60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

kızlaaarrr çok üzgünüm dayanamadım koca bi tabak sabzeli bulgur pilavı yedim :mymeka:
bulgur pilavını çok güzel yaparım:) dayanamadım. naapsam akıl verin bana

afiyet olsun canım valla ohh tokluğun keyfini çıkar:roflol: soda içebilirsin yada bi saat sonra falan bi yürüyüş yap bişicik olmaz a.s

ayyyyy sinirsiz mi demene bittim he senin sinirin gac ki gardes :roflol: deniyeim tabi ki ben bu sabah basladim bilem

Sabah Muz Diyeti isimli diyet çalışmasında esas olan, sabah kahvaltısını bir muz ve oda sıcaklığında bir bardak suyla tamamlamak.

hepsi bu geri kalan ögünlerde asiriya kacmamak sartiyla kücük ögüler yeniyomus

evet yaaa bak ben bu açıdan bakmamıştım.ben de her şeyi erteledim valla.alışveriş,boya şu bu.bundan büyük ceza bence de olamaz :1no2:

yeşil çay içiyorum şuan kızlar

süpersin afiyet olsun.ben de her gün mutlaka içiyorum herşeye yararı var.kızlar ben bir kaç ilgili başlıkta yazmıştım ama buraya da yazayım.ben karanfilin metobalizmayı hızlandırdığını duydum tvde,araştırdım netten bi beslenme uzmanına sordum,evet karanfil met.yı hızlandırır ama yeşil çay kadar etkili değildir dedi.yani hem yeşil çay hem karanfil olayına el atıyoruz.ben yeşil çayın içine karanfil de ekliyorum.ayrıca sirkeli suya da karanfil ekliyorum.

çok içemiyorum su wallla çünkü şişyorum gibi geliyo çok içince en fazla 1 içiyorum ama gün içinde çay kahve falan ordanda su almış oluyorum

ya canım ben de senin gibi düşünüyodum başka yerlerden de su alıyorum nasılsa diye ama bi gün tvde bi doktordan dinledim,atıyorum 1,5-2 litremi deniyor bu sadece su olarak alınmalıymış diğer sıvıları alıyoruz ama onlar sade suyun yerini tutmaz dedi
ben de o zamandan beri miktarı arttırmaya çalışıyorum hatta sürekli su içmekten dudak kremimi süremiyorum yaaaaaaaaaaa
:roflol:

hmm bide biara boylarmızı yazıyoduk sanırım benim boyum 1,72 yerimseniben

172 süper yaaa o zaman hemen zayıflıyorsun hemennnn :)) bi tane beyaz pantolon altına şık bir topuklu offffff bomba olursun valla
hihoyyyt

evet yaa bunu ben de duymuştum ama soğuk soğuk içmekten korkuyorum :)

bi de kızlar ben bi doktordan duymuştum not etmiştim,şöyle;
egzersizden önce soğuk limonlu su içilecek yağların daha fazla yanması için.bardağın 3/4 ü soğuk su,1/4 oda sıcaklığında su olacak.içine göz kararı limon sıkılıp içilince yağ yakımı hızlanıyor.spordan yarım saat önce içilecek.
soğuk su dediğimizde buzdolabından çıkan su.

kızlar tekrar sorucam kusura bakmayın. aranızda pendikte oturan var mı?

canım yaaa bi pendikli bulamadın gitti :) ben de valla yürüyüş arkadaşı bulsam harika olur tek başıma korkuyorum biraz paranoyak bi insanım da :roflol:bizim buralarda caddeye kadar yollar ıssız araba geçse çekip alsa kimsenin ruhu duymaz yaaa kafayı kırcam

kızlar leblebi çok tok tutuyor ama yemek zararlı olabilimi rejime :uhm:

evet ben de bunu merak ediyorum bilen var mı ? yani diyette iken ne kadar leblebi yiyebiliriz ya da yemeli miyiz ?

TARCIN

tarcin tatli istegini engelliyor kan sekerini düsürerek vicudun yag depolarindan alip kullanmasina neden oluyor buna ulasmak icin günde 1 gr tarcin tüketilmeli

bayılırım tarçına yaaa.ben sütün üstüne döküp içiyorum süper oluyor hem tatlı isteğini de azaltıyor gerçekten.

kızlar nerde okudum bilmiyorum belki bu forumda da olabilir
spordan sonra süt içilirse hem kas yapımı artıyormuş hem de daha fazla yağ yakılmasını sağlıyormuş

yani spordan yarım saat önce soğuk limonlu su
spordan sonra da süt içelim :)

Son düzenleme:
dans ederim biraz akşamda yürüyüş yaparım bugün meyveden başka bişey yemem umarım eritirim o koca tabak bulgur pilavını benneyaptımki

begooonyacım valla boy 1,72ama kiloya bak 67senağlama ama inş. yaza kadar verip beyazları giycem hem gelinliğimi hemde beyaz pantolonu valla ya balayı alışverişinide yapmıyorum hemen alışveriş listesine beyaz pantolonuda ekliyim :dance:

hemen bugün yediklerimi tekrarlıyorum sabah yarım domates bir küçük sosis peynir 2 zeytin bir salatalık bir bıldırcın yumurtası azzzzııııcıcık bazlama yanında yeşil çay
ara su içildi form çayı içildi spor yapıldı bir bardakta taze portakal suyu içildi
2 bardak daha su içildi
yağsız 2.5 kepçe tarhana çorbası içildi
10 fındık yenildi
12 erik yenildiÇok üzgünüm çoook
3 kuru kayısı yenildi bu kadar
4.30 5 gibi kalan çorba içilecek o kadar belki birazda karpuz yerim aşkı memnuyu izlerken sizdende bekliyorum ne yenildiini
ewli barklıcım sen hiç zahmet edip yazma bence bir tabak bulgur pilavı yediğinilülülülülülü

aşkolsun :çok üzgünüm:

çok içemiyorum su wallla çünkü şişyorum gibi geliyo çok içince en fazla 1 içiyorum ama gün içinde çay kahve falan ordanda su almış oluyorum

Durcheinandercıım Çaydan kahveden aldıın su normal içtiğin suyla bir değildir. Ve aynı etkiyide yapmaz.. Bence sen yinede azar azar normal saf su içmeye alıştır kendini..:içelim::içelim:

Durcheinandercıım Çaydan kahveden aldıın su normal içtiğin suyla bir değildir. Ve aynı etkiyide yapmaz.. Bence sen yinede azar azar normal saf su içmeye alıştır kendini..:içelim::içelim:

hıııııııııııııııııh öcümü adın saol cicişşş lülülülülülü

Teşekkürler canım . . .
Deneyeceğim tavsiyenle . . . Fiyatıda çok çok uygun . . .

kızlaaarrr çok üzgünüm dayanamadım koca bi tabak sabzeli bulgur pilavı yedim :mymeka:
bulgur pilavını çok güzel yaparım:) dayanamadım. naapsam akıl verin bana

Canım olan olmuş afiyet olsun . . .telafi ediceksin . . . bence akşam yeme sadece çayından iç . . .

Yoncicim hiç abartmıyorum gayet rasyonelim yane kaydirigubbakcemile3 bi seferde 5 muz yiyebilirim hele bu öğün sabahsa 6 o sabahın akşamı hafifi geçiştirilmişse 7 . . .
Var gayrı gerisini sen düşün . . . sengözlerimebaksanab

Faydası olursa sana bu muz muhabbetinin bende başlarım .
Muz çok tok tutan çok faydalı bi meyve sabah yenmeside kalorisini tölere edebilir . . .
Sevdim bu fikri . . .

:asigim:

içiyorum cnm içiyorum yawas yawas

bu arada sinameki içen warmı bende war tadıda çok güzel ama pek içesim yok çok fazla tuwalete çıkartıyor bağırsakları boşaltarak zayıflatıyormuş ama geçen bi doktor tv de ii deil bağırsağı önce büzüyo tuwalete çıkabilmek için sonrada bırakıyo buda bağırsak boyunda kısalma yapıyor dedi ama içenler war tanıdıım bayağa faydasını görmüşler

bu arada bi sitede okudum diyet yaparken beğendiğiniz bir ünlünün resmini buzdolabına asarsanız her yemek yemek için açtığınızda geri kapatırsınız kapaktaki resmi görünce yazıyordu bende pc nin ekranına nur aysanın resmini koydum hani şu askı memnudaki peyker warya o ,çok güzel çok beğeniyorum onu
bigün bizde olurmuyuz kızlar

Kızlar maşallah dün saat 6 dan beri girmiyorum bi yazmışsınız.. Oku oku bitmedi.. Hala geriye dönük okuyorum.. Arada yaziim dedim.

Bikere yoncacım o verdiğin yağ yakıcılar için teşekkür ederim.. Acı hiiiiiç yiyemem hayatta. O konuda çok hassasım ama soyayı çok severim ve genelde salatalara falan koyuyorym..

Erenbebek aramıza hoşgeldinn..

ben sinamekiden uzak duruyorum
çok ama çok temkinli dikkatli kullanılması gereken bir bitki olduğunu duymuştum
ben de hiç bulaşmıyım dedim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…