sakız çiğnemekde nedense beni acıktıyor:44:
allah kolaylik ve acil sifalar versin erginsa..
canım çok yanlış. proteinlerinde yağlarında kalori değerleri vardır. hepsinden dengeli almak gerekir. kilo aldıran sadece karbonhidrat değildir fazla yağ fazla proteinde kilo aldırır. o karbonhidrat diyetlerini uzmanlar tavisye etmiyor canım. o yüzden sağlıklı bir diyet yapılmalı. sebzedede karbonhidrat var ama çok değil daha ziyade lif kaynağı. heleki spor yapılıyorsa karbonhidrat şart. şeker ihtiyacı için meyve yenmeli. o diyette yağ protein serbest meyve karbonhidrat yasak ama sağlıksız bu sefer fazla portein depo oluyor
cnm bunun bilimsel açıklaması bu olabilrama ben geçende yazmıştım sana sen famire et ve pialv bir arada olmaz asla kilo veremezsin dediğinde.cnm ben 1 ay oldu başlayalı akşama ne pişrdiysem ama ne pişrdiysem yedim gerektiğinde et ve pilavyedim. az yağda kızartma yaptım köfte.onlarında peçetyele kalan yağlarını iyice sıktım yedim.ve hiç dikkat etmedim onla bu yenmez bunla bu yenemz die kardiyo yapıorum gün aşırı ve hergün pilates yapıorum.4 kilodan fazla verdim.diyetsyenler ne kadar onla bu yenmez bunla bu yenmez asla şu yasak dese de (burda pek çok örneği var) istediği herşeyden abartmadan kilo veren çok arkadaşımız oldu.ömür boyu bir listeye yada bazı değerlere bağlı yaşayamayız cnm.ben çok gördüm cnm çevremde bu şklde diyet yapıpda geri alan çok gördüm dikkat et cnm.
canım sen karbonhidrat diyetimi yapıyorsun. bu arada uzmanlar 3 beyazdan uzak durun diyor yani beyaz undan şekerden tuzdan. şeker yok tamam beyaz un yerine esmer un diyor uzmanlar hiçbir diyetisyenin tamamen ekmeği kestirdiği bir liste yoktur çünkü verilen kilolar diyetten sonra hızla geri alınır canım
bende onu söylemek istiyorum işte yani gün gelir misafierliğe gidersin,eşinle dostlarınla yemeğe çıkman gereken günler olur,sana gelen misafirlerin olur,hele hele benim gibi çalışan biriysen bu dediklerini yapmanın imkanı aaaasssla olamaz.örneğin bugun et yemeği salata ve çorba var.yani çorbayı şimdi yiyeyim,1s aat sonrada et yiyeyim diyemezsin.oan onu yemem lazım
merhaba kızlar bugün kahvaltıdan sonra okula gittim orada vakit geçirdim biraz işlerim vardı onları hallettim
okulda
100 ml şekersiz çay
6 fınıdık
200 ml muzlu süt içtim
okulda baya kalori yakmışım galiba ki sabah 54.3 kg idim öğlen eve geldiğimde 54.5 kg idim
şimdi öğlen menüm
6 yemek kaşığı karnıbahr yemeği ( havuçlu patatesli)
3-4 yemek kaşığı yoğurt
şimdilik hoşçakalın canlar
katılıyorum kesinlkle cnm.hatta hani size bahsetmiştim 5 yıldır spor yapan ama herşeyi yiyen bi arkadaşım var die o sölemişti spor yaptktan yaklaşık 20 dk.sonra da hatta protein almak gerekliymiş.spora başilamadanda yarım saat kadar önce c vitamini almak yağ yakımını hızlandırıomuş.ayrıca protein kasların gelişmesi artması içindir spor yaparken çalışması için kasların karbonhidrat gereklidir. kardiyo yaparken ilk 25 dakika vücut karbonhidrat ve şeker yakar. eğer bunlar yoksa protein yakarki bu da istenmez. sporda ilk 20 dakika asla yağ yakımı olmaz en erken bu dakikadan başlar canım. bunlar olmazsa vücuttaki gerekli vitaminler protein kaybı olur. zaten karbonhidrattan eksik bir diyetle spor yapılamaz insanda güç kalmazki. önemli olna yağ yakabilmek kardiyo ile bunun içinde düzenli beslenmeliyizki spor yapmaya derman kalsın. zaten spor yapamayacak kadar halsiz kalınıyorsa o diyet yanlıştır. ama bu spor 1 haftalık değil düzenli olmalı eğer 1 ay düzenli spor ve diyet yapılıyorsa insan bu enerjiyi buluyorsa bu yok doğrudur zaten spor olmadan düzenli yağ yakımıda olmuyor malesef. bence diyetisyenden alınmış veya diyetisyenlerin hazırladığı mümkünse diyetisyen kontrolunde zayıflanmalı. zaten yavaş yavaş veriyosun o zaman verdiklerin yağ oluyor genelde ve kiloda almıyorsun kaçamaklar olsada. ona buna saldırma isteği olmyor canının çektiği pek bişey olmuyor zaten
kizlar regl döneminde spor yapiyormusunuz..
bu arada kahvaltimida yazayim hemen..
esmer bugdayli ekmekle peynirli marullu sandvic yaptim 3 zeytin yedim..1 kupada sekersiz yesil cay..
ayrıca protein kasların gelişmesi artması içindir spor yaparken çalışması için kasların karbonhidrat gereklidir. kardiyo yaparken ilk 25 dakika vücut karbonhidrat ve şeker yakar. eğer bunlar yoksa protein yakarki bu da istenmez. sporda ilk 20 dakika asla yağ yakımı olmaz en erken bu dakikadan başlar canım. bunlar olmazsa vücuttaki gerekli vitaminler protein kaybı olur. zaten karbonhidrattan eksik bir diyetle spor yapılamaz insanda güç kalmazki. önemli olna yağ yakabilmek kardiyo ile bunun içinde düzenli beslenmeliyizki spor yapmaya derman kalsın. zaten spor yapamayacak kadar halsiz kalınıyorsa o diyet yanlıştır. ama bu spor 1 haftalık değil düzenli olmalı eğer 1 ay düzenli spor ve diyet yapılıyorsa insan bu enerjiyi buluyorsa bu yok doğrudur zaten spor olmadan düzenli yağ yakımıda olmuyor malesef. bence diyetisyenden alınmış veya diyetisyenlerin hazırladığı mümkünse diyetisyen kontrolunde zayıflanmalı. zaten yavaş yavaş veriyosun o zaman verdiklerin yağ oluyor genelde ve kiloda almıyorsun kaçamaklar olsada. ona buna saldırma isteği olmyor canının çektiği pek bişey olmuyor zaten
çok teşekkür ederim canım bu dileklere çok ihtiyacım var
Canım sakın sakın karbonhidratlarla kalori deqerlerini karıştırma ikisi çok farklı şeyler uzmanlar özellikle verdiği listelerde proteini yazıyorlar yani et ürünlerini mutlaka listeye koyuyorlar işte bu karbonhidrat diyetidir ayrıca sanırım sen yanlış biliyosun yasak dediqin herşeyi biz yiyoruz meyvede yiyoruz karbonhidrat şart demişsin tabiki şart zaten et ve yumurtanın dışındaki herşey karbonhidrat sadece et ve yumurta yemediğimiz için karbonhidratta fazlasıyla alıyoruz nesini anlamadın bunun anlamadım
canım aynı şeylerden bahsediyoruz aslında sadece biz karbonhidratlarla proteini karıştırmıyorum hepsi bu
evet cnm karbon diyeti yapıyorum ekmeqi kesmedimki hayatım hergün 2 dilim ekemk yiyorum..
canımmm çorba salata ve et süper bir menü istediğin kadar ye afiyet olsun
hugocuuummmm hu huuuuyazdıklarımı iyice okumuyosun bitanemmm karbonhidrat almamamız imkansız sadece et ve yumurta yiyemeyiz dimii e bunların dışındaki herşey karbonhidrat olduquna göre demekki karbonhidratı FAZLASIYLA almış oluyoruz inşallah bu sefer anlamışsındır
bu arada arkadaşlar ben çıkıyorum gezmeye gidicem hadi görüşürüz
canım aynı şeylerden bahsediyoruz aslında sadece biz karbonhidratlarla proteini karıştırmıyorum hepsi bu
:
televizyondan duyduklarını uyguladığın için ve bilgili bir diyetisyenle çalışmadığın için bence asıl sen tam olarak ifade edmiyorsun.hiçbirimizin algılamasında problem yok çok şükür,anlaşılamayan sensin bence
kahvaltım
2bardak su
1yumurta
1kkyagsız peynir
2dilim sucuk
1lokma küçük helva
2,3çatal salatalık
4,5çatalda domates
şekersiz çay
kizlar bende ayni düsünüyorum..besinleri ayirarak beslensek hem saglikli olmaz..hem insani mutsuz eder...sürekli onami kafa yoracagiz..yok bu bununla yenilmez su sununla yenilmez diye bir ömür gecmez.cok yorar insani..sadece fazla yagdan 3 beyazlardan uzak dursak yeterli...ve herseyin basi spor...spor insanin hayatinda her zaman olmali...bazen fazla veya agir yenildigi zaman bile spor düzenler dengeyi
fafiyet olsun tatlım çok kararında olmuş her şey ekmek yokmu??
kizlar bende ayni düsünüyorum..besinleri ayirarak beslensek hem saglikli olmaz..hem insani mutsuz eder...sürekli onami kafa yoracagiz..yok bu bununla yenilmez su sununla yenilmez diye bir ömür gecmez.cok yorar insani..sadece fazla yagdan 3 beyazlardan uzak dursak yeterli...ve herseyin basi spor...spor insanin hayatinda her zaman olmali...bazen fazla veya agir yenildigi zaman bile spor düzenler dengeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?