60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

merhaba kızlar bugün kahvaltıdan sonra okula gittim orada vakit geçirdim biraz işlerim vardı onları hallettim

okulda

100 ml şekersiz çay
6 fınıdık
200 ml muzlu süt içtim

okulda baya kalori yakmışım galiba ki sabah 54.3 kg idim öğlen eve geldiğimde 54.5 kg idim

şimdi öğlen menüm
6 yemek kaşığı karnıbahr yemeği ( havuçlu patatesli)
3-4 yemek kaşığı yoğurt

şimdilik hoşçakalın canlar

sakız çiğnemekde nedense beni acıktıyor:44:

Sakız aslında midenin salgı salgılamasını artırdığından ve sindirimi hılandırdığından acıktırıyor ama ben mesela zararlı bişey yemek istediğimde bu isteiğimi sakızla bastiriyorum genelde, acıktırıyor evet ama abur cubur yeme isteğimi de yok ediyor mesela

allah kolaylik ve acil sifalar versin erginsa..

çok teşekkür ederim canım bu dileklere çok ihtiyacım var

Canım sakın sakın karbonhidratlarla kalori deqerlerini karıştırma ikisi çok farklı şeyler uzmanlar özellikle verdiği listelerde proteini yazıyorlar yani et ürünlerini mutlaka listeye koyuyorlar işte bu karbonhidrat diyetidir ayrıca sanırım sen yanlış biliyosun yasak dediqin herşeyi biz yiyoruz meyvede yiyoruz karbonhidrat şart demişsin tabiki şart zaten et ve yumurtanın dışındaki herşey karbonhidrat sadece et ve yumurta yemediğimiz için karbonhidratta fazlasıyla alıyoruz nesini anlamadın bunun anlamadım

canım aynı şeylerden bahsediyoruz aslında sadece biz karbonhidratlarla proteini karıştırmıyorum hepsi bu

evet cnm karbon diyeti yapıyorum ekmeqi kesmedimki hayatım hergün 2 dilim ekemk yiyorum..

canımmm çorba salata ve et süper bir menü istediğin kadar ye afiyet olsun

Afiyet olsun tatlım e sen çok hareketlisin bence gün içinde epey yakıyosundur

katılıyorum kesinlkle cnm.hatta hani size bahsetmiştim 5 yıldır spor yapan ama herşeyi yiyen bi arkadaşım var die o sölemişti spor yaptktan yaklaşık 20 dk.sonra da hatta protein almak gerekliymiş.spora başilamadanda yarım saat kadar önce c vitamini almak yağ yakımını hızlandırıomuş.
birde yğlar da zaten doymuş ve doymamış yağlar olarak ikiye ayrılır ve doymuş yağ oranı yüksek doymamış yağ oranı düşük besinler tüketmemiz önerilir.

kizlar regl döneminde spor yapiyormusunuz..

bu arada kahvaltimida yazayim hemen..

esmer bugdayli ekmekle peynirli marullu sandvic yaptim 3 zeytin yedim..1 kupada sekersiz yesil cay..

cnm benm ilk 2 gün çok ağrı ve şişlk olur ozman yapmadım sonra devam.çok zorlamadan yapablrsnafiyet olsun

bugün neler yaptım yazayım

Kalkınca 1 tk tere tohumu 1çk bal 1 bardak su

Kahvaltı: 1 haşlanmış yumurta

1 kk lıght üçgen peynir

2 dilim çavdar ekmeği

1 yeşil zeytin

domates-salatalık-yeşil biber

Kahvaltı sonrası yeşil çaylı bitki çayı karışımım

1. ara: 1 elma yarım çay bardağı beyaz leblebi

Öğlen de şöyle olacak

6yk nohutlu kabak yemeği

3yk prinçli ıspanak yemeği (prinç çokk az ama 2 dilim ekmeten sayıyorum yine de)

1 dilim çavdar ekmeği

1 kase yoğurt

Yeşillik (maydonoz-dereotu-yeşil biber-pırasa)

Son düzenleme:

hugocuuummmm hu huuuu yazdıklarımı iyice okumuyosun bitanemmm karbonhidrat almamamız imkansız sadece et ve yumurta yiyemeyiz dimii e bunların dışındaki herşey karbonhidrat olduquna göre demekki karbonhidratı FAZLASIYLA almış oluyoruz inşallah bu sefer anlamışsındır

bu arada arkadaşlar ben çıkıyorum gezmeye gidicem hadi görüşürüz

burad verilen yanlış bilgilere karşıyım arkadaş.yani herkesin yapamayacağı yani çalışan var çalışmayan var,işlerinin dışarıda olmsaı nedeniyleayaküstü birşeyler yemek zorunda olanlar var,emziren anneler var.herkeste aynı besim alımının olması imkansızyani uzmanlar bunu söylüyor,gündemi takip et gibi söylemelri doğru bulmuyorum.istediğimi istediğim ölçülerde yiyorumiyiyoruz zaten sağol!!!

televizyondan duyduklarını uyguladığın için ve bilgili bir diyetisyenle çalışmadığın için bence asıl sen tam olarak ifade edmiyorsun.hiçbirimizin algılamasında problem yok çok şükür,anlaşılamayan sensin bence

bende bi ara düzenli spor yapiyordum..ve herseyden yedigim halde hic kilo almiyordum..kendimide cok iyi hissediyordum..uzmanlarda söylüyo..spor mutluluk hormonu salgiliyormus..metabolizmada düzenli calisir o halde..

canım aynı şeylerden bahsediyoruz aslında sadece biz karbonhidratlarla proteini karıştırmıyorum hepsi bu

:

ama cnm sen ısrarla hala karbonhidrtala proteini karıştrma diosun bende diorumki 1 ay oldu hiç dikkat etmedim proteinle karbonhidratı karıştrdımmı karıştrmadımmı die;ve de aslanlar gibi 4 kilo verdim ne kadar böyle söylensede tersi olabilio bak ben ve burda kilo veren arkadaşlar bunun örneği.çok dikkat ettim cnm onla bu yenmez bunla bu yenmez diyetlerine.hiç kilo veremedim ama burdaarkaşaların da yardımıyla herşeyi yedim hemde bir arada protein karbonhidrat yağ .ama kilo da verdim işte benm anlatmaya çalıştığım da bu cnm .bence yanlış düşünüosun.ömür boyu ayrımı yiyeceksin karbonhidratla proteini?hiçmi denk gelmeyecek bir arada.mutlaka gelir.

Canım boşver sonuçta herkesin kendine göre bir algısı var bilgisi var, aslında söylenenler çok farklı değil arkadaşımız protein karbonhidrat aynı öğünde almıyor ama sonuçta heposini gün içinde alıyor biz de her öğünde hepsinden dengeli alıyoruz tercih meselesi hepimiz aynı fikirde olucaz diye bir şart yok ama üslup özellikle yazışırken önemli tabii tahriklere gelmemek lazım boşver tatlım sonuçta sağlıklı beslendiğimizi uzmanların önerilerini uyguladığımızı biliyoruz sağlıkla kilo da veriyoruz di mi:13: önemli olan da bu yoksa herkes kendi doğrusunu savunur uygular bu tercih meselesi kendimize bakalım doğru muyuz? EVET o zaman sorun yokk:13:

iş stresinden ben mi fazla tepki verdim acaba.yani burada hepimiz belirli bir kültür ve bilgi seviyesinde insanlarız,çoğumuz diyetisyenede gitmiştir.yani ömründe 1 kere mutlaka gitmiştir,diyetisyen olan arkadaşoımız vardı o da birkaç bilgi verdi bize.yani hiç böyle bieşeyi körü körüne savunan biri görmedim,yani eğer başkasının fikirlerine açık değilsen bir araştırma gereği bile duymuyorsan burada ne işin var.16 kilo verdiyesen gerisinide verirsin bu forumda işin ne öyleyse.

kahvaltım
2bardak su
1yumurta
1kkyagsız peynir
2dilim sucuk
1lokma küçük helva
2,3çatal salatalık
4,5çatalda domates
şekersiz çay

kahvaltım
2bardak su
1yumurta
1kkyagsız peynir
2dilim sucuk
1lokma küçük helva
2,3çatal salatalık
4,5çatalda domates
şekersiz çay

fafiyet olsun tatlım çok kararında olmuş her şey ekmek yokmu??

kizlar bende ayni düsünüyorum..besinleri ayirarak beslensek hem saglikli olmaz..hem insani mutsuz eder...sürekli onami kafa yoracagiz..yok bu bununla yenilmez su sununla yenilmez diye bir ömür gecmez.cok yorar insani..sadece fazla yagdan 3 beyazlardan uzak dursak yeterli...ve herseyin basi spor...spor insanin hayatinda her zaman olmali...bazen fazla veya agir yenildigi zaman bile spor düzenler dengeyi

:13:

güle güle canım

bende yaptım odiyeti ayırma işini kiloverliyo bunda yanlış yok sadce ögünlereyagıyo oda dogru buda dogru bende 28 kilo vermiştim ayırarak kimne istiyosa onuyapsın şimdi ayırmıyorum sonuç da veriyoruz herkese başırılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…