsam akıl verin bana
ayyyyy sinirsiz mi demene bittim he senin sinirin gac ki gardes :roflol: deniyeim tabi ki ben bu sabah basladim bilem
Sabah Muz Diyeti isimli diyet çalışmasında esas olan, sabah kahvaltısını bir muz ve oda sıcaklığında bir bardak suyla tamamlamak.
hepsi bu geri kalan ögünlerde asiriya kacmamak sartiyla kücük ögüler yeniyomus
aşkolsun :çok üzgünüm:
Durcheinandercıım Çaydan kahveden aldıın su normal içtiğin suyla bir değildir. Ve aynı etkiyide yapmaz.. Bence sen yinede azar azar normal saf su içmeye alıştır kendini..:içelim::içelim:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?