60-69 Kilo Aralığındakiler Birlikte Zayıflıyor!

öğle yemeğim
1,5 kepçe türlü patatesini bıraktım yemedim
turşu
3 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmek

Merhaba kızlar bugünkü yiyip içtiğim yaptıklarımı paylaşayım sonra geçmişi okucam birikmiş çok hareketlendi bu topic

9 gibi sabah kahvaltımı yaptım ; 1 ince dilim kepek ekmeği , yarım kibrit kutusundan azcık fazla kaşar peyniri, bir katı yumurta , 2 yeşil 2 siyah zeytin , birer tane domates , salatalık , havuç yarım biber , birer tutam maydonoz ve dereotu (sizlerin menülerinde görünce bende yer oldum ) bir kupa şekersiz açık ve limonlu çay içtim.

ara öğünümde birşey yoktu bugün yumurta tok tuttu zaten.bol su içtim.

şimdi ise öğlen yemeğimi yemekteyim ;

bir kepçe şehriye çorbası , havuç salatası , bir kase yoğurt , 1,5 yk yumurtalı turp :44: ( turpu ilk defa yiyorum yumurtada olunca içinde tadına bakmak istedim ) yarım yemek tabağı patlıcan yemeği , bir ince dilim kepek ekmeği.

ara öğünde yeşil çay içicem.

sabah temel egzersizlerimi yaptım birde ebru hanfendi ile pilates yaptım 20 dk pardon yapmaya çalıştım lastik ile bacak hareketleri süper yalnız .daha çok yeni başladım pilatese.hergün yapıcam artık.doğru nefes almayı öğrenmem lazım dakikayı da arttırırım git gide.

açık havada 1 saat tempolu yürüdüm. daha gün bitmedi yapacaklarım var.

bugün bi hayli hareketliyim

Son düzenleme:

hasta olduğum için heralde algılama problemi yaşıyorum ondandır sen et ve yumurta yemiyosun anladım şimdi

doğumda çok killo aldım .doğum yaptıktansonra 68 kiloydum şimdi 58 kiloyum ama artık zayıflayamıyorum bebeğim emiyor 7 aylık nasıl zayıflayacam ben yoksa böylemi kalcam(((((((((((((????????????

doğumda çok killo aldım .doğum yaptıktansonra 68 kiloydum şimdi 58 kiloyum ama artık zayıflayamıyorum bebeğim emiyor 7 aylık nasıl zayıflayacam ben yoksa böylemi kalcam(((((((((((((????????????

canım emziren annelere uygun diyet listesi var doktor vermiş onu bul netten bak ona uygun beslen azda spor oldumu verirsin

kızlar ben bi doktora gidip geleyim evde ilaç kalmamış antibiyot,k verir heralde. allahtan çok halsiz değilim

harika cnm afiyet olsun.

katılıorum haklısın cnm

kesnlkle katılıorum cnm haklısın

bunada katılıorum

kahvaltım
2bardak su
1yumurta
1kkyagsız peynir
2dilim sucuk
1lokma küçük helva
2,3çatal salatalık
4,5çatalda domates
şekersiz çay
afiyet olsun cnm

bencede cnm ömür boyu ayryştr dur ne gerek var normal yiyerek de kilo verilioken nie uğraşayımki

öğle yemeğim
turşu
3 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmek
afiyet olsun cnm çok güzel

afiyet olsun cnm çok iyi gidiosunyoğurt ve sütünüde eksik etme

benmde öğle yemeğim
1 kepçe bamya çorbası(yöresel)
4 kaşık bulgurlu havuçlu ıspanak yemeği
2 kaşık yoğurt
1 dilim ekmekten az ekmek( ıspanak da bulgur olduğu için)
hiç canım istemedi ama zorla yedim.çok canım sıkkın:85::85::85: bugün ya hiç bişi yapasım yok leslie m var bugün inş. toparlanırda onu yaparım:85::85::85::85::85::18::97:

bugün erken ayrılıyorum aranızdan,halletmem gereken işlerim var bayanlar

şu ana kadar yedikelrimi yazıp çıkayım

sabah
1 dlm kepek ekmeği
1 kk beyaz peynir
1zeytin

ara
4kuru kayısı

öğle
2 çk et(orman keabının içindeydi)
1 dlm kepek ekmek
1 kase domates çorbası
1 kase salata

öpüyorum hepinizi,bugun fazla stresliyim galiba.yarına düzelir gelirim inş

ben en fazla 55 oluyordum evlilik beni maf etti nişanımda 52 kiloydum 11 ay sonra düğünüm oldu düğünde 57 kiloydum evleneli 9 ay oldu ve üzülerek sölüyorum 64 kilo olmuşum ne yapıcam arkadaşlar ben zayıflamak istiyorum kendimi tanıyamıyorum moralim çok bozuluyor

merhabalar kızlar
yine sayfalar almış başını gitmiş walla :))

ben öğleyin yine kahvaltı yaptım
hemen yazayım yediklerimi
1 yumurtadan omlet
2 çarliston
2 dilim çavdar ekmeği(dilimlerden biri baya küçüktü)
salatalık
2 çay kaşığı bal
1 kk light peynir

canım ben ekmek yemiyom canım belki yanlıştırama yıllardıranca ekmegi ksersem veriyorum ama patasimi makarnamı filan yiyorum haşlama bulgurda öyle

Anladım tatlım tabii senin için en iyisini sen bilirsin diğer öğünlerde dengeliyorsundur sonuçta afiyetler olsun:13:

Aynen katılıyorum:13:

öğle yemeğim
turşu
3 yk yoğurt
2 dilim kepek ekmek
Afiyet olsun nugyacığım

Tatlım tebrik ediyorum super gidiyosun her şey çok güzel ve evet sütünü-yoğurdunu da ihmal etme başarıcaz tatlım:13:

hasta olduğum için heralde algılama problemi yaşıyorum ondandır sen et ve yumurta yemiyosun anladım şimdi
Yok tatlım sen de hiçbiiiir sorun yok arkadaş kendince bir sistem tutturmuş kendi bilir tabii ama ben de her şeyden kararında her öğünde yemekten yanayım ve öğle de yapıyorum çokşükür sağlıklakilo da veriyorum hepimiz öyle çokşükür

Ben de senin tüm dediklerine katılıyorum canımın içi ve de afiyet olsun menü de çok güzelmiş ayrıca bugün benim de hiçbi şey yapasım yok nedendir bilmem yiyesim de yok ama yiycem tabii birazdan öğle yemeğimi inşallah düzeliriz de leslie mizi yaparız durmak yokkkk:13:

Canım benim afiyet olsun olur öyle arada kızın da hastaymış onun da etkisi vardır yarın toparlar superr bi şekilde katılırsın aramıza inşallah öpücükler canım benim

afiyet olsun cnm görüşmek üzere

cnm hoşgeldin evlilik sonrası kilolar meşhurdur.buraya gelmekle çok iyi yapmışsın.hergün yediklerini içtiklerini yaptığın sporun varsa buraya yaz düzenli olarak birbirimzie yardımcı olumaya çalşıoruz cnm.hedefini belirle kendine inan ve işe başla:)

ohh afiyet olsun çok güzel cnm
bu arada biz aynı kilodayız senn boyun kaçtı cnm?benm 1.68

sende bizim gibi zayıflayarak düzelirsin canım üzülme yeterki iste gayret et çabala gerisi gelir

Afiyet olsun esw ciğim iyi etmişsin bazen ben de öyle yapıyorum iyi gelioyr canım istiyor kahvaltı hem her şeyde var ne de olsa

millet evlendikten sonra kilo alır bekarken zayıftır bende tam tersi oldu evlendikten sonra zayıfladım

herkese yetişmek zor menüleriniz çok güzel
hasta olan arkadaşlara geçmiş olsun diyorum biran önce atlatırsınız umarım

haklısın canım fazla kilolar başa bela,ne güzel bu kez sporla daha fit gözükürsün tabi tekrar başlarsın umarım hiç çalışma hayatım olmadı ama çalışınca evde oturmak kolay değilmiş :97: öğretmenlik yapmak ister miydin bilemiyorum ama kuzenim edebiyat çıkışlı taban puanları yüksek 3 ye hazırlanacak herşeyin bi zorluğu var işte.bi de yaşını merak ettim
inşallah canım hepimiz ulaşırız hedeflerimize güzel bir ortam var ayrılmam dediğin gibi yapıyorum daha geleli kaç gün oldu neler öğrendim :78: ar.evet 2 ayda nasıl gitti o kadar kilo anlamadım geç olsun güç olmasın birdaha gelmesin o kilolar.

merhaba hanımlar sağlıklı mutlu huzurlu bir güne merhaba deriz inşallah

bugün ölçtüm göğüs bel basen bölgemi ve şöyle

öncekiler 88 70 94
şimdi 86 70 93

tebriklerrr farmasi bende ayda bir ölçüyorum bakalım pilatesle birlikte incelmeler görecek miyim çok hareketli olduğun için spor yapmıyordun bildiğim kadarıyla egzersiz yapıyor musun.

Benimki Nesfit tam tahıllı vitamin&demirli. En sevdiğim bu. Başka bir marka almıştım hiç yiyemedim onu, taneleri minik minikti. Nesfitinkiler daha irice ve sıcak sütle bile kıtır kalabiliyor.

priene bende tam tahıllı aldım haftada bir gün kahvaltımda yemeyi düşünüyorum.kaç kaşık katıyorsun?sütü göz kararı mı.tahıldı nesquikti sayılı yemişliğim vardır da ölçülü başlayayım.

Meyvalılar bana tatlı geliyor,sabah sabah içimi bayıyor.Kendim az pekmez ve ceviz koyuyorum.Hiç çikolatalısını denemedim.
Soğuk sütle sevmiyorum, sıcak sütle daha bir kahvaltı gibi geliyor bana.

meyvelisini bende sabah sabah çok tatlı gelir diye almamıştım.bende soğukla yapacaktım önce bir sıcak sütle deneyeyim.

ovv 2,5 dilim ekmek mi :26: evet öğrenicem giderek yemem bir daha o kadar
bende bozmamaya çalışıcam sağlıklı beslenerek kendimi çok daha iyi hissediyorum kolay gelsin canım

evet canım süperdi ama yetişemedik ki hızına ben başladım hoşuma gitti valla lastikli hareketler ben bacaklar ve karın için uğraşıcam.sen ne kadar zamandır yapıyorsun canım.sonuçlarını görüyorsundur.

sağol canım sana da afiyetler olsun. bamya çorbasını deneyeceğim inşallah eskiden ne yemiyorsam artık onları da yiyorum yemek ayrımına son verdim

canım benimde canımın sıkkın olduğu hiç bişey yapmak istemediğim günler oldu kendimi zorlayarak da biraz egzersiz spor yaptım havam değişiyordu mutlaka toparlanırsın umarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…